Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Konijnenberg.

Foto Konijnenberg stelt zich voor

Foto Konijnenberg is toonaangevend in de Benelux op het gebied van foto- en videoapparatuur. Onze adviseurs in Den Ham (NL), en Turnhout (BE) voorzien u graag van deskundig advies, uitstekende service en een scherpe prijs. Ons complete assortiment is ook verkrijgbaar via onze webshop www.fotokonijnenberg.nl. Voor een persoonlijk advies bij de oriëntatie op onze webshop kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Zekerheid van deskundig advies, goede service en de juiste prijs? Kenners kiezen Konijnenberg.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 250 reviews geschreven in het afgelopen jaar

9.1

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    9.1
  • Service
    9
  • Assortiment
    9.1
  • Aanbeveling
    9.1

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
AMK 01-05-2016
Online gekocht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij deze aan de hand van een aantal criteria.

Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:

  • De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten en onderbouwd zijn.
  • Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal.
  • Geen e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over reviews.

Gemak

goede website en prachtige winkel

Service

Geen motivatie

Assortiment

breed assortiment en goede informatie over beschikbaarheid.

Aanbeveling

prima winkel voor wie op zoek is naar kwaliteitspullen

Totaal score
Review score
5,8
  • Gemak10,0
  • Service2,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling3,0
Patse65 30-04-2016
Online gekocht
Gemak

Snelle zoekresultaten en vergelijkingstabellen

Service

Ik had online een batterij besteld, die ook zo op mijn bestelbon stond, maar die bleek 's anderendaags niet leverbaar was aan die prijs. Ik kreeg de dag nadien wel een mail dat die batterij leverbaar was maar 60 euro duurder. Volgens mij kan dit volgens consumentenrechten niet. Ik heb geen klacht ingediend.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen correcte afhandeling van online producten aan een bepaalde prijs. Bij vroegere bestellingen echter nooit problemen gehad.

Extra toelichting

Eenduidige prijsbepaling, zodat er achteraf geen verwarring is over dubbele/andere prijzen over één bepaald product. Ik werd met een eenvoudige, maar wel beleefde mail, in het ongewisse gelaten waarom de prijs niet correct was.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Cdehenau 30-04-2016
Online gekocht
Gemak

Via de webwinkel krijg je je bestelling supersnel thuisgeleverd. Ik heb specifiek voor fotokonijnenberg gekozen, omdat zij ook een vestiging hebben waar je bij problemen altijd terecht kan.

Service

Snelle levering!

Assortiment

Grote keuze uit verschillende merken. Ik was op zoek naar een specifiek model en heb dit zonder problemen gevonden, in verschillende kleuren en verschillende mogelijke pakketten.

Aanbeveling

Grote keuze, scherpe prijzen, snelle levering. Prima!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Dries 29-04-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke webshop

Service

Duidelijke status van je bestelling en wanneer deze verzonden zal worden.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Prima prijzen in de webshop. De actuele cashback actie werd onmiddelijk verrekend in het winkelmandje. Dus je betaald direct het juiste bedrag, zonder te moeten wachten op het geld van de cashback.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Jeroen_BE 29-04-2016
Online gekocht
Gemak

Ik zocht een waterdicht en schokbestendig klein fototoestel voor mijn zoon van 8 jaar. Op de website had ik een overzicht in enkele klikken.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Alle vertrouwde merken kan je terugvinden bij Fotokonijnenberg en wat niet onmiddellijk in assortiment is kan makkelijk besteld worden.

Aanbeveling

Uitgebreide keuze, snelle en verzorgde levering, goede reputatie.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Nakiro 28-04-2016
Online gekocht
Gemak

Website is heel duidelijk en goed ingedeeld volgens de verschillende grotere criteria. Via de zoekoptie kun je heel makkelijk alles terugvinden.

Service

Geen enkele klacht over Foto konijnenberg. Door vrienden op deze website gewezen. Voldoen aan hun belofte om het zo snel mogelijk te leveren!

Assortiment

Ruim gamma aan verschillende merken.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
bertus63 28-04-2016
Online gekocht
Gemak

men heeft de kennis in huis en gebruikt deze ook/

Service

snelle service correct geholpen

Assortiment

ruime keuze en snel in huis

Aanbeveling

van alle gemakken voorzien

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Ad 28-04-2016
In winkel gekocht
Den Ham
Gemak

De nieuwe winkel is groot en zeer overzichtelijk. <br/>Het is een feest om naar Foto Konijnenberg te gaan om iets op Fotografiegebied te kopen.

Service

De service is zeer goed. <br/>Men neemt uitgebreid de tijd om een aankoop van uitleg te voorzien.

Assortiment

Men heeft praktisch alles op voorraad, ook in het duurdere assortiment.

Aanbeveling

Nogmaals het is een feest om naar Foto Konijnenberg te gaan. <br/>De vriendelijkheid bij de serviceverlening staat op een bijzonder hoog peil.

Totaal score
Review score
6,2
  • Gemak7,0
  • Service3,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling6,0
hajee76 27-04-2016
In winkel gekocht
Den Ham
Gemak

Nikon D7100 gekocht en goed geholpen bij de verkoop.

Service

Helaas was de lader van de accu defect. Na een bezoek aan de winkel werd ik naar huis gestuurd met een nieuwe accu. Daarna doorverwezen naar Nikon Nederland. Zeer slecht als je zo behandeld wordt.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Henk van Dijk 26-04-2016
Online gekocht
Gemak

Bestellen zonder problemen met een keurige bevestiging. Verzending gaat met post.nl en niet met dat nare DHL.

Service

Nog wat aanvullende vragen (per mail) gesteld. <br/>Kreeg iedere keer binnen no time keurig antwoord.

Assortiment

Voldoende

Aanbeveling

Betrouwbaar

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Dianne 24-04-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Ik werd gebeld dat het verpakkingsdoosje van mijn order aan de buitenkant wat ingedrukt was. Artikel zelf niks mis mee, maar was laatste in magazijn en wilden ze even laten weten voordat het verzonden werd. Super service

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Snelle levering, goede service

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Andre 24-04-2016
Online gekocht
Gemak

makkelijke site, even inloggen met je account,uitzoeken wat je wil hebben, en een paar klikken verder en je bestelling is onderweg.wow gewoon omdat dat kan.

Service

Na de gedane bestelling bleek dat het product niet op voorraad was, even bellen geweldig goed en met geduld te woord gestaan hebben niet echt een lever datum kunnen geven, mede dat ook de handel afhankelijk is van de fabrikant, er werd ongeveer tien dagen aangegeven en wat schetst mijn verbazing na twee dagen bericht van uw bestelling is verzonden...en de volgende dag was het uitpakdag........yes

Assortiment

ben net begonnen met foto&amp;#39;s maken en met wat ik denk nodig te hebben heb ik tot nu toe nog altijd hier bij Foto Konijnenberg kunnen vinden. ben 1 keer in de winkel in Den Ham aanwezig geweest keek mijn ogen uit ben daar ook op een zeer prettig manier geholpen met een nieuwe statief niet op een manier van deze moet u hebben maar goed onderbouwd en uitleg wat voor meerwaarde de een heeft ten opzicht van de ander. en ja de koffie was ook lekker. en meer.

Aanbeveling

Zie ook mijn schrijven bij hoofdstuk Assortiment. moest wel even wachten omdat er andere klanten voor mij waren maar dat mocht de pret niet drukken ik kreeg hierdoor wel de indruk dat een ieder op de juiste wijze geholpen zou worden. en dat bleek ook op het moment dat ik zelf aan de beurt was. ze nemen de tijd ook als beginner werd mij van alles uitgelegd waar ik ook wat aan had. ik raad dan ook een ieder aan als men met vragen zit neem de tijd om bij de winkel naar binnen te gaan, misschien moet u even wachten vanwege de klanten die u voor zijn maar u krijgt dan wel de juiste antwoorden.

Extra toelichting

Als beginner in de fotografie heb ik het gevoel dat ik bij Foto Konijnenberg aan de juiste adres ben voor aanvulling op mijn nieuwe hobby.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Ger 24-04-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Ik bestelde een accessoire voor mijn Canon 70D. Door onoplettendheid vaan mijzelf kreeg ik een verkeerd artikel. S, avonds een mail naar Konijnenberg gestuurd die even later al beantwoord werd. Ondertussen is alles opgelost. <br/>Petje af !

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

alles op fotogebied en alle accessoires. Vlugge levering, goed verpakt en alerte reacties. <br/>Enj niet te vergeten vakmanschap en dat tegen redelijk prijzen

Totaal score
Review score
6,5
  • Gemak5,0
  • Service5,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling7,0
uldreguy 23-04-2016
Online gekocht
Gemak

Snelle levering maar met een Duitstalige handleiding waar mee ik niks kan aanvangen. Heb wel een elektronische versie. Toch sta ik er op om een Nederlandstalige handleiding in boekjesvorm te krijgen.

Service

Nog steeds geen Nederlandstalige versie in ontvangst gekregen. Het is zon handig boekje, lezen van de computer is lang niet zo aangenaam.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Joep 23-04-2016
Online gekocht
Gemak

De website is overzichtelijk. Voorraad informatie klopt. Status e-mails kloppen en duidelijk.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Camera en lenzen koop ik al jaren bij Foto Konijnenberg. Het lijkt wel of ze alles hebben.

Aanbeveling

Eens in de zoveel tijd rij ik met mijn vader naar Den Ham, want je kunt ook alles vasthouden en uitproberen. Er wordt geen druk gezet om te kopen, heel relaxed met een kop koffie erbij. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe winkel, dus reis binnenkort weer eens af vanuit Limburg.

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
geeweetee 21-04-2016
In winkel gekocht
Turnhout
Gemak

De website zowel als de fysieke winkel zijn prachtig en efficiënt opgebouwd. Ik vind mijn gerief snel en eenvoudig.

Service

De communicatie online verloopt snel en vlot. De service in de winkel is vriendelijk, efficiënt en professioneel.

Assortiment

Wat ik wens aan te kopen is meestal in voorraad. Indien niet in voorraad moet ik zelden langer dan een paar dagen wachten.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
walter 21-04-2016
Online gekocht
Gemak

produkten eenvoudig te vinden, vlotte bestelling

Service

bij een probleem goede telefonische raad

Assortiment

enorme keuze, super prijzen, deels goedkoper dan bij amazon

Aanbeveling

zie boven vermelde reden

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
AElise 21-04-2016
In winkel gekocht
Den Ham
Gemak

Erg overzichtelijk. Goede locatie.

Service

De winkelmedewerkers beschikken over veel kennis. Ze kunnen je daarom erg goed helpen en bieden de juiste spullen aan.

Assortiment

Erg uitgebreid assortiment. Je hebt veel keuze in de winkel en op de webshop.

Aanbeveling

Vriendelijk personeel, veel keuze en je vind bijna altijd wat je hebben moet!

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
hysterio 20-04-2016
Online gekocht
Gemak

producten makkelijk op te zoeken door middel van zoekfunctie, eenvoudige wizard om bestelling te vervolledigen

Service

snelle levering, scherpe prijzen

Assortiment

producten die ik wou aankopen waren onmiddellijk beschikbaar

Aanbeveling

al enkele keren besteld bij deze winkel en tot op heden nog steeds zeer tevreden

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
luc43 19-04-2016
In winkel gekocht
Turnhout
Gemak

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service

Vooraf besteld en alles lag klaar voor afhaling

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Heel goed en vriendelijk bediend

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
brigitte 19-04-2016
Online gekocht
Gemak

meestal ga ik mijn goederen in de winkel bekijken maar met de afstand en gebrek aan tijd heb ik online besteld en dit met heel veel gemak

Service

de levering was de volgende dag al aan huis heel netjes verpakt

Assortiment

het assortiment is heel divers , bij de enige foto van mijn artikel heb ik getwijfeld maar uiteindelijk toch tevreden

Aanbeveling

zeer betrouwbaar en overzichtelijk

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
els 18-04-2016
Online gekocht
Gemak

duidelijk website en voldoende info

Service

ondanks dat er een onderdeeltje van het pakket niet binnen was hebben ze toch al eerste deel vd bestelling apart verzonden zodat ik al aan de slag kon gaan.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
FRB 17-04-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Prima op rijd geleverd

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Goed personeel met uitstekende kennis van zaken

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
koen 17-04-2016
Online gekocht
Gemak

Goed onderbouwde webwinkel, hele scherpe prijzen. <br/>Items vergelijken binnen de site heel gemakkelijk. <br/>Veel sub categorieën waardoor je geen ellenlange lijsten moet doorbladeren. <br/>Kortom, de toonaangever wat betreft fotografie.

Service

No nonsence, bestellen, betalen ontvangen. Dit in minder dan 48u en in onberispelijke staat.

Assortiment

Ik kan mij alleen over Nikon uitspreken omdat ik al een hele tijd Nikon prijzen en aanbod vergelijk. <br/>Qua aanbod is het nagenoeg volledig en qua prijs heb ik niet echt iets scherpers gevonden die dan ook nog 100% te vertrouwen was.

Aanbeveling

Deze winkel is zeer aan te bevelen en ik twijfel dan ook niet om later hier nog te bestellen.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Jorne Saenen 17-04-2016
In winkel gekocht
turnhout
Gemak

Zoals de webshop als de echte winkel vind je alles makkelijk en zeer vriendelijke medewerkers met veel kennis.

Service

zoals hierboven beschreven ze helpen je met alles en hebben zeer veel kennis

Assortiment

Ze hebben zeer veel, maar niet alles is altijd in stock of aan de beste prijs.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
Diana 14-04-2016
Online gekocht
Gemak

Desbetreffende artikel was snel gevonden.

Service

Volgende dag al in huis.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Niets op aan te merken. Het hele bestelproces verloopt perfect!

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Ton de Werdt 13-04-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke site. Zonder overbodige opsmuk.

Service

Snelle levering en goed verpakt

Assortiment

Grote keuze in producten

Aanbeveling

Ben gewoon tevreden

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
ChristineD 13-04-2016
Online gekocht
Gemak

Ik vind het interessant dat men indien nodig nog "Fysiek" naar de winkel kan gaan.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Overzichtelijke site, grote keuze en vlotte levering op voorziene tijd.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Pol 11-04-2016
Online gekocht
Gemak

Zeer gebruiksvriendelijke website

Service

Geen motivatie

Assortiment

Zeer veel keuze aan aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling

Ben al jaren klant en al altijd tevreden

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
TJongste 10-04-2016
Online gekocht
Gemak

vanaf je bank een artikel uitzoeken

Service

Supersnel geleverd, keurig geadresseerd, voldoende gefrankeerd, een prima objectief.

Assortiment

ruim voldoende

Aanbeveling

zaken gedaan, en materialen volgende dag geleverd, dat is klasse !!!

Extra toelichting

ik weet deze firma weer te vinden, ben er erg tevreden over.!!

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Yava 10-04-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website, overzichtelijk

Service

Correcte afhandeling

Assortiment

Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling

Kortom: tevreden. alleen laat de naam niet vermoeden dat je bij een fotozaak terechtkomt.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Anke 10-04-2016
Online gekocht
Gemak

zeer gebruiksvriendelijke wegschop waarbij je op eigen tempo dingen kan bekijken en prijzen vergelijken. Ruim aanbod !

Service

correcte afhandeling van de online bestelling en gemakkelijk online betaalsysteem.

Assortiment

ruim aanbod ! scherpe prijzen !

Aanbeveling

Deze winkel heb ik enkel nog online bezocht maar hij is meer dan de moeite waard ! Daar shoppen .... GEWOON DOEN !

Extra toelichting

/

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
RoyF 09-04-2016
Online gekocht
Gemak

Mooie overzichtelijke website, alles perfect gecategoriseerd, pagina&amp;#39;s laden snel en er is een duidelijke product informatie.

Service

Perfecte service zowel online als in de winkel zelf.

Assortiment

Zeer ruime keus en voor ieder wat wils en prijsklasse.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen die interesse heeft in fotografie en alles wat er bij komt. Duidelijke website en zeer vriendelijke en service gericht personeel met veel vakkennis.

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Johan 05-04-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke &amp; overzichtelijke website, goed bereikbare winkel waar ook lezingen e.d. worden georganiseerd. <br/>Al eens meegemaakt met o.a Bas Meelker.

Service

Deskundig personeel per telefoon goed bereikbaar.

Assortiment

Zeer uitgebreid met mooi aanbiedingen

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Henk Boekholt 05-04-2016
Online gekocht
Gemak

Je kunt vanuit je luie stoel je onderdeel bestellen en het wordt de volgende dag geleverd.

Service

Het is allemaal duidelijk wat op de website staat en ook de informatie is duidelijk over het product. Heb je twijfels, je belt ze even en dan wordt je goed geholpen.

Assortiment

Ruim en goed en heel veel op voorraad.

Aanbeveling

Wat ik zelf heel erg belangrijk vind is, betrouwbaarheid. Ik heb het nog nooit nodig gehad, maar ik ben er van overtuigd dat het netjes wordt opgelost als ik een probleem zou hebben en dat geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel.

Extra toelichting

Betrouwbaarheid, ruim assortiment, snelle levering.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
EspressoPete 05-04-2016
Online gekocht
Gemak

laagdrempelige webshop en ruim assortiment

Service

snelle levering en goed traceerbaar

Assortiment

zeer ruim, exact bij mijn wensen

Aanbeveling

goed, snel en effectief

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
TB 04-04-2016
Online gekocht
Gemak

Snel en simpel online betaalsysteem. Overzichtelijke webshop.

Service

Producten zijn gewoon op tijd geleverd, met een mailtje op het punt van verzenden.

Assortiment

Groot en uitgebreid assortiment. Alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling

Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke webshop.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
wil G. 04-04-2016
Online gekocht
Gemak

Groot assortiment, goede en duidelijke website, duidelijke bestelprocedure

Service

Ik heb de aankoop deze keer geretourneerd. Dat had te maken met een heroverweging mijnerzijds. De retourzending is probleemloos geaccepteerd en afgehandeld.

Assortiment

Ruime keus en &amp;#39;diepte&amp;#39; assortiment.

Aanbeveling

Goed assortiment, goede website, goede service, prijzen okee.

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Sieg 04-04-2016
Online gekocht
Gemak

Goederen werden via internet besteld. <br/>Betaling, verwerken van de bestelling en levering gebeurde heel snel waardoor de goederen twee dagen na bestelling geleverd werden.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Er is een enorm uitgebreid assortiment aanwezig, zowel in de winkel als wanneer je via internet een bestelling doet. <br/>Er staat duidelijk weergegeven of een item op stock is.

Aanbeveling

Omdat perfectie niet bestaat geef ik als algemene beoordeling een 9. Goede service, eerlijke prijzen, ruim assortiment en snelle levering, zeer zeker aan te bevelen!

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
georges 04-04-2016
In winkel gekocht
Turnhout
Gemak

gemak is dat je op je eigen tempo dingen kunt bekijken, vast nemen en een beslissing nemen. Nadien of tijdens kan je dan nog raad vragen ook.

Service

mijn indruk is dat deze mannen er iets van kennen en NIET opdringen

Assortiment

Niet alles ligt in de winkel maar toch wel veel en anders even vragen aan de balie.

Aanbeveling

Als je iets of wat amateur fotograaf bent en over je aankoop met noden of vragen zit kan je hier terecht, echt top.

Extra toelichting

Veel tweedehands producten in Ten Dam, wat minder in turnhout.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Jan 02-04-2016
In winkel gekocht
Den Ham
Gemak

Goede camera

Service

Paul een klasse verkoper. Weet waar hij over praat

Assortiment

Keuze in overvloed

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Ontspannen sfeer. Nemen te tijd voor je. De klant is koning

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling6,0
raf 30-03-2016
Online gekocht
Gemak

Goede site, product gevonden door op google te zoeken.

Service

Leveringstijd heel kort, goed ingepakt, correcte artikel.

Assortiment

Geen keuze van diverse kleuren waarin het model beschikbaar is elders.

Aanbeveling

Doorgaans heel tevreden.

Totaal score
Review score
4,0
  • Gemak6,0
  • Service1,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling1,0
canon695 30-03-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Niet klantvriendeljjk en maken vergissingen welke ze niet toegeven bij de klant. Wanneer dit bekend wordt komen ze niet met een passende regeling. Cursus communicatie voor medewerker is niet verkeerd.

Assortiment

Er is veel verkrijgbaar

Aanbeveling

Niet, ze hebben me enorm teleurgesteld. Heb inmiddels mijn product elders geregeld naar tevredenheid.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
tvdhorst 29-03-2016
Online gekocht
Gemak

Zoals je mag verwachten, gewoon zoals het hoort

Service

Snelle bezorging, prima op de hoogte gehouden

Assortiment

Uitgebreider dan de meeste winkels, met name kleine bijzondere merken als ONA en Gordy&amp;#39;s.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
patje 29-03-2016
Online gekocht
Gemak

zeer goede website, alles makkelijk te vinden

Service

een zeer goede en snelle service. gewoon top

Assortiment

een zeer ruim assortiment, je vindt er gewoon alles

Aanbeveling

het is gewoon een zeer goed product om aan te bevelen aan andere personen

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Suzannec 29-03-2016
Online gekocht
Gemak

Gebruiksvriendelijke webshop, duidelijke indeling, fijne filteropties. Ik kan altijd snel vinden wat ik zoek!

Service

Top service! Na een telefoongesprek kreeg ik een persoonlijk aanbod per mail, erg fijn want ik wist niet precies welk statief het beste bij mijn camera paste. Vervolgens het statief gekocht, na een vraag per mail over de montage ben ik snel geholpen met een duidelijk instructieafbeelding.

Assortiment

Ruim! En je vind er alles wat je zoekt, ook tegen goede prijzen.

Aanbeveling

Een 9! Top service, fijne website, snelle levering en eerlijke prijzen.

Extra toelichting

Erg tevreden!

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Atb 28-03-2016
Online gekocht
Gemak

Snel online besteld. Verschillende manieren van betaling

Service

Werd direct geïnformeerd over enige vertraging in de bestelling.

Assortiment

Ruime keus en veel op voorraad.

Aanbeveling

Goede service en doen wat ze zeggen.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Arthur 28-03-2016
Online gekocht
Gemak

Verkoop via Web. Vestiging is in de buurt

Service

fototoestel wat ik kocht was demo. Bleek onvoldoende gecheckt te zijn op mankementen voordat deze aan mij werd verstuurd. Slechte zaak natuurlijk maar kan gebeuren. Omruilen kon meteen. Werd prima en direct geholpen.

Assortiment

zeer groot assortiment waarvan veel op voorraad.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Tweedeleedee 28-03-2016
Online gekocht
Gemak

Via de overzichtelijke interface kom je snel via de categorieën bij een overzicht van artikelen waarin je geïnteresseerd bent

Service

Ik heb nog geen service nodig gehad maar de toezending is snel en betrouwbaar

Assortiment

Ik kan me niet voorstellen dat in het assortiment iets ontbreekt waar je als fotograaf behoefte aan zou kunnen hebben. Hooguit is elders een meer gewenste uitvoering te vinden maar dat is een kwestie van smaak en/of specifieke behoefte.

Aanbeveling

Een 10 geven we niet, dus is voor mij een 9 de hoogste waderering

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Eddy 28-03-2016
Online gekocht
Gemak

De website is zeker toegankelijk voor iedereen omdat de lay-out zo eenvoudig is en zeer effectief. Je voelt dat je in goede handen bent en dat je op deze site zal vinden wat je nodig hebt.

Service

De vragen die ik gestel heb in verband met de producten die ik wou aankopen werden telkens binnen het uur beantwoord. Ik was onder indruk van de snelle levertijd, de producten s ’avonds besteld en de volgende dag rond de middag geleverd.

Assortiment

Er is keuze uit heel veel merkartikelen en een groot assortiment. Zoals overal vind je hier producten die duurder en goedkoper zijn dan op andere websites maar ook hier kan je over communiceren en andere prijzen bedingen. De prijzen zijn duidelijk genoteerd en in de outlet vind je producten die wel degelijk afgeprijsd zijn.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Een groot voordeel is dat je desnoods in een fysieke winkel terecht kan om de aangekochte producten te ruilen of in te leveren en je geld terug te krijgen.

Toon meer reviews