ETNA AB790ZT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB790ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nikita 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking met glas en erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

9,0
Onze nieuwe keuken heeft een luxe uitstraling en daar kon een mooie afzuigkap niet ontbreken. Deze afzuigkap heeft een mooie afwerking met glas aan de voorkant en de bediening gaat door middel van touchscreen. Deze twee aspecten gaven mij direct een luxe gevoel. Wanneer je het licht of de afzuigkap aanzet verkleuren de tiptoetsen naar blauw. De afzuigkap heeft een powerfunctie, maar hij is op stand 2 al krachtig zat. Bij een krachtige afzuigkap denk je aan veel lawaai, echter heeft dit mij verbaasd en is de afzuigkap daarentegen relatief stil! Al met al erg blij met de gemaakte keuze!

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Vingerafdrukken op het glas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-05-2021

Beste Nikita,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten, ik waardeer je positieve feedback enorm.
Het ik leuk om te lezen dat je blij bent met de gemaakte keuze.

Ik wens je veel plezier met deze blikvanger in je keuken.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Zeeger 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp en geruisloos. Werkt met koolstoffilter die af en toe vervangen moet worden. Ook dit is gemakkelijk te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-03-2021

Beste heer/mevrouw Zeeger,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en wat fijn dat dit model zo goed bevalt! Wij wensen u nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Rob 01-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher voor de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

9,0
Sterke afzuigkap in een mooi mat zwart design met glazen front. Het touch panel zorgt voor een zeer eenvoudige bediening en vergemakkelijkt het schoonmaken. Ook handig is de naloopfunctie en de reinigingsindicatie voor de vetfilters. Kortom: het geld meer dan waard!

Pluspunten

  • Strak design
  • Naloopfunctie
  • Reinigingsindicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-03-2021

Beste Rob,

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze mooie review te plaatsen. Fijn dat deze afzuigkap zo goed bevalt en ook nog een blikvanger in je keuken is!
We wensen je dan ook heel veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

b**p@k**t.nl 17-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
De afzuigkap gekocht bij de plaatselijke elektronicazaak in Vries (D). Besloten om het zelf te installeren wat op zich eenvoudig is. De afzuigkap werkt prima, ziet er mooi uit. Geluid is acceptabel. Meer is ook niet nodig

Pluspunten

  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-08-2021

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dan voor het schrijven van deze review. Fijn dat u tevreden bent over het uiterlijk en de werking van deze ETNA afzuigkap.
Veel plezier nog gewenst met uw aankoop!
​Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Jackadder 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Zeer mooie afzuigkap waarbij je kunt kiezen voor recirculatie ofwel afvoer naar buiten. Erg makkelijk te bedienen en heeft ook een timer functie.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede verlichting
  • Krachtig

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzging beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-04-2021

Beste Jackadder,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
We hechten veel waarde aan je mening.

Veel gemak van deze afzuigkap!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Carla 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design en goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

10,0
Ik heb de reviews gelezen en vond deze afzuigkap heel mooi en de prijs is heel goed t.o.v. andere. Hij is eenvoudig in gebruik en zuigt prima. Vetfilters kunnen in de afwasmachine. Ik ben er blij mee en raad hem zeker aan.

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Goede prijs en kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Vanaf stand 3 maakt hij veel geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-04-2021

Wat een geweldige reviewscore: een 10! Daar zijn we heel blij mee.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het strakke design en deze afzuigkap ook aan iedereen aanbeveelt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Cookie 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraai apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Nette afzuigkap. Ziet er goed uit met het zwarte glazen front.
Prijs/kwaliteit helemaal goed.
Zuigt als een malle. Geen kooklucht meer in huis.
Goede verlichting.
Wel wat veel lawaai op stand 3. Meestal is stand 2 ruim voldoende.

Pluspunten

  • Zuigt uitstekend
  • Vormgeving

Minpunten

  • Rumoerig op stand 3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-03-2021

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie en enthousiaste review.
Uw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen u veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Aad 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit en stille afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Huidige afzuigkap vervangen ivm nieuwe keuken. Voor deze gekozen vanwege laag geluid en grote afzuig capaciteit. Design met glas erg mooi. Prima product.

Pluspunten

  • Stil
  • Capaciteit afzuiging

Minpunten

  • Geen dimbare verlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2020

Beste Aad,

Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat deze afzuigkap goed bevalt en qua design blijkbaar mooi in je keuken past. Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Vriend 03-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed alternatief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Wij hadden een afzuigkap Pelgrim, deze was toe aan vervanging.
Omdat wij opzoek waren naar een nieuw apparaat, zonder ook de keuken te moeten verbouwen, kwamen wij bij de ETNA als prima vervanging.

Pluspunten

  • 90cm
  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-02-2020

Beste heer/mevrouw Vriend,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat dit model een prima vervanging is. Wij wensen je heel veel plezier met de afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

A.Visser 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Wat een mooi staaltje van design, het glaspaneel waar ook de full touch bediening in zit.
Dit in combinatie met zijn hoge afzuigcapaciteit en een energie klasse A label,
gaf voor ons de doorslag om deze afzuigkap te kopen.
De LED verlichting is helaas vrij helder.

Pluspunten

  • Goede afzuiging capaciteit
  • Energie klasse A
  • Strak design
  • Goede prijs en kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Vrij heldere LED verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-10-2019

Geachte heer/mevrouw Visser, allereerst wil ik u hartelijk danken dat u de tijd heeft genomen om uw review te plaatsen. Deze moderne afzuigkap van ETNA is voorzien van alle gemakken. Het glasdesign front maakt het een blikvanger in iedere keuken. Veel plezier met uw aankoop. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

Adrie Winkelaar 07-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede afzuiging via koolfilters

Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
In combinatie met een nieuwe keuken is de keus gevallen op Etna apparatuur. De uitgekozen afzuigkap was helaas niet meer leverbaar, hiervoor een alternatief gekregen.
De afzuigkap werkt goed in combinatie met de geleverde koolfilters voor recirculatie. Het plaatsen van de extra filters is niet duidelijk omschreven.
De LED verlichting is niet te dimmen en is vlak met het scherm. Dat is voor ons niet optimaal. Een verstelbare en regelbare verlichting zou een verbetering opleveren.

Pluspunten

  • Goede afzuiging
  • Strak uiterlijk
  • Vlakke bovenkant

Minpunten

  • Verlichting niet te dimmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2019

Hallo Adrie,
Bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven en wat leuk om te lezen dat deze afzuigkap aan bijna alle verwachtingen voldoet. Mochten er in de toekomst vragen zijn verwijzen we je door naar www.etna.nl. Groet, Alice van webcare team ETNA

Reageer