Siemens LC98BH542 - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Siemens LC98BH542
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Afzuigcapaciteit
860 m³/h
Aansluitwaarde
169 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 39 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 04-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,7
De afzuig is goed en gemakkelijk. Er zit echter geen terugslag klep in (en is ook niet mogelijk), waardoor deze niet aan te raden is als de afzuig direct naar buiten gaat (vertikaal), er komt daardoor in de winter best veel koude lucht door naar binnen. Hierover zijn wij niet geinformeerd door onze keukeninstallateur die de situatie kent.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mr. Timmy 04-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,7
Mooi apparaat met mooie led verlichting. Ook makkelijk te bevestigen. Let wel op de minimale hoogte van de glasplaat en de maximale lengte van de telescoop. Door mijn hoge plafonds ging dit bijna mis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Aart 13-07-2017 Product paar weken in bezit

Siemens afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie aanwinst voor iedere keuken, ziet er mooi strak uit, goede afzuigcapaciteit.
Verlichting is dimbaar. Een zeer goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean56 23-06-2017

mooi strak design

Algemene score

10,0
Afzuigkap voldoet geheel aan de verwachting.
Zuigt goed af, niet veel lawaai.
Geintergreerde led verlichting dimbaar, prima!
Mooie roosters, kunnen in afwasmachine om schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Leen Vos 13-05-2017

Wat een power met weinig geluid

Algemene score

10,0
In aansluiting op onze bakplaat en magnetron hebben we bewust voor deze wandschouwkap gekozen als onderdeel van de StudioLine, veel zuigkracht, weinig geluid en prima verlichting op de kookplek
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Jeannette van I 27-04-2017

Mooi brede afzuigkap

Algemene score

10,0
Vorige maand gehangen, en wil geen andere meer.
Perfecte verlichting op de kookplaat stand keuzes genoeg en maakt gelukkig geen herrie.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

AnitaPeek 26-04-2017

Grote zuigkracht maar heel stil.

Algemene score

10,0
Mooie afzuigkap een sieraad in de keuken. strak afgewerkt. Groet zuigkracht, relatief heel stil. Mooie verlichting die zelfs dimbaar is. Kortom een top apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

meij70 25-04-2017

Koken in stilte zonder geurtjes

Algemene score

10,0
Vorige maand deze wandschouwkap gekocht bij onze nieuwe keuken. Bij het in gebruik nemen valt direct op hoe stil de afzuiger werkt. Echt een aanrader in de keuken!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Andries 27-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design en doet goed zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een netjes design met goede (dimbare) verlichting. De installatie was wel licht onhandig, ik snap het idee achter de draaiknoppen maar het werkte niet echt lekker, bovendien waren de schroef/plugcombinatie zo strak dat ik een van de torx bouten kapot draaide en niet eens 100% vastkreeg...
Wel handig is de simpele bediening en de duidelijke handleiding met tips.
Het is een unit die erg veel lucht kan verplaatsen, helaas betekent luchtverplaatsing ook geluid. Bij hercirculatie (zo als in mijn geval) betekend dit ook veel geluid, en vanwege het geringe aantal standen is er dus niet echt een stand die echt super stil is. (Voor de duidelijkheid, je hoort de motor niet, alleen de lucht die via de uitlaat terugkomt bij hercirculatie)
Gebruiksgemak krijgt van mij een goed omdat ik graag meer (stille) standen gezien had.

Pluspunten

  • Design
  • Luchtafvoer
  • Bediening & handleiding

Minpunten

  • Installatie
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sushama 17-03-2017 Product paar weken in bezit

Stille en sterke afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, sterke afzuiger en maakt weinig geluid. Precies zoals in de beschrijving stond. Erg tevreden hierover!

Pluspunten

  • goede afzuiger
  • Stil
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AV 02-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Strakke kap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, strak vormgegeven en niet teveel poespas.
Doet wat het moet doen en doet dat goed.

Pluspunten

  • Prima afzuiging
  • Goed te te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

afzuigkap 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

perfecte afzuiging geen kooklucht in de woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik wilde een RVS afzuigkap IVM schoonmaken geluidsarm mooie lengte en breedte toerental goed regelbaar uitstekende verlichting in een woord geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PieterP 30-11-2016

verlichting uit stekend dikke zuigkracht

Algemene score

10,0
Mooie LED verlichting en goed licht.
Bij lage snelheid geruisloos en toch wordt de vrijkomende gassen goed afgezogen.
bij de turbo stand zuigt ie zelf het stof de kamer uit. Zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Dalfs59 13-10-2016

Design afzuigkap

Algemene score

10,0
Pas één week in gebruik, na plaatsing nieuwe keuken.
zeer stil in gebruik met twee intensieve afzuig standen die automatisch weer afschakeld naar een zachte afzuig stand.
Ook is de zuinige led-verlichting eenvoudig te dimmen door het knopje even vast te houden en wat ook prettig is, niet zo koud van kleur.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Mevrouw Snij 25-07-2016

De bijna stille afzuigkap!

Algemene score

10,0
Deze afzuigkap voldoet aan al onze 'eisen'. Doordat wij weinig mogelijkheden hadden i.v.m. kanalen, kwam deze afzuigkap in aanmerking. Het filter zorgt ervoor dat zo min mogelijk luchtjes de keuken/woonkamer inkomen. Qua geluid, heel acceptabel. Goed schoon te maken, handige bediening van licht, afzuigsnelheden etc. Een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

M Oudejans 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Modern design

Algemene score

8,0
Duidelijk en makkelijk te bedienen afzuigkap. Mooie LED lamp, dimt langzaam bij uitschakelen.
Vormgeving past mooi bij het strakke design van onze nieuwe keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 06-07-2016 Product kwartaal in bezit

Prettige afzuigkap

Algemene score

8,7
Deze afzuigkap zuigt goed af, maakt niet te veel herrie. Het aantal zuigstanden is prettig; je hebt stand 1, 2, 3, 1 intensief en 2 intensief. In de afzuigkap zitten 3 ledspotjes. Een voordeel is dat deze spotjes dimbaar zijn. Tot slot zijn de filters makkelijk uitneembaar waardoor ze goed zijn te reinigen.
Kortom: een perfecte afzuigkap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mrkj 06-07-2016

Stille afzuigkap

Algemene score

10,0
Online aangeschaft en geen spijt van. Hangt mooi en oogt strak. Erg fijn zijn de ledlampjes die de komende jaren niet meer vervangen hoeven te worden.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

AvLB 23-05-2016

Groot, krachtig en zeer stil

Algemene score

10,0
Grote afzuigkap, strak model, makkelijk te bedienen, afzuiging zeer stil daarom ook deze uitgekozen, lampjes dimbaar, makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

hanplo 09-05-2016

Prima wandschouwkap

Algemene score

10,0
Doet wat hij moet doen en dan nog een paar tandjes erbij. Stand 1 is voldoende voor ons tijdens het koken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Toon meer reviews
>