Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7605 reviews geschreven in het afgelopen jaar

8.3

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    8.2
  • Service
    8.2
  • Assortiment
    8.1
  • Aanbeveling
    8.3

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling7,0
van Harreveld 29-05-2016
In winkel gekocht
Hilversum
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Alles is makkelijk te vinden. <br/>ordernummer 201605-1532226

Service

Wordt netjes en snel geholpen. <br/>ordernummer 201605-1532226

Assortiment

Voldoende <br/>ordernummer 201605-1532226

Aanbeveling

Overzichtelijk en ruim op gezet en personeel is duidelijk aanwezig en heeft kennis van zaken. <br/>ordernummer 201605-1532226

Extra toelichting

ordernummer 201605-1532226

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Ger 29-05-2016
In winkel gekocht
Eindhoven de Hurk
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
Balsky 29-05-2016
In winkel gekocht
Vlaardingen
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,3
  • Gemak-
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Marco kotekaas 29-05-2016
In winkel gekocht
Rotterdam alexandrium
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
M7 29-05-2016
In winkel gekocht
Oss
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Ben 29-05-2016
In winkel gekocht
Lelystad
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

In de winkel waren de artikelen duidelijk en logisch in groepen opgesteld, het artikel wat ik zocht was ook snel gevonden.

Service

De winkel was makkelijk te vinden, de bediening is vlot, helder en duidelijk.

Assortiment

Een goed en breed assortiment met een goede prijs opbouw.

Aanbeveling

De winkel ziet er goed uit, ruim, licht en overzichtelijk. <br/>Gewoon plezierig om er te zijn.

Totaal score
Review score
7,2
  • Gemak8,0
  • Service5,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Hans 29-05-2016
In winkel gekocht
barendrecht
Gemak

Geen motivatie

Service

Weinig personeel waardoor het lang duurde voordat iemand vroeg of zij mij konden helpen.

Assortiment

Veel op kleine locatie

Aanbeveling

Goede locatie en binnen is het overzichtelijk

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Clement Pluym 29-05-2016
In winkel gekocht
Winkelcentrum woensel
Gemak

Duidelijke indeling

Service

Vaatwasser gekocht en de volgende dag bezorgd tot in de keuken.

Assortiment

Diverse modellen in de winkel of anders kijken we op de website in de winkel zelf , is geen probleem

Aanbeveling

Zeer vriendelijk en deskundig personeel, nemen echt de tijd voor je.

Extra toelichting

201605-6518604

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Jan 29-05-2016
In winkel gekocht
Arnhem
Gemak

Ziet er geordend uit...

Service

De verkoper was vriendelijk en had voldoende kennis van het product.

Assortiment

Ze waren ruim gesorteerd

Aanbeveling

Nette wikel en aardig personeel

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Yvet 29-05-2016
In winkel gekocht
Vlaardingen
Gemak

Duidelijk en overzichtelijk

Service

Vriendelijk personeel die tijd nam en zich niet opdrong

Assortiment

Groot assortiment

Aanbeveling

Vriendelijk personeel, groot assortiment en scherpe prijzen.

Extra toelichting

Ordernummer: 201605-005554668

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling7,0
Daphne 29-05-2016
In winkel gekocht
Amersfoort
Gemak

Redelijk snelle service

Service

Vriendelijk maar wel te druk

Assortiment

Er was diverse keuze in soundbars

Aanbeveling

Prima, goed advies ook.

Extra toelichting

201605-2253064

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Marieange erkens 29-05-2016
In winkel gekocht
Beek
Gemak

Konden er rustig rond kijken zonder dat ze opdringerig zijn

Service

Meneer heeft ons heel prettig geholpen

Assortiment

Keuze genoeg

Aanbeveling

Kopen graag bij BCC

Extra toelichting

Ordernummer. 201605-5320047

Totaal score
Review score
8,3
  • Gemak-
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
VvB 29-05-2016
In winkel gekocht
Leidschenhage
Gemak

Geen motivatie

Service

Veel persoonlijke uitleg, betrokken. 201605-0662303

Assortiment

Voldoende keus. 201605-0662303

Aanbeveling

Overzichtelijk. 201605-0662303

Extra toelichting

Ordernummer: 201605-0662303

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Marion 29-05-2016
In winkel gekocht
sittard
Gemak

goede bereikbaarheid

Service

klantgericht

Assortiment

ruime keuze

Aanbeveling

prima in alle opzichten

Extra toelichting

ordernummer: 201605-8120291

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Remco 29-05-2016
In winkel gekocht
Arnhem
Gemak

Alles is ruim en overzichtelijk opgesteld.

Service

We zijn keurig geholpen in de winkel!

Assortiment

Ruim en gevarieerd aanbod van vele merken in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling

We zijn er keurig en vlot geholpen!

Extra toelichting

Ordernummer: 201605-3670740

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Van den hoek 29-05-2016
In winkel gekocht
Oostburg
Gemak

Gratis parkeerplaats vlak voor de deur

Service

Deskundige uitleg over het product, er wordt gevraagd naar de behoefte qua gebruik an het toestel

Assortiment

Voldoende types van een bepaald merk aanwezig om te zien wat bij je past

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Verkoper neemt de tijd en infomeert waarvoor je het toestel nodig hebt

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Een trouwe klant 29-05-2016
In winkel gekocht
Hoorn
Gemak

snelle en duidelijke uitleg, met passende antwoorden

Service

Mijn aankoop werd naar de auto gebracht, helemaal top.

Assortiment

voor iedere portemonnee wat wils

Aanbeveling

overzichtelijk en een breed aanbod

Extra toelichting

ben super vriendelijk geholpen.

Totaal score
Review score
6,8
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling7,0
Manon 29-05-2016
In winkel gekocht
Hilversum
Gemak

Overzichtelijk maar zou wel handig zijn om bij de roltrap een overzicht te treffen op welke verdieping wat te vinden is

Service

Bereid om mee te denken om net de 10,- kadokaart te scoren. Merkte daarbij wel dat de verkoopmotivatie er wat dik bovenop lag. Zonde want de service was goed bedoeld.

Assortiment

Prima, had misschien per plijsklasse nog iets meer keuze willen zien.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
BCC Tilburg Boulevard 29-05-2016
In winkel gekocht
Tilburg Boulevard
Gemak

Overzichtelijk

Service

Zeer keurig en netjes, top geregeld

Assortiment

Ruim, jammer van de minimale voorraad

Aanbeveling

Aanrader

Extra toelichting

Het zou misschien makkelijker zijn als men ook de artikelen op voorraad zouden hebben ordernummer: 201605-8014746

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Jsk 29-05-2016
In winkel gekocht
Hengelo
Gemak

Geen motivatie

Service

Er werd mij direct gevraagd of men mij kan helpen. Omdat ik zelf mijn keuze wilde maken heb ik dit afgeslagen. Na dat ik mijn keuze had gemaakt werd ik opnieuw direct geholpen.

Assortiment

In dat wat ik zocht was meer keuze dan de er naast gelegen concurrent en er werd me meer relevante info gegeven.

Aanbeveling

Service geeft bij mij de doorslag ( ook als men eventueel gebruik moet maken van de garantie)en natuurlijk is de prijs niet hoger dan bij de concurrent.

Extra toelichting

201605-4122660

Totaal score
Review score
7,2
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling7,0
astrid klomp 29-05-2016
In winkel gekocht
nijmegen, dukenburg
Gemak

op zondag open maar niet gemakkelijk parkeren omdat het winkelcentrum zelf dicht is

Service

verkoper kon niet veel vertellen over routers

Assortiment

prima keuze

Aanbeveling

er zijn fijnere filialen

Extra toelichting

ordernummer: 201605-5876438

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
diede 29-05-2016
In winkel gekocht
elden
Gemak

gewoon goed

Service

aardige mevrouw

Assortiment

prima

Aanbeveling

goede winkel

Extra toelichting

ordernummer: 201605-3669930

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Sabrina 29-05-2016
In winkel gekocht
BCC Muiden
Gemak

Ik vind het fijn dat deze BCC zo makkelijk bereikbaar is en altijd genoeg parkeerruimte.

Service

Altijd klantvriendelijk en bereid om te kijken of vragen te beantwoorden.

Assortiment

Prima

Aanbeveling

Prima winkel, niets op aan te merken. Fijn dat je altijd via Internet kan checken of het in de winkel aanwezig is.

Extra toelichting

201605-4922997

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Marinissen 29-05-2016
In winkel gekocht
Middelburg, Mortiere
Gemak

De winkel was duidelijk ingericht en de telefoons stonde overzichtelijk opgesteld van goedkope naar dure modellen.

Service

Het personeel wist voldoende over het product en op onze vragen had hij een antwoord.

Assortiment

Ruim assortiment mobiele telefoons.

Aanbeveling

Vriendelijk personeel waar je goed en netjes geholpen word.

Extra toelichting

201605-8416468

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
Femke 29-05-2016
In winkel gekocht
Beverwijk
Gemak

Overzichtelijke winkel.

Service

Vriendelijk personeel.

Assortiment

Er kunnen wel iets meer laptops staan als voorbeeld voor de klanten.

Aanbeveling

Nette winkel met zeer vriendelijk personeel.

Extra toelichting

2016050532248

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
Anne van Kessel 29-05-2016
In winkel gekocht
Oss
Gemak

Overzichtelijk en ruim.

Service

Problemen worden naar volle tevredenheid opgelost.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Vriendelijk en kundig personeel

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Nikky van Galen 29-05-2016
In winkel gekocht
vierhavenstraat Rotterdam
Gemak

Ruim opgezette winkel en eerst mag je lekker zelf snuffelen . Dit is prettig.

Service

Behulpzaam en een hele goede uitleg. Kapotte receiver eerst in de winkel gecontroleerd en toen opgestuurd voor reparatie. Helaas (na kleine 4 jaar )erg duur om te laten repareren dus een nieuwe nodig.

Assortiment

Van alle apparaten is er héél veel in de winkel maar helaas receivers minimaal! Samen via de computer wel een nieuwe uit kunnen kiezen en besteld. Moeten we wel op wachten .Geen idee hoelang.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

ordernummer: 201605-2555199

Totaal score
Review score
7,7
  • Gemak7,0
  • Service-
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Wijgers 29-05-2016
In winkel gekocht
Son en breugel
Gemak

Je kunt rustig rond kijken , en heb je vragen kun je deze makkelijk stellen

Service

Geen motivatie

Assortiment

Er is genoeg vergelijk materiaal

Aanbeveling

Vriendelijk personeel

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Cor 29-05-2016
In winkel gekocht
Roosendaal
Gemak

Overzichtelijk

Service

Is oké er werd goed gewezen op extra mogelijkheden zoals omruilgarantie en extra verlenging van de garantie.

Assortiment

Ruime keuze.

Aanbeveling

Voor ons een goede bereikbaarheid en ruim assortiment.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
ingrid schmeitz 29-05-2016
In winkel gekocht
beek limburg
Gemak

makkelijk bereikbaar

Service

prima geholpen

Assortiment

vantevoren op de site gekeken of het aanwezig was

Aanbeveling

prima verzorgde winkel

Extra toelichting

ordenummer 201605005319219

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Hans 29-05-2016
In winkel gekocht
leidschenhage
Gemak

door veel keuze word kiezen moeilijker

Service

veel tijd van medewerker gehad

Assortiment

voldoende keuze voor mij in ieder geval

Aanbeveling

ruime en duidelijke opzet en indeling

Extra toelichting

201605-0662318

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling9,0
Marikx 29-05-2016
In winkel gekocht
Hilversum
Gemak

Makkelijk ingedeeld, voldoende personeel.

Service

Erg aardige verkoper.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Wordt hier altijd vakkundig en aardig geholpen.

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
BCC Vlaardingen 29-05-2016
In winkel gekocht
Vlaardingen
Gemak

De website is goed overzichtelijk ingedeeld. <br/>Na oriëntatie op de BCC website is het gezochte product vlot aan te schaffen.

Service

Het personeel is zeer klantgericht en klantvriendelijk. <br/>We gingen mèt het juiste product en met een tevreden gevoel de winkel uit.

Assortiment

Het personeel doet zijn best om het voor jou meest geschikte product te leveren. Hierbij wordt ook qua prijs met de klant meegedacht. Top.

Aanbeveling

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Goed assortiment en in een brede prijsklasse.

Extra toelichting

Ik kom zéker bij BCC terug. Tevreden klant.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
celleke 29-05-2016
In winkel gekocht
roosendaal
Gemak

mooie winkel

Service

goede verkopers

Assortiment

ruime keuze

Aanbeveling

gewoon doen

Extra toelichting

201605-6915063.ordernummer

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Jan Vroemen 29-05-2016
In winkel gekocht
BCC in Beek (L)
Gemak

Je kunt de producten snel vinden en goed met elkaar vergelijken

Service

Het personeel is vriendelijk en luistert goed naar je vragen

Assortiment

Er is altijd ruime keus

Aanbeveling

Ik kom er vaak en vind dat ik er goed slaag.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Jan Vroemen 29-05-2016
In winkel gekocht
BCC in Beek (L)
Gemak

Je kunt de beoogde producten snel vinden. Er is altijd een personeelslid beschikbaar voorvragen

Service

Je krijgt goede informatie en aanraders.

Assortiment

Er is voor mij altijd voldoende keuze

Aanbeveling

Het personeel is toegankelijk en vriendelijk

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak-
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Lau 29-05-2016
In winkel gekocht
Tilburg
Gemak

Geen motivatie

Service

Goode service klantvriendelijk

Assortiment

Uitgebreid assortiment en good advies

Aanbeveling

Klantvriendelijk,duidelijke uitleg prettige Sefer.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Erik van Gorp 29-05-2016
In winkel gekocht
Breda
Gemak

Lekker overzichtelijk en netjes geordend.

Service

We zijn heel netjes geholpen.

Assortiment

Zoveel keuze, alles is er te vinden.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Rob 29-05-2016
In winkel gekocht
Vlaardingen
Gemak

Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerruimte voor de deur

Service

Vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment

Voor mijn gewenste aankoop was er voldoende assortiment

Aanbeveling

Algehele beleving was goed

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Bert Meijer 29-05-2016
In winkel gekocht
Leeuwarden, De Centrale
Gemak

Prima presentatie in de winkel van het gezochte artikel. <br/> <br/>201605-5682330

Service

Goede inventarisatie door verkoper en een gedegen en passend advies <br/> <br/>201605-5682330

Assortiment

Op het gebied van het gewenste artikel, fotocamera, was aanbod ruim voldoende <br/> <br/>201605-5682330

Aanbeveling

Prima, vriendelijke en vlotte bediening. Weet waar hij het over heeft. <br/> <br/>201605-5682330

Extra toelichting

Vergeleken met een grotere keten was de beleving en het gevoel bij BCC vele malen beter.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Alexander 29-05-2016
Online gekocht
Gemak

Prima toegankelijke website

Service

Apparatuur conform levertijd afgeleverd, tevens met vermelding tijdstip!

Assortiment

Ruim assortiment en scherpe prijsstelling

Aanbeveling

een van de betere wegwinkels

Extra toelichting

ik check altijd eerst bij BCC, en heeft mijn aanbeveling

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
JW 29-05-2016
In winkel gekocht
alkmaar
Gemak

duidelijk bestelsysteem via de webshop

Service

Geen motivatie

Assortiment

breed assortiment en goede prijzen

Aanbeveling

Goed geholpen in de winkel. <br/>Voor de deur parkeren (gratis)

Extra toelichting

201605-1764602

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
DK 29-05-2016
In winkel gekocht
Leeuwarden
Gemak

De apparaten waren overzichtelijk te vergelijken

Service

Goede duidelijke uitleg

Assortiment

Ruime keuze

Aanbeveling

Mooie winkel op een goede locatie met aardig personeel

Extra toelichting

201605-5682075

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
marcel 29-05-2016
In winkel gekocht
nijmegen dukenburg
Gemak

erg overzichtelijk

Service

prima service.

Assortiment

veel artiekeln op voorraad

Aanbeveling

nette winkel met goede service en een ruim assortiment

Extra toelichting

netjes behandeld toen bleek dat de prijs van een artikel duurder was als het prijskaartje aangaf.

Totaal score
Review score
7,5
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Peter 29-05-2016
In winkel gekocht
Oss
Gemak

Ik krijg de tijd om te bekijken wat ik wil.

Service

Uitleg was prima, waarmee ik tot de goede keuze kom.

Assortiment

4 verschillende merken is voldoende om een keuze te maken.

Aanbeveling

Ik kom een volgende keer weer terug want ik weet dat het assortiment naar mijn zin is en dat ik er prima wordt geholpen.

Extra toelichting

neen

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
W92 29-05-2016
In winkel gekocht
Son en Breugel
Gemak

Genoeg parkeerruimte.

Service

Vriendelijk personeel. Snel geholpen en deskundig advies.

Assortiment

Telefoon die ik zocht was niet voorradig in de winkel maar werd besteld en 1 dag later binnen.

Aanbeveling

Top winkel, kom zeker vaker terug

Extra toelichting

Ordernummer: 201605-7063071

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Marlieke 29-05-2016
In winkel gekocht
Hengelo
Gemak

Er zit een roltrap in de winkel en alles is overzichtelijk opgesteld.

Service

Goede service met een glimlach!

Assortiment

Vermoedelijk laat de grootte van de winkel het niet toe, maar iets meer keuze in merken van smartphones zou leuk zijn.

Aanbeveling

Goede winkel met goede service!

Extra toelichting

Nee. Niets op aan te merken verder. Gewoon goed. ons ordernummer is 201605-4122489

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
NMissler 29-05-2016
In winkel gekocht
Zeist
Gemak

overzichtelijk en ruim gesorteerd.De uitbreiding is een succes. ordernr.201605-2148235

Service

Snel en terzakekundig advies waarvoor tijd genomen werd.

Assortiment

vele soorten en prijzen.

Aanbeveling

proefondervindelijk snelle en duidelijke info en service

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Janssens 29-05-2016
Online gekocht
Gemak

Vanuit thuis winkelen

Service

Wordt gratis thuis bezorgd

Assortiment

verschillende merken keus

Aanbeveling

Zie bovenstaande motivaties

Extra toelichting

201605-4568343

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Niro huisbeveiliging 29-05-2016
In winkel gekocht
Hengelo
Gemak

Je loopt naar binnen en je vraagt aan de medewerker wat je nodig hebt. 5 min later sta je met je artikel en koffie in de hand alweer klaar en kan je nog even rustig rondkijken.

Service

Er wordt zelfs koffie voor je gehaald.

Assortiment

Prima en uitgebreide keuze

Aanbeveling

Mooie geordende winkel met deskundig personeel.

Toon meer reviews