Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11113 reviews geschreven in het afgelopen jaar

8.3

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    8.3
  • Service
    8.4
  • Assortiment
    8.1
  • Aanbeveling
    8.3

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling7,0
hoekstra 26-07-2016
In winkel gekocht
alkmaar
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

werd prettig en ter zake kundig geholpen .

Service

service was in orde,de levering ging buiten bcc om niet door .

Assortiment

ruime sortering

Aanbeveling

vak bekwame verkopers .

Extra toelichting

met de koelkast liep het even fout .Was er niet en later weer wel .maar toen ergens anders een andere gekocht.

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling7,0
Catharina 26-07-2016
In winkel gekocht
Delft
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel

Service

Verkopers geven duidelijke informatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

ordernummer 201607 0815206

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Bert van Bergen 26-07-2016
In winkel gekocht
Oosterhout
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Alles is overzichtelijk geordend en het personeel is altijd bereidt om je te helpen.

Service

supersnel en netjes afgehandeld. <br/>men is zelfs bereidt om je na winkeltijd verder te helpen.

Assortiment

het meeste is in de winkel beschikbaar, de rest regelt men online voor je.

Aanbeveling

fijne winkel, makkelijk bereikbaar, gemotiveerd personeel.

Extra toelichting

201607-4313791

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Reuvekamp 26-07-2016
In winkel gekocht
Hengelo ov
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Bij aflevering van wasdroger was er een heel kleine lak schade. Wij zijn door de bezorgers hier op gewezen . Dat vonden wij heel netjes ! <br/>Wij konden een nieuwe droger krijgen of € 35.- korting .Door dat de schade zo minimaal was , hebben wij gekozen voor het laatste !

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Echt een winkel ,met service!

Extra toelichting

Wij waren vroeger klant van Scheer&amp;Foppen,om de service ! Die winkel is er niet meer ,maar we hebben nu BCC gelukkig !

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Jeroen 26-07-2016
In winkel gekocht
Breda
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Makkelijk gratis parkeren en ruim opgezette winkel

Service

De medewerkster deed alle moeite om mij met mijn keuze te helpen. Pakte modellen uit om te proberen. Ook toen ik mijn keuze op het laatste moment veranderde was dat geen probleem.

Assortiment

Niet onderscheidend maar voldoende keuze.

Aanbeveling

Zo hoort een fysieke winkel en personeel te zijn.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Rene 26-07-2016
In winkel gekocht
Nijmegen
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

grote winkel, ruime paden, overzicht

Service

goed, ik kreeg een verkoper toegewezen voor de camera&amp;#39;s en die gaf mij uitstekende keuze-informatie

Assortiment

zeer ruime keuze bijv. meer dan 10 digitale camera&amp;#39;s waaronder ook de door mij gezochte namelijk met USB aansluiting

Aanbeveling

Door te kunnen kiezen uit meerdere types camera&amp;#39;s en aan de hand van info kwam ik met de juiste optie thuis.

Extra toelichting

comfortabel om even aan een tafel te kunnen zitten terwijl de verkoper alles in orde maakt, en je nog wat dingen kunt vragen.

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
JP Niemeijer 26-07-2016
In winkel gekocht
Leeuwarden
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Overzichtelijke presenatie

Service

Benaderd op goede moment

Assortiment

Specifiek apparaat geen andere zaken gezocht, daarbinnen zeer breed

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
6,8
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling7,0
Storcken 26-07-2016
In winkel gekocht
Beek
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Sommige artikelen niet altijd op voorraad

Aanbeveling

Prima geholpen door medewerker

Extra toelichting

201607-5324697

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Leo van Veghel 26-07-2016
In winkel gekocht
rosmalen
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

prima gemak

Service

prima service

Assortiment

ruim assortiment

Aanbeveling

algehele prettige winkel

Extra toelichting

201607-7522937

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
leo van Veghel 26-07-2016
In winkel gekocht
rosmalen
Gemak

heel goed

Service

goede service

Assortiment

groot assortiment

Aanbeveling

fijne winkel

Extra toelichting

201607-7522935

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Ed van der Maas 26-07-2016
In winkel gekocht
Spijkenisse
Gemak

Alles staat overzichtelijk uitgestald

Service

Je wordt aardig geholpen door het personeel

Assortiment

Uitgebreid assortiment is het niet op voorraad wordt het besteld

Aanbeveling

Je wordt leuk begroet als je de winkel binnen komt en het personeel weet wat er in hun winkel verkocht wordt.

Extra toelichting

Hou dit vol

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Greg 26-07-2016
In winkel gekocht
Nijmegen hertogplein
Gemak

Overzichtelijke winkel

Service

Duidelijke uitleg

Assortiment

Ze hadden ruime keus

Aanbeveling

Alles zoals verwacht

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
clemens broens 26-07-2016
In winkel gekocht
purmerend
Gemak

alles is overzichtelijk in de winkel

Service

vriendelijk en geïnteresseerd personeel

Assortiment

uitgebreid en in alles divers

Aanbeveling

ik koop al jaren in deze winkel en altijd tot volle tevredenheid.

Extra toelichting

bovenstaande zegt genoeg dacht ik.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Stephanie 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Goede service tot aan de deur, hoewel we hiervoor niet specifiek betaald hadden.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Een prima winkel met een ruim assortiment, goede service en prima prijzen. Tevreden!

Extra toelichting

201607-4521234

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Ziekman 26-07-2016
In winkel gekocht
Son en Breugel
Gemak

Gekocht in de winkel.Goed bereikbaar en gratis parkeren

Service

Ik kocht een TV. Bleek geen aansluiting voor een hoofdtelefoon. Had ik nodig. Zonder problemen ingeruild voor een duurdere TV met aansluiting zonder bijbetaling.

Assortiment

Ruime keus.

Aanbeveling

Zie bij service en daardoor mijn ervaring

Extra toelichting

Keurig en snel geholpen.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Raymon Witt 26-07-2016
In winkel gekocht
Purmerend
Gemak

Makkelijk de productgroepen te vinden, goed gesorteerd.

Service

Geduldig, vriendelijk, probeert niet onnodig iets duurders te verkopen maar passend bij de behoefte.

Assortiment

Voldoende keus in alle prijsklassen.

Aanbeveling

Prettig personeel, snel en deskundig (en lekker koel in de winkel op een warme dag!).

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
HJ Busch 26-07-2016
In winkel gekocht
Breda
Gemak

Snel, overzichtelijk en praktisch

Service

Had eerder bestelling verkeerd gedaan (online), deze was per ongeluk in zijn geheel geannuleerd. Om die reden nieuw artikel aangeschaft bij vestiging Breda, echter prijs was inmiddels hoger geworden. Artikel toch tegen oude prijs meegekregen. Top!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Zie eerdere beoordeling

Extra toelichting

201607-4272582

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling9,0
FredNie 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

Simpel zoeken

Service

Prima hulp gekregen bij bestelling

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Ik winkel hier al jaren

Extra toelichting

Ordernr 201607-4780927

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Ed 26-07-2016
In winkel gekocht
Nijmegen
Gemak

Geen motivatie

Service

Goed geholpen door medewerker.

Assortiment

Groot aanbod en het gewenste artikel was voorradig

Aanbeveling

Mooie grote winkel met ruime parkeergelegenheid.

Extra toelichting

201607-5880274

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Elphie 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

Via de website super gemak

Service

Keurig binnen tijdstip. Telefoontje dat ze met 15 minuten voor de deur staan

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
7,2
  • Gemak6,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling7,0
marianne 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

de service is snel en netjes afgehandeld

Assortiment

het assortiment is uitgbreid alleen de voorraad was niet helemaal op peil!

Aanbeveling

dikke voldoende

Extra toelichting

201607-4527308

Totaal score
Review score
8,3
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
ma0854 26-07-2016
In winkel gekocht
Amsterdam-Osdorp
Gemak

artikelen van dezelfde produktgroep staan duidelijk bij elkaar

Service

Er is altijd een vriendelijk "goedendag" als ik de winkel binnenloopt. Een medewerker die vrij is is makkelijk aanspreekbaar en bereidzaam om je goed op weg te helpen.

Assortiment

De artikelen die op de site staan zijn niet altijd voorradig in de winkel, maar dat is op te lossen door op de website een bestelling te doen en in de winkel af te halen.

Aanbeveling

Goede service en vriendelijk personeel

Extra toelichting

201607-0466545

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Adam Dlugokecki 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

alles prima

Service

snele bezorging

Assortiment

groot genoeg om wat uitkiezen.

Aanbeveling

Goede website,alles ik makkelijk te vinden. Prijzen zijn lager dan bij de andere webwinkels. Snele levering maakt het compleet.

Totaal score
Review score
8,3
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Jong de 26-07-2016
In winkel gekocht
Vlaardingen
Gemak

Makkelijk en overzicht

Service

n.v.t.

Assortiment

Voldoende keuze

Aanbeveling

Alles is goed

Totaal score
Review score
8,3
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
H de Bruijn 26-07-2016
In winkel gekocht
Arnhem
Gemak

Duidelijke structuur

Service

Duidelijk en goede uitleg over het te kopen produkt

Assortiment

Veelzijdig

Aanbeveling

nette vlotte bediening en vriendelijk personeel

Extra toelichting

201607-3675659

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
John Heinen 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

Snel, goed en makkelijk. Afspraak verzetten was geen probleem en werd snel geregeld

Service

alles prima geregeld

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Plaatsing van vaatwasser werd snel en vakkundig verricht

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Shepperd 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

erg makkelijk te bestellen

Service

snelle bezorging

Assortiment

veel keuze

Aanbeveling

goede service en goedkoop

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Els de Jong 26-07-2016
In winkel gekocht
Zierikzee
Gemak

Dichtbij en deskundig personeel.

Service

Staan klaar bij problemen

Assortiment

Misschien minder keus dan op het net maar bijna altijd goed geslaagd

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Ordernummer 201607-8715551

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Frans 26-07-2016
In winkel gekocht
Nijmegen, zwanenveld
Gemak

Ruim opgezet en overzichtelijk

Service

Goede uitleg mbt mijn aankoop.

Assortiment

Ruime sortering

Aanbeveling

Goed assortiment en kundig personeel

Extra toelichting

2016-075882147

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Trey 26-07-2016
In winkel gekocht
Beverwijk
Gemak

Kon alles goed vinden en het was duidelijk

Service

Je werd gelijk geholpen

Assortiment

Er was genoeg keuze

Aanbeveling

Aardig personeel en veel keus

Extra toelichting

ordernummer: 201607-0537822

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Jackymus 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

Goede prijs en makkelijke bestelling in de webshop

Service

Ik kan alleen spreken over de service van bestellen en ontvangen. Die was top. <br/>Over de garantie ervice hoef ik hoop ik niet te schrijven want dan is er waarschijnlijk mis met het apparaat. Ik vertrouw echter op BCC dus dat zit wel goed.

Assortiment

Genoeg keuze in het assortiment

Aanbeveling

Makkelijk, beste prijs, snelle levering.

Extra toelichting

Order nummer : 201607-4527292

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
R Hermanides 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

Goede website

Service

levring op tijd en correcte bejegening. Puntje is wel dat de website niet goed de bezorgtijd meldt. Dat compenseert BCC met een SMS

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

correcte levering en makkelijk bestelproces

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
marianne 26-07-2016
In winkel gekocht
rotterdam parkboulevard
Gemak

dichtbij parkeren en overzichtelijk

Service

netjes geholpen maar wel zelf hulp moeten vragen ondanks erg rustig in de winkel

Assortiment

redelijk assortiment. Product wat ik wilde was gelukkig bij navraag nog in het magazijn

Aanbeveling

Keurige winkel

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak-
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Rg 26-07-2016
In winkel gekocht
Ede
Gemak

Geen motivatie

Service

Je wordt prima geholpen en de vragen kunnen ze altijd foed beantwoorden zo ook deuitleg ervan prima service

Assortiment

Ze hebben bijna alles en is er iets niet aanwezig kunnen ze het altijd bestellen

Aanbeveling

Deze winkel krijgt van mij een dikke 8 vriendelijk personeel en goede uit.eg over apparatuur

Extra toelichting

201607-2702733

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
arno 26-07-2016
In winkel gekocht
Sittard
Gemak

Je voelt je er op je gemak <br/>Bij vragen wordt je goed geholpen

Service

Geen motivatie

Assortiment

volgens mij is er alles te krijgen

Aanbeveling

veel keuze en wat ook belangrijk is prijsgarantie

Extra toelichting

201607 - 8123799

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
john 26-07-2016
In winkel gekocht
amersfoort
Gemak

Overzichtelijk en ruim

Service

Goede kennis , van aankoop tot kassa

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Fijne ruime winkel zonder verkooppraatjes

Extra toelichting

2016072257400

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Hans de Bakker en Moniek Sam 26-07-2016
In winkel gekocht
Amsterdam Oostpoort
Gemak

Ruim,overzichtelijk,schoon en netjes bijgehouden uitstalling vh assortiment

Service

Vriendelijk en to the point. Verstand van zaken.

Assortiment

Zeer breed assortiment. Als je iets specifieks zoekt is het bijna onmogelijk dat je hier niet slaagt.

Aanbeveling

Alle bovenstaande motivaties bij elkaar

Extra toelichting

nee. alleen mijn ordernummer 201607-7159726 :)

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Winfred 26-07-2016
In winkel gekocht
BCC Plaza Buitenveldertselaan Amsterdam
Gemak

Geen motivatie

Service

Soepel met terugbrengen van een rubber matje onder wasautomaat die overbodig was.

Assortiment

Veel A merken tentoongesteld.

Aanbeveling

Makkelijk te bereiken met ov en eigen vervoer, veel parkeerruimte, voldoende personeel, vriendelijke mensen (BBC Plaza Buitenveldertselaan Amsterdam).

Extra toelichting

Ga zo door.

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Patricia wang 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

echt een super winkel. ook handige en overzichtelijk website en zeker de moeite waard om bij te bestellen!

Service

Snelle levering; stevige verpakking .Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Assortiment

Grote assortiment en er is veel keuze.

Aanbeveling

Deze winkel biedt de laagste prijsgarantie aan. Daarnaast heeft het een super klantenservice. Ik kreeg het prijsverschil terug toen ik bij andere winkels zag dat de prijs lager was.

Extra toelichting

ordernummer: 201607-4523172

Totaal score
Review score
7,5
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling8,0
jacq 26-07-2016
In winkel gekocht
Beek
Gemak

dicht in de buurt

Service

voldoende en deskundig personeel

Assortiment

kon iets meer , maar op de web winkel is voldoende te kopen

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

201605-5320168 bij een eerdere beoordeling ordernummer vergewten , daarom nog maar eens

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling9,0
Kees 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

duidelijk , eenvoudig en overzichtelijk

Service

Snelle en uitstekende service

Assortiment

Heb ik verder niet zo goed beoordeelt, daar ik wist wat ik zocht

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Een bedrijf wat de afspraken nakomt.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak10,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Lei 26-07-2016
In winkel gekocht
Urmonderbaan sittard
Gemak

Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service

Service tot nu toe niet over te klagen

Assortiment

Ruim voldoende

Aanbeveling

Makkelijk bereikbaar en vakbekwaam personeel

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Tukker2care 26-07-2016
In winkel gekocht
Amsterdam, Oostpoort
Gemak

Makkelijk parkeren, steekkar te leen

Service

Aardig, gastvrij, behulpzaam, deskundig

Assortiment

Niet alles in de winkel in verg. met website

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Willem 26-07-2016
In winkel gekocht
Breda
Gemak

De artikelen staan goed zichtbaar in de winkel

Service

Ondanks dat het artikel niet op voorraad was is de verkoper erg duidelijk hoe het dan geregeld kan worden. De volgende dag thuis bezorgt zonder extra kosten.

Assortiment

Als ik iets zoek dan vind ik dit meestal wel bij BCC

Aanbeveling

Goede en vriendelijke service. Ook als iets niet duidelijk is na aankoop kan je altijd terecht

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Bob 26-07-2016
In winkel gekocht
Heerlen
Gemak

Overzichtelijk

Service

Krijgt altijd alle hulp, totdat je geheel tevreden bent

Assortiment

Al het nodige te koop

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

201607-6269065

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Tinie Esch 26-07-2016
Online gekocht
Gemak

alles makkelijk te vinden.

Service

Ze helpen je er geweldig en zoeken het op in de computer

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

201607-1871584

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Mario 26-07-2016
In winkel gekocht
Spijkenisse
Gemak

Winkel is overzichtelijk ingedeeld

Service

De verkoper had voldoende kennis om advies te geven over de aanschaf van een router

Assortiment

Ruim voldoende keuze uit routers in verschillende prijsklasse

Aanbeveling

Uitstekend advies gekregen en naar mijn gevoel het juiste product aangeschaft

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Jos 26-07-2016
In winkel gekocht
Nijmegen
Gemak

Overzichtelijk

Service

Goed geholpen door verkoper

Assortiment

Breed assortiment

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Jan 26-07-2016
In winkel gekocht
hellevoetsluis
Gemak

Geen motivatie

Service

Prettige winkel, goed bereikbaar

Assortiment

Op voorraad wat wij zochten

Aanbeveling

Overzichtelijk, +vriendelijk personeel

Extra toelichting

201607-8917533

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
John Laven 26-07-2016
In winkel gekocht
beek, winkelcentrum Makado
Gemak

winkel goed bereikbaar en goed toegankelijk.

Service

medewerkers erg behulpzaam en geven advies.

Assortiment

ben nog nooit tevergeefs geweest omdat een product er niet zou zijn.

Aanbeveling

Prima winkel en prima personeel

Extra toelichting

ordernummer 201607-5324 125

Toon meer reviews