AEG SteamPro kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 1.199,00
Naar de laagste prijs

Bereik een ultieme smaakbeleving door te stomen.

Elke maaltijd zou een unieke ervaring moeten zijn. Daarom creëerden we de SteamPro oven. Hij is voorzien van drie kookmodi - warmte, stoom en een combinatie van beiden. In de modus combinatie zal het systeem zich automatisch aanpassen aan de juiste combinatie van warmte en stoom. Dat betekent dat de buitenkant altijd mooi bruin en knapperig zal zijn en de binnenkant altijd sappig en mals. Of je nu vlees aan het roosteren of grillen bent, brood aan het bakken bent, heerlijke desserts aan het creëren bent of de SousVide-functie- die geïnspireerd is op de apparaten die we creëren voor professionele restaurants gebruikt - je kunt ervan op aan dat uw kookkunsten zich tot een nieuw niveau ontwikkelen.

  • SousVide-functie voor restaurantkwaliteit bij je thuis
  • 25 verwarmingsfuncties
  • SenseCook met kerntemperatuurmeter
  • Vochtsensor
  • Stoomreinigingsfunctie
  • 75 geïntegreerde recepten, 10 SousVide recepten
  • Handig uitneembaar waterreservoir
  • Snelopwarmfunctie
  • Meer specificaties

Vergelijking: zalm pocheren vs. stomen

Als je zalm met 100% stoom in een SteamPro-stoomoven bereidt, blijft de zalm heerlijk mals en voorkom je dat het droog wordt. Stoom helpt om de natuurlijk kleuren van je voedsel te behouden. De frisse kleur roze die de zalm krijgt in een stoomoven ziet er net zo goed uit als het smaakt.

“Ik ben verrast door de vele functies die de oven heeft en dat je zoveel uiteenlopende gerechten en ingrediënten er mee kunt bereiden. Ook het gemak waarmee de oven zelf alles voor je doet is ideaal.”

8,0 Joy

Bekijk alle reviews

Koken met stoom

Stomen is gezonder en lekkerder doordat de smaak en textuur behouden blijft. Je kunt stoom gebruiken voor het stomen van bijvoorbeeld groente, vis en rijst. Daarnaast kun je ook eieren bereiden, opwarmen, ontdooien, pocheren of blancheren.

Bakken met stoom

Het lekkerste aan vers brood is natuurlijk de krokante korst. Door te bakken met stoom wordt brood luchtiger, rijst het beter en wordt de korst krokanter dan bij bereiding in een gewone oven. Naast het bakken van brood hebben de ovens ook nog eens een functie om brood te laten rijzen. Stoom verbetert en versnelt de deegbereiding en voorkomt dat het deeg uitdroogt en houdt het elastisch.

Kerntemperatuursensor

Gebruik de kerntemperatuursensor (onderdeel van het SenseCook-systeem) om je oven te vertellen hoe je jouw gerecht wenst, met de woorden die je zou gebruiken in een restaurant - zoals rood, medium en doorbakken. Je kunt er voor het eerst op vertrouwen dat de oven begrijpt welke kerntemperatuur je wenst, gewoon aan de hand van de woorden die je kiest. Eindelijk een oven die jouw taal spreekt.

Sous-vide-functie

Met de sous-vide techniek van de SteamPro-ovens bereidt je gerechten op een constante, lage temperatuur waardoor smaak en textuur behouden blijven. Je doet alle ingrediënten in een vacumeerzak en legt deze vervolgens in de SteamPro-oven. Hierna nog even kort in de pan voor een beetje kleur en het gerecht kan worden geserveerd. AEG maakt het voor iedereen eenvoudig om deze geavanceerde techniek toe te passen.

AEG SteamPro kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 1.199,00
Naar de laagste prijs