Redcoon - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 20147 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Redcoon.

Redcoon stelt zich voor

Online winkelen doet u bij een van Europa’s grootste online retailers voor (consumenten)elektronica: redcoon. Wij bieden u het grootste assortiment met tv's, desktops, laptops, tablets, computeraccessoires, digitale camera's, camcorders, hifi- & home cinema-apparatuur, klein- & groothuishoudelijke artikelen en praktisch alle andere groepen elektronicaproducten. Hulp nodig of vragen? Onze medewerkers helpen je graag via telefoon, gratis chat of e-mail. Volg ons op Twitter en 'vind ons leuk' op Facebook voor het interessantste tech-nieuws, exclusieve aanbiedingen, mooie wedstrijden en meer. Shop simpel, scherp, safe en snel. Bij redcoon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1155 review s geschreven in het afgelopen jaar

8.4

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

samabith 24-08-2016 Online gekocht

Op tijd geleverd

Algemene score

8,0
De sonos playbar was hier het goedkoopst. bestellen ging makkelijk, wel jammer dat credit card betaling extra kost. De playbar is netjes de volgende dag geleverd in een omdoos.

Service
Maak credit card betaling gratis

Assortiment
Helaas is tegenwoordig het aanbod een stuk beperkter dan vroeger

Pluspunten

  • levertijd

Minpunten

  • extra kosten credit card
  • beperkt aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Dharsha 22-08-2016 Online gekocht

Laptop in Limbo

Algemene score

3,0
Ik heb op 9 Augustus een laptop besteld op Redcoon, deze was hier namelijk ietsjes goedkoper dan op andere websites. Ik kreeg dezelfde dag nog een order bevestiging en op 11 Augustus een verzend bevestiging. Hier gaat het al mis. In de mail met de verzend bevestiging word een Track&Trace code beloofd, deze ontbrak helaas. Maar met de beloofde snelle levering liet ik het links liggen. Vrijdag 12 Augustus nog geen laptop, de volgende dag ook niks. Ik besloot ze die zaterdag een mail te sturen over de ontbrekende Track&Trace code, ik kreeg een geautomatiseerde mail terug dat ze er naar zoude kijken.
Op Maandag 15 Augustus nog steeds geen Laptop en geen reactie op mijn mail. Die Maandag besluit ik ze te bellen, ik was al snel aan de beurt en de klantenservice ziet dat er inderdaad geen track&trace code bij zat. Ze zouden het nakijken bij hun orderverwerking en mij daarna mailen. Ik was wat ongeduldig dus heb diezelfde dag nog hun chat service gebruikt aangezien ik nog geen mail gekregen had. Ik werd verteld dat hun magazijn beheerd word door Post NL en zij nog niks hadden laten weten. Ze konde mij hier dus niet mee helpen en ik moest maar afwachten. Ik was er van overtuigd dat niemand wist waar deze laptop nou eigenlijk was.

Op Dinsdag 16 Augustus krijg ik een mail die al mijn twijfels bevestigde. De laptop was uit het assortiment en niet meer leverbaar.

Vreemd.. Hij was toch al verzonden?

Ik cancelde mijn order en vroeg om een terugbetaling, twee dagen later op 18 Augustus kreeg ik een mail dat het geld klaar stond om overgemaakt te worden. Ik heb het bedrag eindelijk vandaag op 22 Augustus ontvangen.

TL;DR Redcoon zegt dat iets verzonden is terwijl het eigenlijk niet meer leverbaar is. Duurt 2 weken voordat alles eindelijk uitgezogt is en je je geld terug hebt.

Gemak
Bestelling plaatsen is makkelijk. Paar klikken, IDEAL en je bent klaar.

Service
Er word verteld dat de bestelling is verzonden, maar dit blijkt een leugen te zijn want het product is eigenlijk niet meer leverbaar.
Dit moet al genoeg zeggen.

Je kan bellen, chatten en mailen. Jammer genoeg word er nauwelijks op deze mails gereageerd. Als je belt of met ze chat kom je teminste nog in aanraking met de Klantenservice maar ze kunnen helaas weinig doen voor je.
Er is veel radio stilte en het duurt lang voordat er daadwerkelijk actie word ondernomen.

Assortiment
Er is van alles wel iets te vinden, van wasmachines tot printers, de vraag is of deze wel geleverd worden.

Pluspunten

  • Iets goedkoper soms?

Minpunten

  • Incompetent
  • Leugens over verzending
  • Komt beloftes niet na

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
agoedhart89 18-08-2016 Online gekocht

service niet meer wat het geweest is.

Algemene score

2,0
Een wasmachine gekocht en 29 euro betaald voor plaatsen en installeren. Dat had men echter vergeten te verwerken, en de wasmachine werd bij de voordeur afgeleverd. Bij ons eerste telefoontje werd beloofd dat men diezelfde dag zou terugkomen om hem alsnog te installeren. Affijn, vele dagen en telefoontjes later is hij eindelijk geïnstalleerd. En met de oude wasmachine ook de lekbak meegenomen. Fijn, kunnen we ook nog een nieuwe lekbak gaan kopen (en hoe krijg ik die nou weer onder die wasmachine?).

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Chris 18-08-2016 Online gekocht

Slechte afhandeling annulering bestelling

Algemene score

2,0
Eind juni heb ik een Samsung tablet besteld bij Redcoon, de volgende dag heb ik de bestelling geannuleerd. Op de website van Redcoon staan mooie wervende teksten dat een bestelling probleemloos geannuleerd kan worden en je UITERLIJK na 14 dagen je geld terugkrijgt. Dit bleek een loze belofte: uiteindelijk heb ik na een handvol aanmaningsmails na ruim zeven weken alsnog mijn geld teruggekregen.
Waardeloze service.

Gemak
Website is goed opgezet, informatief. Op papier is de service prima voor elkaar, de praktijk is echter anders....... maar dat heb ik hierboven al aangegeven.

Service
De essentie heb ik hierboven bij de beoordeling al gegeven.
Kieskeurig.nl wil graag dat ik hier ook een motivatie van minimaal 100 tekens geef, dat heb ik inmiddels ruimschoots gehaald lijkt mij ;-)

Assortiment
Tsja, hier heb ik niet echt een mening over, lijkt me wel oke. Als het nodig is kan ik daar nog wel een studie op gaan doen, maar wat mij betreft is dat niet nodig... (zit ik al op 100?).

Minpunten

  • Komen beloftes niet na.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Erik Schellekens 10-08-2016 Online gekocht

Goedkoop en snel, maar.....

Algemene score

7,0
Bedenk wel bij witgoed dat je de leveringsvoorwaarden eerst leest om niet voor verassingen te staan op het moment van de levering.
Ik woon in een appartement op de 1e verdieping, maar pas toen het geleverd werd, werd pas duidelijk dat de product levering geen drempel levering is op het moment dat er geen lift is. Dus werd de wasmachine in een gezamenlijke ruimte gezet en moest ik zelf iets regelen.
Wanneer dit bij het bestellen duidelijker vermeld was geweest, had ik hier rekening mee kunnen houden en kunnen opteren voor de extra service (ook al is die aan de hoge kant qua prijs). Ook omdat het aansluit service heet en ik daardoor op het verkeerde been gezet ben, heb hiervoor niet gekozen. Jammer, maar dat beïnvloed wel mijn algemene oordeel over de webshop.
Bij de concurrent (waar ik mijn droger en vrieskast heb gekocht een 2 maanden geleden) Hebben ze deze netjes naar boven gebracht en zelfs in de kamer waar het gekochte artikel geplaatst werd gezet.
Ik zou de webwinkel wel aanbevelen, maar met als kanttekening het gebrek aan transparantie over de leveringsvoorwaarden.

Gemak
Ik heb zelf naderhand iets moeten regelen om de wasmachine naar boven te krijgen.

Service
Ik heb zelf naderhand iets moeten regelen om de wasmachine naar boven te krijgen.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Transparantie
  • Levering

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Fam-w 10-08-2016 Online gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zanussi ZRA40100WA A+ gekocht bij Redcoon.
Binnen 2 dagen zoals beloofd stonden de bezorgers op de stoep.
Nette en aardige bezorgers deden een stapje extra, echt top!
De oude koelkast netjes meegenomen.
Deze bestelling is netjes en snel uitgevoerd door Redcoon.

Pluspunten

  • Verzending snel
  • Bezorgers
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
mz 07-08-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb online een droger besteld

Service
De droger heb ik dinsdag besteld en is woensdagochtend bezorgd. Ze gadden ook een actie met gratis speaker. Deed was niet meegeleverd maar is uieindelijk zaterdag per koerier bezorgd. Top dus

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Coen 03-08-2016 Online gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Geen service zie verderop.

Service
Artikel niet op tijd geleverd.
Artikel dinsdag besteld en rechtstreeks betaald met Ideal. Woensdag, na 20 minuten aan de telefoon gehangen en steeds als eerste in de rij maar overgestapt op chat. Gechat en hoorde dat artikel niet aangekomen was omdat de rekening niet betaald zou zijn. donderdag weer gechat na telefonisch contact opnemen en hoorde dat het artikel niet was te vinden. vrijdag nog niet afgeleverd en medewerkster kon op dat niets meer regelen omdat service afdeling al naar huis was. maandag weer gechat. Het stond al sinds dinsdag klaar om verstuurd te worden. dinsdag eindelijk afgeleverd bij afhaaladres. Ze durven notabene te adverteren met vandaag voor 20:00 uur besteld morgen in huis.

Aanbeveling
Ik zal nooit meer iets bij Redcoon kopen omdat dit absoluut geen service is.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Marga 30-07-2016 Online gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Redelijk dure laptop gekocht (eur 1400). 2 keer gecrashed binnen een jaar. Elke keer meer dan 3 weken je computer kwijt. Geen snelle fix service mogelijk. En pas bij 4 keer crashen, heb je recht op geld terug of nieuwe laptop

Service
Na tweede keer crashen, heb ik gezegd dat ik een nieuwe laptop wilde of geld terug. Vraag werd in behandeling genomen, maar op beloofde tijdstippen kreeg ik nooit terugkoppeling. Steeds achteraan gezeten. Uiteindelijk verzoek negatief afgesloten zonder me op de hoogte te stellen. Daarnaast vaak slecht bereikbaar (soms telefonisch helemaal niet bijv)

Aanbeveling
Als je zeker weet dat iets niet kapotgaat is het een prima winkel, want goedkoop en snelle levering. Maar als je wel problemen krijgt, succes!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
gvmelle 29-07-2016 Online gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
Alles is goed te vinden. Info ook goed.

Service
Chatdienst is OK. Per e-mail stukken minder. Er komt wel een geautomatiseerd antwoord met incidentnummer en de belofte dat de eerstvolgende werkdag de e-mail wordt behandeld, maar in werkelijkheid wordt er verder niets gedaan. De after-sale service is dus niet al te goed.

Assortiment
Is Ok.

Aanbeveling
Je moet wel heel zeker zijn van je zaak zijn dat je het gekochte (en geleverde) wilt behouden, want anders kan het wel eens een gebed zonder end worden om het te ruilen of terug te sturen en je geld terug te krijgen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Ritch 27-07-2016 Online gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Afrekenen is ingewikkeld als je geen account hebt of wilt. veel zoekwerk waar staat hoe te handelen.

Service
Geen enkele service. hangen al ruim half uur aan de lijn met de mededeling dat we de 1e in de wachtrij zijn.

Assortiment
Ik geef een 1 omdat ik niet wil dat dit bedrijf hoge scores krijgt. Zij geven een groot assortiment op de site maar hebben niets in huis om te leveren. Assortiment is dus een wasse neus.

Aanbeveling
Erg slechte service, totaal geen medewerking. ook niet na bewijs van betaling. Je wordt enorm om de tuin geleid.

Extra toelichting
DOE HET JEZELF NIET AAN HIER IETS TE KOPEN. Dat het bedrijf uberhaubt nog bestaat. slechte service, niet bereikbaar via telefoon, chat wordt je afgescheept. zeggen dat ze ideal betalingen niet ontvangen hebben terwijl dit hetzelfde is al pin betaling. Wensen dus niet uit te leveren, ook niet na betalingsbevestiging. SLECHT SLECHT SLECHT.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Guus 24-07-2016 Online gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
groot

Service
Koelkast gekocht en betaald. Vandaag besteld, morgen in huis.
Bij de bevestigingsmail stond plotseling, verwachte levertijd 1 tot 2 dagen. Daar kon ik mee leven.
Echter na drie dagen nog geen track and track code. Gebeld met klantenservice. Koelkast wordt pas over een dag of 5 in het magazijn verwacht.
Kan ik de bestelling annuleren. Ja, geen probleem. Bevestigingsmail gekregen, met daarin de mededeling dat het aankoopbedrag binnen enkele dagen op mijn rekening zou staan.
Niet dus. Na enige tijd gebeld, waar blijft mijn geld. Sorry, we zijn op een ander systeem overgestapt (waar heb ik dat eerder gehoord), of ik mijn rekeninggegevens wilde mailen. Ook dat gedaan, maar nog steeds geen geld ontvangen. Het hele proces duurt nu al 20 dagen.
Omdat ik haast had, dezelfde koelkast bij Mediamarkt besteld, die was er in 1 dag!

Assortiment
groot

Aanbeveling
Zie bovenstaand verhaal. Verkopen gaat goed, service is prut. Zie ook de andere reviews

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Eelco 19-07-2016 Online gekocht

Algemene score

2,3

Gemak
erg ongemakkelijk als je 24 uurs levering besteld en vervolgens 3 dagen lang erachteraan moet bellen om dan te horen dat het niet mogelijk is het adres aan te passen

Service
erg slechte service, het is niet mogelijk om een adres aan te passen terwijl het product gewoon nog in hun bezit is en niet aangeboden is bij PostNL

Assortiment
ze hebben een vrij uitgebreid assortiment

Aanbeveling
deze winkel raad ik niemand meer aan tenzij levertijd geen probleem is

Extra toelichting
hier het volledige verhaal, op vrijdag een nieuwe TV besteld, omdat hij bij redcoon binnen 24 uur in huis zou zijn. vervolgens zaterdagmiddag gebeld dat er nog steeds geen track&tracecode beschikbaar was en hoe dat zat. toen kregen we te horen dat de bestelling geannuleerd was na de betaling (door wie konden ze niet vertellen) maar als we het betaalbewijs zouden opsturen dan zou de tv zaterdag nog verstuurd worden, en als dat niet zou lukken dan zou er contact opgenomen worden om het afleveradres aan te passen. maandag opnieuw gewacht en wederom niets binnen. dus vandaag (dinsdag) opnieuw gebeld dat het nu toch wel erg lang duurt, en nu blijkt de tv bij hun logistieke afdeling te staan. dus ik vraag om het afleveradres aan te passen maar dat is niet meer mogelijk omdat hij vanmiddag verstuurd word... dus ik snap dat niet helemaal en vraag wat er dan wel mogelijk is. dus na 20 minuten in de wacht gehangen te hebben krijg ik te horen dat er niets aangepast kan worden. dus ik vraag naar compensatie, aangezien ik nu al veel langer dan 24 uur aan het wachten ben, en na nog 5 minuten in de wacht te staan krijg ik te horen dat ik een bon van 5 euro kan krijgen als coulance... maarre is dat niet die bon die je bij elke bestelling krijgt? en het antwoord op die vraag is ja. kortom ik vind het slechte service!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
jan 18-07-2016 Online gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
makelijk te bestellen

Aanbeveling
Ze hebben duidelijk alleen recht in dit land ,je kan niet in Belgie bestellen als het daar goed koper is.

Extra toelichting
Jullie zijn Benelux georienteerd dan mag ik ook verwachten om via de Belgiese site of de Luxenburse site te kunnen kopen,maar nee hoor discriminatie hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Ivo 16-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en eenvoudig bestellen.

Service
Ondanks de aangegeven levertijd van meerdere dagen werd ik gelijk dezelfde dag al gebeld door de bezorgdienst met de vraag of ze hem de volgende dag konden bezorgen. De ochtend van de bezorgdag kreeg ik een email met de verwachtte tijd.

Assortiment
Niet alle mogelijke types te koop maar ruim voldoende keus voor goede prijzen.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, goede prijzen, duidelijke foto's en omschrijvingen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
W 14-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij het kopen van witgoed wordt je keurig gebeld voor het maken van een afspraak die jou uit komt.

Service
Het bestelde werd keurig volgens de voorwaarde bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is groot, heb kunnen vinden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Betrouwbaar.

Extra toelichting
Heb hier verschillende producten gekocht tot op heden geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ger 12-07-2016 Online gekocht

Algemene score

1,5

Gemak
Voldoen niet aan hun verplichtingen. Ik wacht vanaf 21 juni op een onderdeel en kan van af die tijd tot heden (12 juli)het apparaat niet gebruiken.

Service
Ze zeggen dat ze er alles aan doen. Maar laten dan vervolgens niets meer weten. Heb zelf 5x moeten bellen. Met als antwoord: ja dat had niet gemogen.

Assortiment
Kunnen niet leveren wat ik besteld heb en bieden dan vervolgens een andere type aan.

Aanbeveling
Voldoen niet aan hun verplichtingen.
Slechte aftersales.

Extra toelichting
Als bij Redcoon ,in de garantie tijd iets defect raakt, dan heb je echt een probleem.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Alfred van Doorn 09-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
Je wordt zeer duidelijk en persoonlijk op de hoogte gebracht en gehouden

Assortiment
Uitgebreid op elk vlak van producten

Extra toelichting
voor het eerst een product gekocht, maar totaal tevreden van het begin tot het eind

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Harry 06-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werkt perfect icm Google shopping. Scherpe prijs en snel in huis

Service
Soms gaat het mis door eigen haastigheid, prima opgepakt door Redcoon

Assortiment
Tot nu toe is alles wat ik zoek op de website van Redcoon te vinden

Aanbeveling
Snelle levering en scherpe prijzen, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marco B 05-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure.

Service
Levertijden altijd kort, service uitstekend. Defecte smartphone gerepareerd en keurig geinformeerd over het proces.

Assortiment
Ik kan altijd prima vinden wat ik nodig heb. Redcoon is vaak de goedkoopste met kortste levertijd.

Aanbeveling
Al behoorlijk veel artikelen besteld en heel tevreden over de leveringstijden en serviceniveau. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
mac666 05-07-2016 Online gekocht

Algemene score

3,5

Service
slechte klantenservice. wacht inmiddels 3,5 maanden op de reparatie van mijn tv die door Redcoon grijs is geimporteerd, zonder dit erbij te vermelden. Samsung wil hem niet maken en Redcoon is niet bij machten om te regelen dat de tv wordt gemaakt.

Aanbeveling
Na 3,5 maanden, 500 euro aanbetaald te hebben voor een nieuwe tv, toch weer de oude die gerepareerd zou worden, 20 telefoontjes, de belofte dat het nu toch echt uit was met het gepruts, heb ik vandaag weer een reparatieverzoek gekregen! En of ik even wil betalen, terwijl Redcoon beloofd heeft de kosten te betalen. Loopt inmiddels via de Rechtsbijstand, maar ik wordt hier zo moe van......

Extra toelichting
totale chaos. Inmiddels met minimaal 10 mensen gesproken, maar niemand kan iets oplossen. Ze willen wel maar kunnen niet.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
L Kees 04-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en de site is intuïtief te bedienen

Service
Zeer accurate en snelle levering

Assortiment
Wat heeft Redon niet? Ik heb nog nooit iets niet gevonden!

Aanbeveling
Makkelijke bediening, grote vindbaarheid en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Plaatje 04-07-2016 Online gekocht

Algemene score

2,7

Service
Weken geleden wasdroger besteld. Gevraagd voor de ochtend qua bezorging. Kon vanaf 6.30 u. Vroeg op dus. Om 1200 u niks, gebeld. Levering zou 1545 u zijn, Helaas geen levering gehad. Telefonisch niet bereikbaar na 1700 u.

Aanbeveling
Voel me opgelicht, droger is niet bezorgd, uren na afgesproken tijd. Zoek een andere winkel, koop hier niks.

Extra toelichting
Heb t gevoel opgelicht te zijn, ben benieuwd of de droger nog gaat komen. Anders aangifte doen van oplichting.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
GJ 02-07-2016 Online gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
lekker online uitzoeken wat je nodig hebt

Service
snelle levering

Assortiment
het was even speuren naar het juiste artikel, maar bij Redcoon heb ik het gevonden !!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
benink 02-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk en kwaliteit

Service
goede service

Assortiment
veel assortiment

Aanbeveling
goed en bekende producten en service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
johan 30-06-2016 Online gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
groot assortiment, toch toegankelijk, voldoende

Service
twee keer call center gebeld, werd niet opgenomen, drie keer gemaild en behalve een mailbevestiging met 'wij gaan ermee aan de slag' nooit meer wat gehoord en product niet geleverd.

Assortiment
gebruikelijk, voldoende

Aanbeveling
uiteindleijk gaat het om een compleet pakket van aankoop, betaling (snel geregeld) maar dan geen after sales service, geen levering, geen informatie.
De transporteur had vertraging, had de TV niet in de auto, had de TV helemaal niet ontvangen, reageert niet op verzoek om informatie.

Extra toelichting
uiterst slechte ervaring, wel geld aanpakken en daarna niet leveren en geen service bij het oplossen. moeilijk bereikbaar.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Brugge 30-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Goede klantenservice

Assortiment
Alles wat ik zocht

Aanbeveling
Door de goede service

Extra toelichting
Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan 30-06-2016 Online gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De bevestiging wordt al gedaan voor de betaling. Mocht die laatste niet lukken, dan heb je een half afgeronde bestelling.

Service
Probleem via de chat direct opgelost.

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Burger 30-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en afhandeling aankoop

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

Assortiment
Ruime collectie met in elk segment veel producten die hoog scoren in de beoordelingen en testen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sanne 30-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
niets op aan te merken

Service
zoals beloofd: de volgende dag in huis

Assortiment
assortiment is wat klein, maar als ze hebben wat je zoekt is dit een goede keuze

Aanbeveling
Als ze het product hebben wat je zoekt,,,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Ronald Schoonbeek 29-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke site

Service
snelle service

Assortiment
ruim

Aanbeveling
goede prijs en bovendien een snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Henk van der WIj 29-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles duidelijk, simpel en efficiënt

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag al in huis

Assortiment
best wel leuk, al hebben niet alle producten mijn interesse

Aanbeveling
snel en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
H Kamphuis 29-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijkheid

Service
Snelle en goede afhandeling

Aanbeveling
alles heel duidelijk + goede service

Extra toelichting
niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
kgs216m 29-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
alles liep soepel zoals het behoort

Assortiment
genoeg keuze voorhanden

Aanbeveling
winkel is zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
DIO Kok 29-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Kan ik niet voldoende inschatten om hoger cijfer te geven. Keurig correct geleverd, geen onregelmatigheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Sjors 29-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was snel te vinden op de site. Duidelijke site. Snelle bezorging.

Service
Levertijd zoals toegezegd. Geen klachten.

Assortiment
Product wordt uitgebreid beschreven en voldoet aan verwachtingen. Keuze uit uitgebreid assortiment van dit product. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Zeer goed. Deze winkel werd mij ook aanbevolen door familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tom 29-06-2016 Online gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
ik vond de site niet erg gemakkelijk om iets te vinden
ik was via een zoekopdracht bij jullie gekomen , maar bij het bestellen ging het mis ,moeilijk doorheen te komen , heb diverse keren op het punt gestaan om te stoppen.

Service
snelle levering goed regeld

Assortiment
grote diversiteit

Aanbeveling
alleen bij het bestellen vond ik het lastig andere webwinkels gaat het eenvoudiger

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Robbie11 29-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles heel overzichtelijk en duidelijk op de website

Service
Super goede service. Bij een defecte tv een perfect oplossing aangeboden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 28-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijke website.
van mij mag er nog meer informatie over het product gegeven worden

Service
correcte en goede telefonische helpdesk

Assortiment
ruim assortiment om een keuze te maken

Aanbeveling
al diverse goederen via Redcoon gekocht en dit is meestal de eerste website die ik raadpleeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen Berkhout 28-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
savonds besteld volgende dag in huis , TOP . en de goedkoopste + gratis verzenden

Service
no nonsens

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
prima plaats voor een aankoop

Extra toelichting
wel platgegooid met reclame na de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rutgerus 28-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is helder en brengt je snel naar waar je zijn moet.

Service
Een vraag over een artikel werd zeer snel beantwoord.

Assortiment
Al een paar keer geslaagd voor wat ik zocht.

Aanbeveling
Door de duidelijke website, goede en snelle service zeker een aanrader. Nog een voordeel? Vaak de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
chris 28-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel geleverd

Assortiment
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans Uylenburg 28-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Geen probleem

Assortiment
Uitgebreide sortering

Aanbeveling
Goede prijs

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jorike 28-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestelproces verliep soepel.

Service
De tv die ik heb besteld werd de volgende dag al bezorgd en ik vind het een fijn idee dat ik nog even bedenktijd heb.

Assortiment
Ruime keuze en ik had snel een tv gevonden die ik graag wilde hebben.

Aanbeveling
Dikke prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Martin 28-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede product informatie met leuke doorlinking naar specificaties

Service
Goede informatie over het verloop van de order, de 24 uur naar de werkende link van de pakket opvolging mag wat korter

Aanbeveling
Het bestellen gaat makkelijk en fijn. De communicatie is prettig. De levertijd lekker snel, door deze werkwijze hadden wij weer lekker snel een heerlijke bak koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Michel 27-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een goede webwinkel

Service
Het product werd snel verzonden en ik ben hierover goed geinformeerd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
De verzending via TNT ging niet helemaal goed, maar daar kan Redcoon niets aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S.Sakar-AKpinar 27-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online gekocht

Service
Snel en geen bezorgkosten

Aanbeveling
Via de mail ook nog eens op de hoogte gehouden van bezorgtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Janny 27-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De weg op de site wijst zich vanzelf. Heel overzichtelijk en ruim aanbod.

Service
Mijn ervaring beperkt zich tot de afspraak met de expediteur en de informatie vooraf. Dat ging allemaal vlekkeloos.

Assortiment
Wij zochten een wasmachine en vonden ook in onze prijsklasse een goede machine

Aanbeveling
Geen woord van kritiek, heel goed!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Xiao 27-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site. Eenvoudig te bestellen en betaling via iDeal.

Service
Netjes op de hoogte gehouden van de status en een track-trace om de zending te volgen. Order goed ingepakt met stevige doos en opgevuld met luchtkussentjes.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goed, goedkoop en volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
avhouts 27-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een goede website

Service
de volgende dag was het al binnen

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews