AEG L9FE96CS kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 999,00
Naar de laagste prijs

Zachter water, vriendelijker voor kleding.

Kraanwater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. De 9000 serie wasmachines van AEG beschikken als eerste ter wereld over technologie die deze mineralen verwijdert. De ionenuitwisselingsfilters zorgen ervoor dat het water van optimale kwaliteit is zodat stoffen zacht blijven aanvoelen en kleuren er langer optimaal blijven uitzien.

Maak kennis met de 9000-serie wasmachine van AEG

AEG's unieke SoftWater-technologie verwijdert kalkdeeltjes uit het water. Hiermee haal je op 30°C dezelfde wasresultaten als normaal gesproken op 60°C.

“Wast heel mooi schoon en voor kleine hoeveel heden gebruik hij minder water super tevreden. Met mijn vorige A.E.G heb ik 10 jaar mee gedaan hoop hier ook 10 jaar mee te doen ”

9,0 Trudy Jansen 20-01-2017

Bekijk alle reviews

ÖKOMix-technologie

In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Bij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf met water vermengd zodat ze volledig oplossen en optimaal worden geactiveerd voordat ze met het wasgoed in aanraking komen. Het is de eerste technologie ooit voor wasmachines die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.

Prosteam®-technologie

AEG wasmachines met ProSteam® -technologie gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat je ze meteen weer kunt dragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukvorming in droge stoffen zodat je je kleding nauwelijks hoeft te strijken. Je kunt ook elke wascyclus afsluiten met een zacht stoomprogramma om kreukvorming met een derde te verminderen.

ProSense®-technologie

De ProSense® -technologie meet automatisch elke lading en past het programma aan. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Je kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en je bespaart bovendien water en energie.

SoftWater-technologie

Omdat onze geavanceerde SoftWater-technologie het water zuivert en verzacht voordat het in de trommel terechtkomt, kunnen wasmiddelen veel effectiever werken op lage temperaturen en krijg je de wasprestaties van een programma op 60°C op slechts 30°C. Zo behouden kleuren hun intensiteit, was na was, en zal zwart niet vervagen naar grijs.

AEG L9FE96CS kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 999,00
Naar de laagste prijs