Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens LC97BF532

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Afzuigkappen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens LC97BF532 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daryl 29-09-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Mooie kap met maar een paar knoppen waarvan de functie direct duidelijk is. De stand "P" is de hardste stand waarbij ontzettend goed de lucht wordt afgezogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roerma 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Geweldig mooie strakke afzuigkap, die opvallend stil is. De ledlampen geven helder maar toch warm werklicht. De filters kunnen makkelijk worden schoongemaakt in de vaatwasser. De luchtafzuiging is ruim voldoende voor een intensief gebruikte 5-pits kookplaat. De 'powerstand' is bijna te veel van het goede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Heistek 18-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi aanzicht in je keuken! Ook zit er perfect led lich in zodat je goed in de pannen kunt kijken! Maakt heel weinig geluid. Ik ben er super blij kee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meridith 20-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

9,0
Het is fijn zo'n brede afzuigkap met goede verlichting te hebben.
Met een goede verstelbare motor. Makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Lekker veel licht
  • Groot oppervlak
  • Geluid van de verstelbare moter valt reuze mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 14-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

9,0
Afzuigkap zuigt de damp en geur heel goed af. Maakt weinig lawaai in de eerste drie standen. In de powerstand wat meer.
Filters gemakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • 4 standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

10,0
Gekozen voor het apparaat vanwege design, decibel, capaciteit, energielabel A+, duurzame motor en de verlichting.

Pluspunten

  • mooi design
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Welma van der Ree 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijna ruisloos

Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

9,0
Meedenkende afzuigkap, (gaat automatisch naar een lager niveau, als het nodig is) en zeer geruisloos

Pluspunten

  • weinig geluid
  • zeer goede afzuiging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus de Vries 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap maar wel kil licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

8,0
Prima product. Goed verpakt en prima bevestigingsmaterialen. Je merkt wel dat een kleinere afzuigslang de grootste factor is voor het geluid. Wij hebben 12,5 cm moeten gebruiken. Anders was de kap echt enorm stil. Enige nadeel vind ik de led-lampen. Deze 3 units geven voor mij echt teveel en te wit licht (3500K is "koud" en niet sfeervol). Dit heb ik opgelost door de middelste unit af te plakken en een led folie filter (Lee filter 808) te knippen en over de andere 2 lampen te plakken. Dit verlaagt de kleurtemperatuur naar een veel gezelliger niveau. Dit werkt perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

susanne 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte afwerking aan muurzijde

Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

5,0
De afzuigkap is technisch perfect zeer goede afzuiging. echter, de aansluiting van de "schouw" op de muur en plafond is nogal knullig. een gapende kier welke ik heb laten dichtkitten omdat deze kier nogal groot is. Bovendien is het logo op voorzijde erop gebrand of zoiets en zie je een grotere plaats om de letters heen. niet mooi!

Pluspunten

  • enorme zuigkracht
  • handige afwasbare filters

Minpunten

  • afwerking niet mooi

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jaap 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

geweldige afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

9,0
Een stille en goede afzuigkap. Daarnaast ook nog stijlvol waardoor hij ook mooi in het interieur past.

Pluspunten

  • stil voor een afzuigkap
  • stijlvol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 16-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi desing

Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

7,0
Goed uitziende afzuigkap, makkelijk te plaatsen, goede verlichting, doet zijn werk goed. wel een beetje luidruchtig, hier ga ik nog met Siemens contact overnemen

Pluspunten

  • design
  • goede verlichting

Minpunten

  • beetje lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Meertens 15-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Hoge zuigkracht weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC97BF532

Algemene score

9,0
Past mooi bij inductiekookplaat van Siemens, heel slank van opbouw, overzichtelijke bediening en mooie ledverlichting

Pluspunten

  • lage ruis
  • goed te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer