Bosch Uneo - Reviews

7,7 Lees 9 reviews
Specificaties
Voltage
14,4 volt
Batterijtype
Li-Ion
Accu inhoud
1 Ah
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

7,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ray 15-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

handig apparaatje met 1 nadeel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb zelf het apparaat sinds de release van 2011 en werkt nog prima op 1 ding na. de schakelaar van de klopfunctie gaat tegenwoordig automatisch naar kloppen als je aan het schroeven ben, een kwaal van deze machine zal ik maar zeggen, omdat:
mijn vader heeft er ook 1 met hetzelfde probleem (daar is al een keer door vocht/regen de motor van defect gegaan ook)
kennis heeft er ook 1 en daar evenals hetzelfde probleem. ook de schakelaar kapot.
maar desondanks dat doen die machine's het nog goed.
inmiddels heb ik er sinds een paar maanden een 2de uneo bij zelfde type via internet nog nieuw kunnen kopen. deze doet het prima en als die het ook minder gaat doen, wat mij betreft komt er dan gewoon weer 1.

levensduur accu is perfect ook na een half jaar stil liggen gewoon gelijk gebruiksklaar.
inmiddels heeft die van mij 5 grote verbouwingen achter de rug. (gehele huizen verbouwd)

goede machine voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
RvDuin 24-06-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Inmiddels aan mijn tweede toe. De eerste ging stuk 2 maanden na de garantie, maar Bosch vond dat ze hier niets mee moesten.
Omdat het zo'n goed apparaat is weer een nieuwe gekocht, maar gisteren, 6 maanden na aankoop hield deze er ook weer mee op. Nu wel binnen de garantie maar het geeft wel te denken. Kan het mechaniek toch niet tegen het hameren.!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Henrica267 06-06-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Ik heb deze machine 3,5 geleden gekocht met het idee er ook mee te kunnen boren in beton. Daar heeft de machine helaas te weinig kracht voor. Boren in beton gaat daardoor moeizaam. Wel was de batterij ondanks dat ik hem bijna niet gebruikte altijd goed en was de machine gebruiksklaar. Helaas is hij afgelopen week overleden. Het aantal keer dat ik hem heb gebruikt is op twee handen te tellen, maar Bosch geeft geen thuis. Er moet een nieuwe motor in en ik moet daar volledig de kosten (€ 70,-) voor dragen. een zeer slechte service, omdat een machine van deze prijs en verwachte kwaliteit niet bij minimaal gebruik zo snel kapot mag gaan. Ik heb hem daarom bij Bosch gelaten en een Makita gekocht.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
hrc marc 17-05-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Na twee jaar weinig gebruik ,is gisteren mijn uneo stuk gegaan , ik was aan het boren en de bat geraakte leeg , ik heb tot het laatst geboord tot hij plat was , een nacht aan de lader maar tevergeefs hij doet het niet meer , vreemd voorval.
Ook de garantie is verlopen vrees ik , aangekocht oktober 2009

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht
ro.es 29-02-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
We hadden een handige boormachine nodig voor kleine werkzaamheden thuis. We boren nauwelijks en begreep dat deze Bosch een goede partner daarvoor is. En dat klopt, even gaatjes boren in een harde muur gaat probleemloos. Wat een verschil bij die grote en zware bekabelde machines, in positieve zin gezien.

Deze Bosch doet wat hij moet doen, en dat doet hij uitstekend. En dat in een uiterst handig formaat. Voor thuis en rondom het huis gebruik een ideaal apparaat met opvallend veel kracht. Een 10 ook voor duurzaamheid, want dat zit wel goed met Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Justin1958 21-12-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Ik was op zoek naar een boormachine die als klopboor en schroeftol kon dienen...
Dit apparaat heeft het!!
De schroeffunctie verbaasde me niet maar de klop functie had ik niet verwacht!!!
Het apparaat heeft ontzettend veel torsie en de Li-ion accu gaat erg lang mee (denk aan een middagje intensief boren).
Een kennis van mij die zelf kabel goten aanlegt was erg verrast door de Uneo maar zei wel dat voor professionals dit 14.4V beest niet afdoende is.

Het gebruiksgemak zou ik zo aanvoorbij gaan waren het niet dat dat denk ik de beste feature is.
Het eenvoudige klik systeem waarmee je bit en boor kan wisselen is fantastisch!! Geen gekloot meer met het aandraaien van je boor.
Nadeel is dat de boortjes erg duur zijn.

Kortom een top apparaat voor een heel mooi prijsje.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Mama van 2 08-10-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een geweldige machine! Alles in één!
Na ontvangst het apparaat helemaal opgeladen, en direct een schilderij opgehangen.
Voor een alleenstaande moeder die toch niet altijd afhankelijk wil zijn van een familielid, heb ik een goede keus gemaakt!
Het verwisselen van boortjes en bitjes, hahaha zo gemakkelijk!
Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
osito 08-02-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Vergis je niet; dit is een echte pneumaat! (boorhamer(tje))
Beton tot 8 mm geen probleem. Accu houdt lading inderdaad lang vast (2 maanden geen probleem) toerental is gulden middenweg voor zo'n beetje alle klusjes. Gebruik 'm voor m'n werk wanneer er gaten in betonnen plafonds geboord moeten worden, machientje is lekker licht, maar presteert goed tot zeer goed. Wel een speciale bosch vatting; gaan weer geen standaard boren in. die speciale boren zijn iets duurder, maar hebben een buitengewoon lange levensduur! Voor bedrijf of beroep meestal 'blauwe' bosch, maar dit ding is een welkome aanvulling, erg goed!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
ejbakker 13-12-2008 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Voorheen liep je met een boormachine, een accuschroefmachine, e.d. te sjouwen. Nu is het 1 machine in 1 koffer met alles bij de hand (boren en bits). Ik heb er overigens wel een goed bitsetje bij gekocht (Wery). Snel wisselen van bitjes en boren (inklikken en boren/schroeven maar). Zowel in steen als beton boort hij goed. Voor harde beton is een boorhamer overigens wel nodig (het ook een keer op met dit apparaat). Batterij nog niet opgeladen en toch al wat klusjes gedaan afgelopen maand. Houdt lekker vast. Instelmogelijkheden: schroeven of klopboren. Verder geen tussenstanden. Duurzaamheid moeten we nog maar zien, maar al mijn gereedschap van Bosch gaat lang mee (in tegenstelling tot Black & Decker)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend