Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens LC98BH542

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Afzuigkappen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens LC98BH542 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 04-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,7
De afzuig is goed en gemakkelijk. Er zit echter geen terugslag klep in (en is ook niet mogelijk), waardoor deze niet aan te raden is als de afzuig direct naar buiten gaat (vertikaal), er komt daardoor in de winter best veel koude lucht door naar binnen. Hierover zijn wij niet geinformeerd door onze keukeninstallateur die de situatie kent.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Andries 27-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en doet goed zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
Het is een netjes design met goede (dimbare) verlichting. De installatie was wel licht onhandig, ik snap het idee achter de draaiknoppen maar het werkte niet echt lekker, bovendien waren de schroef/plugcombinatie zo strak dat ik een van de torx bouten kapot draaide en niet eens 100% vastkreeg...
Wel handig is de simpele bediening en de duidelijke handleiding met tips.
Het is een unit die erg veel lucht kan verplaatsen, helaas betekent luchtverplaatsing ook geluid. Bij hercirculatie (zo als in mijn geval) betekend dit ook veel geluid, en vanwege het geringe aantal standen is er dus niet echt een stand die echt super stil is. (Voor de duidelijkheid, je hoort de motor niet, alleen de lucht die via de uitlaat terugkomt bij hercirculatie)
Gebruiksgemak krijgt van mij een goed omdat ik graag meer (stille) standen gezien had.

Pluspunten

  • Design
  • Luchtafvoer
  • Bediening & handleiding

Minpunten

  • Installatie
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Marcel 29-07-2017

Ik herken uw klacht met de installatie, hier exact hetzelfde, waarom lees ik dat nu pas? Ik heb hem gisteren geïnstalleerd en inderdaad, ik heb ook 1 van de bouten (de middelste onderste, die met een rond wieltje vast moest worden gezet) kapot gedraaid. Ondeugdelijke combinatie.

Reageer

Mr. Timmy 04-04-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,7
Mooi apparaat met mooie led verlichting. Ook makkelijk te bevestigen. Let wel op de minimale hoogte van de glasplaat en de maximale lengte van de telescoop. Door mijn hoge plafonds ging dit bijna mis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frank 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige geluidsarme design afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
Het mooie strakke design sprak ons direct aan evenals de krachtige motor, welke ook nog geluidsarm is.
Dit is zeer prettig omdat we een open keuken hebben.

Pluspunten

  • goede afzuigcapaciteit
  • makkelijk schoonmaken
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Dekker 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer goede afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

8,0
Prima afzuiging, is een aanrader. goede zuigkracht en een mooi vormgeving. Tevens is de afzuigkap makkelijk te bedienen en ook de verlichting is van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • goede afzuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
Ik heb deze afzuigkap gekozen op basis van het lage geluidsniveau.
Ik kan zeggen dat dit volledig wordt waargemaakt.
Bovendien is de bediening aangenaam en de afzuigcapaciteit enorm.
Kortom een goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Erg stil
  • Hoge afzuigcapaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geert 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Professioneel uiterlijk

Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

10,0
We zijn niet erg groot behuisd met gevolg snel kook- baklucht in de woonkamer.
Sinds deze afzuigkap boven onze kookplaat hangt zijn er in de woonkamer geen kook- en/of bakluchten meer te ruiken.

Pluspunten

  • groot vermogen
  • dimbaar licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Bosma 02-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer stil en ledlicht is dimbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
nieuwe keuken gekocht en gevraagd naar een stille afzuigkap , dit is precies et type wat wij zochten .Toestel hoor je bijna niet. Ook nog een voordeel ledlicht is dimbaar, Top product.

Pluspunten

  • erg stil
  • licht is dimbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasper 28-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, stil en goed. Kan hem aanraden. Past ook goed in de lijn met andere Siemens apparaten

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Goede afzuiging

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KKH 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
stijlvolle afzuigkap, die ervoor zorgt dat keuken geurloos blijft. Ook bij hoge zuigkracht zonder teveel lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strak ontwerp, installatie-materiaal laat te wensen over

Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

6,0
Gisteren de Siemens LC98BH542 gemonteerd volgens de gebruiksaanwijzing. Ik kom na het lezen van meer reviews tot de conclusie dat mijn problemen met het toebehoren niet op zichzelf staat. Als eerste waren de bijgeleverde slangenklemmen onbruikbaar omdat ze muur en muurvast zaten en er geen beweging in te krijgen was. Alletwee. Ik moest daardoor uitwijken naar een bouwmarkt om de klus af te kunnen maken.

Verder was de combinatie plug/schroef dermate strak, dat ik 1 torx schroef bout kapot heb gedraaid. Het ging om de middelste onderste bout, die was vrij ondiep en kleinere maat torx dan de andere 4 bouten. Hierdoor gaat het mis met indraaien.

Ik vind het erg jammer, dat er niet goed wordt nagedacht over dit soort dingen, die mogen niet misgaan, Bovendien kosten deze onderdelen weinig, dus bespaar er dan ook niet op. Lever de beste slangenklem en zorg ervoor dat de bijgeleverde schroeven goed ingevet zijn tevoren, en dat er eventueel passende bitjes bij worden geleverd, niet iedereen heeft ze namelijk thuis liggen. Het kost een paar euro extra Siemens... en het scheelt onvrede bij klanten zoals ik.

Als laatste merk ik dat de dimbare led verlichting geen 'geheugen' heeft. Elke keer start de verlichting op de maximale felle stand en moet ik hem opnieuw dimmen. Als ik dat tevoren had geweten, had ik hem denk ik niet gekocht, ik hou daar niet van. Maar dat is persoonlijk.

Pluspunten

  • mooi ontwerp

Minpunten

  • led verlichting onthoud de dim-stand niet
  • installatie materialen zijn zwaar onder de maat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aart 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
Een mooie aanwinst voor iedere keuken, ziet er mooi strak uit, goede afzuigcapaciteit.
Verlichting is dimbaar. Een zeer goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sushama 17-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille en sterke afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
Mooi design, sterke afzuiger en maakt weinig geluid. Precies zoals in de beschrijving stond. Erg tevreden hierover!

Pluspunten

  • goede afzuiger
  • Stil
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AV 02-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Strakke kap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, strak vormgegeven en niet teveel poespas.
Doet wat het moet doen en doet dat goed.

Pluspunten

  • Prima afzuiging
  • Goed te te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

afzuigkap 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

perfecte afzuiging geen kooklucht in de woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

9,0
ik wilde een RVS afzuigkap IVM schoonmaken geluidsarm mooie lengte en breedte toerental goed regelbaar uitstekende verlichting in een woord geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M Oudejans 15-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Modern design

Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

8,0
Duidelijk en makkelijk te bedienen afzuigkap. Mooie LED lamp, dimt langzaam bij uitschakelen.
Vormgeving past mooi bij het strakke design van onze nieuwe keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 06-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Prettige afzuigkap

Geschreven voor: Siemens LC98BH542

Algemene score

8,7
Deze afzuigkap zuigt goed af, maakt niet te veel herrie. Het aantal zuigstanden is prettig; je hebt stand 1, 2, 3, 1 intensief en 2 intensief. In de afzuigkap zitten 3 ledspotjes. Een voordeel is dat deze spotjes dimbaar zijn. Tot slot zijn de filters makkelijk uitneembaar waardoor ze goed zijn te reinigen.
Kortom: een perfecte afzuigkap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 01-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie Siemens RVS afzuigkap. Heb deze afzuigkap aangeschaft vanwege de hoge afzuigcapaciteit aangezien de keuken zich in het midden van de woning bevindt. Afzuigkap is makkelijk te monteren, voorzien van led verlichting en voorzien van 3 RVS filters.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 14-10-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Deze afzuigkap heeft een strak design en alleen knoppen die noodzakelijk zijn. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen. Ook zijn de roosters makkelijk te verwijderen om ze te kunnen reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander 05-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Enorm mooi, stil en vol gadgets! Dimmer, led, langzaam aan/uit, naloop stand, etc etc. Duurzaamheid geen idee. Moet nog blijken. Degelijk en mooi apparaat. Echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews