Siemens LI97SA530 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
740 m³/h
Aansluitwaarde
146 watt
Kleuren
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aad 18-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

afzuiger

Algemene score

9,0
ik geef de afzuigkap een 9 Zo als verteld door de verkoper aan geef een min. aan geluid en zuig zeer goed af. En geen geen luchtjes af

Pluspunten

  • bediening zeer gemakelijk
  • trap gewijs in stelbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens LI97SA530

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ed Bink 12-05-2018

Zeer goede afzuigkap

Algemene score

10,0
Wij hebben deze aangeschaft en zijn zeer tevreden. Goede resultaten met afzuigen kook dampen en makkelijk te bedienen. Zelfs op lage geruisloze stand heel erg goed.
Geschreven voor: Siemens LI97SA530
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Steef van Keulen 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, mooi en praktisch

Algemene score

9,0
Een apparaat dat veel programma's heeft en daardoor in elk denkbare situatie optimaal ingezet kan worden. De eco-instelling is een zuinig programma maar ook aantrekkelijk qua stilte etc.

Pluspunten

  • stil
  • keuzemogelijkheden
Geschreven voor: Siemens LI97SA530

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HansenGon 29-07-2017

Mooi, simpel en stil goede prestaties

Algemene score

10,0
Ik wilde een afzuigkap die ik niet kon horen maar dat gaat niet. Keukensituatie is mede bepalend voor het type en ook capaciteitswensen spelen een belangrijke rol. Met deze denk ik het beste in huis gehaald te hebben. Goed licht op de kookplaat, Makkelijk filters verwijderen om schoon te maken. En laag geluidsniveau..
Geschreven voor: Siemens LI97SA530
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

widorgel 14-06-2017

mooi, redelijk stille en vooral sterke afzuigkap

Algemene score

8,0
sinds een maand in gebruikt. Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Geen geurtje dat ontsnapt aan deze jongen! Deze uit- en inschuifbare afzuigkap neemt relatief weinig ruimte in en valt niet erg op in de keuken; precies zoals we wilden. Verlichting is helder en bediening prima in orde. Enige puntje waar we even aan moesten wennen is dat hij na een tijdje op de hoogste stand gedraaid te hebben, automatisch een standje terugschakelt.
Geschreven voor: Siemens LI97SA530
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter Daalhuijsen 04-01-2017

Stil en Krachtig

Algemene score

8,0
Het ontwerp is prima. Gelukkig geen prominente merknaam aan de voorkant. De montage is simpel en makkelijk. Wel is er voor de 90cm uitvoering een montage set (LZ49200) noodzakelijk, wat extra kosten met zich mee brengt. De zuigkracht is enorm en bij normaal gebruik bijzonder stil. De kap is daarom goed geschikt voor een open (woon)keuken. De naloop stand na het sluiten van het scherm is handig zodat je hem niet vergeet uit te zetten. De constructie is niet helemaal zoals we van Siemens gewent zijn, maar wanneer de kap gemonteerd is zit alles wel stevig. Als de constructie in orde was geweest 5 sterren
Geschreven voor: Siemens LI97SA530
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jacka 19-10-2016

Mooie afzuigkap

Algemene score

8,0
Mooie afzuigkap. Het bedieningspaneeltje maakt een gammele indruk. De gehele afzuigkap is niet erg stevig, gebruiken met beleid.
Geschreven voor: Siemens LI97SA530
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Skinle 23-03-2016

Een stille krachtpatser

Algemene score

8,0
De keuze van dit product hangt samen met het vernieuwen van de complete keuken.
Vooral de stille werking samen met de gemakkelijke bediening heeft ons doen besluiten om voor deze te kiezen
Geschreven voor: Siemens LI97SA530
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer