Mobile-Harddisk.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 298 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobile-Harddisk.nl.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 review s geschreven in het afgelopen jaar

9.2

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten Lindner 10-09-2016 Online gekocht

lean en mean

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waar het grote Cool blue het schromelijk liet afweten met niet leveren van het artikel, leverde Mobile-harddisk het zonder problemen binnen een dag de dongel die we dringend nodig hadden voor een live stream.

Pluspunten

  • snel en zonder smoesjes
  • volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Marco 14-08-2016 Online gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Nadat mijn voeding defect raakte van een bijna 2 jaar eerder aangeschafte externe harde opslag nam ik contact op met de servicedesk. Zij reageerden meteen en boden me uiteindelijk een vervangende voeding aan welke niet separaat te koop is. Het contact verliep persoonlijk en goed. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van levertijd en verzending. Ik raad deze web shop van harte aan. Goed en uitgebreid assortiment, kennis van zaken en bereid om een stap extra te zetten voor de klant.

Pluspunten

  • Kennis van zaken
  • Reactie op email
  • Verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robert 26-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Op vragen wordt adequaat snel gereageerd. De live chat (indien beschikbaar) is handig. Inhoudelijk (vanuit de klant gedacht) kan beter.

Assortiment
Goed assortiment van bijna alles wat met harde schijven te maken heeft. Mis allleen Kensingtonachtige slotjes om je NAS te borgen.

Aanbeveling
Indien op voorraad (zeer) snel geleverd. Inbouwservice is handig.

Extra toelichting
Er wordt niet altijd veel gedaan met de opmerkingen die je bij je bestelling plaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
lispa598 25-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Alles verloopt zoals afgesproken

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Wat ze hier beloven is ook wat je krijgt

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johan 24-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Alle relevante producten kunnen worden geleverd.

Aanbeveling
Prima geregeld en accurate afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
luc cornelis 19-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede prijs

Service
snele levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
seer snel leveren en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wiepje 13-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
digitaal bestellen, en de andere dag uitstekend verpakt afgeleverd. heb je nog meer haast, mail of bel de zaak en met een uurtje kon ik de schijven afhalen.

Service
mocht je twijfelen welke schijf je nodig hebt,zij hebben er antwoord op.Telefonische informatie word ook door doorvragen zeer deskundig afgehandeld.Top!

Assortiment
er is een ruim assortiment schijven aanwezig, met ieder hun eigen werkwijze.

Aanbeveling
zowel mondeling als telefonische een Prettige service. een 10

Extra toelichting
de winkel is na telefonisch contact zeer goed bereikbaar, ook wat parkeren betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mjajanse 30-04-2016 Online gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig zoeken

Service
Direct reagerend op een email aanbieding van een nas bleek dat hij al uitverkocht was, dit is niet erg fraai, zet hem dan niet in een aanbieding als je er geen hebt.

Assortiment
Veel keus van artikelen.

Aanbeveling
Ondanks de kleine botsing tav aanbieding toch tevreden.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Willem 29-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken op de site gaat prima. Mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen is een grote plus en er is een afhaal mogelijk.

Service
Alles is vlekkeloos verlopen.

Assortiment
Precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Snel betrouwbaar en prima helpdesk.

Extra toelichting
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pvkan 21-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voorraad vermelding en voldoende beschrijving op de productpagina's. Bestelproces is duidelijk en helder.

Service
Op de vraag (via chat) of er inderdaad voorraad was van het product wat ik wilde hebben is de betreffende medewerker ter plekke naar het magazijn gelopen om dit te controleren (ik vertrouw de voorraad vermelding op website niet altijd).

Assortiment
Beperkt tot vooral netwerkspecifieke items, maar daardoor wel het gezochte specialisme

Aanbeveling
Super geholpen met een product wat moeilijk te verkrijgen is. Geduldige medewerker via de chat met goede, duidelijke antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ben 16-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Stel je vraag, je krijgt duidelijk antwoord en de info is zeer relevant. Bestel je onderdeel en de volgende dag in huis perfect verzorgd.

Service
Hier kun je goed terecht als je problemen hebt hebt je NAS

Aanbeveling
Hebben alle tijd voor je en zijn goed geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dandy 06-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via kieskeurig naar de voordeligste site en daar een keuze gemaakt

Service
Goed advies gehad van medewerker , snel ontvangen ,en goed geholpen met een probleem later dat ik had vanwege windows 10,snel opgelost met Marco

Assortiment
What you see is what you get

Aanbeveling
op voorraad , snel in huis ,goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WvM 31-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Eerst heb ik mijn verzoek gemaild. Toen kreeg ik de link naar de juiste pagina gemaild.

Service
Snelle levering en voorraad goed communicatie per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
michaelahgld 11-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Helder duidelijk en makkelijk te bestellen zoals het hoort.

Assortiment
Alles wat je zoekt kan je vinden prima assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
markdrillich 22-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer snel en adequaat antwoord op mijn vraag. Snelle levering.

Assortiment
Minder dan op sommige andere sites maar daardoor wel overzichtelijker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
micdigital 18-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supermakkelijk bestellen, goed webshop

Service
op een dag in huis, beter kan niet.

Assortiment
ik vond wat ik wou, dus goed...

Aanbeveling
Snel, goed prijzen en veel info. Zo moet een webwinkel zijn.
We zijn zeer tevreden over onze aankoop.
We hebben al verschillende hardware bij deze winkel gekocht.
Telkens tevreden over service en prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilfred 17-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, duidelijke pakket bij de keuze van de NAS

Service
De afstandbediening leek niet te werken, kon gratis worden terug gestuurd om te controleren! Gelukkig uiteindelijk geen gebruik van gemaakt omdat de afstandbediening na wat proberen het toch ging doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mark 23-01-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Prettig dat de harddisks op verzoek in de NAS gemonteerd worden

Aanbeveling
Snelle levering, goede service en verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jaap 03-01-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen was gemakkelijk maar het ontwerp van de webwinkel kan nog beter. Hij is nog niet op Coolblue niveau.

Service
Zeer snelle verzending; binnen 1 werkdag. Hard schijf netjes verpakt in professionele verpakking voor harde schijven.

Aanbeveling
De goedkoopste, zeer snelle verzending en netjes verpakt product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Maheijden 08-06-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Gewoon snel en zeer persoonlijk

Extra toelichting
Levering was helaas zonder stuursteun, maar daar kon men niets aan doen. Maar na et stellen van een vraag een zeer directe en correcte opvilging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
joki1713 26-05-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging gemakkelijk

Assortiment
Deze webshop was 1 van de weinige die de beide artikelen die op mijn verlanglijst stonden verkocht en op voorraad hadden.

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
J Blokland 23-03-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke uitleg. Veel keus in verschillende prijsklassen.

Service
Volgens opgaaf.

Assortiment
Veel keus in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Vertrouwd, snel en goede producten.

Extra toelichting
Duidelijke site. Voldoende keus in diverse prijsklassen. Keurig geleverd en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
micdigital 02-03-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, doorzichtige webshop. Makkelijk te bestellen en te betalen.

Assortiment
We zochten naar HGST schijven, niet alle webwinkels bieden ze aan ... En vooral niet alle webwinkels hebben zo'n groot assortiment.

Aanbeveling
zeer goed webwinkel, betrouwbaar, snel en voordelig.

Extra toelichting
De zending een Hitachi harde schijf was de volgende dag hier (België) We waren zeer aangenaam verrast door de verpakking. Die was echt zeer goed. Veel plastiek, luchtbellen en verpakt in 2 stevige dozen. De schijf zelf was uitstekend. en dan de prijs.. Tja, we hebben bij Mobile_Harddisk.nl besteld omdat we ze nergens anders beterkoop konden vinden. Dus een vijf sterren webshop. Volgend e week nog enkele bestellingen plaatsen. Zeer aan te radenordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Pastgast 24-01-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met gast account kunnen bestellen

Service
op verzoek laatste firmware op mediaplayer gezet

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Bovenstaande drie beoordelingen lijken mij reden genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans4010 15-12-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke internet site daardoor makkelijke bestellen. Product was goed te traceren.
Goede verpakking.

Service
Op tijd geleverd zoals de website beloofd.

Assortiment
Voldoende in de webwinkel en op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijsstelling en tijdige levering.

Extra toelichting
Zoals mijn beoordeling aangeeft ben ik erg tevreden over Mobile-Harddisk.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
softg 14-12-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had een ventilator voor een NAS nodig, doch die was niet voorradig. Na een weekje plotseling een email "de ventilator is weer binnen" en dus direct besteld. De volgende dag kon ik 'm al inbouwen en alles werkt weer prima.

Aanbeveling
Gewoon een goede en betrouwbare webshop.

Extra toelichting
Ze leveren snel en de producten zijn van prima kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marc R. 14-10-2014 Online gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Vlotte bestel- en afrekeningsprocedure.

Service
De leveringskosten (verzendservice PostNL) zijn te hoog voor een zending naar België. De enveloppenzending met een gewicht van 560 gram kostte bijna 6 EUR, wat 1/3 van de totale aankoopprijs van het gekochte product uitmaakt.

Assortiment
Gelijkaardig product online gevonden aan lagere of dezelfde prijs, maar ik had geen vertrouwen in de verkoopsite.

Aanbeveling
Indien de verzendingskosten voor lichte collies naar België , in het geval van aankopen kleiner dan 100 EUR, kunnen gedrukt worden, zeker een aanrader.

Extra toelichting
Zie mijn antwoorden op de detailvragen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
rlozeman 13-09-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een email sturen met je vraag en hierop ook een snel, behulpzaam en begrijpelijk antwoord!

Service
Snelle service en de klantwens staat voorop.
Bij de reparatie van mijn NAS, mocht ik het opsturen naar hun antwoordnummer.

Aanbeveling
Jammer dat ik niet eerder van deze winkel gehoord heb.

Extra toelichting
Mijn NAS bij een andere winkel gekocht, maar toen ik er een probleem mee kreeg, hoorde ik via een kennis van mobile-harddisk Zij losten het uitstekend voor mij op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Leen Hilversum 07-08-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website, makkelijk te lezen en te navigeren

Service
Kreeg na de instalatie een error van de schijf. Deze is meteen omgeruild door
Mobile-Harddisk

Assortiment
Ruime keuze uit veel merken en volumes

Aanbeveling
De Service, bestelling, betaling en
uitleg

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de prijs en de levering. Het ging om 3 x Red 3TB WD30EFRX voor mijn Qnap Nas TS-439. Deze draaide van af 2009 op 4x 1 TB WD Black 24/7 x 5 jaar. Heb nooit problemen gehad met de WD Black 1 TB. Dus nu uitbreiden naar maximum 16 TB, maar koos i.v.m. de kosten en betrouwbaarheid voor WD 3TB Red. De 1e WD Red kocht ik bij een andere grote winkel keten met rode Naam, maar had een probleem met de andere 3 schijven, die konden ze achteraf na te zijn besteld en betaald niet leveren. Ik denk mede doordat er grote vraag is naar Red 3TB WD30EFRX. Na alles geïnstalleerd te hebben wederom in Raid 5, draait mijn Nas weer als een zonnetje met een veel grotere volume opslag. Ik ben zeer tevreden over Mobile-Harddisk en niet alleen de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
KopVanZuid 24-07-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke uitleg + goede keus van hardware (geen standaard shit)

Service
Goed gebruik van het internet-medium.
Komt voor de klant transparant over.

Assortiment
Doordat zij iets in de verkoop hadden (inplaats van het zwarte gebeuren), heb ik deze keus kunnen maken.
Voldeed precies aan mijn behoefte.

Aanbeveling
Afhankelijk van wat die "iemand anders" zoekt.

Extra toelichting
1.Snelle levering. 2.Snel eMail bevestiging. 3. Goede track & trace .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
epidrost 15-07-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel, goed forum en alle informatie snel beschikbaar.

Service
Op iedere mail wordt snel gereageerd en de informatie is helder en begrijpelijk. Ook voor een leek.

Assortiment
Voor alles wat met opslag, netwerken te maken heeft heb je geen ander adres nodig

Aanbeveling
Een winkel die je kwaliteit levert en perfecte service geeft. Wat heb je nog meer nodig?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wmulder1960 02-06-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en goede service

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Goede keuze en omschrijving van het product

Aanbeveling
Zeer uitgebreide product info en de mensen hebben kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dpjd 07-04-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld en geleverd!

Service
Keurig verpakt en per mail bevestigd.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Snelheid en ze weten waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Een winkel zonder al te veel poespas!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
apcvandijck 01-04-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Beperkt zich tot HD en aanverwante artikelen.

Extra toelichting
zeer snelle levering, levering te tracen en je wordt via Email geinformeerd. Prijs / kwaliteit verhouding is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
FHJG 09-03-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een voor mij duidelijke website met duidelijke informatie. Hetgeen ik zocht was eenvoudig te vinden, zonder allerlei overbodige info te geven. Betalen was geen enkel probleem, bij zelf halen kan er direct afgerekend worden.

Service
Ik heb de service als uitstekend ervaren. Op de website is een direct chat mogelijk waarvan ik gebruik heb gemaakt om wat meer informatie te krijgen en om het product wat ik zocht meer op mijn wensen af te stemmen. Ik ben uitstekend en vakkundig geholpen

Assortiment
Het assortiment is in mijn ogen ruim voldoende. Er is dus keuze genoeg.

Aanbeveling
Gezien de website en de wijze waarop ik ben geholpen, zowel via de chat als bij het ophalen van mijn bestelde product, waarbij ik uitstekend ben geholpen, zal ik zeer zeker deze winkel bij andere aanraden

Extra toelichting
Zoals aangegeven, de service heb ik als bijzonder goed ervaren alsmede de hulpvaardigheid bij het kiezen van het juiste product, een product wat in diverse opzichten bij mijn wensen past. Er werd niet gepushed om een ander duurder product aan te schaffen,maar er werd open en eerlijk geadviseerd en gevraagd naar wat ik met het product wilde gaan doen, nu en voor de nabije toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Corivee 08-03-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Verschil tussen merken schijven niet duidelijk. Verder duidelijke info.

Service
Zowel vooraf als tijdens bestellen snel en vakkundig advies.

Extra toelichting
Zeer goede service en advies. Schijven worden ingebouwd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
jjnh41 12-02-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, snel vinden wat je zoekt

Service
Enkele jaren geleden een product gekocht en nu, uiteraard buiten garantie, support vraag. Deze wordt uiterst correct en snel afgehandeld met een degelijk voorstel om het op te lossen.

Aanbeveling
Altijd goede ervaringen mee gehad.

Extra toelichting
Goede prijzen, zeer goede service, veel kennis van zaken en snel geholpen. Bij een defect apparaat ruim buiten de garantie wordt ik alsnog met zeer goede raad bijgestaan. Meedenken met de klant op meerdere fronten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
ToFijn 20-01-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het online bestellen en betalen ging zonder problemen, zoals het hoort.

Service
Op vrijdagavond laat besteld: maandag bericht van levering op dinsdag, met opmerking dat levering via Post.nl gevolgd kon worden. Dinsdag keurig binnen de aangegeven tijd afgeleverd.

Assortiment
Ik heb niet gekeken naar het assortiment; ik wilde slechts dit ene artikel. Ik heb het nergens goedkoper aangetroffen, wel duurder.

Aanbeveling
De hele procedure is perfect verlopen, dus ik zal deze winkel zeker aan vrienden én oud-collega IT'ers aanbevelen.

Extra toelichting
De bestelprocedure en de afwikkeling daarvan zijn geheel gegaan zoals een online bestelling altijd zou moeten gaan. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jos_Veldhoven 01-01-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling eenvoudig te plaatsen, binnen 24 geleverd

Service
gratis HDD ingebouwd

Aanbeveling
snel, goede service en voordelig - een aanrader

Extra toelichting
snel, goede service en voordelig - ik ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
hoeve-ittersum 30-12-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk juiste type te vinden

Service
Gehoord dat harddisk van verschillende merken uitwisselbaar zijn. Bij navraag mobile-hardisk.nl blijkt er verschil in dikte.
Goede communicatie in bevestiging order, verzending volg systeem en feedback.
Snelle levering, volgende dag al geleverd !!

Assortiment
Juiste type met juiste opslagruimte is voorradig.

Aanbeveling
Goed advies, veel keuze, prijs origineel ver onder andere aanbieders

Extra toelichting
Prijs, snelheid levering en telefonisch direct bereikbaar bij vragen juiste type.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
WvdBt 27-12-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Teen 1e ze hadden de schijf die ik wilde hebben op voorraad en die vindt je niet zomaar ik had em de andere dag in huis kortom ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
tien 24-12-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelprocedure is erg eenvoudig. Levering binnen 24 uur en goed verpakt.

Service
Snelle levering en goede communicatie over de voortgang van het bestel/leveringsproces

Assortiment
Je vindt precies wat je nodig hebt als het gaat om harde schijven, NAS, mediaplayers, etc.

Aanbeveling
Absoluut. Tweemaal een NAS besteld en tweemaal zeer tevreden.

Extra toelichting
Bestelprocedure is erg eenvoudig. Levering binnen 24 uur en goed verpakt. Snelle levering en goede communicatie over de voortgang van het bestel/leveringsproces. Je vindt precies wat je nodig hebt als het gaat om harde schijven, NAS, mediaplayers, etc. Tweemaal een NAS besteld en tweemaal zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ambika 15-12-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede website, snelle reactie en snelle levering. Ik ben tevreden. Fijn dat je van elke stap in de levering op de hoogte wordt gesteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
MartinTolsma 12-12-2013 In winkel gekocht
Haarlem, Waarderpolder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, fysiek telefonisch en email

Service
Zeer behulpzaam met raad en daad. Nemen zeer veel tijd om gebruik uit te leggen en bij eventuele miskoop direct geholpen zonder nonsens.

Assortiment
Kleine receptie maar groot assortiment, ook online

Aanbeveling
Dit is de zaak waar je moet wezen voor advies vriendelijkheid en deskundigheid

Extra toelichting
Service en vriendelijkheid is top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
proorda 11-12-2013 Online gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat goed en duidelijk op de site. Daarbij is de chat functie geweldig makkelijk.

Service
De chat functie heeft mij geholpen om een juiste keus te maken.

Assortiment
Alle soorten en maten zijn te vinden.

Extra toelichting
Wel op het gebied van informatie voorziening. Chat functie en ze zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
c.alberts 03-12-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk en bestellen gaat gemakkelijk

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar 1 product, kon dit snel vinden

Extra toelichting
Tot nu toe had ik geen ervaring met deze winkel, de eerste bestelling is prima verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
System-XL 30-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door de voorselectie van de HD met daarbij de prijs is een keuze makkelijk te maken.

Service
Bij elke fase van je bestelling krijg je bericht, dat geeft je een goed gevoel dat ze echt alle aandacht aan jouw order geven. En het inbouwen en installeren is perfect.

Assortiment
De producten die populair zijn hebben ze gewoon op voorraad. Ik had nog twijfel en een kennis rade dit product af, Mobile-Harddisk nam alle twijfel weg omdat het product ook niet op voorraad was.

Aanbeveling
6 jaar geleden ook een product gekocht dat net buiten de garantie defect raakte. Geen probleem, even gewacht en gefixt. Bij de nieuwe aankoop stonden ze weer als één van de voordeligste in de vergelijker dus geen twijfel en direct besteld. Ook dit keer weer helemaal TOP.

Extra toelichting
Het zijn online prijzen maar door de informatie verstrekking weet je gewoon dat het goed gaat komen. Uiteindelijk geeft je wel veel geld uit handen en dan maar hopen. Die twijfel is snel weg en de volgende dag keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Boska2013 27-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Bestelling en levering verloopt vlot en snel. ook worden updates gestuurd over bestelling en levering. Prima service dus.

Extra toelichting
Bestelling en levering verloopt vlot en snel. ook worden updates gestuurd over bestelling en levering. Prima service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
bobsolinger 25-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigatie van de website is uitstekend. De product omschrijvingen zijn uitvoerig en de bestel procedure zeer eenvoudig. Door de email rapportering wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Service
Zeer snelle levering zonder verzendkosten. De extra, gratis, inbouw service is een toegevoegde waarde.

Assortiment
Vergeleken met soortgelijke web winkels valt deze website op door een ruim assortiment en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Door de uiterst positieve ervaring met deze organisatie zou ik iedereen aanbevelen om via hun webshop of hun fysieke winkel producten aan te schaffen.

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, breed assortiment, concurrerende prijzen, goede service en een snelle levering. Zo als het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BG47 08-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Aankoop was makkelijk te doen.

Service
Aantal vragen via de chat gedaan. Snel contact en een goede uitleg. Ook na de aankoop nog een vraag gesteld en deze ook correct beantwoord gekregen

Assortiment
Er was binnen mijn vraag genoeg aanbod

Aanbeveling
Hele goede ervaring. Achteraf bleek dat de verzendkosten binnen Nederland gratis waren. Heb het bedrag keurig teruggestort gekregen.

Extra toelichting
Het was mijn eerste ervaring met Mobile-Harddisk. Maar ben uiterst tevreden vanaf het moment van de belangstelling voor het gekochte artikel tot en met heden. Heb na de aankoop nog vragen gesteld over de werking van het apparaat. Duidelijke uitleg ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews