Siemens LC94BA522 - Reviews

8,7 Lees 16 reviews
Best Reviewed dec 2014 Siemens LC94BA522
Best Reviewed december 2014
Specificaties
Soort afzuigkap
wandschouw
Afzuigcapaciteit
470 m³/h
Aansluitwaarde
170 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Derks 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi, eenvoudig en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk op te hangen, alles wijst zich vanzelf. Geen ingewikkelde toestanden. Kan door de eenvoudige knoppen ook weinig aan kapot. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
hennie 14-07-2016 Product paar weken in bezit

prima afzuigschouw

Algemene score

9,0
Prachtige afzuigschouw,zuigt goed af,weinig geluid,niet vervelend om te gebruiken,omdat hij vrij stil is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frank 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Het is mooi rvs afzuigkap

Algemene score

8,7
Van afstand is een mooie strakke rvs afzuigkamp. Door de 4 knoppen super simpel in gebruik. Het enige minder puntje is dat de bedieningsknoppen van plastic zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marco 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Zeer mooie en stevige afzuigkap. Mooie brede kap naar boven voor een robuuste uitstraling van je keuken.
De knopjes klikken zeer gemakkelijk en voelen duurzaam aan. Zuigkracht meer dan voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hannie 23-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
We hebben deze afzuigkap geinstalleerd met een Siemens Clean-air filter. Maakt redelijk wat geluid in de hoogste stand. Voldoet verder prima.

Review criteria:

Goed
Robin 12-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi strak vormgegeven en maakt niet te veel geluid! Filters makkelijk te (de)monteren! Erg tevreden met al onze Siemens apparatuur in onze keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bas Huizer 08-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,7
Plaatstalen afzuigkap lijkt wel blik , zo slap!
Energielabel D is niet meer van deze tijd , Ik begrijp niet dat dit apparaat in 2015 nog geleverd wordt !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
TonD83 11-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Mooie afzuigkap die ook erg stil is. Het geheel voelt degelijk aan, maar we hebben hem pas iets minder dan 3 maanden in bezit dus kan er niet veel van zeggen. Staat heel mooi in onze keuken en doet wat we er van verwachten. Het enige wat ontbreekt is LED verlichting om 'm wat zuiniger te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Erna196x 03-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Filters zijn makkelijk te monteren en demonteren
De afzuiger is duidelijk door Siemens gemaakt. (Duitse kwaliteit
Duurzaamheid is moeilijk in te schatten, maar gegeven de Siemens apparatuur die wij in onze woonkeuken hebben lijkt dit geen probleem (meer dan 15 jaar)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Gerben1953 06-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
prima apparaat
voldoet aan de wensen
mooi design
makkelijk te onderhouden
duurzaam
aan te bevelen om aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Yantar 19-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Gebruiksgemak en degelijkheid zijn uitstekend. Duurzaamheid kan ik na deze korte termijn nog niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
MAB54 25-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Op Siemens kun je vertrouwen. Na ruim 12 jaar trouwe dienst van de voorganger van deze afzuigkap, weer voor hetzelfde model gekozen. Van de LC46950GB naar nu de LC94BA522. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob Majoor 25-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
veilig idee dat er een thermokoppel gemonteerd is, zodat het gas afgesloten wordt als het vuur uitgaat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Kokkin00001 17-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Gewoon uitstekend. Zuigt alles op en is makkelijk schoon te maken. Ook heel erg stijlvol en praktisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
peterrav 12-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een geweldig apparaat. Stil en krachtig.
Pas buiten bij de uitlaat merk je de zuigkracht.
Daar kan je hem zelfs als föhn gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
vanderLinde 09-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
De afzuigkap ziet er mooi uit. De spotjes zijn goed qua sterkte. 3 standen is fijn en je hoort vrij weinig geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed