Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BesteKeus.nl.

BesteKeus.nl stelt zich voor

BesteKeus.nl is een van de eerste internetwinkels van Nederland en Belgie. Sinds januari 2000 heeft BesteKeus zich bewezen als een betrouwbare partner voor al uw (internet)aankopen. BesteKeus is officieel dealer van alle grote merken in Nederland en Belgie en hiermee bent u verzekerd van de officiele Benelux garantievoorwaarden. Uw bestelling wordt professioneel thuisgeleverd door TNT Post of onze eigen bezorgdienst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gratis afhalen in Best of Meer ( Belgie ). U kunt ruim en gratis parkeren.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 reviews geschreven in het afgelopen jaar

8.7

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    8.7
  • Service
    8.5
  • Assortiment
    8.5
  • Aanbeveling
    8.5

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
H 22-07-2016
Online gekocht
Gemak

Je kunt precies vinden wat je zoek zonder enige moeite

Service

Binnen 24 heb ik mijn bestelling ontvangen

Assortiment

Ruime keuze

Aanbeveling

Vergeleken met andere sites een van de goedkoopste aanbieder, en je bestelling wordt met een glimlach binnen 24 u aan huis geleverd

Extra toelichting

Nee, jullie doen het prima

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak5,0
  • Service8,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling8,0
OA 21-07-2016
Online gekocht
Gemak

Ik vind het een beetje jammer dat je verplicht word om aan te melden. Geen iDEAL, maar gewoon geld overmaken. Zijn we niet meer gewend

Service

Dacht dat ik iets verkeerd had gedaan. Mail gestuurd en had de volgende dag een geruststellende mail terug.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Snelle levering en netjes verpakt.

Totaal score
Review score
9,7
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling9,0
erik.bobo 14-07-2016
Online gekocht
Gemak

Bestelling via Internet gemakkelijk te plaatsen

Service

Snelle bevestiging van bestelling, levering al de volgende ochtend

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Goede ervaring met mijn eerste bestelling

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Ad 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Snelle link naar BesteKeus

Service

Binnen 2 werkdagen in huis

Assortiment

Ze hebben alles op het gebied van elektronica

Aanbeveling

goedkoopste webwinkel

Extra toelichting

Gewoon goed en goedkoop!

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
DvU 02-07-2016
Online gekocht
Gemak

Product gezocht via Google. Vervolgens via Hardwareinfo.nl deze webshop gevonden met de Beste prijs keus!

Service

Levering is zoals op de site vermeld. <br/>Eerste indruk is daarom ook helemaal goed!

Assortiment

Wat kleinere keuze, maar dat maken de prijzen weer goed.

Aanbeveling

De site kan wel een beurtje gebruiken. Sommige dingen (wachtwoord veranderen en instellingsaccountant) vond ik niet logisch in elkaar zitten.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
JohanF 27-06-2016
Online gekocht
Gemak

BesteKeuze.nl heeft de &amp;#34;Search Engine Optimization&amp;#34; goed voor elkaar. Ik zocht specifiek voor een Bosch Kookplaat, en BesteKeus.nl stond in de Google rangorde meteen bovenaan, met de laagste prijs (binnen Kieskeurig.nl overigens niet zichtbaar)

Service

Ik kreeg de koopplaat (niet voorradig) 1 week eerder geleverd dan de website aangaf. Dit werd meteen geregeld, nadat ik hiervoor heb gebeld. Levering keurig op tijd volgens afspraak.

Assortiment

Veel keuze uit een groot gamma van producten

Aanbeveling

Ondanks mijn scepsis m.b.t. de fysieke winkel/ afhaalpunt in Belgie en het postbus adres in Nederland, ben zeer aangenaam verrast door de goede service, en snelle levering.

Extra toelichting

Klanten is service uitstekend, zoals het mijn inziens hoort.

Totaal score
Review score
5,5
  • Gemak6,0
  • Service4,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling5,0
R 21-06-2016
Online gekocht
Gemak

Veel tabbladn om uit te zoeken. Maar nadat je je produkt hebt gevonden hoef geen account aan te maken das weer mooi aangaande het gemak.

Service

Na het bestellen geen bevestigingsmail gehad dus even gebeld. Het telefoonnummer van de site gaf geen verbinding met een medewerker. Enkel als je een doorkiesnr hebt wordt je doorverbonden zegt een stem. Op de site bezorgen vrijdag ingevuld en donderdag nacht een mail dat ik de bezorgdatum moest invullen, maar vrijdag was niet meer beschikbaar als keuze. Zo kwam ik dus een heel weekeinde zonder wasmachine te zitten.

Assortiment

Voldoende keus

Aanbeveling

Als er iets misgaat zijn ze moeilijk te bereiken. De website suggereerd dat ik op een aangegeven datum mijn product kan ontvangen en daar houdt de winkel zich niet aan. Helaas ook geen excuus.

Extra toelichting

Het lijkt erg handig als je meteen de bezorgdatum kan bepalen, maar als ze m dan niet bezorgen is het wel balen. Tenslotte had ik vooraf betaald dus ik verwacht ook dat de winkel zich aan zijn afspraak houdt. Ik wordt door de vervoerder wel netjes gebeld maar deze geeft aan dat het 'systeem' iets verkeerd had gedaan. De winkel is niet te bereiken wat verder ook niet meer nodig bleek want de vervoerder bleef wel zijn best doen. Maar zoals gezegd met een groot gezin een weekeinde geen wasmachine is bijzonder onhandig. De wasmachine is prima in orde en de prijs was mooi dat wel. Maar als je haast hebt kun je beter een andere winkel kiezen blijkt uit mijn ervaring.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
Kjanneke 18-06-2016
Online gekocht
Gemak

Snel besteld, direct mail met besteldetails. Helaas geen leveringstijd in de mail genoemd.

Service

Ik mailde ze met een vraag. Dezelfde dag nog antwoord. Bezorging de volgende dag verliep ook zoals afgesproken.

Assortiment

Veel artikelen. Soms wat vreemd dat als je iets besteld, hetzelfde artikel daarna gelijk meer gaat kosten.

Aanbeveling

Goede service, wat ik besteld hadden, verliep precies zoals je verwacht. Product goed verpakt, levering op tijd, contact met klantenservice via mail verliep vlot. Prima!

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
SuBa 18-06-2016
Online gekocht
Gemak

Goed en overzichtelijk bestelling via de website.

Service

Goede levering, 1e levering niet aanwezig en de volgende dag op zaterdag geleverd.

Assortiment

Prijs van het product was veel goedkoper dan de concurrenten.

Aanbeveling

Goedkoper dan de andere web winkels, overzichtelijk webshop en goede levering.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
bobbyhout 10-06-2016
Online gekocht
Gemak

Fijne webshop

Service

Na ontvangst nog wat vragen perfect geholpen door de helpdesk

Assortiment

Alles wat je maar wilt hebben ze

Aanbeveling

Fijn en een goede service en uitstekende prijs

Extra toelichting

Goede aanbiedingen

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
MARK 08-06-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website

Service

Snelle levering

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Gewoon goede service, snelle levering en goede prijs

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Arjan 04-06-2016
Online gekocht
Gemak

Vanuit huis bestellen

Service

Netjes de andere dag afgeleverd

Assortiment

Best wel heel uitgebreid

Aanbeveling

We bevelen het best wel aan bij vrienden en kennissen

Extra toelichting

nvt

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
robert 25-05-2016
Online gekocht
Gemak

overzichtelijke site

Service

snelle levering

Assortiment

ruime keus

Aanbeveling

goede service <br/>goed te woord gestaan aan de telefoon.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling8,0
Henk 23-05-2016
Online gekocht
Gemak

De afbeeldingen van het product dat besteld is kan beter. (meer afbeeldingen en duidelijker) Er was alleen een detail opname beschikbaar. Het totaal beeld moest ik op een anderre site opzoeken.

Service

Snelle levering verder geen bijzonderheden

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Afbeeldingen van producten kunnen beter.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak-
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
Jeannine 15-05-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Ik had mijn product voor 20.30 uur besteld in dit werd inderdaad de volgende dag al geleverd.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Het gemak van de site kan ik niet beoordelen. Ik heb mijn product via Google opgezocht en werd hierdoor meteen doorgelinkt naar Bestekeus <br/>Ik heb verder nergens naar gezocht op deze site. <br/>Daarom kan ik ook het assortiment niet beoordelen. <br/>Alleen de snelheid waarmee geleverd is en die is heel snel.

Extra toelichting

Ik had een stofzuiger via Google opgezocht en kon zo meteen worden doorgelinkt naar Bestekeus In het geval van deze koop betrof het de goedkoopste site van allemaal.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
HvA 23-04-2016
Online gekocht
Gemak

Uitgebreid assortiment, duidelijke omschrijving &amp; foto&amp;#39;s. Scherpe prijs (incl. bezorging).

Service

Geleverd zoals afgesproken

Assortiment

Te veel om te kiezen eigenlijk. Mijn dochter had een koelkast op het oog, ik heb gezocht op type-nr. Beste Keus had hem.

Aanbeveling

TopShop

Extra toelichting

BesteKeus? Geen woord van overdreven!

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Marielle 14-04-2016
Online gekocht
Gemak

Prima website, eenvoudig bestelling te plaatsen

Service

Snelle levering. Keurige berichtgeving hierover.

Assortiment

Op het gebied van stofzuigers (hetgeen ik zocht) ruim assortiment

Aanbeveling

Erg tevreden, niets op aan te merken.

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Henny 07-04-2016
Online gekocht
Gemak

Makkelijk te bestellen en duidelijke aanwijzingen

Service

Levering niet meteen de volgende dag, wel fijn dat je een avond ervoor kunt bekijken hoe laat ongeveer de levering is

Assortiment

Uitgebreid assortiment en mooie prijzen

Aanbeveling

Goede service en fijne website

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
ton6a 07-04-2016
Online gekocht
Gemak

Probleemloos

Service

Zeer klantgericht

Assortiment

Beetje rommelige site

Aanbeveling

De laagste prijs, een prima klantgerichte service, snelle communicatie.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
gerdaterhaar 04-04-2016
Online gekocht
Gemak

gemakkelijk bestellen

Service

snel geleverd

Assortiment

veel keus

Aanbeveling

1 bestelling gedaan. Betaling via creditcard altijd makkelijk. Volgende dag in huis. Helemaal top!

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Rima 02-04-2016
Online gekocht
Gemak

Makkelijk besteld, snel geleverd

Service

Snelle levering

Assortiment

Product aanwezig, dus snelle levering

Aanbeveling

Makkelijk online bestelling te plaatsen, snelle levering, duidelijke statusupdate.

Extra toelichting

Zeer tevreden!

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Irene 29-03-2016
Online gekocht
Gemak

website is heel toegankelijk en het bestelproces was ook heel eenvoudig

Service

De levering geschiedde keurig volgens afspraak. Snelle service.

Assortiment

ruim.

Aanbeveling

Goedkoop in vergelijking met andere winkels en een goede service, snelle levering, kortom, helemaal prima.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
P. 24-03-2016
Online gekocht
Gemak

Alles perfect vindbaar op de website

Service

Duidelijke communicatie

Assortiment

goede keuze!

Aanbeveling

Beste prijs!

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Gerrit Melis 23-03-2016
Online gekocht
Gemak

Website is gebruikersvriendelijk en volledig genoeg. <br/>Bestelling geplaatst in mum van tijd.

Service

Net vóór sluitingstijdstip bestelling geplaatst en toch werd daags nadien geleverd.

Assortiment

Heb slechts gezocht naar datgene wat ik wilde aankopen. Makkelijk te vinden. Prijs is concurrerend.

Aanbeveling

Tot op heden geen enkel negatieve ervaring.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
SIGS 23-03-2016
Online gekocht
Gemak

Makkelijk te vinden wat je zoekt. Overzichtelijk.

Service

Snelle levering. Bericht na bestelling met track trace code.

Assortiment

Ruime keus <br/>Goedkoper dan andere webshops

Aanbeveling

Nette en snelle levering.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
ford 12-03-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website

Service

netjes thuis gebracht

Assortiment

heel goedkoop

Aanbeveling

zeer teverden en zeker weer hier bestellen

Extra toelichting

Kan het iedereen aanraden,Echt Bestekeus.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Ed 11-03-2016
Online gekocht
Gemak

duidelijke website

Service

snelle levering, goed verpakt

Assortiment

ruime keuze voor product dat wij nodig hadden

Aanbeveling

prima winkel

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak10,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
isa 10-03-2016
Online gekocht
Gemak

je hoeft de deur niet uit!

Service

netjes thuisgebracht, <br/>min punt is dat we twee dagen moesten wachten! <br/>en we onze product hard nodig hadden.

Assortiment

meer keuzen zou niet overbodig zijn. <br/>ook meer informatie over offertes en cashback, zou niet kwaad kunnen.

Aanbeveling

tot nu toe tevreden! <br/>zou weer daar kopen.

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service6,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Henry 09-03-2016
Online gekocht
Gemak

Was met een paar klikken geregeld

Service

De wasmachinewasmachine stond onderaan de trap ipv boven

Assortiment

Voldoende keus

Aanbeveling

Weinig op aan te merken behalve het gratis aansluiten wat natuurlijk niet werkt als je hem onderaan de trap neerzet

Extra toelichting

Als extra service naar boven breng service inrichten eventueel tegen meerprijs

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Corné 09-03-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website makkelijk te vinden via de zoekfunctie en zeer eenvoudige bestel modus.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Groot assortiment en lage prijzen

Aanbeveling

Als ik iets nodig heb gaat ik zeker weer kijken op deze website

Extra toelichting

bied deze website aan bij familie en vrienden

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
Marina Weeda 09-03-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke site

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Gisteren besteld, vandaag geleverd!

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service7,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
H 07-03-2016
Online gekocht
Gemak

zo gevonden, zo besteld!!

Service

Over de drempel

Assortiment

genoeg keus

Aanbeveling

Wordt ook echt geleverd volgens afspraak

Extra toelichting

Betrouwbaar

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Annemiek 04-03-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen gezeur!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Gewoon goed wel de specificaties bijwerken

Extra toelichting

Uitstekend geholpen!

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Joey 29-02-2016
Online gekocht
Gemak

De website is zeer uitgebreid wat soms even wat zoekwerk oplevert, maar alles is goed vindbaar.

Service

Telefonisch uitstekend te woord gestaan, en de verwachte levertijd van 1,5 week, wat zeg ik het was binnen 24 uur al binnen echt top!

Assortiment

Bijna te veel keus, maar is dat nu echt een probleem!? <br/>Ik vind van niet heerlijk zo.

Aanbeveling

Niets anders dan top, juiste prijzen snelle en goede service. <br/> <br/>Wat wil je nu nog meer.

Extra toelichting

Ga vooral zo door de service en prijs zijn echte speerpunten waarmee ze menig webshop en winkel een puntje aan kunnen doen zuigen.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
opa-sik 19-02-2016
Online gekocht
Gemak

Ik heb de kachel via internet besteld en dit ging helemaal zonder problemen

Service

Na het ontvangst van de financiën is de kachel meteen afgestuurd

Assortiment

Ik had een ruime keuze om uit te zoeken en te vergelijken

Aanbeveling

Alles is tip top in orde

Totaal score
Review score
6,5
  • Gemak-
  • Service8,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling5,0
peter 19-02-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

ik ga er vanuit dat de reguliere nederlandse garantie van toepassing is, i.e. 2 jaar

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

beetje jammer dat een frans apparaat wordt geleverd zonder vermelding op de site van beste keus.nl

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Ad 18-02-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke website snel het gewenste item gevonden

Service

Snelle en correkte afhandeling ook de levering was prima mooi op tijd 👍(postnl)

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
pieter57 17-02-2016
Online gekocht
Gemak

vanuit huis bestellen

Service

bij aflevering tel. contact opgenomen bedrijf gesloten. e-mail gestuurd kreeg binnen uur toch antwoord

Assortiment

wat we zochten ruime keus en duidelijke beschrijving

Aanbeveling

zowel de aflevering, afspraak en de service top

Extra toelichting

bij aflevering kleine transport schade aan de wasmachine. na het sturen van een e-mail is er een passende oplossing aangeboden welke we erg op prijs stelden

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
S.Kef 13-02-2016
Online gekocht
Gemak

overzichtelijke site producten zijn makkelijk te vinden. Meerdere betaalmogelijkheden

Service

ze doen wat ze beloven. levering was uiteindelijk 2 dagen eerder dan in eerste instantie was aangegeven en daar werd helder over gecommuniceerd

Assortiment

ik heb nog lang niet alles gezien, en als ik weer iets nodig heb kijk ik eerst hier

Aanbeveling

Goedkoop, werken volgens afspraak en hebben heldere communicatie

Totaal score
Review score
6,8
  • Gemak8,0
  • Service5,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling6,0
MarcoB1974 11-02-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Op de site van kieskeurig staat bij dit bedrijf voor 16:00 besteld volgende dag in huis. <br/>Dinsdags besteld voor 16:00 en het is nu donderdagavond en ik heb nog niks in huis.......

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

In veel dingen goedkoop maar dus niet voor 16:00 besteld volgende dag in huis ook al wordt dat wel beweerd

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Klaas 10-02-2016
Online gekocht
Gemak

als je besteld krijg je meteen e-mail zodat je weet alles gaat goed dus is zeker gemak en vertrouwen

Service

service van bestelling gaat nu de deur uit etc is ook welkom bij iedereen

Assortiment

Ik geef een 7 maar heb duidelijk alleen gezocht naar een broodbakmachine

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

alles is naar tevredenheid gegaan ook NL Post.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
Frans 10-02-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website. Invullen geen probleem

Service

Wat ze beloven, komen ze na. <br/>Telefonisch kontakt verliep eveneens probleemloos

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Goede afhand eling van het bestelde artikel

Totaal score
Review score
7,5
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling7,0
Owen 01-02-2016
Online gekocht
Gemak

Het bestellen op de website verliep eenvoudig. Het ziet er wellicht ietwat ouder uit, maar het functioneert op zich nog prima

Service

Omdat niet direct duidelijk was of de ingeschatte leverdatum haalbaar was, had ik even contact met ze opgezocht. Ze hebben daarna met de leverancier gebeld en mij even teruggebeld wanneer de levering daadwerkelijk kon plaatsvinden. Dit werd uiteindelijk 3 dagen na de eerste inschatting omdat een van mijn 2 bestelde producten moest worden nageleverd. <br/>Dat is daarna verder allemaal goed verlopen...ik kon een afleverdatum kiezen en de chauffeur belde me nog even op omdat hij vroeger was dan verwacht. Ook heeft hij mij nog even geholpen met het sjouwen omdat ik mijn voet onlangs had gebroken. Daar was ik erg blij mee.

Assortiment

Ik heb eerlijk gezegd niet het hele assortiment van de webshop bekeken omdat ik heel gericht naar 2 modellen op zoek was.

Aanbeveling

Over het geheel ben ik wel tevreden over de aankoop en levering. Wat jammer is, is dat er op de website wel een voorraadstatus wordt aangegeven, maar deze dus kennelijk niet altijd correct is. Geen breekpunt, maar wel een kleine notitie.

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Greenie 28-01-2016
Online gekocht
Gemak

Het zoeken van producten in de webwinkel gaan prima via de zoekfunctie. Site oogt niet heel overzichtelijk.

Service

Je wordt goed op de hoogte gebracht van de stappen in je bestelling. Levering was een dag eerder dan de verwachte leveringsdatum! Klasse! Product is goed verpakt.

Assortiment

Ruim assortiment

Aanbeveling

Zeer gunstige prijzen en vlotte levering

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Henriëtte 22-01-2016
Online gekocht
Gemak

Snel besteld, snelle reactie en zelfs de agg afleveringsdatum klopt.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Veel keuze, goede website, duidelijk!

Aanbeveling

Goede, vertrouwde zaak

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
MT 22-01-2016
Online gekocht
Gemak

Via Kieskeurig op de site beland wegens scherpe prijsstelling. Ik vind de site niet heel overzichtelijk wanneer je meerdere producten wil bestellen, maar uiteindelik is dat natuurlijk wel gelukt.

Service

Twee producten moesten los van elkaar besteld worden en zijn ook los van elkaar geleverd. De informatieverstrekking per mail daarover was goed. Alleen zat er slechts 1 dag tussen beide leveringen en dat had van mij ook in 1 keer gemogen. De extra dag wachten om het compleet te hebben vind ik namelijk niet erg.

Assortiment

Gevonden wat ik zocht dus prima

Aanbeveling

Spullen op tijd geleverd, goede tussentijdse informatie over deel-leveringen. Site zelf kan iets overzichtelijker. Op aspect service/garantie geen ervaring.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Jef 21-01-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Alles is goed en snel verlopen.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Ik kende de website niet. Dus altijd even afwachten hoe het verloopt. Alles is goed verlopen. vanaf bestelling tot afleveren, Super! De chauffeur wist niet dat hij de bestelling samen moest uitpakken en controleren op beschadigingen. Dit was niet aan hem doorgegeven. Hij had dit ook niet eerder gedaan. Dit was ook verder geen probleem. Product was in orde. Ik zal zeker in de toekomst de website bestekeus.nl bezoeken!

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
paul 21-01-2016
Online gekocht
Gemak

alles zeer makkelijk te vinden met een paar muiskliks

Service

zeer snelle schakeling en correcte afhandeling

Assortiment

heel ruime keus en alles wat ik zocht direct gevonden. Goede selectiecriteria

Aanbeveling

iedereen wil snel en professioneel geholpen worden. Dat heb ik hier meegemaakt

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Anne 19-01-2016
Online gekocht
Gemak

De bestelling plaatsen was gemakkelijk, het in het mandje stoppen en betalen was duidelijk en eenvoudig.

Service

Van alles wat ik deed kreeg ik een bevestigings email, van het aanmaken van mijn acount, de bestelling plaatsen, van de betaling en het verzenden. Prima op de hoogte gehouden.

Assortiment

De stofzuiger die ik wou hebben hadden zij op voorraad

Aanbeveling

Alles was prima!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Johan 12-01-2016
Online gekocht
Gemak

Supergemakkelijk het door ons gewenste toestel kunnen vergelijken en bestellen.

Service

Via mails met duidelijke info het verloop van onze bestelling kunnen volgen.

Assortiment

Gevonden wat we zochten.

Aanbeveling

Zie vorige beoordelingen.

Toon meer reviews