Siemens LC97BF532 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
730 m³/h
Aansluitwaarde
139 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daryl 29-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Mooie kap met maar een paar knoppen waarvan de functie direct duidelijk is. De stand "P" is de hardste stand waarbij ontzettend goed de lucht wordt afgezogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roerma 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Geweldig mooie strakke afzuigkap, die opvallend stil is. De ledlampen geven helder maar toch warm werklicht. De filters kunnen makkelijk worden schoongemaakt in de vaatwasser. De luchtafzuiging is ruim voldoende voor een intensief gebruikte 5-pits kookplaat. De 'powerstand' is bijna te veel van het goede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Heistek 18-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi aanzicht in je keuken! Ook zit er perfect led lich in zodat je goed in de pannen kunt kijken! Maakt heel weinig geluid. Ik ben er super blij kee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 12-08-2017 Product paar weken in bezit

geweldige afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stille en goede afzuigkap. Daarnaast ook nog stijlvol waardoor hij ook mooi in het interieur past.

Pluspunten

  • stil voor een afzuigkap
  • stijlvol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RVS2017kap 24-07-2017

Fijne stille afzuigkap!

Algemene score

10,0
Ik had een mooie design afzuigkap waarvan de filters het begaven. Ik wilde dus weer een mooie afzuigkap en heb bewust voor deze Siemens gekozen. Het is een makkelijk bedienbare afzuigkap met handige uitneembare filters. Het geluid is heel beschaafd, hij is energiezuinig en de afzuiging is prima. En past ook mooi bij mijn Siemens combi-magnetron . Ik ben er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dennis 16-03-2017 Product paar weken in bezit

Mooi desing

Algemene score

7,0
Goed uitziende afzuigkap, makkelijk te plaatsen, goede verlichting, doet zijn werk goed. wel een beetje luidruchtig, hier ga ik nog met Siemens contact overnemen

Pluspunten

  • design
  • goede verlichting

Minpunten

  • beetje lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Meertens 15-03-2017 Product paar weken in bezit

Hoge zuigkracht weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Past mooi bij inductiekookplaat van Siemens, heel slank van opbouw, overzichtelijke bediening en mooie ledverlichting

Pluspunten

  • lage ruis
  • goed te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkDon 16-04-2016

neutraliseert tot 95% van de geurtjes en zet h

Algemene score

6,0
De afzuigkap ziet er goed uit en werk technisch goed.
We hebben er hetcleanAir recirculatiesysteem op aan gesloten.
Maar we kunnen nu niet zeggen dat de kap 95% van de geurtjes neutraliseert en omzet in schone lucht.
Dit valt zwaar tegen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

MarcoV 29-03-2016

Prima afzuigkap

Algemene score

10,0
Mooie, strakke afzuigkap voor in een moderne keuken. Maakt niet al te veel lawaai en lijkt prima zijn werk te doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Pietepetra 16-02-2016

Noodzakelijk en toch mooi

Algemene score

10,0
Ook deze lijn van Siemens is weer heel mooi te combineren met de studio line.
Weinig lawaai ,mooie ledverlichting en perfecte afzuiging.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Afzuigkap 01-09-2015

Het verbeteren van een mooi product

Algemene score

8,0
Sinds 4 weken in gebruik maar mis iets op deze kap indicater lampje die aangeeft dat de filters schoongemaakt moeten worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer