Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mobile-Harddisk.nl.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 reviews geschreven in het afgelopen jaar

9.1

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    9
  • Service
    9.4
  • Assortiment
    9
  • Aanbeveling
    9.2

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Robert 26-06-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke website.

Service

Op vragen wordt adequaat snel gereageerd. De live chat (indien beschikbaar) is handig. Inhoudelijk (vanuit de klant gedacht) kan beter.

Assortiment

Goed assortiment van bijna alles wat met harde schijven te maken heeft. Mis allleen Kensingtonachtige slotjes om je NAS te borgen.

Aanbeveling

Indien op voorraad (zeer) snel geleverd. Inbouwservice is handig.

Extra toelichting

Er wordt niet altijd veel gedaan met de opmerkingen die je bij je bestelling plaatst.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
lispa598 25-06-2016
Online gekocht
Gemak

Alles goed te vinden

Service

Alles verloopt zoals afgesproken

Assortiment

Voor ieder wat wils

Aanbeveling

Wat ze hier beloven is ook wat je krijgt

Extra toelichting

Doe zo verder

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Johan 24-06-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Alle relevante producten kunnen worden geleverd.

Aanbeveling

Prima geregeld en accurate afhandeling.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
luc cornelis 19-06-2016
Online gekocht
Gemak

zeer goede prijs

Service

snele levering

Assortiment

zeer uitgebreid

Aanbeveling

seer snel leveren en goede prijs

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Wiepje 13-06-2016
Online gekocht
Gemak

digitaal bestellen, en de andere dag uitstekend verpakt afgeleverd. heb je nog meer haast, mail of bel de zaak en met een uurtje kon ik de schijven afhalen.

Service

mocht je twijfelen welke schijf je nodig hebt,zij hebben er antwoord op.Telefonische informatie word ook door doorvragen zeer deskundig afgehandeld.Top!

Assortiment

er is een ruim assortiment schijven aanwezig, met ieder hun eigen werkwijze.

Aanbeveling

zowel mondeling als telefonische een Prettige service. een 10

Extra toelichting

de winkel is na telefonisch contact zeer goed bereikbaar, ook wat parkeren betreft

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak8,0
  • Service5,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling7,0
mjajanse 30-04-2016
Online gekocht
Gemak

Eenvoudig zoeken

Service

Direct reagerend op een email aanbieding van een nas bleek dat hij al uitverkocht was, dit is niet erg fraai, zet hem dan niet in een aanbieding als je er geen hebt.

Assortiment

Veel keus van artikelen.

Aanbeveling

Ondanks de kleine botsing tav aanbieding toch tevreden.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Willem 29-04-2016
Online gekocht
Gemak

Zoeken op de site gaat prima. Mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen is een grote plus en er is een afhaal mogelijk.

Service

Alles is vlekkeloos verlopen.

Assortiment

Precies wat ik zocht.

Aanbeveling

Snel betrouwbaar en prima helpdesk.

Extra toelichting

Prima zaak

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
pvkan 21-04-2016
Online gekocht
Gemak

Voorraad vermelding en voldoende beschrijving op de productpagina's. Bestelproces is duidelijk en helder.

Service

Op de vraag (via chat) of er inderdaad voorraad was van het product wat ik wilde hebben is de betreffende medewerker ter plekke naar het magazijn gelopen om dit te controleren (ik vertrouw de voorraad vermelding op website niet altijd).

Assortiment

Beperkt tot vooral netwerkspecifieke items, maar daardoor wel het gezochte specialisme

Aanbeveling

Super geholpen met een product wat moeilijk te verkrijgen is. Geduldige medewerker via de chat met goede, duidelijke antwoorden.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Ben 16-04-2016
Online gekocht
Gemak

Stel je vraag, je krijgt duidelijk antwoord en de info is zeer relevant. Bestel je onderdeel en de volgende dag in huis perfect verzorgd.

Service

Hier kun je goed terecht als je problemen hebt hebt je NAS

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Hebben alle tijd voor je en zijn goed geïnformeerd

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Dandy 06-04-2016
Online gekocht
Gemak

via kieskeurig naar de voordeligste site en daar een keuze gemaakt

Service

Goed advies gehad van medewerker , snel ontvangen ,en goed geholpen met een probleem later dat ik had vanwege windows 10,snel opgelost met Marco

Assortiment

What you see is what you get

Aanbeveling

op voorraad , snel in huis ,goede service

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
WvM 31-03-2016
Online gekocht
Gemak

Erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Eerst heb ik mijn verzoek gemaild. Toen kreeg ik de link naar de juiste pagina gemaild.

Service

Snelle levering en voorraad goed communicatie per mail.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
michaelahgld 11-03-2016
Online gekocht
Gemak

Helder duidelijk en makkelijk te bestellen zoals het hoort.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Alles wat je zoekt kan je vinden prima assortiment.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
markdrillich 22-02-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Zeer snel en adequaat antwoord op mijn vraag. Snelle levering.

Assortiment

Minder dan op sommige andere sites maar daardoor wel overzichtelijker

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
micdigital 18-02-2016
Online gekocht
Gemak

Supermakkelijk bestellen, goed webshop

Service

op een dag in huis, beter kan niet.

Assortiment

ik vond wat ik wou, dus goed...

Aanbeveling

Snel, goed prijzen en veel info. Zo moet een webwinkel zijn. <br/>We zijn zeer tevreden over onze aankoop. <br/>We hebben al verschillende hardware bij deze winkel gekocht. <br/>Telkens tevreden over service en prijs!

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Wilfred 17-02-2016
Online gekocht
Gemak

Goede website, duidelijke pakket bij de keuze van de NAS

Service

De afstandbediening leek niet te werken, kon gratis worden terug gestuurd om te controleren! Gelukkig uiteindelijk geen gebruik van gemaakt omdat de afstandbediening na wat proberen het toch ging doen

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Mark 23-01-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Prettig dat de harddisks op verzoek in de NAS gemonteerd worden

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Snelle levering, goede service en verpakking

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
jaap 03-01-2016
Online gekocht
Gemak

Bestellen was gemakkelijk maar het ontwerp van de webwinkel kan nog beter. Hij is nog niet op Coolblue niveau.

Service

Zeer snelle verzending; binnen 1 werkdag. Hard schijf netjes verpakt in professionele verpakking voor harde schijven.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

De goedkoopste, zeer snelle verzending en netjes verpakt product.

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
Maheijden 08-06-2015
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Gewoon snel en zeer persoonlijk

Extra toelichting

Levering was helaas zonder stuursteun, maar daar kon men niets aan doen. Maar na et stellen van een vraag een zeer directe en correcte opvilging

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
joki1713 26-05-2015
Online gekocht
Gemak

Alles ging gemakkelijk

Service

Geen motivatie

Assortiment

Deze webshop was 1 van de weinige die de beide artikelen die op mijn verlanglijst stonden verkocht en op voorraad hadden.

Aanbeveling

Ik ben dik tevreden.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
J Blokland 23-03-2015
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke en duidelijke uitleg. Veel keus in verschillende prijsklassen.

Service

Volgens opgaaf.

Assortiment

Veel keus in verschillende prijsklassen

Aanbeveling

Vertrouwd, snel en goede producten.

Extra toelichting

Duidelijke site. Voldoende keus in diverse prijsklassen. Keurig geleverd en goed verpakt.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
micdigital 02-03-2015
Online gekocht
Gemak

Goede, doorzichtige webshop. Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service

Geen motivatie

Assortiment

We zochten naar HGST schijven, niet alle webwinkels bieden ze aan ... En vooral niet alle webwinkels hebben zo'n groot assortiment.

Aanbeveling

zeer goed webwinkel, betrouwbaar, snel en voordelig.

Extra toelichting

De zending een Hitachi harde schijf was de volgende dag hier (België) We waren zeer aangenaam verrast door de verpakking. Die was echt zeer goed. Veel plastiek, luchtbellen en verpakt in 2 stevige dozen. De schijf zelf was uitstekend. en dan de prijs.. Tja, we hebben bij Mobile_Harddisk.nl besteld omdat we ze nergens anders beterkoop konden vinden. Dus een vijf sterren webshop. Volgend e week nog enkele bestellingen plaatsen. Zeer aan te radenordeling

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Pastgast 24-01-2015
Online gekocht
Gemak

Met gast account kunnen bestellen

Service

op verzoek laatste firmware op mediaplayer gezet

Assortiment

Genoeg keuze

Aanbeveling

Bovenstaande drie beoordelingen lijken mij reden genoeg

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Hans4010 15-12-2014
Online gekocht
Gemak

Duidelijke internet site daardoor makkelijke bestellen. Product was goed te traceren. <br/>Goede verpakking.

Service

Op tijd geleverd zoals de website beloofd.

Assortiment

Voldoende in de webwinkel en op voorraad.

Aanbeveling

Goede prijsstelling en tijdige levering.

Extra toelichting

Zoals mijn beoordeling aangeeft ben ik erg tevreden over Mobile-Harddisk.nl.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
softg 14-12-2014
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Ik had een ventilator voor een NAS nodig, doch die was niet voorradig. Na een weekje plotseling een email "de ventilator is weer binnen" en dus direct besteld. De volgende dag kon ik 'm al inbouwen en alles werkt weer prima.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Gewoon een goede en betrouwbare webshop.

Extra toelichting

Ze leveren snel en de producten zijn van prima kwaliteit.

Totaal score
Review score
6,8
  • Gemak8,0
  • Service4,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling7,0
Marc R. 14-10-2014
Online gekocht
Gemak

Vlotte bestel- en afrekeningsprocedure.

Service

De leveringskosten (verzendservice PostNL) zijn te hoog voor een zending naar België. De enveloppenzending met een gewicht van 560 gram kostte bijna 6 EUR, wat 1/3 van de totale aankoopprijs van het gekochte product uitmaakt.

Assortiment

Gelijkaardig product online gevonden aan lagere of dezelfde prijs, maar ik had geen vertrouwen in de verkoopsite.

Aanbeveling

Indien de verzendingskosten voor lichte collies naar België , in het geval van aankopen kleiner dan 100 EUR, kunnen gedrukt worden, zeker een aanrader.

Extra toelichting

Zie mijn antwoorden op de detailvragen.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
rlozeman 13-09-2014
Online gekocht
Gemak

Gewoon een email sturen met je vraag en hierop ook een snel, behulpzaam en begrijpelijk antwoord!

Service

Snelle service en de klantwens staat voorop. <br/>Bij de reparatie van mijn NAS, mocht ik het opsturen naar hun antwoordnummer.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Jammer dat ik niet eerder van deze winkel gehoord heb.

Extra toelichting

Mijn NAS bij een andere winkel gekocht, maar toen ik er een probleem mee kreeg, hoorde ik via een kennis van mobile-harddisk Zij losten het uitstekend voor mij op!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Leen Hilversum 07-08-2014
Online gekocht
Gemak

Heel duidelijke website, makkelijk te lezen en te navigeren

Service

Kreeg na de instalatie een error van de schijf. Deze is meteen omgeruild door <br/>Mobile-Harddisk

Assortiment

Ruime keuze uit veel merken en volumes

Aanbeveling

De Service, bestelling, betaling en <br/>uitleg

Extra toelichting

Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de prijs en de levering. Het ging om 3 x Red 3TB WD30EFRX voor mijn Qnap Nas TS-439. Deze draaide van af 2009 op 4x 1 TB WD Black 24/7 x 5 jaar. Heb nooit problemen gehad met de WD Black 1 TB. Dus nu uitbreiden naar maximum 16 TB, maar koos i.v.m. de kosten en betrouwbaarheid voor WD 3TB Red. De 1e WD Red kocht ik bij een andere grote winkel keten met rode Naam, maar had een probleem met de andere 3 schijven, die konden ze achteraf na te zijn besteld en betaald niet leveren. Ik denk mede doordat er grote vraag is naar Red 3TB WD30EFRX. Na alles geïnstalleerd te hebben wederom in Raid 5, draait mijn Nas weer als een zonnetje met een veel grotere volume opslag. Ik ben zeer tevreden over Mobile-Harddisk en niet alleen de prijs.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
KopVanZuid 24-07-2014
Online gekocht
Gemak

Duidelijke uitleg + goede keus van hardware (geen standaard shit)

Service

Goed gebruik van het internet-medium. <br/>Komt voor de klant transparant over.

Assortiment

Doordat zij iets in de verkoop hadden (inplaats van het zwarte gebeuren), heb ik deze keus kunnen maken. <br/>Voldeed precies aan mijn behoefte.

Aanbeveling

Afhankelijk van wat die "iemand anders" zoekt.

Extra toelichting

1.Snelle levering. 2.Snel eMail bevestiging. 3. Goede track &amp; trace .

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
epidrost 15-07-2014
Online gekocht
Gemak

Duidelijke webwinkel, goed forum en alle informatie snel beschikbaar.

Service

Op iedere mail wordt snel gereageerd en de informatie is helder en begrijpelijk. Ook voor een leek.

Assortiment

Voor alles wat met opslag, netwerken te maken heeft heb je geen ander adres nodig

Aanbeveling

Een winkel die je kwaliteit levert en perfecte service geeft. Wat heb je nog meer nodig?

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
wmulder1960 02-06-2014
Online gekocht
Gemak

Snelle en goede service

Service

Snelle en goede service

Assortiment

Goede keuze en omschrijving van het product

Aanbeveling

Zeer uitgebreide product info en de mensen hebben kennis van zaken

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
dpjd 07-04-2014
Online gekocht
Gemak

Snel besteld en geleverd!

Service

Keurig verpakt en per mail bevestigd.

Assortiment

Prima

Aanbeveling

Snelheid en ze weten waar ze het over hebben.

Extra toelichting

Een winkel zonder al te veel poespas!

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling10,0
apcvandijck 01-04-2014
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Beperkt zich tot HD en aanverwante artikelen.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

zeer snelle levering, levering te tracen en je wordt via Email geinformeerd. Prijs / kwaliteit verhouding is goed

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
FHJG 09-03-2014
Online gekocht
Gemak

Een voor mij duidelijke website met duidelijke informatie. Hetgeen ik zocht was eenvoudig te vinden, zonder allerlei overbodige info te geven. Betalen was geen enkel probleem, bij zelf halen kan er direct afgerekend worden.

Service

Ik heb de service als uitstekend ervaren. Op de website is een direct chat mogelijk waarvan ik gebruik heb gemaakt om wat meer informatie te krijgen en om het product wat ik zocht meer op mijn wensen af te stemmen. Ik ben uitstekend en vakkundig geholpen

Assortiment

Het assortiment is in mijn ogen ruim voldoende. Er is dus keuze genoeg.

Aanbeveling

Gezien de website en de wijze waarop ik ben geholpen, zowel via de chat als bij het ophalen van mijn bestelde product, waarbij ik uitstekend ben geholpen, zal ik zeer zeker deze winkel bij andere aanraden

Extra toelichting

Zoals aangegeven, de service heb ik als bijzonder goed ervaren alsmede de hulpvaardigheid bij het kiezen van het juiste product, een product wat in diverse opzichten bij mijn wensen past. Er werd niet gepushed om een ander duurder product aan te schaffen,maar er werd open en eerlijk geadviseerd en gevraagd naar wat ik met het product wilde gaan doen, nu en voor de nabije toekomst.

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Corivee 08-03-2014
Online gekocht
Gemak

Verschil tussen merken schijven niet duidelijk. Verder duidelijke info.

Service

Zowel vooraf als tijdens bestellen snel en vakkundig advies.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Zeer goede service en advies. Schijven worden ingebouwd.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
jjnh41 12-02-2014
Online gekocht
Gemak

Goede website, snel vinden wat je zoekt

Service

Enkele jaren geleden een product gekocht en nu, uiteraard buiten garantie, support vraag. Deze wordt uiterst correct en snel afgehandeld met een degelijk voorstel om het op te lossen.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Altijd goede ervaringen mee gehad.

Extra toelichting

Goede prijzen, zeer goede service, veel kennis van zaken en snel geholpen. Bij een defect apparaat ruim buiten de garantie wordt ik alsnog met zeer goede raad bijgestaan. Meedenken met de klant op meerdere fronten.

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
ToFijn 20-01-2014
Online gekocht
Gemak

Het online bestellen en betalen ging zonder problemen, zoals het hoort.

Service

Op vrijdagavond laat besteld: maandag bericht van levering op dinsdag, met opmerking dat levering via Post.nl gevolgd kon worden. Dinsdag keurig binnen de aangegeven tijd afgeleverd.

Assortiment

Ik heb niet gekeken naar het assortiment; ik wilde slechts dit ene artikel. Ik heb het nergens goedkoper aangetroffen, wel duurder.

Aanbeveling

De hele procedure is perfect verlopen, dus ik zal deze winkel zeker aan vrienden én oud-collega IT'ers aanbevelen.

Extra toelichting

De bestelprocedure en de afwikkeling daarvan zijn geheel gegaan zoals een online bestelling altijd zou moeten gaan. Perfect!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
Jos_Veldhoven 01-01-2014
Online gekocht
Gemak

bestelling eenvoudig te plaatsen, binnen 24 geleverd

Service

gratis HDD ingebouwd

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

snel, goede service en voordelig - een aanrader

Extra toelichting

snel, goede service en voordelig - ik ben heel tevreden

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
hoeve-ittersum 30-12-2013
Online gekocht
Gemak

Makkelijk juiste type te vinden

Service

Gehoord dat harddisk van verschillende merken uitwisselbaar zijn. Bij navraag mobile-hardisk.nl blijkt er verschil in dikte. <br/>Goede communicatie in bevestiging order, verzending volg systeem en feedback. <br/>Snelle levering, volgende dag al geleverd !!

Assortiment

Juiste type met juiste opslagruimte is voorradig.

Aanbeveling

Goed advies, veel keuze, prijs origineel ver onder andere aanbieders

Extra toelichting

Prijs, snelheid levering en telefonisch direct bereikbaar bij vragen juiste type.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
WvdBt 27-12-2013
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Teen 1e ze hadden de schijf die ik wilde hebben op voorraad en die vindt je niet zomaar ik had em de andere dag in huis kortom ze doen wat ze beloven

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
tien 24-12-2013
Online gekocht
Gemak

Bestelprocedure is erg eenvoudig. Levering binnen 24 uur en goed verpakt.

Service

Snelle levering en goede communicatie over de voortgang van het bestel/leveringsproces

Assortiment

Je vindt precies wat je nodig hebt als het gaat om harde schijven, NAS, mediaplayers, etc.

Aanbeveling

Absoluut. Tweemaal een NAS besteld en tweemaal zeer tevreden.

Extra toelichting

Bestelprocedure is erg eenvoudig. Levering binnen 24 uur en goed verpakt. Snelle levering en goede communicatie over de voortgang van het bestel/leveringsproces. Je vindt precies wat je nodig hebt als het gaat om harde schijven, NAS, mediaplayers, etc. Tweemaal een NAS besteld en tweemaal zeer tevreden.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Ambika 15-12-2013
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Goede website, snelle reactie en snelle levering. Ik ben tevreden. Fijn dat je van elke stap in de levering op de hoogte wordt gesteld.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
MartinTolsma 12-12-2013
In winkel gekocht
Haarlem, Waarderpolder
Gemak

Goed bereikbaar, fysiek telefonisch en email

Service

Zeer behulpzaam met raad en daad. Nemen zeer veel tijd om gebruik uit te leggen en bij eventuele miskoop direct geholpen zonder nonsens.

Assortiment

Kleine receptie maar groot assortiment, ook online

Aanbeveling

Dit is de zaak waar je moet wezen voor advies vriendelijkheid en deskundigheid

Extra toelichting

Service en vriendelijkheid is top!

Totaal score
Review score
8,3
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling-
proorda 11-12-2013
Online gekocht
Gemak

Alles staat goed en duidelijk op de site. Daarbij is de chat functie geweldig makkelijk.

Service

De chat functie heeft mij geholpen om een juiste keus te maken.

Assortiment

Alle soorten en maten zijn te vinden.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Wel op het gebied van informatie voorziening. Chat functie en ze zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
c.alberts 03-12-2013
Online gekocht
Gemak

De website is duidelijk en bestellen gaat gemakkelijk

Service

Binnen 24 uur geleverd

Assortiment

Ik was specifiek op zoek naar 1 product, kon dit snel vinden

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Tot nu toe had ik geen ervaring met deze winkel, de eerste bestelling is prima verlopen.

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
System-XL 30-11-2013
Online gekocht
Gemak

Door de voorselectie van de HD met daarbij de prijs is een keuze makkelijk te maken.

Service

Bij elke fase van je bestelling krijg je bericht, dat geeft je een goed gevoel dat ze echt alle aandacht aan jouw order geven. En het inbouwen en installeren is perfect.

Assortiment

De producten die populair zijn hebben ze gewoon op voorraad. Ik had nog twijfel en een kennis rade dit product af, Mobile-Harddisk nam alle twijfel weg omdat het product ook niet op voorraad was.

Aanbeveling

6 jaar geleden ook een product gekocht dat net buiten de garantie defect raakte. Geen probleem, even gewacht en gefixt. Bij de nieuwe aankoop stonden ze weer als één van de voordeligste in de vergelijker dus geen twijfel en direct besteld. Ook dit keer weer helemaal TOP.

Extra toelichting

Het zijn online prijzen maar door de informatie verstrekking weet je gewoon dat het goed gaat komen. Uiteindelijk geeft je wel veel geld uit handen en dan maar hopen. Die twijfel is snel weg en de volgende dag keurig afgeleverd.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling9,0
Boska2013 27-11-2013
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Bestelling en levering verloopt vlot en snel. ook worden updates gestuurd over bestelling en levering. Prima service dus.

Extra toelichting

Bestelling en levering verloopt vlot en snel. ook worden updates gestuurd over bestelling en levering. Prima service dus.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
bobsolinger 25-11-2013
Online gekocht
Gemak

Navigatie van de website is uitstekend. De product omschrijvingen zijn uitvoerig en de bestel procedure zeer eenvoudig. Door de email rapportering wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Service

Zeer snelle levering zonder verzendkosten. De extra, gratis, inbouw service is een toegevoegde waarde.

Assortiment

Vergeleken met soortgelijke web winkels valt deze website op door een ruim assortiment en concurrerende prijzen.

Aanbeveling

Door de uiterst positieve ervaring met deze organisatie zou ik iedereen aanbevelen om via hun webshop of hun fysieke winkel producten aan te schaffen.

Extra toelichting

Overzichtelijke webshop, breed assortiment, concurrerende prijzen, goede service en een snelle levering. Zo als het hoort!

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
BG47 08-11-2013
Online gekocht
Gemak

Aankoop was makkelijk te doen.

Service

Aantal vragen via de chat gedaan. Snel contact en een goede uitleg. Ook na de aankoop nog een vraag gesteld en deze ook correct beantwoord gekregen

Assortiment

Er was binnen mijn vraag genoeg aanbod

Aanbeveling

Hele goede ervaring. Achteraf bleek dat de verzendkosten binnen Nederland gratis waren. Heb het bedrag keurig teruggestort gekregen.

Extra toelichting

Het was mijn eerste ervaring met Mobile-Harddisk. Maar ben uiterst tevreden vanaf het moment van de belangstelling voor het gekochte artikel tot en met heden. Heb na de aankoop nog vragen gesteld over de werking van het apparaat. Duidelijke uitleg ontvangen

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
bhee65 22-10-2013
Online gekocht
Gemak

Bestellen met webform ging wel ok, maar betaling via Ideal liep stuk. Heb daardoor pas een dag later de bestelling kunnen doen.

Service

Binnnen de afgesproken termijn geleverd. Doen zaken met PostNL die zegt een handtekening nodig te hebben, maar de buren hebben niet hoeven te tekenen. Bezorger heeft zelf een fake handtekening gezet!!!! <br/>Inbouw van harddrives voor NAS was gratis =&gt; netjes uitgevoerd.

Assortiment

Synology DS214 nieuw product, meteen leverbaar: OK

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

- interface naar derden kan beter: Ideal, PostNL + nieuw product, snelle levering + goed verpakt + gratis service (inbouw HD's) goed uitgevoerd + product werkt prima + prijsstelling is OK

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Briavo 09-10-2013
Online gekocht
Gemak

Synology DS713+ besteld incl. 2 harde schijven en gebruik gemaakt van de gratis inbouw service. Thuis aangesloten en alles werkte perfect. Heel tevreden.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Snelle levering en goede service wat betreft de gratis inbouw service die verleend wordt.

Toon meer reviews