Bosch DID09T951 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
780 m³/h
Aansluitwaarde
279 watt
Kleuren
roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof4310 27-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm, weg die schouw

Algemene score

9,0
Afzuigkap doet wat ie moet doen. En goed. De eenvoudige vorm past perfect in onze moderne keuken. Niet meer die ontsierende schouw.

Pluspunten

  • afzuiging
  • vorm
Geschreven voor: Bosch DID09T951

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Biesie 04-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te monteren in een verlaagd plafond. Als alles netjes is afgewerkt dan geeft het echt een heel strak design. Savonds tijdens het koken met de verlichting aan is alles goed te zien.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Afstandsbediening simpel te gebruiken.

Minpunten

  • Een beetje gehorig op de hoogste stand
Geschreven voor: Bosch DID09T951

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mic1975 01-08-2017

Uit het zicht maar wat een werkpaard!

Algemene score

10,0
De proef gedaan met 5 pannen op de plaat en deze plafondunit "vreet" alles op!
Schijn 'n lichtje op mij krijgt een nieuwe betekenis wanneer je de 4 led spots aan doet en je waagt aan een nieuw kookavontuur ;-).
Geschreven voor: Bosch DID09T951
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

remco 21-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb de plafond unit nu 2 maanden en ben er zeer tevreden mee.
prima afzuigen, mooie vormgeving en strak design.
werkt prima.

Pluspunten

  • design
  • goed licht op de pannen
Geschreven voor: Bosch DID09T951

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

madeleine 02-01-2017
  • Product paar weken in bezit

krachtig apparaat met veel te fel led licht

Algemene score

6,0
Het is een krachtige afzuigkap echter er is één groot nadeel en dat is dat het heel fel, wit led licht heeft. In een keuken waar je de afzuigkap onderdeel wilt laten zijn van je verlichting is het het licht veel te fel. Helaas zijn er geen alternatieve led lampen met zachtere kleur vindbaar momenteel. De lamp is geintegreerd in een ring en daardoor ook niet zomaar vervangbaar. Als ik dit had geweten had ik het product niet gekocht.

Pluspunten

  • krachtige afzuigkap

Minpunten

  • fel licht
  • te wit led licht
Geschreven voor: Bosch DID09T951

Reageer

Salvatore 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

stille inbouwunit met strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie en vooral stille afzuigunit die zorgt voor een uitstekende afzuiging. De ingebouwde verlichting geeft goed zicht op de kookplaat en met de bijgeleverde afstandbediening eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • stil
  • mooi design
Geschreven voor: Bosch DID09T951

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elena Zwetsloot 02-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Good ventilation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We got this ventilation a few months ago and we are very pleased with it. It looks really nice and it has very strong suction power. Also the lights are quite strong.

Pluspunten

  • Looks sleek
  • Power of suction
  • Light is strong

Minpunten

  • Makes a lot of noise when is on
Geschreven voor: Bosch DID09T951

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ter Wee 06-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

plafondafzuigkap

Algemene score

8,0
Afstand werkblad - afzuigkap 125 cm
desondanks zuigt hij goed kooklucht weg.
Niet heel stil overigens. Mooi vormgegeven met handig geplaatste spots.
Geschreven voor: Bosch DID09T951

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer