• Best Reviewed 2 keer mei 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 45 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB790ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**a@g**l.com 01-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn beste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Na veel reviews van verschillende afzuigkappen gelezen te hebben ben ik op deze Etna 790RVS uitgekomen. Hoewel het geluid in reviews met weinig sterren als veel wordt benoemd, is mijn beleving dat het geluid zeker niet te hard of te veel is in stand 1. In stand 3 of P zuigt de kap enorm; ik voel de koude lucht langs mijn benen omhoog trekken. Dat daarmee geluid wordt gemaakt lijkt me normaal. Maar je kan gewoon een gesprek voeren bij de kap.
Installatie is makkelijk. De koof valt in de kap, ongeveer 1 cm, en voorkomt schuiven aan de onderkant.
Bediening van het paneel met tiptoetsen werkt aangenaam.
Het belangrijkste is dat er geen kookgeurtjes meer achter blijven en dat is met deze kap dan ook prima in orde!

Pluspunten

  • design
  • afzuigcapaciteit
  • weinig geluid in stand 1
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, de degelijkheid en het geluidsniveau.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ilse 27-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Goed product: mooi ontwerp en werkt goed. Zuigkracht kun je in 3 standen zetten. Jammer dat het licht niet te dimmen is, want het is best fel (wat ook weer zijn voordelen heeft ;-)).

Pluspunten

  • werkt goed
  • kan ingesteld worden om na 5 minuten uit te gaan

Minpunten

  • licht is best fel en kan niet gedimd worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-12-2022

Beste Ilse,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de afzuigkap en het design.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**s@g**l.com 12-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed met erg veel lawaai.

Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

7,0
De Etna AB790RVS zuigt erg goed af maar dat doet hij met erg veel geluid.
Ik had deze juist gekocht vanwege het lage geluidsniveau maar dat viel erg tegen.
Het geluidsniveau in de hoogste stand zou 62 dB zijn maar dat is 72 dB en dat is heel veel meer!!!!! Dat moet toch eigenlijk niet kunnen zo'n groot verschil.
In de laagste stand is het ongeveer 62dB en ook dat is redelijk hard in een open keuken.
Samengevat: Zuigt goed maar met veel te veel lawaai.

Pluspunten

  • Afzuiging
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Erg veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze review.
Wat vervelend dat het geluid van de afzuigkap zo tegenvalt.
Graag kijken wij eens met jou mee of dit verbeterd kan worden.
Zou jij hiervoor jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Michel Hardeman 11-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende, mooie en betaalbare afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Ik vind deze afzuigkap een heel goed product welke aan mijn verwachtingen zeker voldoet. Naast een hele goede werking is dit apparaat ook heel esthetisch en past naar mijn mening in vrijwel iedere keuken. Bij het gebruik, en zeker wanneer er weinig licht is, is de LED-verlichting uitstekend en maakt alles goed zichtbaar. Kortom, Ik raad iedereen aan dit product in overweging te nemen. Ook niet te vergeten is de verhouding kwaliteit en prijs uitstekend!

Pluspunten

  • Goede werking
  • Esthetisch
  • Uistekende kwaoiteit/prijs-verhouding

Minpunten

  • Wel wat luidruchtig
  • Afzuigklep kkeppert bij harde wind

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste Michel,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

v**4@g**l.com 29-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna afzuigkap een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Na lang zoeken Etna afzuigkap gekocht
Het ontwerp spreekt mij aan
Modern strak
Het plaatsen is erg makkelijk .
Het afzuig geluid is in stand 1 erg laag
In 2 redelijk in 3 duidelijk hoorbaar
De afvoerbuis loopt in een bocht naar de zijmuur dat maakt wat meer lawaai
Prima aankoop zeker met 5 jaar garantie

Pluspunten

  • Design
  • Bediening

Minpunten

  • In hoogste stand lawaaiig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak en design van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

e**d@z**o.nl 19-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
alles naar wens
makkelijk te monteren
voor mij was het geluid belangrijk
ook dat is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat de montage van de afzuigkap zo soepel is verlopen.
Ook het geluidsniveau bevalt jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

M&W 13-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparatuur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

9,0
Na wat speurwerk kwamen wij uit bij ETNA.
Degelijk en betaalbaar!
Onlangs de apparatuur van ETNA ontvangen voor onze nieuwe keuken.
Wij zijn er erg blij mee en kunnen zo weer een flink aantal jaren verder.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-10-2022

Beste M & W,

Een nieuwe keuken dat is natuurlijk feest!
Wat fijn dat jullie gekozen hebben voor ETNA.
Wij zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met de apparatuur.

Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Annie 05-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koop deze niet

Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

1,0
Net een jaar verder en zittend op de bank knapt het glasfront uit het niks. Valt niet onder de garantie dus zoek het maar lekker uit...waardeloos!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Atag 06-10-2022

Beste Annie,

Wat vervelend dat het front is geknapt, ik kan me voorstellen dat dat schrikken is.
Wij vinden het natuurlijk niet fijn om te lezen dat jouw ervaring met onze service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Fred 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

9,0
Een prachtige afzuigkap voor een redelijke prijs. Is makkelijk zelf op te hangen en simpel te bedienen. Echt een aanrader!
Er zit een goede handleiding bij voor gebruik en onderhoud. De afvoerbuis wel goed op de aansluiting van de motor aansluiten, want die kan er af schieten. Simpel stukje ducktape en hij schiet niet meer los.

Pluspunten

  • Makkelijk op te hangen
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste Fred,

Een prachtige afzuigkap, dat lezen wij uiteraard graag. Niets maakt ons blijer dan een tevreden klant.
Fijn dat de AB790ZT aan al jouw wensen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Ronald. 03-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Nu enkele maanden in gebruik. Zuigt af, als een malle.
Makkelijk in gebruik, oogt mooi strak en ook prijstechnisch aantrekkelijk.

Review 16-05-22
Vandaag deze afzuigkap geïnstalleerd.
Makkelijk te monteren. Duidelijke handleiding.
Super strakke afzuigkap.
Toppie geregeld en ook nog eens 5 jaar garantie.
Ga zo door, met het goede werk.

Pluspunten

  • Super strak, met een mooie zwart front
  • Zuigt af als een malle
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste Ronald,

Wat een leuke review, bedankt!
Wat fijn dat jij na een aantal maanden gebruik zo tevreden bent.
De sterke zuigkracht, het gebruiksgemak en het mooie design bevallen jou goed.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**l@g**l.com 06-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Installatie heeft fantasie nodig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Mooi design, krachtige afzuig. Redelijk geluidsarm. De installatie instructies laten wel te wensen over en enige fantasie is nodig om het juist te monteren.

Pluspunten

  • Goede afzuig
  • Veel licht

Minpunten

  • Installatie instructies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat het design, gebruik en het geluid bevallen. Wij zijn blij om te lezen dat u de fantasie had om de kap te monteren, wij zullen dit zeker doorzetten naar de betreffende afdeling.
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

van.riel-devolder@telenet.be 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Besteld via bol.com; snelle levering
mooi product , gemakkelijk te installeren, correcte gebruiksaanwijzing

Pluspunten

  • mooi design
  • doet zijn werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn dat jij de afzuigkap zo snel binnen had en dat de installatie soepel en snel verlopen is!
Natuurlijk, het design is belangrijk, maar jij bent ook tevreden over het bedieningsgemak, dat is zeker ook belangrijk!

Wij wensen u heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**r@z**o.nl 21-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
makkelijk te bevestigen.
doet het goed
Prijs valt ook mee.
Hoop er lang plezier van te hebben.
Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat de afzuigkap zo eenvoudig te bevestigen was en zo goed bevalt.
Leuk om te lezen dat het er mooi uitziet!

Wij hopen ook dat je er lang plezier van hebt!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Eric 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
mooi geluidsarme afzuigkap voldoet aan de verwachting met prima LED verlichting

Pluspunten

  • geluidarm
  • verlichting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Eric,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat het geluid en de verlichting van de afzuigkap jou zo goed bevallen.
En natuurlijk dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**o@o**k.com 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design en prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

10,0
Mooi Design. Erg handig dat deze plat is en hierdoor wat lichte spullen erop kan zetten. Enorm vermogen. Led verlichting is perfect.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Goede led verlichting
  • Erg krachtig

Minpunten

  • Helaas Led niet dimbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met een 10!
Wat fijn dat jij tevreden bent met het mooie design, de goede afzuiging en goede verlichting.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

d**h@g**l.com 23-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed geholpen door monteur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

8,0
Afzuiger zou erg stil /geruisloos moeten zijn, maar na plaatsen was dit zeker niet het geval. Nadat monteur geweest was bleek dat de klepjes in het af zuig kanaal niet open gingen. Kleppen er uit gehaald en nu een prima 'stille' Afzuiger

Minpunten

  • Kleppen openen niet goed

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Vervelend dat het geluid werd veroorzaakt door het niet openen van de klep in de afzuigkap. Fijn dat de monteur dit naar tevredenheid heeft kunnen verhelpen. Wij wensen je veel plezier met de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ton 14-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap die doet waarvoor hij is opgehangen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790ZT

Algemene score

8,0
Ik zocht een mooie afzuigkap ter vervanging van mijn 11 jaar oude Franke afzuigkap, welke de bakluchtjes niet meer weg kreeg. Ach ja, eens is het op. Een schuine kap was ook goed maar daar zaten wat haakjes en oogjes aan bij installatie en daar had ik geen zin in. Deze Etna heeft een prachtige glasplaat aan de voorzijde, geeft een mooi en stijlvol cachet aan de kap. Installeren duurde precies 5 minuten, wel met met z'n tweeën, de een vasthouden, de andere vastschroeven. Na het insteken van de stekker, het erop klikken van de slang en daar de kap overheen was hij klaar voor gebruik. Nog even de uitwasbare metalen vetroosters erin terugzetten en hopla zuigen maar!

Knopje aan/uit aanraken en de display wordt blauw, nogmaals op de knopje aan/uit en de de motor wordt ingeschakeld op standje 1. Ja, je hoort de kap, maar niet storend. Op standje 2 is de kap 'aardig aanwezig' en op 3 kan je hem niet missen. Wat een geweld, hij zuigt de deksels van de pannen! Handig die P stand maar volgens mij is dat hetzelfde als standje 3, ik zal die niet vaak gebruiken. De lampjes kunnen niet gedimd worden, da's wel jammer maar dat kan bij de meeste kappen met LED licht erin niet zag ik. Ik heb de terugslagklep niet gemonteerd omdat ik bij veel reviews las dat deze klepperde als hij aanstaat.

Conclusie:
Pro's: Mooie kap, zeer hoge zuigkracht, makkelijk op te hangen en doet écht wat hij doen moet.
Con's: het lawaai vanaf standje 3
Aanrader? Jazeker!

Oh ja, het installeren gaat wel snel maar we zijn erg lang bezig geweest met het verwijderen van de beschermfolie van allerlei delen. ;-)

Pluspunten

  • Design
  • Zuigkracht
  • Montagegemak

Minpunten

  • geluid vanaf standje 3
  • LED verlichting niet dimbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-04-2022

Beste Ton,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie en uitgebreide review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de eenvoudige installatie, het design en afzuig capaciteit.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

w**m@h**o.nl 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap in goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Het is een mooie afzuigkap die prima bij onze keuken past. Het zwarte front geeft een extra cachet.
De afzuigcapaciteit voldoet prima in onze vrij kleine half-open keuken.
Het geluidsniveau op stand 2 en 3 is goed. De power-stand is nadrukkelijker aanwezig, maar veel minder lawaai dan bij onze 14 jaar oude Siemens afzuigkap die de geest heeft gegeven.
De tiptoets-bediening is in het begin even wennen, reageert niet altijd direct. Gelukkig wordt die bij aanraking wel verlicht in het zwarte front.
De algehele constructie en het materiaal passen bij deze prijsklasse denk ik. De schouwkap is van dun plaatmateriaal; dus opletten bij installatie, die heb je zo beschadigd. Onze oude kap was degelijker uitgevoerd, maar voor dat merk betaal je dan ook het dubbele.
Minpunt vind ik de LED-verlichting. Geeft royaal voldoende licht maar dat is wel heel koud licht. Komt de gezelligheid in de keuken niet ten goede.
Samenvattend: de prijs-kwaliteit verhouding is goed en hij doet prima waarvoor hij gemaakt is.

Pluspunten

  • mooi
  • goede afzuigcapaciteit

Minpunten

  • degelijkheid plaatmateriaal
  • LED verlichting

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de uitgebreide review. Fijn te lezen dat de afzuigcapaciteit voldoende is en u tevreden bent over het design van de kap. Uw feedback betreffende het plaatmateriaal en verlichting is waardevol en nemen wij mee. Veel plezier gewenst met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Martin en Yvon 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker i.c.m. plasmamade filter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

10,0
Voor onze nieuwe keuken gekozen voor Etna apparatuur omdat hun uitstraling past bij onze nieuw keuken. De lange ervaring van Etna als fabrikant van keukenapparatuur speelde ook mee. De reviews van tevreden klanten helpen ook mee om tot een keuze te komen. De afzuigkap was snel geleverd (1 dag) en makkelijk te monteren, wij hebben gekozen voor recirculeren met een Plasmamade filter, niet goedkoop maar een schone frisse lucht is ook wat waard. Wel jammer dat de verlichting wat fel is en niet gedimd kan worden maar tijdens koken is goed licht natuurlijk ook belangrijk.

Pluspunten

  • chique uitstraling, tiptoetsen en zwarte glasrand
  • goede verlichting tijdens koken

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste Martin & Yvon,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat jullie voor ETNA gekozen hebben en de afzuigkap naar behoren werkt.
We wensen jullie veel plezier met jullie aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Tim 17-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie kap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Mooie afzuigkap. Gekocht ivm het willen overstappen naar recirculatie. Werkt zeer goed, krachtige motor, mooie led verlichting en stijlvol design

Pluspunten

  • Strak design
  • Led verlichting
  • Recirculatie
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Beetje luid op P stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-02-2022

Beste Tim,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de AB790RVS aan je verwachtingen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews