Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6810 reviews geschreven in het afgelopen jaar

8.2

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    8.2
  • Service
    8.2
  • Assortiment
    8.1
  • Aanbeveling
    8.3

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Mieke 05-05-2016
In winkel gekocht
Hilversum
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

201605-1530532

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Lianne 05-05-2016
In winkel gekocht
Sliedrecht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

De winkel bij mij in de buurt was zeer dichtbij. Duidelijk en fijn overzicht. Niet te druk met teveel spullen. Oogt en voelt rustig.

Service

Goede duidelijke service. Geen druk van personeel.

Assortiment

Groot assortiment

Aanbeveling

Bij binnenkomst een fijne en open ruimte. Niet te vol met allerlei artikelen. Alles staat netjes bij elkaar.Vriendelijk personeel.

Extra toelichting

201604-8820566

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Lianne 05-05-2016
In winkel gekocht
Sliedrecht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

De winkel bij mij in de buurt was zeer dichtbij. Duidelijk en fijn overzicht. Niet te druk met teveel spullen. Oogt en voelt rustig.

Service

Goede duidelijke service. Geen druk van personeel.

Assortiment

Groot assortiment

Aanbeveling

Bij binnenkomst een fijne en open ruimte. Niet te vol met allerlei artikelen. Alles staat netjes bij elkaar. <br/>Vriendelijk personeel.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Des 05-05-2016
Online gekocht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Geen motivatie

Service

Geen motivatie

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak8,0
  • Service5,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling7,0
Vera55 05-05-2016
In winkel gekocht
Vlaardingen
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Voor de deur parkeren. Geen parkeergeld.

Service

Lang wachten op personeel om te helpen terwijl geen klanten in de winkel waren. Info niet helemaal correct.

Assortiment

Verschillende typen in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

201605-5552745

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
Martin 05-05-2016
In winkel gekocht
BCC Zoetermeer
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

het artikel was makkelijk te vinden in de kleine maar overzichtelijke winkel

Service

Ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan

Assortiment

Helaas gezien de grootte van de winkel niet het gehele assortiment maar het belangrijkste staat er!

Aanbeveling

Een erg fijne winkel met bijzonder vriendelijk personeel dat meedenkt!

Extra toelichting

201604-1922451

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak8,0
  • Service5,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling7,0
Vera55 05-05-2016
In winkel gekocht
Vlaardingen
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Makkelijk te bereiken, goede parkeermogelijkheid.

Service

Lang moeten wachten totdat personeel kwam om informatie te geven terwijl er geen klanten in de winkel waren. info was niet helemaal juist. Geen korting bij aanschaf van 2 exemplaren.

Assortiment

Veel verschillende stofzuigers in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
doret cornelissen 04-05-2016
In winkel gekocht
meubelboulevard tilburg
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

De winkel is ruim opgezet. Gratis parkeren voor de deur is ook fijn.

Service

Retourneren is geen probleem. Zeer goede service, vriendelijk.

Assortiment

Ruim voldoende

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

ordernummer: 201605-8014065

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
peter 04-05-2016
Online gekocht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

duidelijke website.

Service

duidelijke afspraken, die ook elke keer bevestigd werden.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

zowel de bestelling als de snelle levering waren goed geregeld. Zeer betrouwbaar.

Totaal score
Review score
5,5
  • Gemak5,0
  • Service6,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling5,0
Femke 04-05-2016
Online gekocht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Ik wist niet echt waar ik moest zijn om mijn bestelling op te halen. Er was geen servicebalie.

Service

Een plus omdat de service van de FB customerservice zo goed was. Ik had online iets besteld maar de levertijden kwamen mij niet goed uit, toch wist de customer service een pakketje voor mij bij het dichtsbijzijnde filiaal apart te laten zetten die ik op kon halen. Ik hoefde ook niets mee te nemen volgends diegene. Helaas kwam ik aan bij het filiaal waar ik om ID en ordernummer werd gevraagd. Er was niet echt gecommuniceerd. Ook moest ik de bestelling aan de kassa nogmaals betalen terwijl ik al had betaald... Niet iedereen kan zomaar 75 euro missen.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Cassiere klaagt vooral, maar is wel vriendelijk. Toch vindt ik het een gekke winkel op een gekke plaats. Ik zou niet zomaar langs de BCC speciaal gaan, meer iets voor in een winkelstraat.

Extra toelichting

Het webformulier werkt niet goed

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
corry 04-05-2016
In winkel gekocht
osdorp
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

heel goed advies gekregen

Service

alles netjes afgehandeld er werd eerst opgemeten dan weet je zeker dat het past en het is helemaal gratis dat is nog is service hier smeren ze je niets aan ze vertellen wat en welk apparaat geschikt voor je is

Assortiment

van alle merken wat

Aanbeveling

netjes je kan alles vinden

Extra toelichting

de installatie was keurig ze hebben het oude allemaal meegenomen

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Ilona 04-05-2016
Online gekocht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

De site is makkelijk in gebruik

Service

Snel antwoord op mails

Assortiment

Alles wat ik nodig heb is hier te koop

Aanbeveling

Goede service, kwaliteit en garantie.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Johan A 04-05-2016
In winkel gekocht
Arnhem, Heerlenstraat
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Duidelijk, overzichtelijk. Hoefde niet te zoeken naar waar we voor kwamen.

Service

Deskundige en prettig contact met medewerker. We kregen antwoord op onze vragen, geen verkooppraatjes maar eerlijk advies.

Assortiment

Voor ons was er ruim voldoende keuze.

Aanbeveling

Dikke voldoende!

Extra toelichting

ordernr 201605-3668726

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling9,0
Ik weetniet wat u met weergavenaam bedoeld 04-05-2016
In winkel gekocht
Beek-Makado
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Je kunt door de winkel lopen, er is voldoenden loopruimte zelfs voor rollaters

Service

Als je je keuze hebt gemaakt en je wordt geholpen, krijg je voldoende voorlichting over je product

Assortiment

Dat er sterk aan, wat je zoekt. Soms ga je voor een bepaald artikel maar is dat niet(meer) voorradig of uit de serie genomen.

Aanbeveling

We gaan er altijd graag naar toe en slagen dan ook 9 van de 10 keer

Extra toelichting

Ik denk dat mijn toelichting voldoende is

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Johan A 04-05-2016
In winkel gekocht
Arnhem
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Duidelijk, overzichtelijk. Hoefde niet te zoeken naar waar ik voor kwam.

Service

Deskundige en prettig contact met medewerker. We kregen antwoord op onze vragen, geen verkooppraatjes maar eerlijk advies.

Assortiment

Voldoende keuze (voor ons...)

Aanbeveling

Dikke voldoende!

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
hans 04-05-2016
In winkel gekocht
vlaardingen
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

201604-5552370

Service

201604-5552370

Assortiment

201604-5552370

Aanbeveling

201604-5552370

Extra toelichting

nee

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
MP 04-05-2016
Online gekocht
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Gemak

Snelle levering, de volgende dag geleverd

Service

Netjes op de afgesproken tijd afgeleverd

Assortiment

Ik kon mijn keuze maken, wilde in eerste instantie een andere maar die werd niet bezorgd maar moest je zelf halen uit de winkel

Aanbeveling

Goede service en lage prijzen

Extra toelichting

Ordernummer 201605-4550518

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Tienus 04-05-2016
In winkel gekocht
Emmen
Gemak

Goede toelichting op diverse tv's, onderlinge verschillen en het advies was prima

Service

Goed bereikbaar en retour is nvt.

Assortiment

Meerdere tv's dus voldoende keuze en de prijs was acceptabel.

Aanbeveling

Overzichtelijk en een prettige bediening.

Extra toelichting

201605-006777810

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Engel Kromhout van der Meer 04-05-2016
In winkel gekocht
Beverwijk
Gemak

Overzichtelijk, en een zeer ruime keuze.

Service

Tijdens het wachten werd ons iets te drinken aangeboden.

Assortiment

Zeer ruim assortiment, van goedkoop tot zeer veel geld!

Aanbeveling

Wij werden er zeer vriendelijk geholpen, met een goede technische kennis van zaken. Daarnaast was de sortering groot en de keuze reuze.

Extra toelichting

201605-0529506 Misschien niet de meest "hippe" winkel maar wel voordelig en een ruime keuze. Daarnaast een goede productkennis.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak9,0
  • Service6,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Riejanne 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

Prettige site m, goed vindbare spullen

Service

Website niet altijd duidelijk. Op site staat dat oude mee retour kan maar niet duidelijk dat dan droger bijv beneden moet staan en anders niet wordt meegenomen.

Assortiment

Redelijk veel keus in apparatuur.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
holtman 04-05-2016
In winkel gekocht
bcc Apeldoorn
Gemak

helemaal perfect fijne winkel overzichtelijk

Service

fijn geholpen heel goede uileg

Assortiment

van alles te kopen voor een redelijke prijs

Aanbeveling

omdat de verkopers verstand van zaken hebben

Extra toelichting

na aan koop handje schudden net familie

Totaal score
Review score
7,2
  • Gemak7,0
  • Service9,0
  • Assortiment6,0
  • Aanbeveling7,0
Eduardo 04-05-2016
In winkel gekocht
Hilversum
Gemak

Ruimte opzet, alles was goed te vinden

Service

Helaas was het product niet voorradig (jammer van een fysieke winkel) maar gelukkig ging de medewerken het online voor me bestellen en was het de volgende dag in huis.

Assortiment

Weinig voorradig helaas. Als je dan naar een fysieke winkel gaat is het wel zo leuk om met een aankoop naar buiten te wandelen.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

201605-1530302

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
R Maas 04-05-2016
In winkel gekocht
Bergen op Zoom
Gemak

Overzichtelijke winkel

Service

Goede uitleg over product gekregen

Assortiment

Te vergelijken met andere media winkels

Aanbeveling

Vriendelijke medewerkers , overzichtelijke winkel

Extra toelichting

201605-4459890

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling7,0
Lowie 04-05-2016
In winkel gekocht
Bergen op Zoom
Gemak

overzichtelijk, goed bereikbaar

Service

personeel makkelijk aanspreekbaar

Assortiment

voldoende

Aanbeveling

Bij levering verkeerde tv. <br/>2x slecht advies van servicemedewerker (0900 nummer) <br/>Levering goede tv op korte termijn (pas na weekend) niet mogelijk. <br/>Verkoper heeft na vaststellen van de fout excuses aangeboden en geprobeerd snel op te lossen maar dat ging dus niet. Van de winkel toch goede indruk overgehouden.

Extra toelichting

orderno 201604-4459607

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Arry Moerman 04-05-2016
In winkel gekocht
Den Haag
Gemak

Ruime en overzichtelijke winkel

Service

Super goed geholpen door medewerker die een vrijblijvend advies gaf waardoor wij de juiste keuze konden maken.

Assortiment

voor ons voldoende....

Aanbeveling

Goede service, medenkers, laagste prijs garantie

Extra toelichting

2016040243856

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
M 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

De site is duidelijk en overzichtelijk. Het is gemakkelijk om te zoeken naar het product waar je informatie over wilt hebben

Service

De bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Dat vind ik een fijne service. En als er iets mis is met het product wordt je bijgestaan om dit op te lossen

Assortiment

Het assortiment is heel uitgebreid. Er is volop keus en aanbod.

Aanbeveling

Ik kan geen minpunten bedenken.

Extra toelichting

Ordernummer 201605-4550414

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Floris 04-05-2016
In winkel gekocht
Hilversum
Gemak

Overzichtelijke presentatie in de winkel

Service

Snel. Verder nvt want ik kom altijd op de fiets.

Assortiment

Het assortiment in de winkel is OK.

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

ordernummer: 201605-1530544

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
Nelly 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

duidelijk, goede zoekfunctie.

Service

Het product werd op tijd geleverd en binnen 2 dagen

Assortiment

Via de consumentenbond een product uitgezocht. Het was aanwezig. Via beslist.nl de prijs gecheckt en die was uitstekend.

Aanbeveling

Goede prijs, snelle levering

Totaal score
Review score
6,5
  • Gemak6,0
  • Service7,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling6,0
J den Breems 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

Product kennis in de winkel ontbreekt. <br/>Omdat ik zelf via de website kennis vergaart hebt, en zo mijn product heeft besteld is de levering correct uitgevoerd!

Service

Snelle levering!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

geen voorraad en product kennis

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Cees 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

on line net zo gemakkelijk als de winkel, met het voordell van voorraadoverzicht en actuele levertijd

Service

na 1 u ophalen van on line bestelling is winkel is prima; maar zou dan wel voor lagere prijs kunnen dan wanneer afgeleverd wordt

Assortiment

ik kan hier de meeste dingen vinden die ik nodig heb

Aanbeveling

flexibel en solide

Extra toelichting

nee

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Opgehaald in de grutostraat denbosch 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

S,morgens prepaid via internet besteld lag s,middaglijn de winkel klaar

Service

Geen motivatie

Assortiment

Uitstekend

Aanbeveling

Goed berijdbaar enparkeerplaatsen

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak10,0
  • Service7,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling8,0
peter 04-05-2016
In winkel gekocht
Den Helder
Gemak

Makkelijk bereikbaar veel parkeerplaatsen.

Service

Goed advies

Assortiment

Voldoende voorraad

Aanbeveling

Prettige winkel en personeel.

Extra toelichting

Nee

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Caatye 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

Via kieskeurig naar BCC verwezen voor de beste prijs. Gemakkelijk bestellen en zeer vlot bezorgd. Op zondag besteld en maandag gebracht.

Service

Epilator zat erg goed verpakt. En voor het pakketje was een handtekening vereist en het mocht niet worden afgeleverd bij de buren.

Assortiment

Ruime keus, en in iedere prijsklasse.

Aanbeveling

Fijne betrouwbare winkel met goede producten.

Extra toelichting

201605-4548782

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Leo 04-05-2016
In winkel gekocht
Veghel
Gemak

Erg tevreden over het gemak, winkel is dichtbij en alles is goed op voorraad of wordt snel en kosteloos bezorgt.

Service

Fijn die laagste prijsgarantie, je kijkt online en koopt het toch bij een vertrouwde winkel.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Aanrader, om producten te kopen voor goede prijs en bij een vertrouwde partij die dichtbij gevestigd is.

Extra toelichting

201605-6087709

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
D 04-05-2016
In winkel gekocht
Arnhem
Gemak

Geen motivatie

Service

De medewerkster hielp mij eerst bij het kiezen van een laptop. Daarnaast had ik ook nog keukenapparatuur nodig. Niet haar afdeling, maar ze hielp perfect en vroeg collega's om hulp als ik vragen had waar ze geen antwoord op kon geven. Geen moment voelde mijn vragen als te veel!

Assortiment

Heb niet veel verstand van elektronica winkels, maar BCC heeft op allerlei gebieden meerdere keuzes in verschillende prijsklassen. Wel denk ik dat er winkels zijn met meer verschillende keuze mogelijkheden, maar of dat uiteindelijk de keuze gemakkelijker maakt betwijfel ik.

Aanbeveling

Opgeruimde winkel, vriendelijk personeel en snelle levering! Het enige verbeter puntje, het maken van de bonnen duurt vrij lang.

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Ed 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

Alles is overzichtelijk en je word snel en vakkundig geholpen

Service

Klantvriendelijk en vakkundig personeel

Assortiment

Wat ik zocht is goed te vinden en er is voldoende keuze

Aanbeveling

een nette en overzichtelijke winkel waar je snel geholpen word

Extra toelichting

Bestel referentie201605-0529724

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
ad 04-05-2016
In winkel gekocht
roosendaal
Gemak

overzichtelijk

Service

geen moeilijk gedoe als er wat aan makeerd

Assortiment

ruim assortiment

Aanbeveling

je word correct behandeld

Extra toelichting

ordernummer: 201604-6913136.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Greetje 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

gemakkelijk iets vinden veel keuze

Service

vandaaag besteld morgen in huis beter kan niet

Assortiment

veel keuze

Aanbeveling

fijn en gemakkelijk winkelen

Extra toelichting

201605-4549326

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak7,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Riccardo 04-05-2016
In winkel gekocht
Leidsenhage
Gemak

The website lists all products but the filtering is rather basic. For instance you cannot filter by 4D cooking, or by self-cleaning, etc..

Service

The personnel was very available and knowledgeable. They gave us a lot of good advices. Also the installation service in our house was done on time and well.

Assortiment

The choice of products was not huge but good enough.

Aanbeveling

Overall I think it is a very good shop and in the future I will look here when I need some new products.

Extra toelichting

ordernummer: 201604-0659136

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
fendo 04-05-2016
In winkel gekocht
Kolkplein 5, Spijkenisse
Gemak

Lekker rustig rondkijken. Als je vragen hebt staat er overal wel iemand kleer.

Service

Alles werd goed uitgelegd enzo.

Assortiment

Voldoende artikelen op voorraad.

Aanbeveling

Fijne winkel.

Extra toelichting

201605-4821058

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Decock 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijk en in alle rust kon ik rondkijken

Service

De service is geweldig. Goed advies gekregen en bij aflevering van het artikel werd ik goed op de hoogte gehouden over afleverdatum en tijd.

Assortiment

Zeer uitgebreid en voldoende keuze

Aanbeveling

Een aanrader. Zoveel keuze tegen normale prijzen

Extra toelichting

201604-4547209

Totaal score
Review score
7,5
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling7,0
marian 04-05-2016
In winkel gekocht
hilversum
Gemak

alles in de winkel goed bereikbaar

Service

snel komt een medewerker vragen of hij je kan helpen

Assortiment

ruim voldoende keuze

Aanbeveling

ligt lekker centraal en ze doen hun best om alle wensen te laten uitkomen

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak8,0
  • Service7,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
BREAK schermclinics 04-05-2016
In winkel gekocht
BCC Almere
Gemak

prima geholpen door meneer Mike in BCC Almere op plezierige wijze.

Service

cash back was een verrassing, dus prima. Bij afrekening moest er wel een aparte HDMI kabel bij + schoonmaakproduct + speciale ophangbeugel. balen, daar viel een deel van de korting mee weg. Geen enkele vorm van speciale service, al was het maar het schoonmaakflesje. vond ik minder.

Assortiment

prima , de belangrijkste heeft men direct in huis.

Aanbeveling

goede sfeer

Extra toelichting

ja, ik ben zeer ontevreden over de telefonische bereikbaarheid! heb 2 x 13 minuten in de wacht gestaan en toen maar opgehangen. Bijna was dit de reden om de tv bij de Media Markt te halen! Bij indienen van mijn klacht, bevestigden de verkopers dit. Zij konden hier niets aan doen. ik moest maar een vergoeding claimen voor het ongemak. als ik dit doe, ben ik nog een dag bezig. dit is niet te doen, waardeloos deel van BCC

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling10,0
Squit 04-05-2016
In winkel gekocht
Zaandam
Gemak

Geen motivatie

Service

Altijd een top service

Assortiment

Niet zo groot als media markt

Aanbeveling

Ik word hier altijd goed geholpen, personeel denkt met je mee.

Extra toelichting

201605-1868342

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
Fam Stok Coremans 04-05-2016
In winkel gekocht
Roosendaal
Gemak

Makkelijk te bereiken en grote parkeer ruimte

Service

het personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam

Assortiment

Ze hebben niet altijd alles in de winkel op voorraad

Aanbeveling

Wiju worden er altijd heel goed geholpen

Extra toelichting

Mijn ordernummer is 201605-6913401

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling8,0
lia 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

je kan rustig rond kijken op de site en vergelijken

Service

In de folder stond een goedkopere prijs dan op de site,prijs is aangepast

Assortiment

Goed

Aanbeveling

Goed geholpen duurde alleen lang dat de telefoon opgenomen werd

Extra toelichting

201605-4776438

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Jahn 04-05-2016
In winkel gekocht
Zaandam
Gemak

Ik heb eerst met de bedrijfsleider de heer poulain gesproken en daarna met de heer segers en die hebben mij een goed advies en uitleg gegeven

Service

alles is zo gegaan als hun vertelden

Assortiment

Ze hadden meerdere merken en typen staan

Aanbeveling

Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting

Het is daar prettig winkelen

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service-
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
R V 04-05-2016
Online gekocht
Gemak

Kon snel vinden wat ik zocht en zo besteld

Service

Geen motivatie

Assortiment

Prima prijs

Aanbeveling

Prima product en prima prijs, jarige was er blij mee.

Extra toelichting

201604-4545435

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
JI Boskma 04-05-2016
In winkel gekocht
Alkmaar
Gemak

Ze vragen of ze je helpen kunnen <br/>,en brengen je meteen naar die afdeling waar je moet wezen. <br/>wel zo fijn. <br/>Wel zo fijn.

Service

Ik ben 70 jaar,en snap niet meteen alles maar ze hadden <br/>alle tijd om het uit te legen,heel fijn.En als er iets was <br/>mag ik het altijd even komen vragen.

Assortiment

alles is er wat je nodig hebt. <br/>En de winkel ziet er heel netjes uit.

Aanbeveling

dat zij ik al je bent nog klant

Extra toelichting

Vriendelijk personeel.

Totaal score
Review score
6,5
  • Gemak7,0
  • Service8,0
  • Assortiment3,0
  • Aanbeveling8,0
Magda Frank 04-05-2016
In winkel gekocht
Ede
Gemak

Redelijk gemakkelijk

Service

Goede service

Assortiment

Ik vind dat hij behalve tv&amp;#39;s niet een uitgebreid assortiment heeft kan aan de grote van de winkel liggen

Aanbeveling

Altijd goed geholpen

Extra toelichting

Nee

Toon meer reviews