Review: TP-LINK Wireless N Router TL-WR741ND van henk7

henk7
12-04-2012
Update:

Even een update over een mijn eerdere revieuw van de router. Na bijna 2 maanden de router te zijn gaan gebruiken merk ik op dat de verbinding met mijn tablet steeds wegvalt.
Ik heb de androidversie intussen geupdate naar 4.0 maar de verbinding valt met tijden vaak weg.
Ook merk ik dat dat tegelijktijdig is met mijn smartphone.
Ik moet dus concluderen dat dit probleem ligt bij de router. Na een reset werkt deze weer, maar het probleem blijft terugkomen.

Op 16-02-2012 schreef henk7:

Zojuist de bewuste router gekocht via Bol.com voor 27 euro. Wordt geleverd met cd-rom, internetkabel en nederlandse handleiding. Was een beetje huiverig voor de installatie maar wat een eenvoud zeg. Kabeltje eruit, kabeltje erin, cdrom opstarten en allen maar de assistent volgen en klikken. alles is al standaard ingevuld. En het werkt nog ook meteen.
Ik heb de router gekocht voor mijn smartphone en een toekomstige tablet. De verbinding op mijn Samsung is nu supersnel. Mijn pc blijft aangesloten aan de kabel via deze router en het lijkt wel of mijn internetverbinding op de pc ook sneller is.
Dus zoals menig bekende nederlander zeg ook ik....DOEN.

Deze review is door henk7 bijgewerkt. Onderstaande cijfers zijn de meest recente cijfers.
3.5 sterren

• Installatie