Fotobooms - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2064 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fotobooms.

Fotobooms stelt zich voor

Wij zijn FOTO BOOMS, opgericht in 1945 als fotostudio/fotospeciaalzaak. De fotostudio is inmiddels verdwenen, wel maken wij nog steeds pasfoto’s en prints in ons filiaal op het victorieplein. Al ruim 10 jaar zijn wij ook actief op het internet via onze overzichtelijke webshop. Onze medewerkers zelf zijn ook gedreven en testen veel producten uit, maar schuwen er niet voor hetgeen wij niet weten voor u uit te zoeken. Scherp geprijsd, breed assortiment en uitstekende service zijn een aantal van onze goede punten. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor al uw foto en video apparatuur maar tevens bieden wij ook in ons assortiment: tablets, studio apparatuur, printers, scanners, media spelers etc.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 review s geschreven in het afgelopen jaar

9.2

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaas 16-08-2016 Online gekocht

FotoBooms blijkt een goede keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na plaatsing van de order goed geïnformeerd over de levering. Snelle levering en afspraken goed nagekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
PIERRE LAST 09-08-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke internetsite.

Service
Snelle correcte levering en gemakkelijke terugname-service indien artikel je niet bevalt

Assortiment
Ruim assortiment met regelmatig aanbiedingen (bvb. occasions of einde-reeks)

Aanbeveling
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erik jelders 08-08-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snel met een goede koeriersdienst bezorgd. En een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
M Hampsink 29-07-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen, goed vindbaar via Kieskeurig.

Service
Snelle levering, keurig verpakt.

Aanbeveling
Prima service, scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
cyril 24-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
groot assortiment hoef de deur niet meer uit en makkelijk te vergelijken

Service
een keertje telefonisch contact gehad ter info de medewerker was vriendelijk en nam de tijd

Aanbeveling
snelle levering en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marieke 18-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Duidelijke communicatie en snel

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Anton 16-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Concurerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Maurice de Zwart 14-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product is makkelijk te vinden en op voorraad.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
R Hogenbirk 13-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, goed navigeren en gemakkelijk vinden van

Service
Keurig op de hoogte gehouden en op tijd

Assortiment
Ze hebben mij verrast, had ik niet gedacht, zocht het voorheen eerder bij andere bedrijven
Goede doorlink via Google

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S Stojkov 10-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op fotobooms.nl product makkelijk gevonden en vervolgens besteld zonder enige moeite. Zoekprofiel werkt prima.

Service
Leveringstijd uitstekend. Vandaag besteld morgen mijn hands on. Ales in orde ontvangen inclusief factuur.

Aanbeveling
In een licht snelle webwinkel zoals Fotobooms.nl kun je alles bijhouden van bestelling tot aflevering.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Bianca Schouten 10-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima in orde,alles is zo te vinden

Service
De levertijd was helemaal super,precies volgens afspraak

Assortiment
Prima in orde,de 5D Mark ii body was super scherp geprijsd!

Aanbeveling
geen nonsens maar afspraken nakomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marco 07-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik wilde hebben.

Service
Goede informatie over aflevering. Je weet precies hoe ze het gaan verzenden en of je al dan niet thuis dient te zijn. Persoonlijke note in de doos, zodat je zelfs weet wie jouw pakketje heeft ingepakt.

Assortiment
Compleet assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed, zoals je van een webshop verwacht.

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
rfdeboer 02-06-2016 In winkel gekocht
van Woustraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vragen worden perfect beantwoord. Mogelijkheid in de winkel te kijken en uitleg te krijgen.

Service
Een keer een videao camera gekocht van Sony met een voordeel actie van een dvd brander. Die kreeg ik dus niet (van Sony) met Foto Booms gebeld. Na 4 dagen dvd brander in huis

Assortiment
Heel veel modellen op voorraad en anders wordt besteld of is er een goed alternatief

Aanbeveling
Tja duidelijk, personeel zeer vakkundig, neutrale voorlichting, uitgebried assortiment, goede aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PWB 01-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel in huis met goede transport info.

Assortiment
Het fototoestel dat overal was uitverkocht toch via Booms nog kunnen krijgen en snel geleverd!

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling van onze bestelling. Ook heel prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ron B 01-06-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel!

Service
Niet nodig gehad voor deze opdracht... Bestelling en levering waren snel.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, en dan nog wat meer...

Aanbeveling
Zou de winkel aan iedereen die foto-apparatuur wil bestellen aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
PetervdE 30-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gezochte product was gemakkelijk te vinden op de website. Bestellen ging zonder problemen.

Service
Bestelling was de volgende dag en binnen het gemelde tijdsblok geleverd. Tevens was het trackings-systeem handig. Zo had je een beter idee hoeveel afleveradressen er nog voor je eigen leveradres waren. Daarbij kreeg is zo'n 30 minuten voor het verwachte aflever-moment een SMS met tijdstip van aflevering. Al met al een perfecte wijze voor wat betreft het "voortraject" tot het moment van leveren.

Assortiment
Dit is voor mij de eerst keer dat ik bij Foto Booms iets bestel. Reden van hier bestellen is tevens omdat diverse andere winkels het gewenste artikel niet op voorraad hadden of veel duurder waren.

Aanbeveling
Al met al een zeer positieve ervaring.

Extra toelichting
Ik zal foto Booms zeker in overweging nemen bij 'n eventuele andere bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ton 26-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je er bent, je wordt altijd goed geholpen.

Service
Veel kennis

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Ik heb al een aantal mensen verwezen en die zijn uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 19-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, waar je gemakkelijk alles kunt zoeken/vinden.

Service
Bestelling volgende dag netjes al in huis.

Assortiment
Had ergens anders mijn Nikon D500 in pre-order staan, echter ging dit nog een aantal weken duren. Fotobooms had hem gewoon op vooraad!!
Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rogier Thoral 17-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website met een breed assortiment. Zo gevonden wat je nodig hebt. De aanvullende technische spec's zijn een rijke aanvulling om zeker te zijn van de juiste product keuze.

Service
Directe terugkoppeling bij opdracht en duidelijke terugkoppeling van verzending. Niet dat het nodig was, maar de naamkaartje van de persoon die het product heeft ingepakt zat netjes in de doos. Zo weet je altijd bij wie je kan aankloppen mocht het nodig zijn.

Assortiment
Erg gevarieerd en breed uitgemeten. Camera of assecoires zijn goed te vinden, waardoor keuze snel gemaakt is. Goede One stop Shopping.

Aanbeveling
Je krijgt wat je vraagt, zonder weer een vraag te stellen. Snelle en nette levering.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dennis 13-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersite met prijzen die altijd goedkoper zijn dan de meeste andere aanbieders!

Service
Top service. Een aantal lenzen besteld, supersnel geleverd en telefonische service ook als super ervaren.

Assortiment
Lenzen voor mijn Samsung NX waren vrijwel nergens anders te bestellen behalve bij Foto Booms!

Aanbeveling
Topwinkel waar ik zeker weer een bestelling zal plaatsen, je bent hier een klant en geen nummer. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rini Lamboo 09-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was makkelijk en duidelijk te plaatsen.

Service
De service was geweldig, werd steeds op de hoogte gehouden omtrent mijn bestelling. Kreeg zelfs nog een sms hoe laat ik ongeveer de bestelling kon verwachten.

Assortiment
Het assortiment is goed!!!

Aanbeveling
Gezien het gemak van bestellen en uiteindelijk de zeer goede service krijgt Foto Booms van mij een 10!!!

Extra toelichting
Geen, de gegeven cijfers zeggen genoeg!!! Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nol van Iersel 07-05-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn goed vindbaar op de site

Service
Snelle levering, binnen 24 uur

Assortiment
Ik heb alleen gezocht naar het artikel dat ik nodig hadden.

Aanbeveling
Prijs is gunstig, levering is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Herman 30-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via Kieskeurig.nl op jullie site gekomen. Dus rechtstreeks bij het product. Door de pop-up reclame en de de gekozen font, oogt de site ietwat aan de "drukke" kant. Verder wel overzichtelijk en duidelijk

Service
Was laat met m'n bestelling (vlak voor vakantie). Artikel werd toch de volgende dag geleverd. Snelle be- en afhandeling van de bestelling :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Ap 29-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
duidelijke winkel die vlot reageert

Extra toelichting
Het track and trace systeem was top op die manier kon ik zien hoe laat het pakketje aan zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Frans Wuijts Fotografie 11-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en snelle website. Bijzonder correcte bestelfaciliteit. Betaling verloopt met I-Deal vanzelfspreken ook zeer vlot.

Service
Betstelling was meteen ingevoerde en ook direct zicht op het vervolg van de levering. Tot op de minutt op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. Hulde!

Assortiment
Een breed assortiment, ook (semi)professionele spullen en een goede voooraad zodat snelle levering geen probleem is.

Aanbeveling
Al eerder zaken mee gedaan en ook toen uitermate tevreden over de gehele gang van zaken en de vlotte accurate levering.

Extra toelichting
Een prettige, deskundige en goed georganiseerd bedrijf waarme ik prettig zaken doe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tanja 01-04-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
als ik op 'nikon 35mm' zocht vond ik de Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G' niet op de Booms site; gelukkig werkte doorklikken wel via kieskeurig.nl. Verder is het bestellen gemakkelijk!

Service
besteld, bevestiging en de volgende dag in huis! In de winkel is de service ook altijd goed!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Wil Daniels 31-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel goed

Service
Heel goed

Assortiment
Heel goed

Aanbeveling
heel goed

Extra toelichting
hij is goed en hopelijk blijf het ook zo

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
André 21-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden, overzichtelijk website. Scherpe prijs

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cherie 20-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon vanuit de luie stoel je bestelling doen.

Service
Filmpjes netjes ingepakt thuis bezorgd.

Aanbeveling
Ik heb alleen ervaring met de Instax filmpjes en dat is uitstekend gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Berkhout 18-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel de winkelwagen te vullen, duidelijk prijsoverzicht.

Service
Vriendelijk aan de telefoon en deskundig advies.

Assortiment
Alles wat nodig was heb ik kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
H van Noort 12-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zeer snelle levering

Service
Goed te woord gestaan via de telefoon.

Aanbeveling
Ik heb alleen via de webshop gekocht en dat is zeer goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Karel 06-03-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is makkelijk te navigeren.

Service
Bestellen gaat gemakkelijk en goed.

Assortiment
Groot assortiment, vooral op het gebied van foto en video.

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Sander 03-02-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Service
Snel email terug met bevestiging. Goede bezorging waarbij live de bezorger gevolgd kan worden.

Aanbeveling
Veel plussen, geen minnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mario 28-01-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijke website met goede zoekmogelijkheden.

Service
Doen wat jullie beloven incl snelle levering en goed verpakt pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Elbert 25-01-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik zou nog een batterij nagestuurd krijgen omdat deze niet op voorraad was. Na een aantal weken maar eens een mail gestuurd hoe het ermee stond.
Werd snel op geantwoord. Batterij was op voorraad en ik had deze binnen 2 dagen thuis.
Goede service, alleen jammer dat ik er zelf achtereen moest.

Aanbeveling
Snelle reactie op mail, vlotte afhandeling van bestellingen. Tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Beumer 19-01-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanachter je PC kun je uitgebreid zoeken, specificaties bekijken en vergelijken.

Service
De bestelling wordt de andere dag bij je bezorgd waarbij vooraf wordt aangegeven hoe laat de bestelling komt.

Assortiment
Het assortiment is geheel compleet alle merken en modellen zijn voorradig.

Aanbeveling
Compleet, betrouwbaar, correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joke 18-01-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatie, duidelijk weergegeven op de website

Service
Volgens afspraak geleverd. Erg prettig dat tijdstip van bezorgen zo gemakkelijk te volgen was en dat we een half uur van tevoren een sms bericht kregen over de verwachtte bezorgtijd

Aanbeveling
Gewoon prima. Ook al bevindt de winkel zich aan het andere einde van het land dan waar ik woon, de volgende keer kijk ik weer naar jullie aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
top levering 14-01-2016 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de camera was snel te vinden, een zeer duidelijke site en een uitermate eenvoudige bestelprocedure

Service
zoals beloofd, was de bestelling de volgende dag in huis.

Assortiment
het assortiment is zeer ruim, al was ik op zoek naar 1specifieke camera heb toch even op de site rond geneusd. De prijs was prima, foto booms stond boven aan de kieskeurig lijst als een van de goedkoopste.

Aanbeveling
het hele bestelproces, de afhandeling, de levering en de informatie hierover zijn gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Angela 28-12-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site spreekt voor zich. Alles is makkelijk te vinden

Service
Het track & tracé systeem is perfect.

Assortiment
Precies wat ik nodig had was te vinden. Als 1 van de weinigen nog voorraad

Extra toelichting
Super geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erik 22-12-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is gemakkelijk toegankelijk.

Service
Na de bestelling, werd ik per email op de hoogte gehouden over mijn bestelling die per koerier bij mij is bezorgd. Ook de koeriersdienst verdient een compliment.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en jullie hadden een statief dat ik erg graag wilde hebben op voorraad voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Elisabeth 10-12-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen en betalen verloopt prima

Service
Levertijd was volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Marc 02-12-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige website waarbij vooral het zelf samenstellen van voordeelbundels heel handig is

Service
Proces van verzending werd goed inzichtelijk gemaakt via website van de vervoerder. Er werd ook nog een sms gestuurd een half uur voor levering.

Assortiment
Ruime keuze in accessoires

Aanbeveling
Het is goed te merken dat er een echte fotowinkel achter deze webshop zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dolf 01-12-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wesbsite duidelijk ingericht

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van de fase waarin je bestelling verkeert

Assortiment
Het aanbod is compleet

Aanbeveling
Goede service, duidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
AA Moser 26-11-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel is redelijk makkelijk te vinden

Service
Volgende dag bezorgd, met vooraf SMS bericht over tijdstip

Assortiment
Koopbon Olympus van € 50,- is prettiger dan € 100,= zoals bij andere webwinkels. Het blijft uiteindelijk gedwongen winkelnering.

Aanbeveling
Zie totaal aanivaties. mot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
David van M 12-11-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, en bij vragen krijg je snel antwoord en duidelijk antwood, per email en per telefoon

Service
Deskundig

Assortiment
Vavn Canon heeft Fotobooms heel veel, dat is mijn merk

Aanbeveling
Betrouwbaar, deskundig, klantgericht

Extra toelichting
Ik mis een soort spaarpunten systeem. Heb al zeer veel gekocht bij FotoBooms maar daar zie ik tot op heden nig geen loyaliteitskorting oid voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MKBontwikkeling 10-11-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geleverd met gps voor de locatie van de koerier. Bij defect product gratis haalservice. Helemaal niks op aan te merken en geen ruimte voor verbetering meer over, daarom een 10.

Service
Het product dat ik ontvangen heb was niet helemaal in orde. De oplossing daarentegen 100% wel. Service was zeldzaam goed... zie toelichting. Daarom ook hier een 10

Aanbeveling
De prijs was normaal maar de service uitstekend (zie toelichting). Ik zal mijn spullen voortaan altijd hier bestellen. Toen ik mij oriënteerde voor fotostudio-apparatuur heb ik even gebeld en ze hebben me als een van de weinige telefonisch goed te woord gestaan. Daarom heb ik daar besteld. Uiteindelijk bleek ook de service 100%. Daarom een 10.

Extra toelichting
Ik had bij Foto Booms een studioset gekocht van StudioKing (400w) maar bij het openen van de doos bleek het een gerepareerde set te zijn. Toen ik contact met hun opnam kreeg ik direct een antwoord met daarin de verzekering dat zij alleen nieuwe sets verkochten en dat mijn set kosteloos bij mij opgehaald zou worden. Ook werd mij op het hart gedrukt dat ik gerust in de tussentijd met de set kon experimenteren. Nu bleek dat dezelfde set niet meer leverbaar was en hebben zij mij op eigen kosten een vervangende set van €100,- meer aangeboden! Ik was in het begin bang voor een hoop gezeur maar dat ze het zo zouden oplossen had ik nooit verwacht. Correct in het oppakken, het terugbellen en de afhandeling. Daarom geef ik Foto Booms een warme douche! hahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Abo 05-11-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soms even zoeken waar wat staat.

Service
Snel en compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Camera standaard 04-11-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch kontakt gezocht voor nadere info over het product.
Ik kreeg een goede indruk om tot bestellen over te gaan.

Service
Snelle bezorging wat beloofd wordt over internet.

Assortiment
Onder delen van uiteenlopende aard is leverbaar

Aanbeveling
Houdt zich aan zijn woord

Extra toelichting
Heb het product vergeleken met andere winkels. Makkelijke site om te bestellen. Mooi product zoals van Sony verwacht mag worden geen rommel dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goede onlineshop met zeer snelle levering 04-11-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Door middel van kieskeurig kun je op een snelle en makkelijke manier de bestelling plaatsen.

Service
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
PvdBogaard 15-10-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk website

Service
Telefonisch informatie gevraagd, waarbij zeer vriendelijk te woord gestaan.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle service

Extra toelichting
Ook zeer goede service van koerier Dynalogic, aangegeven bezorgtijd via website en sms klopte precies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews