Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fotobooms.

Fotobooms stelt zich voor

Wij zijn FOTO BOOMS, opgericht in 1945 als fotostudio/fotospeciaalzaak. De fotostudio is inmiddels verdwenen, wel maken wij nog steeds pasfoto’s en prints in ons filiaal op het victorieplein. Al ruim 10 jaar zijn wij ook actief op het internet via onze overzichtelijke webshop. Onze medewerkers zelf zijn ook gedreven en testen veel producten uit, maar schuwen er niet voor hetgeen wij niet weten voor u uit te zoeken. Scherp geprijsd, breed assortiment en uitstekende service zijn een aantal van onze goede punten. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor al uw foto en video apparatuur maar tevens bieden wij ook in ons assortiment: tablets, studio apparatuur, printers, scanners, media spelers etc.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 reviews geschreven in het afgelopen jaar

9.1

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    8.9
  • Service
    9.2
  • Assortiment
    8.8
  • Aanbeveling
    9

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
cyril 24-06-2016
Online gekocht
Gemak

groot assortiment hoef de deur niet meer uit en makkelijk te vergelijken

Service

een keertje telefonisch contact gehad ter info de medewerker was vriendelijk en nam de tijd

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

snelle levering en niet duur

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
Marieke 18-06-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Duidelijke communicatie en snel

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Doen wat ze zeggen

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Anton 16-06-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke website

Service

Geen motivatie

Assortiment

Ruim assortiment

Aanbeveling

Concurerende prijs.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Maurice de Zwart 14-06-2016
Online gekocht
Gemak

Product is makkelijk te vinden en op voorraad.

Service

Snel geleverd.

Assortiment

Uitstekende prijs.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
R Hogenbirk 13-06-2016
Online gekocht
Gemak

Goede site, goed navigeren en gemakkelijk vinden van

Service

Keurig op de hoogte gehouden en op tijd

Assortiment

Ze hebben mij verrast, had ik niet gedacht, zocht het voorheen eerder bij andere bedrijven <br/>Goede doorlink via Google

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,7
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
S Stojkov 10-06-2016
Online gekocht
Gemak

Op fotobooms.nl product makkelijk gevonden en vervolgens besteld zonder enige moeite. Zoekprofiel werkt prima.

Service

Leveringstijd uitstekend. Vandaag besteld morgen mijn hands on. Ales in orde ontvangen inclusief factuur.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

In een licht snelle webwinkel zoals Fotobooms.nl kun je alles bijhouden van bestelling tot aflevering.

Extra toelichting

-

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Bianca Schouten 10-06-2016
Online gekocht
Gemak

Prima in orde,alles is zo te vinden

Service

De levertijd was helemaal super,precies volgens afspraak

Assortiment

Prima in orde,de 5D Mark ii body was super scherp geprijsd!

Aanbeveling

geen nonsens maar afspraken nakomen

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Marco 07-06-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik wilde hebben.

Service

Goede informatie over aflevering. Je weet precies hoe ze het gaan verzenden en of je al dan niet thuis dient te zijn. Persoonlijke note in de doos, zodat je zelfs weet wie jouw pakketje heeft ingepakt.

Assortiment

Compleet assortiment.

Aanbeveling

Gewoon goed, zoals je van een webshop verwacht.

Extra toelichting

Prima!

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
rfdeboer 02-06-2016
In winkel gekocht
van Woustraat
Gemak

Vragen worden perfect beantwoord. Mogelijkheid in de winkel te kijken en uitleg te krijgen.

Service

Een keer een videao camera gekocht van Sony met een voordeel actie van een dvd brander. Die kreeg ik dus niet (van Sony) met Foto Booms gebeld. Na 4 dagen dvd brander in huis

Assortiment

Heel veel modellen op voorraad en anders wordt besteld of is er een goed alternatief

Aanbeveling

Tja duidelijk, personeel zeer vakkundig, neutrale voorlichting, uitgebried assortiment, goede aftersales.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
PWB 01-06-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

snel in huis met goede transport info.

Assortiment

Het fototoestel dat overal was uitverkocht toch via Booms nog kunnen krijgen en snel geleverd!

Aanbeveling

Wij zijn heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling van onze bestelling. Ook heel prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van de verzending.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Ron B 01-06-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke winkel!

Service

Niet nodig gehad voor deze opdracht... Bestelling en levering waren snel.

Assortiment

Alles wat ik nodig heb, en dan nog wat meer...

Aanbeveling

Zou de winkel aan iedereen die foto-apparatuur wil bestellen aanbevelen!

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
PetervdE 30-05-2016
Online gekocht
Gemak

Gezochte product was gemakkelijk te vinden op de website. Bestellen ging zonder problemen.

Service

Bestelling was de volgende dag en binnen het gemelde tijdsblok geleverd. Tevens was het trackings-systeem handig. Zo had je een beter idee hoeveel afleveradressen er nog voor je eigen leveradres waren. Daarbij kreeg is zo&amp;#39;n 30 minuten voor het verwachte aflever-moment een SMS met tijdstip van aflevering. Al met al een perfecte wijze voor wat betreft het &amp;#34;voortraject&amp;#34; tot het moment van leveren.

Assortiment

Dit is voor mij de eerst keer dat ik bij Foto Booms iets bestel. Reden van hier bestellen is tevens omdat diverse andere winkels het gewenste artikel niet op voorraad hadden of veel duurder waren.

Aanbeveling

Al met al een zeer positieve ervaring.

Extra toelichting

Ik zal foto Booms zeker in overweging nemen bij 'n eventuele andere bestelling.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Ton 26-05-2016
Online gekocht
Gemak

Als je er bent, je wordt altijd goed geholpen.

Service

Veel kennis

Assortiment

Erg ruim

Aanbeveling

Ik heb al een aantal mensen verwezen en die zijn uiterst tevreden

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Jos 19-05-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website, waar je gemakkelijk alles kunt zoeken/vinden.

Service

Bestelling volgende dag netjes al in huis.

Assortiment

Had ergens anders mijn Nikon D500 in pre-order staan, echter ging dit nog een aantal weken duren. Fotobooms had hem gewoon op vooraad!! <br/>Zeer goed.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Rogier Thoral 17-05-2016
Online gekocht
Gemak

Prettige website met een breed assortiment. Zo gevonden wat je nodig hebt. De aanvullende technische spec&amp;#39;s zijn een rijke aanvulling om zeker te zijn van de juiste product keuze.

Service

Directe terugkoppeling bij opdracht en duidelijke terugkoppeling van verzending. Niet dat het nodig was, maar de naamkaartje van de persoon die het product heeft ingepakt zat netjes in de doos. Zo weet je altijd bij wie je kan aankloppen mocht het nodig zijn.

Assortiment

Erg gevarieerd en breed uitgemeten. Camera of assecoires zijn goed te vinden, waardoor keuze snel gemaakt is. Goede One stop Shopping.

Aanbeveling

Je krijgt wat je vraagt, zonder weer een vraag te stellen. Snelle en nette levering.

Extra toelichting

Geen op of aanmerkingen.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Dennis 13-05-2016
Online gekocht
Gemak

Supersite met prijzen die altijd goedkoper zijn dan de meeste andere aanbieders!

Service

Top service. Een aantal lenzen besteld, supersnel geleverd en telefonische service ook als super ervaren.

Assortiment

Lenzen voor mijn Samsung NX waren vrijwel nergens anders te bestellen behalve bij Foto Booms!

Aanbeveling

Topwinkel waar ik zeker weer een bestelling zal plaatsen, je bent hier een klant en geen nummer. Chapeau

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Rini Lamboo 09-05-2016
Online gekocht
Gemak

De bestelling was makkelijk en duidelijk te plaatsen.

Service

De service was geweldig, werd steeds op de hoogte gehouden omtrent mijn bestelling. Kreeg zelfs nog een sms hoe laat ik ongeveer de bestelling kon verwachten.

Assortiment

Het assortiment is goed!!!

Aanbeveling

Gezien het gemak van bestellen en uiteindelijk de zeer goede service krijgt Foto Booms van mij een 10!!!

Extra toelichting

Geen, de gegeven cijfers zeggen genoeg!!! Ben zeer tevreden.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
Nol van Iersel 07-05-2016
Online gekocht
Gemak

Producten zijn goed vindbaar op de site

Service

Snelle levering, binnen 24 uur

Assortiment

Ik heb alleen gezocht naar het artikel dat ik nodig hadden.

Aanbeveling

Prijs is gunstig, levering is snel

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Herman 30-04-2016
Online gekocht
Gemak

Via Kieskeurig.nl op jullie site gekomen. Dus rechtstreeks bij het product. Door de pop-up reclame en de de gekozen font, oogt de site ietwat aan de &amp;#34;drukke&amp;#34; kant. Verder wel overzichtelijk en duidelijk

Service

Was laat met m&amp;#39;n bestelling (vlak voor vakantie). Artikel werd toch de volgende dag geleverd. Snelle be- en afhandeling van de bestelling :)

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Ap 29-04-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke site

Service

Geen motivatie

Assortiment

Genoeg keuze

Aanbeveling

duidelijke winkel die vlot reageert

Extra toelichting

Het track and trace systeem was top op die manier kon ik zien hoe laat het pakketje aan zou komen.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Frans Wuijts Fotografie 11-04-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke en snelle website. Bijzonder correcte bestelfaciliteit. Betaling verloopt met I-Deal vanzelfspreken ook zeer vlot.

Service

Betstelling was meteen ingevoerde en ook direct zicht op het vervolg van de levering. Tot op de minutt op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. Hulde!

Assortiment

Een breed assortiment, ook (semi)professionele spullen en een goede voooraad zodat snelle levering geen probleem is.

Aanbeveling

Al eerder zaken mee gedaan en ook toen uitermate tevreden over de gehele gang van zaken en de vlotte accurate levering.

Extra toelichting

Een prettige, deskundige en goed georganiseerd bedrijf waarme ik prettig zaken doe.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak6,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Tanja 01-04-2016
Online gekocht
Gemak

als ik op &amp;#39;nikon 35mm&amp;#39; zocht vond ik de Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G&amp;#39; niet op de Booms site; gelukkig werkte doorklikken wel via kieskeurig.nl. Verder is het bestellen gemakkelijk!

Service

besteld, bevestiging en de volgende dag in huis! In de winkel is de service ook altijd goed!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Wil Daniels 31-03-2016
Online gekocht
Gemak

Heel goed

Service

Heel goed

Assortiment

Heel goed

Aanbeveling

heel goed

Extra toelichting

hij is goed en hopelijk blijf het ook zo

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
André 21-03-2016
Online gekocht
Gemak

Makkelijk te vinden, overzichtelijk website. Scherpe prijs

Service

Snel geleverd

Assortiment

Ruim aanbod

Aanbeveling

Goede prijs kwaliteit

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling8,0
Cherie 20-03-2016
Online gekocht
Gemak

Gewoon vanuit de luie stoel je bestelling doen.

Service

Filmpjes netjes ingepakt thuis bezorgd.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Ik heb alleen ervaring met de Instax filmpjes en dat is uitstekend gegaan.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
Berkhout 18-03-2016
Online gekocht
Gemak

Snel de winkelwagen te vullen, duidelijk prijsoverzicht.

Service

Vriendelijk aan de telefoon en deskundig advies.

Assortiment

Alles wat nodig was heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,7
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling8,0
H van Noort 12-03-2016
Online gekocht
Gemak

Zeer snelle levering

Service

Goed te woord gestaan via de telefoon.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Ik heb alleen via de webshop gekocht en dat is zeer goed gegaan.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Karel 06-03-2016
Online gekocht
Gemak

Website is makkelijk te navigeren.

Service

Bestellen gaat gemakkelijk en goed.

Assortiment

Groot assortiment, vooral op het gebied van foto en video.

Aanbeveling

Prima.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Sander 03-02-2016
Online gekocht
Gemak

Goede overzichtelijke site.

Service

Snel email terug met bevestiging. Goede bezorging waarbij live de bezorger gevolgd kan worden.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Veel plussen, geen minnen.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Mario 28-01-2016
Online gekocht
Gemak

Erg overzichtelijke website met goede zoekmogelijkheden.

Service

Doen wat jullie beloven incl snelle levering en goed verpakt pakket

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service7,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Elbert 25-01-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Ik zou nog een batterij nagestuurd krijgen omdat deze niet op voorraad was. Na een aantal weken maar eens een mail gestuurd hoe het ermee stond. <br/>Werd snel op geantwoord. Batterij was op voorraad en ik had deze binnen 2 dagen thuis. <br/>Goede service, alleen jammer dat ik er zelf achtereen moest.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Snelle reactie op mail, vlotte afhandeling van bestellingen. Tevreden

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Beumer 19-01-2016
Online gekocht
Gemak

Vanachter je PC kun je uitgebreid zoeken, specificaties bekijken en vergelijken.

Service

De bestelling wordt de andere dag bij je bezorgd waarbij vooraf wordt aangegeven hoe laat de bestelling komt.

Assortiment

Het assortiment is geheel compleet alle merken en modellen zijn voorradig.

Aanbeveling

Compleet, betrouwbaar, correct en snel.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Joke 18-01-2016
Online gekocht
Gemak

Goede informatie, duidelijk weergegeven op de website

Service

Volgens afspraak geleverd. Erg prettig dat tijdstip van bezorgen zo gemakkelijk te volgen was en dat we een half uur van tevoren een sms bericht kregen over de verwachtte bezorgtijd

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Gewoon prima. Ook al bevindt de winkel zich aan het andere einde van het land dan waar ik woon, de volgende keer kijk ik weer naar jullie aanbod

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
top levering 14-01-2016
Online gekocht
Gemak

de camera was snel te vinden, een zeer duidelijke site en een uitermate eenvoudige bestelprocedure

Service

zoals beloofd, was de bestelling de volgende dag in huis.

Assortiment

het assortiment is zeer ruim, al was ik op zoek naar 1specifieke camera heb toch even op de site rond geneusd. De prijs was prima, foto booms stond boven aan de kieskeurig lijst als een van de goedkoopste.

Aanbeveling

het hele bestelproces, de afhandeling, de levering en de informatie hierover zijn gewoon top!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Angela 28-12-2015
Online gekocht
Gemak

Site spreekt voor zich. Alles is makkelijk te vinden

Service

Het track &amp; tracé systeem is perfect.

Assortiment

Precies wat ik nodig had was te vinden. Als 1 van de weinigen nog voorraad

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Super geregeld

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Erik 22-12-2015
Online gekocht
Gemak

De site is gemakkelijk toegankelijk.

Service

Na de bestelling, werd ik per email op de hoogte gehouden over mijn bestelling die per koerier bij mij is bezorgd. Ook de koeriersdienst verdient een compliment.

Assortiment

Het assortiment is uitgebreid en jullie hadden een statief dat ik erg graag wilde hebben op voorraad voor een prima prijs.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,7
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling9,0
Elisabeth 10-12-2015
Online gekocht
Gemak

Bestellen en betalen verloopt prima

Service

Levertijd was volgens afspraak

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Marc 02-12-2015
Online gekocht
Gemak

Prettige website waarbij vooral het zelf samenstellen van voordeelbundels heel handig is

Service

Proces van verzending werd goed inzichtelijk gemaakt via website van de vervoerder. Er werd ook nog een sms gestuurd een half uur voor levering.

Assortiment

Ruime keuze in accessoires

Aanbeveling

Het is goed te merken dat er een echte fotowinkel achter deze webshop zit!

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Dolf 01-12-2015
Online gekocht
Gemak

Wesbsite duidelijk ingericht

Service

Je wordt op de hoogte gehouden van de fase waarin je bestelling verkeert

Assortiment

Het aanbod is compleet

Aanbeveling

Goede service, duidelijkheid.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
AA Moser 26-11-2015
Online gekocht
Gemak

Artikel is redelijk makkelijk te vinden

Service

Volgende dag bezorgd, met vooraf SMS bericht over tijdstip

Assortiment

Koopbon Olympus van € 50,- is prettiger dan € 100,= zoals bij andere webwinkels. Het blijft uiteindelijk gedwongen winkelnering.

Aanbeveling

Zie totaal aanivaties. mot

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
David van M 12-11-2015
Online gekocht
Gemak

Heldere website, en bij vragen krijg je snel antwoord en duidelijk antwood, per email en per telefoon

Service

Deskundig

Assortiment

Vavn Canon heeft Fotobooms heel veel, dat is mijn merk

Aanbeveling

Betrouwbaar, deskundig, klantgericht

Extra toelichting

Ik mis een soort spaarpunten systeem. Heb al zeer veel gekocht bij FotoBooms maar daar zie ik tot op heden nig geen loyaliteitskorting oid voor terug.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
MKBontwikkeling 10-11-2015
Online gekocht
Gemak

Snel geleverd met gps voor de locatie van de koerier. Bij defect product gratis haalservice. Helemaal niks op aan te merken en geen ruimte voor verbetering meer over, daarom een 10.

Service

Het product dat ik ontvangen heb was niet helemaal in orde. De oplossing daarentegen 100% wel. Service was zeldzaam goed... zie toelichting. Daarom ook hier een 10

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

De prijs was normaal maar de service uitstekend (zie toelichting). Ik zal mijn spullen voortaan altijd hier bestellen. Toen ik mij oriënteerde voor fotostudio-apparatuur heb ik even gebeld en ze hebben me als een van de weinige telefonisch goed te woord gestaan. Daarom heb ik daar besteld. Uiteindelijk bleek ook de service 100%. Daarom een 10.

Extra toelichting

Ik had bij Foto Booms een studioset gekocht van StudioKing (400w) maar bij het openen van de doos bleek het een gerepareerde set te zijn. Toen ik contact met hun opnam kreeg ik direct een antwoord met daarin de verzekering dat zij alleen nieuwe sets verkochten en dat mijn set kosteloos bij mij opgehaald zou worden. Ook werd mij op het hart gedrukt dat ik gerust in de tussentijd met de set kon experimenteren. Nu bleek dat dezelfde set niet meer leverbaar was en hebben zij mij op eigen kosten een vervangende set van €100,- meer aangeboden! Ik was in het begin bang voor een hoop gezeur maar dat ze het zo zouden oplossen had ik nooit verwacht. Correct in het oppakken, het terugbellen en de afhandeling. Daarom geef ik Foto Booms een warme douche! hahaha

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Abo 05-11-2015
Online gekocht
Gemak

Soms even zoeken waar wat staat.

Service

Snel en compleet

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Camera standaard 04-11-2015
Online gekocht
Gemak

Telefonisch kontakt gezocht voor nadere info over het product. <br/>Ik kreeg een goede indruk om tot bestellen over te gaan.

Service

Snelle bezorging wat beloofd wordt over internet.

Assortiment

Onder delen van uiteenlopende aard is leverbaar

Aanbeveling

Houdt zich aan zijn woord

Extra toelichting

Heb het product vergeleken met andere winkels. Makkelijke site om te bestellen. Mooi product zoals van Sony verwacht mag worden geen rommel dus.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Goede onlineshop met zeer snelle levering 04-11-2015
Online gekocht
Gemak

Door middel van kieskeurig kun je op een snelle en makkelijke manier de bestelling plaatsen.

Service

Zeer snelle levering!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
PvdBogaard 15-10-2015
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijk website

Service

Telefonisch informatie gevraagd, waarbij zeer vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Betrouwbaar en snelle service

Extra toelichting

Ook zeer goede service van koerier Dynalogic, aangegeven bezorgtijd via website en sms klopte precies.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Mario 13-10-2015
Online gekocht
Gemak

Duidelijke overzichtelijke website

Service

Geen motivatie

Assortiment

Groot assortiment

Aanbeveling

Snel geleverd in goede verpakking

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment-
  • Aanbeveling8,0
PieterBusman 08-10-2015
Online gekocht
Gemak

Makkelijke site, alles staat helder aangegeven. Geen onnodige hoge verzendkosten voor klein product. En inderdaad voor 22.00 besteld volgende dag in huis.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Ik heb alleen via de webshop wat besteld. Dus dat is zeker aan te raden. Prijs voor product wat ik kocht was een stuk lager dan de grotere webshops.

Extra toelichting

Makkelijke site, alles staat helder aangegeven. Geen onnodige hoge verzendkosten voor klein product. En inderdaad voor 22.00 besteld volgende dag in huis.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Rick 02-10-2015
Online gekocht
Gemak

Heb er laatst een Drone gekocht en ben prima geholpen en geadviseerd!

Service

Nog geen service nodig gehad maar op basis van winkel bezoek bij aanschaf drone zit dat wel snor :-)

Assortiment

Zeer ruim assortiment voor zowel de beginnende als ook de professional fotograaf.

Aanbeveling

Prima winkel en webshop, hoop dat dit soort zaken blijft bestaan !

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Henri 30-09-2015
Online gekocht
Gemak

Duidelijke, gestructureerde website met uitgebreide specificaties per product.

Service

Op mails met vragen werd vrijwel onmiddellijk gereageerd.

Assortiment

Ruim aanbod tegen een goede prijs.

Aanbeveling

Geen motivatie

Toon meer reviews