Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AP290RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**s@g**l.com 23-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

10,0
De eerste afzuigkap had een probleem. Nieuw gekocht blij Coolblue Het linkse motortje werkte niet goed. Ook herrie en problemen met afzuigen op stand 2 en 3. Etna gebeld en het probleem gemeld. Na advies over de controles die ik nog kon uitvoeren heb ik enkele dagen nog getest. Het probleem bleef bestaan. Wederom met Etna gebeld. Netjes en correct behandeld door de afdeling die de klacht behandeld. Tijdens dat gesprek werd er direct besloten dat ik recht had op een vervangend zelfde afzuigkap (Garantie). Na enkele dagen de nieuwe afzuigkap ontvangen en de defecte aan de koerier meegegeven. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de afwikkelingvan het probleem.

Groet M. Schippers

Pluspunten

  • Gemakkelijke bevestiging
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-11-2022

Beste heer / mevrouw Schippers,

Wow een 10! Bedankt voor deze topscore.
Wat fijn om te lezen dat jij zo goed geholpen bent door mijn collega's van de serviceafdeling!
Gelukkig werkt de nieuwe afzuigkap zoals zou moeten.

Wij wensen jou heel veel plezier van de nieuwe afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

l**r@c**a.nl 17-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

9,0
alleen de naam al gaf mij de doorslag van de kwaliteiten van de naam ETNA
van wege de leeftijd van de naam Etna en de kwaliteit in het verleden ook een gasfornuis van Etna gehad ook dat apparaat voldeed aan mijn eisen

Pluspunten

  • geluid
  • uitvoering { aanzicht }

Minpunten

  • nvt
Officiele reactie van Atag 18-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze prachtige review.
Dit zijn nou de berichtjes waar wij verlegen van worden.
Wat fijn om te horen dat wij van ETNA zoveel vertrouwen van jou mogen ontvangen!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met onze apparatuur!

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ed 23-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

7,0
Prima afzuigkap gezien de prijs.
Doet zijn werk gewoon goed.
Deze gekocht omdat van mijn oude Siemens de knoppen niet meer werkte na 23 jaar.
5 jaar garantie is ook een prettige gedachte.

Pluspunten

  • Prijs
  • Garantie

Minpunten

  • Laat wel wat licht door aan de achterzijde

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste Ed,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Hendrik 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie sierlijke afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

10,0
na veel gezoek op internet, heb ik gekozen voor Etna.
Besteld via bol.com en hem gisteren gekregen.
Het is een mooie netjes afgewerkte afzuigkap, maakt weinig lawaai en zit duidelijke beschrijving bij.
We gaan hem gebruiken in onze inmaak keuken.
We hebben 40 jaar geleden ook een Etna afzuigkap gehad en waren daar ook tevreden over.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • leuke prijs
  • stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste Hendrik,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking en geluidsniveau van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**4@g**l.com 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
Bij het kopen van onze keuken waren wij op zoek naar een betaalbare en geluidloze afzuigkap. Geheel geluidloos is hij niet maar komt aardig in de buurt. Het enige wat een klein beetje afbreuk doet aan de afzuigkap zijn de instellingskoppen, deze zijn wat blikkerig als je ze indrukt. De afzuigkap is zeker aan te bevelen aan anderen.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Redelijk geruisloos

Minpunten

  • Blikkerige instelknoppen
  • Geen afloop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Adri 03-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
Het is een mooie betaalbare afzuigkap met geen geluidsoverlast met het eten(dineren)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste Adri,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en geluidsniveau van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**7@g**l.com 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed afzuigkap, slechte verpakking.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
Op zich een prima afzuigkap, zeker voor de gevraagde prijs.
Afzuiging is in 3 standen aanpasbaar. Op de hoogste stand wel veel geluid, maar dan zijn er ook geen luchtjes meer te ruiken na het koken. Prima dus!
De verlichting is ook goed, wel ga ik de lampen vervangen voor LED lampen.

Wat mij bijzonder tegenviel is verpakking van de kap. Hier is echt teveel op bespaard!!!
De meegeleverd toebehoren (houder voor koolstoffilter en diameterverloop) liggen los in delen boven de aluminium vetfilters zonder enige bescherming, waardoor de filters tijdens vervoer kunnen beschadigen.
Tevens zit er te weinig verpakkingsmateriaal om de kap en het schoorsteenafschermstuk.
Bol.com heeft mij via Post.nl 3 x zendingen moeten toesturen, voordat ik alles onbeschadigd in mijn bezit had en over kon gaan tot montage.
Bij 2 zendingen was de doos en inhoud beschadigd, bij de andere zending waren de aluminium vetfilters aan de binnenkant beschadigd.
Echt een verkeerde besparing door de fabrikant. Door iets meer verpakkingsmateriaal te gebruiken kunnen een hoop kosten en ergernis worden voorkomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Fijn om te lezen dat de afzuigkap zo goed bevalt. De feedback wat betreft de verpakking is erg welkom en zullen wij zeker meenemen in de verdere ontwikkeling.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**9@h**l.com 25-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Herrie in de afzuigkap!

Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

6,0
De klep in het afzuig kanaal geeft bij wind veel herrie. Kontakt opgenomen met De Keukenvernieuwers, die de afzuigkkap geplaatst hebben en zij komen binnenkort kijken of ze het probleem kunnen oplossen.

Pluspunten

  • Mooie kap.

Minpunten

  • Bij wind veel herrie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de review. Erg vervelend om te lezen dat de wind in het afvoerkanaal zorgt voor geluid en dit het enthousiasme over de afzuigkap overschaduwd. Wij hopen dat de keukenvakzaak dit naar wens weet op te lossen en je hierna naar volle tevredenheid gebruik kunt maken van de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

LE de Jonge 17-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product, een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
Etna is een gerenomeerd merk, hebben wij vaker apparaten van gehad. Afzuigkap was prijstechnisch, qua specificaties en afmetingen het juiste product voor ons.
Mooi apparaat, nette afwerking en makkelijk te monteren. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • Goed product kosten technisch.
  • Goede specificaties.
  • Mooie afwerking.
  • Handig filter systeem.
  • Genoeg accessoires voor montage.

Minpunten

  • Vervelende plakfolie, lastig te verwijderen.
  • Mis wat schroeven en pluggen voor de montage.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-02-2022

Beste heer/mevrouw De Jonge,

Wat leuk om te lezen dat jullie ook nu weer voor ETNA hebben gekozen. Bedankt voor het vertrouwen. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het design, de specificaties en de eenvoudige installatie.

Wij wensen jullie heel veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

r**n@h**l.com 19-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
De schouwkap werkt naar behoren, heeft echter voor ons huis een te kleine capaciteit. Klantenservice is top! Vriendelijke service en snelle afhandeling van vraag. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Doet wat het moet doen
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Lage capaciteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 20-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor uw review. Goed te horen dat de afzuigkap doet wat ie behoort te doen, wel jammer dat dit model niet voldoende capaciteit heeft voor uw huis. Fijn dat u onze service al prettig heeft ervaren.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

c**6@g**l.com 16-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Mooie afzuigkap

Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
Zoals in mijn eerdere review geschreven, fijn apparaat maar nu maakt hij toch weer ontzettend veel lawaai op de hoogste stand , een heel hard ratelend geluid , gelukkig gebruik je die stand biet veel maar ik hou het in de gaten anders bel ik etna weer op, deze hadden we voor garantie gekregen , onze vorige was ook een etna en de volgende ook vast weer maar niet dit type meer ben ik bang !

Pluspunten

  • Mooie vormgeving schouwmodel
  • Stil op stand een en twee
  • Makkelijk schoon te maken
  • Led verlichting

Minpunten

  • Veel lawaai op stand 3
  • Verbruikt wat meer energie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Vervelend om te lezen dat de afzuigkap op de hoogste stand meer lawaai maakt dan verwacht. Indien wij nog iets hierin kunnen betekenen voor u, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00-20.00 uur en op zaterdag van 08.00-16.30 uur.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Muis 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

9,0
Super makkelijk te installeren en een prettig bedieningspaneel, kortom een super afzuigkap.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Mooie prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste Muis,

Bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn dat deze afzuigkap van ETNA zo goed bevalt. Wij wensen u uiteraard nog veel plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

c**6@g**l.com 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super fijne stille ,mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

9,0
Ik had eenzelfde afzuigkap helaas binnen 2 jaar iets niet goed met de motor, contact gehad met etnaklantenservice en kregen binnen 14 dagen een nieuwe ,keurig netjes bezorgd door een medewerker!
Zo super netjes opgelost en deze is weer super stil ,fijne afzuigkap makkelijk schoon te houden en stil dat is echt super fijn , volgende (hoop dat deze lang meegaat) wordt weer een etna

Pluspunten

  • Mooie vormgeving schouwmodel
  • Stil
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-09-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat leuk dat u uw ervaring deelt wat betreft het contact met onze klantenservice! Wij wensen u uiteraard nog vele jaren plezier en gemak van deze afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Jan 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap AP290RVS

Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

7,0
Lang gewacht ivm corona, maar nu zeer tevreden met het apparaat. Gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 01-03-2021

Beste Jan,

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te plaatsen. Het lange wachten is in ieder geval niet voor niets geweest. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.
We wensen je heel veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Gevro 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging van mijn Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

7,0
Zocht vervanging van onze 19 jaar oude afzuigkap.
Gelukkig hebben wij deze laten monteren want het was veel werk.
Hij hang 5 cm hoger omdat de kap kleiner is.
Er zit bij deze kap geen knop om extra hoog te zetten.
Maakt iets meer geluid dan vorige.
Verlichting zit nu aan de voorzijde zodat de afbuiging achterin beter gaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-12-2020

Beste Gevro,
Dank u wel voor het plaatsen van deze review. De afzuigkap AP290RVS heeft 3 standen, geen extra functieknop om een hogere afzuiging in te schakelen. Fijn om te zien dat u tevreden bent over het gebruiksgemak. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

Tom 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacter dan oude versie, werkt zoals je mag verwachten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
In de prijsklasse voordelig, maar kwalitatief zoals gewend. Vorige model ging ruim 12 jaar mee, nieuwe model is stukje compacter. Prima apparaat!

Pluspunten

  • Strak design
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen installatiehandleiding meegeleverd
  • Verbruikt meer energie dan andere modellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-11-2020

Beste Tom,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
De installatievoorschriften van deze schouwkap zijn in de handleiding terug te vinden.
Eventueel ook terug te vinden via onze site te downloaden.
( https://www.etna.nl/collectie/ap290rvs/#specificaties )

Wensen je veel gemak van deze schouwkap.

Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

ArieP 28-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuigkap, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AP290RVS

Algemene score

8,0
Wij hadden reeds zo’n afzuigkap en konden deze dus heel gemakkelijk plaatsen boven ons kooktoestel. Nu zijn de lampjes led en eerst halogeen.

Pluspunten

  • Niet duur
  • 5 jaar Etna garantie

Minpunten

  • Hoogste stand lawaaig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 29-10-2020

Beste ArieP,

Bedankt voor je review. We vinden het fijn om te horen hoe je ervaring is met betrekking tot deze aankoop. Veel gemak van deze schouwkap.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer