Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

U vindt bij ons de nieuwste LCD, LED en Plasma schermen van o.a. Samsung, Sony, Philips, Panasonic en LG tegen discount prijzen. Bij ons heeft u het voordeel van een fysieke winkel tegen internet prijzen. U kunt dus ook alle producten afhalen in onze winkel. Wij hebben afspraken met alle Nederlandse fabrikanten en importeurs hierdoor bent u ook verzekerd van een goede service als er iets na u aankoop mocht gebeuren. Mocht het scherm van uw keus nou onverhoopt niet in onze webshop voorkomen aarzel dan niet ons te contacteren, waarschijnlijk kunnen wij ook dit scherm snel en goedkoop leveren.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 248 reviews geschreven in het afgelopen jaar

8.2

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    8.6
  • Service
    8.2
  • Assortiment
    8.4
  • Aanbeveling
    8.3

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
1,3
  • Gemak2,0
  • Service1,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling1,0
Hans 29-07-2016
Online gekocht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Website is overzichtelijk maar leveringsdatum kloppen niet

Service

Ze komen belooftes niet na en zeer onvriendlijk aan de telefoon

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Zelfs cijfer 1 is teveel voor dit bedrijf . Denk 10 keer na voordat je hier is betelt

Extra toelichting

Ze komen afspraken niet na , ze betalen jouw geld terug na 100 x bellen.

Totaal score
Review score
4,0
  • Gemak3,0
  • Service3,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling3,0
26victorine 28-07-2016
Online gekocht
Gemak

Een vervelende ervaring zoals ik deze sporadisch heb meegemaakt met een webwinkel, Platte TV discounter bedient zich van een veelbelovende website waar in werkelijkheid een gebrekkige organisatie achter staat. <br/>Artikel staat op voorraad , maar zonder enige berichtgeving wordt een levertijd van 6 werkdagen! gehanteerd.

Service

Na telefonisch contact opnemen, overigens geen enkel initiatief van PLatte TV discounter om mij hierover zelf te informeren, wordt ik te woord gestaan door een medewerker die het volkomen normaal vindt dat men misleidende informatie over levertijden op de website publiceert. Na een kritische kanttekening mijnerzijds wordt er onmiddellijk overgegaan tot een arrogante en klantonvriendelijke houding. <br/>Na 8 dagen wachten heb ik de TV afbesteld en had binnen 24 uur na plaatsing van een order bij een andere koel blauwe webwinkel wel een TV in huis.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

in mijn beleving kan deze webwinkel de hoge verwachtingen op basis van de waardering welke men kennelijk bij andere consumenten heeft gekregen op geen enkele wijze waarmaken. <br/>Het enige positieve dat ik kan vermelden is dat Platte TV discounter mijn geld wel snel heeft geretourneerd.

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak9,0
  • Service5,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling5,0
Koningjan 18-07-2016
Online gekocht
Gemak

Makkelijk bestellen via de site

Service

Reageren wel op mail maar kunnen afspraken niet nakomen

Assortiment

Veel keuze

Aanbeveling

Te trage levering houdt klant niet op de hoogte van de levering wanneer een product niet voorradig is.

Extra toelichting

Trage levering. Geen duidelijkheid wanneer product geleverd wordt. Toestel 10 dagen later nog niet in huis. Zegt besteld te zijn maar kunnen dit niet met zekerheid zeggen. Zeker niet vandaag besteld morgen in huis.

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service7,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
rickdewips 05-07-2016
Online gekocht
Gemak

Gebruiksvriendelijke website, bestelling direct per e-mail bevestigd en volgende werkdag geleverd.

Service

Geen motivatie

Assortiment

De goedkoopste winkel die het gewenste product op dat moment op voorraad had.

Aanbeveling

Biedt het product goedkoper aan dan de adviesprijs.

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Gert 04-07-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Makkelijk bereikbaar. Tv kon gelijk mee. Wel jammer dat niks geprijsd was.

Service

Prima service, niks aangesmeerd gekregen.

Assortiment

Veel verschillende tv merken en groottes en prijscategorieën

Aanbeveling

Prima winkel

Extra toelichting

Lege vakken op de muur snel opvullen!

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Monique 04-07-2016
Online gekocht
Gemak

Veel producten goedkoper dan bij andere aanbieders. Bestellen ging heel makkelijk. Genoeg informatie erbij en betalen via iDEAL ging snel.

Service

Ik was wat huiverig door eerder gelezen recensies, maar er werd snel gereageerd op mails en telefoon. Tv kwam 1 dag later dan op de site vermeld.

Assortiment

Nergens anders mijn tv zo goedkoop gevonden. Ik kon er ook snel een tv beugel bij bestellen

Aanbeveling

Goedkoper dan elders en bij mij binnen 4 dagen geleverd. Geen verzendkosten

Totaal score
Review score
1,0
  • Gemak1,0
  • Service1,0
  • Assortiment1,0
  • Aanbeveling1,0
hendrik V 27-06-2016
Online gekocht
Gemak

ik bestelde en betaalde binnen 3 minuten en kreeg de bevestiging binnen 1 minuut terug voor een tv die direct leverbaar was maar dit was dus niet waar

Service

ik werd niet zelf op de hoogte gehouden of de tv wel echt in voorraad was wat dus niet zo bleek te zijn

Assortiment

uitgebreid maar ik denk niets in werkelijke voorraad

Aanbeveling

ik kan deze winkel die veel beloofd maar niets waar kan maken niet aanbevelen bij iemand anders, ik bestelde een direct leverbare tv na een week kreeg ik niet mijn mail met de volgcode maar een uitgestelde levering update mail dat er over een week misschien weer voorraad zou zijn, annulerde gelijk mijn bestelling moest ruim 3 weken wachten ook na een klacht op mijn geld volledig terug ,,,erg telleurstellend, maar ben niet de eerste zal ook niet de laatste zijn gezien de vele negatieve opmerkingen hier en elders

Totaal score
Review score
3,5
  • Gemak6,0
  • Service1,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling1,0
erik 27-06-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Philips tv besteld die op voorraad was. Toen die na 3 dagen nog niet verstuurd was maar eens gebeld. Hij zou de dag erna binnenkomen en verstuurd worden. Na 2 dagen weer gebeld. Nu konden ze helemaal niet meer zeggen wanneer hij verstuurd zou worden, terwijl de tv de hele periode `direct leverbaar`stond op de site. Dan maar de bestelling annuleren waarna ze zeggen 14 dagen nodig te hebben om mijn geld terug te storten. Verder geen enkele hulp of toezegging. <br/> <br/>Niet mijn manier van service verlening

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Philips tv besteld die op voorraad was. Toen die na 3 dagen nog niet verstuurd was maar eens gebeld. Hij zou de dag erna binnenkomen en verstuurd worden. Na 2 dagen weer gebeld. Nu konden ze helemaal niet meer zeggen wanneer hij verstuurd zou worden, terwijl de tv de hele periode `direct leverbaar`stond op de site. Dan maar de bestelling annuleren waarna ze zeggen 14 dagen nodig te hebben om mijn geld terug te storten. Verder geen enkele hulp of toezegging. <br/> <br/>Niet mijn manier van service verlening

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
S 20-06-2016
Online gekocht
Gemak

Snel de juiste televisie gevonden op jullie site

Service

snel verwerkt, en geleverd.

Assortiment

Vrij groot assortiment, en veel keuze.

Aanbeveling

Vanwege de mogelijkheid tot afterpay.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
breukie 17-06-2016
Online gekocht
Gemak

eenvoudig bestellen. duidelijke website

Service

vragen snel beantwoord en telefonisch goed bereikbaar. Bood scherpere prijs dan concurrent.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Na goed geholpen te zijn telefonisch en per e-mail smiddags verzonden en de volgende dag al in huis

Totaal score
Review score
3,5
  • Gemak6,0
  • Service1,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling1,0
Geurie 17-06-2016
Online gekocht
Gemak

normale website, vergelijkbaar met andere websites

Service

Platte komt toezeggingen mbt levertijd niet na en betaalt reeds ontvangen geld, na annulering van de bestelling, niet terug

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

jammer dat het niet mogelijk is om een 0 toe te kennen. Koop nooit en te nimmer iets bij deze winkel !

Extra toelichting

Helaas las ik de overige reviews pas nadat ik problemen met Platte kreeg. Had ik het maar eerder gedaan !

Totaal score
Review score
7,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling7,0
Berend 13-06-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Duidelijke website

Service

Product was niet meer op voorraad maar smelle en adequate afhandeling van bestelling.

Assortiment

Had iets meer assortiment in de winked verwacht.

Aanbeveling

Naar mijn idee iets te veel lege plekken aan de wand.

Totaal score
Review score
8,7
  • Gemak-
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Guikie 30-05-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Geen motivatie

Service

Parkeren voor de deur

Assortiment

Mogen nog meer tv&amp;#39;s op display staan

Aanbeveling

Service uitstekend.

Extra toelichting

Afgelopen zaterdag in de winkel geweest. Met een LG de winkel uitgelopen terwijl dat niet de bedoeling was. Wel helemaal tevreden met de tv naar huis en daar aangesloten. Service in de winkel was uitstekend. Zelfs meehelpen inladen in de auto was geen probleem. Thuis aangekomen bleek dat hij hier in de stad bij de Mediamarkt goedkoper was. Maandag een mail gestuurd en binnen een uur antwoord dat het verschil teruggestort zou worden. Nog even afwachten tot het geld daadwerkelijk binnen is. Maar alvast complimenten voor het afhandelen van deze zaak.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
LeenHaas 24-05-2016
Online gekocht
Gemak

Ik heb een Sonos besteld in Groningen, eerst goed op de website gekeken en ze waren het goedkoopste. besteld en daarna aangegeven af te halen in Groningen

Service

Geen motivatie

Assortiment

alles wat ik wou weten en zien was er

Aanbeveling

mooie grote zaak

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
DickdeW 20-05-2016
In winkel gekocht
Bij Kruit & Kramer
Gemak

Ik had de keuze uit thuisbezorgen of ophalen in de winkel, dus ben langsgegaan in de winkel na op de site gekeken te hebben.

Service

Prima service, met goede voorlichting. ze hebben me meerdere toestellen laten zien en ik ben erg prettig geholpen. uiteindelijk voor de Curved Samsung gegaan.

Assortiment

Alle grote merken zijn vertegenwoordigd, je zou bijna zeggen te veel keuze.

Aanbeveling

Ik beveel deze winkel absoluut aan, erg prettig geholpen door vriendelijke mensen met kennis. alle vragen die ik nog had werden moeiteloos beantwoord.

Extra toelichting

Ik hoop nog geen snel terug te komen voor de soundbar, of het ook Samsung wordt of toch Sonos ben ik nog niet helemaal uit.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service8,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
IlonkaH 19-05-2016
Online gekocht
Gemak

Thuis besteld via de website, in de winkel in Groningen afgehaald.

Service

nog niet nodig gehad gelukkig

Assortiment

Multiroom speaker van Samsung besteld, keuze uit meerdere types

Aanbeveling

Grote winkel ruime keuze! blij met m&amp;#39;n aankoop en de snelheid waarmee het geleverd werd.

Extra toelichting

geen

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
Nabil 19-05-2016
Online gekocht
Gemak

eergisteren besteld vandaag afgehaald. Ik kreeg een e-mail voor het afhalen.

Service

email ging primaa

Assortiment

voldoende tv&amp;#39;s en audio in de winkel

Aanbeveling

vanavond tv aansluiten en genieten, ik beveel deze winkel aan om hun prijs en snelheid

Extra toelichting

waarom geen paypal ?

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Berends 18-05-2016
In winkel gekocht
Groningen Hoendiep
Gemak

Platte Tv Discounter heeft een goede website waar je gemakkelijk de juiste Tv kunt uitzoeken.

Service

Verkoper staat je vriendelijk ter woord en geeft eerlijke info om zodoende de juiste keuze te maken, hielp ook nog even mee om de Tv in de auto te laden.

Assortiment

Keus genoeg...

Aanbeveling

Platte Tv discounter heeft scherpe internet prijzen met de service van een winkel...

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
AR 18-05-2016
Online gekocht
Gemak

Het bestelproces verliep eenvoudig, verder kan je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden zonder extra kosten.

Service

Het product dat ik wou was niet op voorraad, maar het werd de volgende dag gewoon bezorgd.

Assortiment

Een ruim assortiment en goed geprijsd.

Aanbeveling

Verschillende betaalmogelijkheden en betrouwbaar. Ik zal hier vaker wat bestellen.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
KvanHouten 18-05-2016
In winkel gekocht
groningen
Gemak

besteld en opgehaald in de winkel, nette overzichtelijke website met allerlei betaalwijzen, ik heb gekozen voor afhalen in de winkel en betalen in de winkel.

Service

ik kreeg goede uitleg, maar ik wist al veel ik zoek eigenlijk altijd alles uit voordat ik een toestel koop.

Assortiment

ze hadden van de Philips aardig wat op voorraad, verder zag ik genoeg aan de muur hangen

Aanbeveling

zeker met een 9 beveel ik de plattetvdiscounter aan, ze doen wat ze me beloofd hebben, en het is een mooi toestel voor relatief weinig geld

Totaal score
Review score
6,0
  • Gemak6,0
  • Service6,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling6,0
Elmar Rozeboom 18-05-2016
Online gekocht
Gemak

Order geplaatst maar bleek niet op voorraad te zijn. Moest hier zelf over bellen en helaas weren geen van de drie toegezegde leverdata nagekomen. Dit is een nieuwe review die een eerdere negatieve rview vervangt.

Service

De voorraadstatus werd niet pro-actief gemeld. Na overleg met de klantenservice, welke eerlijk gezegd stroef en niet altijd klantvriendelijk verliep, heb ik de order moeten annuleren.

Assortiment

Assortiment is prima. Het is alleen niet professioneel om wel te melden dat spullen op voorraad zijn terwijl de gewkte verwachtingen daarmee niet waargemaaktt kunnen worden.

Aanbeveling

Na annulering gaf men aan de betling binnen 14 dagen terug te storten. Hier was ik het niet mee eens. Ik vond een luisterend oor en begrip voor de ontstane situatie en men heeft de betaling binnen twee werkdagen teruggestort. Tevens gaf men aan te willen leren van negatieve ervaringen en te blijven werken aan service en klantvriendelijkheid.

Extra toelichting

Geen

Totaal score
Review score
2,3
  • Gemak1,0
  • Service1,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling1,0
T. Severens 17-05-2016
Online gekocht
Gemak

Ze zijn inderdaad gemakkelijk ja. Door als ik de klantenservice belt te zeggen dat het morgen binnenkomt. Iedere keer hetzelfde liedje. Verschrikkelijk.

Service

Service is verschrikkelijk. Op de site staan allemaal mooie praatjes. Als het product niet op tijd geleverd kan worden, word ik op de hoogte gesteld. Niks van gemerkt. Na 3 keer belogen te zijn kreeg ik helemaal geen product en heb ik hem moeten annuleren. Nu zit ik nog op mijn geld te wachten Maand later!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Slechtste webwinkel die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt!! Er is meerdere malen tegen me gelogen en heb, na mijn annulering, mijn geld nog steeds niet terug. Ik vind jammer dat ik hier geen 0 kan geven.

Extra toelichting

Binnen 3 dagen zou mijn tv binnen zijn. Na 3 dagen geen tv. Gebeld met de klantenservice of er iets bekend was over mijn tv. Morgen zou die binnen komen. Geen tv! Weer gebeld. Voor het weekend zou die binnen komen. Geen tv! Maandag na het weekend gebeld. Woensdag zou die binnen komen. Weer geen tv! Gebeld en gemaild om mijn tv te annuleren. Hopende mijn geld zo spoedig mogelijk terug te krijgen. 3 telefoontjes en 2 emails later heb ik na 4 weken mijn geld nog niet terug! Sta op het punt rechtsbijstand in te schakelen. Te gek voor woorden!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Stefan B 06-05-2016
In winkel gekocht
winkel
Gemak

Netjes geholpen, mooie grote zaak in woonboulevard

Service

Geen motivatie

Assortiment

zocht een zwenkbare beugel meerdere keuzes

Aanbeveling

goed geholpen,prima uitleg en vriendelijke mensen

Totaal score
Review score
3,5
  • Gemak6,0
  • Service1,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling1,0
Wilfred krijger 03-05-2016
Online gekocht
Gemak

Keuze is overzichtelijk, je ziet wat er nog online voorradig is.

Service

Dramatisch. Product niet voorradig dus en service nog minder. Geen enkele informatie word er gegeven en nadat ik heb aangegeven dat dot niet geruststellend is word me aangegeven dat ik het kan annuleren. Geen enkele actie om te zorgen dat product geleverd gaat worden

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Absoluut niet, Service minimaal, geen enkele manier van actief zorgen dat de klant geholpen word, zeer slecht.

Extra toelichting

Heb het product nog steeds net en we zijn ruim een week verder

Totaal score
Review score
6,5
  • Gemak9,0
  • Service5,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling5,0
Gerlene 29-04-2016
Online gekocht
Gemak

Kiezen en bestellen/betalen gaat snel en eenvoudig

Service

Op de site staat dat het artikel op voorraad is en binnen 1-3 dagen leverbaar. Dit blijkt dus niet waar te zijn. Pas na zelf contact opnemen krijg ik informatie hierover en blijkt het artikel dus niet op voorraad te zijn, terwijl op de site nog steeds van wel staat.

Assortiment

Voldoende keuze

Aanbeveling

Incorrecte info over op voorraad zijn van artikel, weinig of geen info over mogelijkheid tot annuleren of wijzigen bestelling bij niet op voorraad zijn.

Extra toelichting

Ik weet dat het mogelijk is om een bestelling te annuleren, maar hier kan ik niets over terug vinden op de site en ook niets over het terugstorten over het op voorhand betaalde aankoopbedrag.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
HarryJGC 28-04-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijk website zonder poespas.

Service

Snelle levering binnen gestelde termijn.

Assortiment

De goedkoopste prijs die ik kon vinden voor het artikel wat ik wilde hebben.

Aanbeveling

Prima prijs, snelle levering, goed communicatie, een prima webshop zoals een webshop hoort te zijn.

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Tini Bolt 28-04-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

De mensen denken met je mee, zijn enthousiast om goede producten te verkopen.

Service

Verkeerd product mee gekregen, kreeg nieuw product die duurder was, zonder bij te betalen

Assortiment

Veel producten in voorraad

Aanbeveling

Prettig winkelen

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
HTV 26-04-2016
Online gekocht
Gemak

vanaf aankoop tot levering strak geregeld, door Post nl bezorgd, wekt vertrouwen.

Service

Nog geen service ervaren, omdat alles goed geregeld was.

Assortiment

de keuze is reuze!

Aanbeveling

scherp geprijsd, volgens afspraak geleverd.

Extra toelichting

Zal zeker bij vrienden "PlatteTVdiscounter.nl" aanbevelen.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Smits 23-04-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Super service, besteld en de volgende dag in huis. ook een hele goede voorlichting gehad over de producten die voor ons geschikt waren.

Assortiment

het assortiment is enorm, als je hier niet kan slagen dan moet het nog gemaakt worden.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Peter786 22-04-2016
Online gekocht
Gemak

Gekocht via internet een Sharp 32&amp;#34;tv naar mijn idee een toestel met een goede prijs kwaliteitsverhouding. <br/>Ik Kom uit Paterswolde dus ik heb gekozen om het toestel op te halen in de showroom.

Service

Ik kreeg net van de mensen in de winkel uitleg voor het instellen met een Ziggo Module.

Assortiment

veel toestellen in de winkel en veel dozen dus alle merken hebben ze volgens mij wel.

Aanbeveling

Ik ben prettig geholpen en ik ga straks de TV aansluiten, indien ik nog vragen had kon ik ze altijd bellen. prettig om te weten!

Extra toelichting

Geen

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Eveliienr 22-04-2016
In winkel gekocht
Groningen Hoendiep
Gemak

De winkel is goed bereikbaar en overzichtelijk

Service

Goede en snelle service, hebben veel geduld en beantwoorden al je vragen.

Assortiment

Hebben voor ieder wat wils in alle verschillende prijsklasses.

Aanbeveling

Door de goede en snelle service, goede uitleg en prettige omgang beveel ik deze winkel zeker aan!

Totaal score
Review score
4,5
  • Gemak8,0
  • Service1,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling1,0
Marco 16-04-2016
Online gekocht
Gemak

Het bestellen van een product via tweakers verloopt zeer goed.

Service

Nadat ik een tv had besteld kwam ik er snel achter dat ik het verkeerde toestel had geselecteerd. De volgende ochtend contact opgenomen met de klantenservice en uitgelegd dat ik het verkeerde toestel had besteld. Het telefonisch contact verliep goed en de bestelling was eenvoudig geannuleerd, door het nazenden van een email waardoor ik mijn annulering kon bevestigen. <br/> <br/>Vervolgens begon het traject van het terugkrijgen van het aankoopbedrag. Na twee weken, de termijn die zij hanteren in de voorwaarden, wachten is het aankoopbedrag nog niet teruggestort. Ik heb ondertussen diverse keren contact gehad met de klantenservice zowel telefonisch als via de email, en elke keer is het antwoord hetzelfde; ze geven de klacht door aan de administratie met het verzoek het bedrag per ommegaande terug te storten. Nu wacht ik reeds 3 weken en heb mijn geld nog steeds niet terug gestort. <br/> <br/>In de tussentijd heb ik wat meer onderzoek gedaan naar dit bedrijf en blijkbaar ben ik niet de enige persoon die tegen deze problemen aanloopt. Als ik dit eerder had geweten had ik de bestelling niet geplaatst bij dit bedrijf.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

De klantenservice is bij problemen (aankoopbedrag terugstorten) absoluut niet klantvriendelijk. Eerder zijn ze bot en grof naar de klant.

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Hans 15-04-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Bij ons in de buurt.

Service

Goed geholpen en geadviseerd, naar onze wensen/eisen geluisterd.

Assortiment

Goede keuze uit gangbare merken.

Aanbeveling

Niets mis mee.

Extra toelichting

neen.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
Panskie 14-04-2016
Online gekocht
Gemak

voor de deur parkeren Je kunt op je gemak rondkijken Koffie staat klaar

Service

Gewoon leuk om zaken mee te doen Kennis van apparatuur staat op een hoog niveau

Assortiment

Er waren nogal wat lege plekken in de showroom maar dit werd veroorzaakt door de uitverkoop van de tv &amp;#34;s

Aanbeveling

Gewoon zeer goed

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
Mayke 12-04-2016
In winkel gekocht
groningen hoendiep
Gemak

Ik loop op krukken en je kunt overal goed langs lopen

Service

De Mevrouw die me hielp pakte meteen &amp;#39;n stoel voor mij, zodat ik kon gaan zitten.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Het is ruim en rustgevend ingerixht

Extra toelichting

Ik heb helemaal geen verstand van tv's e.d. maar alles werd bijzonder goed uit gelgd

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Woudje79 12-04-2016
In winkel gekocht
Hoendiep, Groningen
Gemak

Woon in Assen en deze winkel ligt aan de ring dus was er snel. <br/>Want wilde wel eerst kijken

Service

Prima, toestel was niet op voorraad, maar werd binnen een paar dagen na telefonische afspraak thuis bezorgd.

Assortiment

Voldoende ik begreep van de verkopers dat de nieuwe modellen eraan komen er daardoor dus ook lege plekken waren.

Aanbeveling

Veel kennis, mooie winkel en snelle levering

Extra toelichting

ik kom zeker weer voor een soundbar

Totaal score
Review score
3,5
  • Gemak6,0
  • Service1,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling1,0
Jan 11-04-2016
Online gekocht
Gemak

Site is overzichtelijk zoals de meeste van dit soort zaken.

Service

Drie keer contact gehad omtrent het niet leveren van de bestelde TV en dat de site direct voorradig laat zien terwijl ze deze tv niet op voorraad hebben. <br/>Ondanks belofte dit aan te passen is dit niet gebeurd.

Assortiment

Voldoende

Aanbeveling

Philips 32PFK5300 besteld en na 5 dagen maar eens geïnformeerd waar de tv bleef, tja Philips had te weinig geleverd, morgen komen ze binnen, wel vreemd dat op de site "direct voorradig staat"Afijn twee dagen later nog geen tv ontvangen, wederom gebeld en wederom morgen komen ze binnen. Site ondanks belofte dit aan te passen laat nog steeds "direct voorradig" zien.Uiteindelijk na anderhalve week nog geen TV, nu een mail gestuurd waarop ik kreeg te horen dat de tv minimaal twee weken na bestelling zou worden afgeleverd. <br/>Tot vandaag staat deze tv nog steeds als "direct leverbaar" op de site, nogmaals verzocht dit aan te passen, hopelijk doen ze dit nu wel alhoewel ik het betwijfel. <br/>Waardeloos bedrijf dus. Ik heb de bestelling laten annuleren en krijg m'n geld terug...........en dat kan TWEE weken duren voordat het op m'n rekening staat krijg ik te horen.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Henk 07-04-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Nette winkel en voor mij op fietsafstand dat is gemak vlak naast de deur.

Service

Bestelde was niet op voorraad. Mailadres opgegeven en bestelling geplaatst. Thuis was de bevestiging en factuur al in de mail. Dag later mail dat de bestelling kon worden opgehaald en in de winkel betaald. Kortom goede communicatie naar de klantzoals het hoort! Top

Assortiment

Groot assortiment wat er in de winkel niet op voorraad is snel aanwezig of via de webwinkel snel jn huis

Aanbeveling

Goede keuze en vriendelijk personeel en betaalbaar

Totaal score
Review score
3,8
  • Gemak6,0
  • Service1,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling1,0
kuba 06-04-2016
Online gekocht
Gemak

Een shop werkt wel ook het betalen via ideal.

Service

Van service is hier geen sprake. Diverse producten besteld omdat ze op voorraad zouden zijn, vervolgens na 2 weken nog niets. <br/>Na meerdere e-mails eindelijk antwoord dat het nog een week gaat duren. <br/>Besloten te annuleren en het geld terug te storten. Binnen 2 weken, en jawel ook dit gebeurde niet. Weer gemaild dat ik nog niets heb ontvangen&amp;#34;ja meneer uiterlijk begon volgende week&amp;#34;. Nu dus nog steeds niets. Aangezien het in een behoorlijk bedrag gaat heb ik ze ze inmiddels gemaild dat ze nog 1 dag de tijd krijgen voordat ik mijn advocaat erop zet. <br/>Ik ben benieuwd!

Assortiment

Staat veel in de shop maar of ze het daadwerkelijk allemaal hebben betwijfel ik.

Aanbeveling

Totaal geen service of respect voor hun klanten. Is zelfs misleidend met hun voorraadbeheer.

Extra toelichting

Ik bestel hier nooit meer. Al is het gratis.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Lahuis 30-03-2016
In winkel gekocht
groningen
Gemak

snel online besteld afgehaald in groningen

Service

prima uitleg in de winkel

Assortiment

keuze uit zeker 30 verschillende beugels.

Aanbeveling

nette grote zaak, ik beveel deze aan

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Tineke 22-03-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Showroom is vrijwel naast de deur!

Service

Fijn geholpen, we zijn goed en eerlijk geïnformeerd en geadviseerd!

Assortiment

ruime keuze, lage prijzen

Aanbeveling

Prima geholpen, direct geleverd, supergoed telefonisch advies bij problemen door onwetendheid bij de installatie

Extra toelichting

Absoluut de laagste prijs met de beste service!

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
GJ Mulder 16-03-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Prettige showroom die goed bereikbaar is. Ideaal dat er een showroom is om producten te zien en advies te krijgen.

Service

Duidelijk en prettig advies gekregen in de winkel. <br/>De televisie waar ik aanvankelijk voor kwam werd mij afgeraden omdat met de wensen die ik had er betere andere opties waren.

Assortiment

Op de website veel keus, maar in de winkel toch aardig wat lege bevestigingsbeugel aan de muur. Dit kwam op mij over als een winkel waar de verkoop sneller gaat dan de inkoop. <br/>Toch was er genoeg keuze om een geschikte televisie te vinden.

Aanbeveling

Goede ervaringen met de showroom.

Extra toelichting

Geen ervaring met aanschaf via de website.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Frouke bethlehem 16-03-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Heerlijke winkel. <br/>Goeie service <br/>Vriendelijke mensen <br/>Voelt je er gelijk op je gemak <br/>ondanks dat ik niks van tv af weet bleven ze netjes helpen

Service

Vriendelijk <br/>Spontaan. <br/>Weet veel van de producten af

Assortiment

Genoeg keus.

Aanbeveling

Mooie overzichtelijke winkel <br/>Vriendelijk personeel

Totaal score
Review score
1,0
  • Gemak-
  • Service1,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling1,0
Connie 16-03-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Product besteld, werd maar niet geleverd. Klantenservice zegde steeds toe te gaan leveren. Gebeurde niet. Na vier weken bestelling gecancelled. We zijn inmiddels zes weken verder, betaling ook nog niet gerestitueerd. Klantenservice is aardig en snel, maar er gebeurt gewoon niets.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Product besteld, werd maar niet geleverd. Klantenservice zegde steeds toe te gaan leveren. Gebeurde niet. Na vier weken bestelling gecancelled. We zijn inmiddels zes weken verder, betaling ook nog niet gerestitueerd. Klantenservice is aardig en snel, maar er gebeurt gewoon niets.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Jaklin 13-03-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeer gelegenheid en deskundig personeel

Service

Voldoende tijd voor de klant en vakkundig uitleg

Assortiment

genoeg keuze, voor elk wat wils

Aanbeveling

een 8 is een mooi cijfer. Het kan misschien beter, maar zeker slechter

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
CJ Prins 13-03-2016
In winkel gekocht
groningen
Gemak

goed bereikbaar, overzichtelijk, ruim, veel types te zien als voorbeeld ter vergelijking

Service

erg goede aftasting van onze wensen en duidelijke uitleg van de vele mogelijkheden/opties <br/>er werd ons niets opgedrongen

Assortiment

volgens ons zijn de belangrijkste merken wel beschikbaar/vergelijkbaar

Aanbeveling

zie bovenstaand, en voordelige prijzen

Extra toelichting

4 K maakt het beeld behoorlijk scherp, ondanks het feit dat geen HD ontvangst beschikbaar is op ons adres

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
man 11-03-2016
Online gekocht
Gemak

mooie winkel je kunt er gratis parkeren

Service

je besteld en je hebt een dag later al bericht dat het produkt klaar staat.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

klant vriendelijk en behulpzaam.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
jojo2015 11-03-2016
In winkel gekocht
groningen Hoendiep
Gemak

Top winkel, netjes en goed voorzien van allerlei modellen en types, goede uitleg gehad

Service

Ik heb het idee dat ze veel aan goede service doen..

Assortiment

Sharp gekocht na uitleg van de dame in de showroom

Aanbeveling

Ik beveel deze winkel zeer zeker aan, ze nemen de tijd voor je leggen alles uit.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
sdev 11-03-2016
Online gekocht
Gemak

Bestellen ging makkelijk. Ik kreeg een aanbieding in de email en kon makkelijk met iDeal betalen

Service

Vriendelijk te woord gestaan en hulp geboden bij het uitzoeken van de juiste muurbeugel voor 55 inch LG tv.

Assortiment

goed

Aanbeveling

snel,makkelijk en thuis afgeleverd.

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Marcel1985 10-03-2016
In winkel gekocht
Groningen
Gemak

Zeer vriendelijk geholpen door een meneer en nog gratis parkeren voor de deur ook!

Service

Zie punt hierboven

Assortiment

Naar mijn idee alle bekende merken in het assortiment. Wat erg mooi aan deze showroom is dat het ruim is opgesteld en merken tv&amp;#39;s niet door elkaar heen geplaatst staan

Aanbeveling

Een dikke vette 10. Niet verwacht van te voren dat ik zoveel en zo&amp;#39;n goede duidelijke uitleg zou krijgen en ook nog eens een mooie Sharp tv voor een spotprijsje direct kon meenemen!

Toon meer reviews