AEG wasmachine kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 679,00
Naar de laagste prijs

Elke vezel gereinigd en beschermd.

In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.

Maak kennis met de 8000-series wasmachine van AEG

ÖKOMix-technologie, unieke pre-mix technologie van wasmiddel en wasverzachter met water om elke vezel te bereiken.

"Ik ben superblij met deze supersonische zuinige alleswasser! Er kan veel in, hij heeft een grote vulopening, wast perfect schoon, centrifugeert op hoog toerental (wasmachine is aanmerkelijk droger) én is nog zuinig ook. Gemakkelijke bediening op de koop toe. Ik ben fan!"

Anita 27-11-2016

Bekijk alle reviews

ÖKOMix-technologie

De beschermer van je delicate shirts. Je favoriete kleding moet behoedzaam worden behandeld om zo lang mogelijk mooi te blijven, hoe vaak je het ook draagt. Voor de eerste keer ooit garandeert de ÖKOMix-technologie in wasmachines van AEG dat iedere vezel wordt gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Ieder draad. Ieder stiksel. Vakkundig beschermd.

Prosteam®-technologie

Minder strijken. Opgefriste kleding. Deze AEG wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je je kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.

ProSense®-technologie

Verzorgt kleding. Bespaart water en energie. Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

ÖKOPower-programma

De dagelijkse was veel efficiënter. ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat alles biedt wat je nodig hebt. Wast kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energiegebruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten.

AEG wasmachine kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 679,00
Naar de laagste prijs