Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PAC N82 ECO wit

Vergelijkbare producten

De'Longhi Pinguino PACN77ECO wit

De'Longhi Pinguino PACN77ECO wit
5,5 (2)

Trotec PAC 2100 X zwart, wit

Trotec PAC 2100 X zwart, wit
8,0 (1)
Bekijk alle Airco's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 137 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PAC N82 ECO wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JP 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede airco voor kleine ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Opzoek naar een mobiele airco voor slaapkamer op zolder.
Kamer is 25m3. Na vele kleine oogjes van het lezen van lezen van produkt reviews besloten tot aankoop van Pinguino.
Koelt prima, van 28 graden, naar 22
graden in ongeveer 3 uur.
Herrie maken alle mobiele airco's maar deze valt reuze mee op de laagste stand kan je nog wel slapen.
Wel aparte gesloten afvoer naar buiten gemaakt voor het beste resultaat. Geen extreme energie slurper.
Nog even afwachten hoe het gaat met echt hete dagen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Actie met 3 jaar extra garantie is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Koelt snel ruimte van 25m3
  • Geluid is monotoon, geen rammeltjes
  • Eenvoudige bediening
  • Sleep/wakeon timer functie

Minpunten

  • Zelf goede afvoer maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JUAN 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PAC N82 ECO wit

Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

3,0
WAAROM HET KOPEN? VOOR DE WARMTE EN DE PRIJS. MAAR IK WIST NIET DAT HET ZO LUID WAS. DE VERLENGING VAN DE LUCHTSLANG IS KORTE ANDERS AANVAARDBAAR ... HET BELANG VAN DE MEDIAMARK WAS TE VERKOPEN MAAR HET WIST HET PRODUCT NIET GOED EN ZE HEBBEN GEEN INTERESSE OM MIJN PROBLEEM OP TE LOSSEN. HET LIJKT ECHTER ALS EEN GEKOMEN PRODUCT, ROBUUST EN GOED. GEDAAN. HET MIST ONTWERP.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Brigitte 11-08-2020
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

6,0
Naar even zoeken deze gevonden .wat er gezegt wordt klopt helemaal. Makkelijk te gebruiken koelt goed 😊. En lawaai valt reuze mee. Al met al geen spijt dat ik deze gekocht heb.
Heb vele vergeleken maar deze kwam
Als beste uit de test . De prijs wat ze er voor vragen daar krijg je veel voor terug .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

6,0
Prachtig apparaat. Mooi design. Makkelijk in plaatsing en handeling. Meerdere mogelijke standen. Ideaal voor te warme ruimten. Makkelijk schoon te maken. Soepel te verrijden.

Pluspunten

  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 11-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Voldoet prima, doet wat moet doen en dat is koelen.
Werkt goed voor kleine ruimtes, grotere ruimtes gaan wat moeizamer.

Pluspunten

  • koelt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BGvdH 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

7,0
Goede reviews en simpele werking. Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes. Bijgeleverde toebehoren voor afvoer warmte airco

Pluspunten

  • Simpele werking
  • Goed verplaatsbaar

Minpunten

  • Korte slang

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

dennis 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

6,0
handig en koel en makelijk te bedienen, een echte aanrader voor iedereen die het warm heeft in hius en niet kan koelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannet 09-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze airco maakt mijn appartement weer dragelijk en koel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

7,0
Ik zag op tegen de warme dagen en met deze airco niet meer. Als het te warm wordt in mijn ruimte kan ik deze afkoelen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • uitzoeken naar juiste instelling
  • verkeerde instelling meer lawaai

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Egberts 09-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Op zolder gebruikt omdat we daar slapen, en hij houdt de ruimte fijn koel tijdens de hittegolf. Maakt niet veel geluid, maar wij zetten hem 's avonds uit. Fijn is ook dat deze zorgt voor een goede luchtkwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

P 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koele dagen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

5,0
Fijn product dat doet waar het voor aanbevolen wordt
Al na 15 minuten bovenverdieping gekoeld en bijna geruisloos
Zeer blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Nog niet zo lang in gebruik, maar de temperatuur binnen is al flink aan het dalen! Daarvoor heb ik hem ook gekocht.

Pluspunten

  • Energie A-klasse
  • Relatief stil
  • Geen lekbak nodig

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed, zolang de buis kort is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Werkt super! Veel verschillende standen, waarbij de lucht naast koeler ook prettiger (droger) wordt. De buis was even knooien, maar werkt nu goed. Je moet de buis vooral zo kort mogelijk houden. Bij een buis langer dan 2 meter wordt het warmer in je huis i.p.v. kouder.

Pluspunten

  • lucht wordt goed koeler
  • ontvochtigingsstand
  • sterke slang voor naar buiten
  • mijn 20 m2 woonkamer koelt goed af

Minpunten

  • de slang kan niet te lang zijn
  • kan niet bij alle ramen, ivm slang
  • koelt de aansluitende kmer van 12m2 veel minder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mart 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelcapaciteit

Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze airco gekozen, omdat de kwaliteit goed zou zijn.
De koelcapaciteit goed is.
Verder ziet de airco er kwalitatief goed uit.
Wat de toekomst brengt zullen we ter zijner tijd wel zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henk 06-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

7,0
Apparaat werkt prima maar op de hoogste stand wel veel lawaai. Wel veel hulpstukken om de luchtslang aan te sluiten.

Pluspunten

  • Koelt heel goed
  • Gemakkelijke bediening via afstandbediening

Minpunten

  • Lawaai op hoogste stand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Hans Middelkoop 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

10,0
Airco heeft een Mooi design.Voldoet aan de verwachtingen Met goede werking, eenvoudige bediening. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DELONGHI PAC82ECO 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PAC82ECO AIRCO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

9,0
Mooie Airco en krachtig ondanks formaat.
Goede BTU verhouding en simpele bediening.
Vol positieve recensies en maakt dat ook waar.

Pluspunten

  • Bediening
  • BTU

Minpunten

  • Decibel, wel aanvaardbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

AIRCO PAC82ECO 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOBIEL AIRCO VERPLAATSBAAR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

9,0
Dit product barst van de goede recenties en maakt dit zeker waar, voelbaar al na 15 minuten koelen.
Hele simpele bediening en aansluitprocedure en mooi van vorm.

Pluspunten

  • Kracht en BTU
  • Simpele bediening

Minpunten

  • Decibels, maar zeker aanvaardbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marlon W. 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DE LONGHI PAC N82 ECO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

6,0
Tijdens de warme periode de airco gekocht voor de de kinderkamer. Ik kan niet anders zeggen dat dit een top product is. Hij koelt snel terug naar de gewenste temperatuur. Het geluid is aanwezig maar voor ons niet storend. Door de wielen is hij makkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer mocht je dat willen.

Pluspunten

  • Snel terugkoelen
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Gewicht, trap op
  • Licht brommend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marlon W. 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DE LONGHI PAC N82 ECO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

6,0
Tijdens de warme periode de airco gekocht voor de de kinderkamer. Ik kan niet anders zeggen dat dit een top product is. Hij koelt snel terug naar de gewenste temperatuur. Het geluid is aanwezig maar voor ons niet storend. Door de wielen is hij makkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer mocht je dat willen.

Pluspunten

  • Snel terugkoelen
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Gewicht, trap op
  • Licht brommend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rescxand 30-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PAC N82 ECO houdt je huis koel zonder poes pas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PAC N82 ECO wit

Algemene score

8,0
Voor de eerste hete dagen in juni onze eerste mobiele airco aangeschaft voor de thuiswerkplek en slaapkamer. Airco heeft meer dan genoeg capaciteit. Als de compressor aanslaat is ie redelijk luidruchtig, beetje zoals een oude vriezer, maar dan wat harder. Voor de slaapkamer is het aan te raden de kamer voor het slapen te koelen en dan bij het in bed kruipen alleen de ventilatie stand te gebruiken. De airco moet zijn warmte naar buiten kwijt. Hiervoor is een slang met muurdoorvoer of raam accessoire geleverd. Voor Nederlandse uitzetramen niet erg geschikt,dus de muurdoorvoer in een plaat multiplex geschroefd die in het kozijn klempt om zo de warmte buiten te houden. Dit werkt prima.

Pluspunten

  • Koelt zonder problemen
  • Staat op wieltjes
  • Eenvoudige bediening
  • Klok voor automatisch in/uitschakelen

Minpunten

  • Net iets te luidruchtig om bij te slapen.
  • Slang is niet erg flexibel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews