Acer Swift 5 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 979,00
Naar de laagste prijs

Een laptop om een statement mee te maken

De Acer Swift serie is voor ieder type gebruiker de ideale reisgenoot. De Swift laptops zijn ultradun en -licht, maar hebben toch een stijlvolle en stevige uitstraling door de aluminium behuizing. Met de Swift laptop kun je de hele dag doorgaan door de bijzonder lange batterijduur. Dat maakt de Swift een echte lichtgewicht laptop, mét inhoud.

* Ultralicht en -dun
* Stijlvol
* Batterijduur
* Dunne randen

Bekijk nu de Acer Experience Day

Op 16 november vond de aftrap plaats van het Acer testpanel. Tien deelnemers durfden het aan om zelf de kracht van mobiliteit te ervaren!

"Ik merk het ook aan mijn rug, dat ik veel minder kilo’s aan het mee dragen ben."

9.0
Peter 10-12-2018

Bekijk alle reviews

Batterijduur

Elke dag ben je druk: je wilt je werk gedaan krijgen, vergaderingen bijwonen en van tijd tot tijd een video bekijken. Je hebt dus een laptop nodig waarmee je dit allemaal kunt doen. Dankzij de batterijduur van de Swift kun je de hele dag ongestoord op je laptop werken.

Design

Met deze dunne laptop maak je een statement. Een statement waarmee je laat zien dat je overal in stijl naartoe kunt. De Swift 3 is bovendien in diverse kleuren beschikbaar. Kies dus de kleur die jou het meest aanspreekt.

Dunne randen

De Swift serie is voorzien van een dunne rand, waardoor je nog meer schermruimte hebt. Dankzij IPS-technologie zie je levendige kleuren tot op een hoek van 178 graden. Bij de Swift 5 en 7 geniet je bovendien van een touchscreen, waardoor je moeiteloos, zonder muis of toetsenbord, kunt navigeren.

Ultralicht en -dun

Dankzij een combinatie van magnesium-lithium- en magnesium-aluminiumlegeringen is de Swift bijzonder sterk en ongelofelijk licht. De Swift 5 weegt zelfs minder dan 1 kg en de Swift 7 is momenteel de dunste laptop op de markt!

Acer Swift 5 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 979,00
Naar de laagste prijs