Bax-shop.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 10134 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bax-shop.nl.

Bax-shop.nl stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax-shop.nl, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkel in Goes. Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax-shop.nl heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax-shop.nl is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax-shop.nl: alles voor de DJ, producer en muzikant!

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 893 review s geschreven in het afgelopen jaar

9

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v bokhoven 27-08-2016 Online gekocht

bax-shop echt een super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vindt baxshop dat ze echt goede service leveren
altijd vriendelijk aan de telefoon
goede uitleg over een product
en de levering is super snel
al om al een super goede winkel voor al uw disco spullen

Pluspunten

  • service
  • vriendelijkheid
  • levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RB 26-08-2016 Online gekocht

Gewoon prettig zaken doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop levert snel en betrouwbaar. De website is mooi overzichtelijk, er is een duidelijke onderverdeling in productcategorieën en in elke categorie die ik bekeken heb is ruime keuze. Ook kun je per product zien of het op voorraad is, dat is handig

Pluspunten

  • Goede website
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
RH-FLE 26-08-2016 Online gekocht

Gewoon volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Na betalen direct een mail en goed op de hoogte gehouden wanneer het afgeleverd word. Prima volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

  • Overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Marloes 26-08-2016 Online gekocht

Klantenservice 2.0

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk per ongeluk het verkeerde product besteld, (mijn vrouw verkeerd begrepen)maar Door de vriendelijke en duidelijke klantenservice was dat in 2 minuten omgedraaid. Product werkt super voor dit geld had ik minder verwacht. Helemaal tevreden!!!!

Pluspunten

  • Vriendelijke service
  • Snelle levering
  • Goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Gvdbeek 25-08-2016 Online gekocht

Prima webshop, ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus, gunstig geprijsd, snelle verzending. Ik bestel hier regelmatig. Klantenservice reageert soms wat laat op eerste mail. Verder wel goede afhandeling van klachten.

Gemak
Een paar keer liep het vast bij betalen via iDeal. De dag erna wel opgelost.

Pluspunten

  • ruime keus
  • snelle verzending
  • gunstige prijzen

Minpunten

  • klantenservice soms traag

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Irene 25-08-2016 Online gekocht

Superservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Drie keer iets bij Bax besteld. Drie keer een goed product.Precieze productinformatie, heldere site, degelijk verpakt en supersnel geleverd.

Pluspunten

  • goede producten
  • zeer snelle levering
  • goede productomschrijving
  • goed verpakt
  • heldere site/ bestelinfo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eddy 25-08-2016 Online gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geheugenkaarten op maandag besteld en op dinsdag geleverd dat is service met grote S. En ook zeer lage prijzen die dagelijks aangepast worden.

Pluspunten

  • Zeer sneele Levering
  • Lage prijzen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marc 25-08-2016 Online gekocht

Snel en zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De services is altijd goed, snel binnen, geen gedoe. Klikken, betalen en ontvangen. Helemaal niets te klagen. Top werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
M. 25-08-2016 Online gekocht

Geweldig

Algemene score

10,0
Dikke 10! Beter kan niet, goed advies en hele snelle + goede service! Al meerdere keren bestellingen gedaan bij Bax, van mengpanelen tot kabels. Altijd is het uitstekend!

Pluspunten

  • snelle service
  • goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
4allmuziekliefhebber 24-08-2016 In winkel gekocht
Amsterdam

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een zeer uitgebreide keuze en zeer behulpzame en deskundige medewerkers, die bereid waren de tijd voor me te nemen. Ze hebben veel artikelen op voorraad en bovendien zijn de prijzen zeer scherp.

Pluspunten

  • snelle levering
  • deskundig advies
  • scherpe prijzen
  • meerdere filialen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Anoniem 23-08-2016 Online gekocht

Levertijd onzorgvuldig, automatische e-mails onjuist

Algemene score

2,0
De bij de bestelling genoemde levertijd van 1 - 4 werkdagen, blijkt in de praktijk 6 - 50!!!! werkdagen te zijn. In de bestel e-mail staat dat je "Geen deellevering" kunt aanvinken, maar blijkbaar moet aanvinken dat je wel een deellevering wilt. De automatische e-mails zijn onzorgvuldig ('Goed nieuws de levertijd is verkort van week 35 naar week 38!!! en 42!!!, hoezo verkort?). E_mail wordt niet of niet snel beantwoord.

Gemak
Eenvoudige afhandeling en betaling.

Service
Levertijden onjuist, e-mails onjuist.

Assortiment
Ook bijzondere zaken in assortiment, alhoewel dan niet leverbaar.

Pluspunten

  • Prijs
  • Assortiment

Minpunten

  • Levertijden kloppen niet
  • Communicatie e-mail

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Riordan 23-08-2016 Online gekocht

Mijn favoriete muziekwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerder bestellingen geplaatst en altijd naar tevrdenheid. Een groot aanbod, scherpe prijzen en uitstekende levering maakt baxshop een aanrader!

Gemak
Navigatie is makkelijk via de website met filter opties.

Service
Nog nooit een pakket te laat ontvangen, uitstekende service.

Assortiment
Een groot aanbod, waardoor je altijd een product vind wat je zoekt.

Pluspunten

  • Levering
  • Aanbod
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Elisabeth Schaap 23-08-2016 Online gekocht

Snelle service en compleet pakket!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een cajon als bouwpakket gekocht. Op afgesproken datum is het pakket geleverd. Alles, wat ik nodig had, zat er in, zelfs 2 sjorbanden en de kopjes die je in de boormachine moet doen! Daarbij zat een duidelijk geschreven handleiding, maar nog mooier was het filmpje op internet.

Kortom; de cajon is al klaar en ik speel er lekker op los!

Pluspunten

  • levering
  • (over)compleet pakket
  • instructiefilmpje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Enoste 23-08-2016 Online gekocht

Bax-shop.nl GEWELDIG!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top Levering,
Top verpakt,
Top Product,
Top Prijs,
1 woord GEWELDIG!
Zeker een aanrader.
Ik ga zeker nogmaals een bestelling doen bij Bax-shop.nl

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Product goed verpakt
  • Voldoet aan verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harold Van Diessen 23-08-2016 Online gekocht

Snelle levering en goeie service

Algemene score

10,0
Ik heb 'n equalizer van Behringer gekocht bij BAX-SHOP.
De zelfde dag 'n mail gekregen dat het verzonden is en de dag erna keurig afgeleverd.
Top van BAX-SHOP.

Pluspunten

  • Goeie voorraad
  • Snelle verzending
  • Goeie aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M. van Kerkwijk 22-08-2016 Online gekocht

Wederom dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering en ze houden je bijzonder goed op de hoogte van de bestelstatus.

Gemak
Je wordt helemaal door alle stappen heen geloodst en je kunt ook gemakkelijk weer terug naar de vorige stap, of tussendoor verder kijken op de website. Erg overzichtelijk.

Service
Ze houden je altijd keurig op de hoogte.

Pluspunten

  • Overzichterlijke site
  • Productbeschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
paul 20-08-2016 Online gekocht

Bax-shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb weer keurig mijn bestelling ontvangen van Bax-shop.
Het is echt een online winkel waar je zonder problemen kunt winkelen!
Makkelijk bestellen en de dag erop al in huis. Top!

Gemak
Heel simpel om iets te bestellen en te betalen.

Service
Je product wordt altijd super netjes volgens afspraak afgeleverd.
Ruilen geen probleem!

Pluspunten

  • zeer groot assortiment.
  • Hele lage prijzen
  • snelle leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Glenn witterland 20-08-2016 Online gekocht

Zeer overzichtelijk en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij Bax shop en elke keer weer ben ik tevreden! De website en bestel procedure is erg overzichtelijk !
De levering is altijd ontzettend snel en de producten zijn goed verpakt en altijd na wens.
Betaling via Paypal vind ik ook erg makkelijk en snel.
Kortom ik zal zeker weer bestellen en raad iedereen baxshop aan!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Overzichtelijke site
  • Betaling via Paypal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Alban 20-08-2016 Online gekocht

Vertrouwbare shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs een b-stock electrische gitaar via internet bij bax shop gekocht, en ik heb zeker een goede ervaring gehad.
De gitaar zelf was eigenlijk in perfecte staat, ik begrijp eigenlijk niet waarom ze verkocht was als een b-shop.
Wat de levering betreft, vind ik het heel leuk dat men kan kiezen op welke dan we het pakket willen krijgen. Dat had ik destijds met thomann niet kunnen doen, bvb, en het is zeker handig als men een goed gevulde agenda heeft :)

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Levering op gekozen datum
  • Item in perfecte staat
  • Item goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Emiel 19-08-2016 Online gekocht

Heel vriendelijk personeel, vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen bleek dat er een foutje was gebeurd in het magazijn waardoor mijn pakketje niet de dag nadien kon geleverd worden, krijg ik onmiddellijk een vriendelijke mail om hun excuses aan te bieden en ik kreeg het uiteindelijk de dag erna. Mailverkeer verliep heel vlot, super vriendelijke mensen (leverancier inclusief). Topprijzen, uiterst snelle levering, zeer vlotte betaling online en bovendien een geweldige garantie.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Vriendelijk personeel
  • Geweldige garantie

Minpunten

  • Levering 1 dag te laat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Albert 19-08-2016 Online gekocht

Ik ben een 100% tevreden klant

Algemene score

10,0
Ayra TDC Hybrid Beam LED komt 100% tegemoet aan mijn verwachtingen. Ook de supersnelle levering via B-Post aan huis (donderdags in de namiddag besteld en daags nadien om 8.30 u stond B-post er reeds mee aan de deur) krijgt van mij een olympische gouden medaille. Ben in het verleden door diverse bestellingen steeds een zeer tevreden klant. Alles was keurig verpakt en mogelijke schade werd tot 0 herleid. Dus, nu nog zoeken voor de nodige fllight case. BAX- Shop verdient zeker een positieve aanbeveling als een online-bestellingsdienst.

Pluspunten

  • Supersnelle levering
  • 100 % Veilige verpakking,

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
H. Wiegers 19-08-2016 Online gekocht

Bax Shop heeft woord gehouden.

Algemene score

10,0
De levering was idd binnen de beloofde termijn en alles was goed en netjes verpakt.
Prima zaak, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • nakomen levertijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Latinakaasje 19-08-2016 Online gekocht

Top site met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website. Erg overzichtelijk en een groot assortiment. Fijne informatie per product. Snarenset volgende dag al in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Piet 19-08-2016 Online gekocht

Bax-Shop de muziekwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na vele bestellingen ben ik zeer tevreden over Bax-shop.
Bestellingen worden snel en verzorgd geleverd.
Tevens ben ik tevreden over klantenservice die netjes en beleefd reageert.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede klantenservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ricardo 18-08-2016 Online gekocht

Goed, snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bax Music is een prettige (web)shop, waar ik eigenlijk niks op aan te merken heb.

De informatie van producten is up-to-date en accuraat. Snelle levering van bestellingen en bij een retour snel het geld terug of een ander product. De benadering is erg vriendelijk en positief.

Op marktplaats vind ik Bax Music erg irritant. Veel te veel aanwezig en irrelevante informatie bij de advertentie-teksten.

Ondanks dat laatste, is het bij een potentiële aankoop absoluut de moeite waard om Bax Music, niet links te laten liggen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Vriendelijk en positief
  • Zeer goed retourbeleid

Minpunten

  • Marktplaats-vervuiling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jeroen 18-08-2016 Online gekocht

Tevreden over Bax-Shop zelf, niet over afleveringsfirma

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over Bax-Shop zelf, maar ze mogen een ander afleveringsbedrijf contacteren, het is niet de eerste keer dat ik 1 of meerdere dagen nutteloos thuis zit te wachten om een pakket in ontvangst te nemen.

Pluspunten

  • Correcte dienstverlening
  • Kwalitatieve producten

Minpunten

  • Aflevering pakket

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Martijnvdlaar 18-08-2016 Online gekocht

1 Woord: Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop heeft een uitgebreid assortiment! Van kleine acks tot aan de grote djsets. De leveringsstijd die wordt vermeld wordt ook echt rond dat tijdstip bezorgd! Een winkel die ik zeker zou aanraden! Daarnaast heeft de winkel een goeie service waar je goed geholpen kan worden met jou vraag!

Gemak
Je kan rustig winkelen en een praatje maken zonder dat je gestoord wordt.

Service
De medewerkers en online kunnen je uitstekend uitleggen hoe iets in elkaar zit of hoort te werken.

Assortiment
Er zijn zoveel producten, je kan van alles vinden!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Netjes verpakt
  • Uitgebreid assortiment
  • 100% goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijnvdlaar 18-08-2016 Online gekocht

1 Woord: Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop heeft een uitgebreid assortiment! Van kleine acks tot aan de grote djsets. De leveringsstijd die wordt vermeld wordt ook echt rond dat tijdstip bezorgd! Een winkel die ik zeker zou aanraden! Daarnaast heeft de winkel een goeie service waar je goed geholpen kan worden met jou vraag!

Gemak
Je kan rustig winkelen en een praatje maken zonder dat je gestoord wordt.

Service
De medewerkers en online kunnen je uitstekend uitleggen hoe iets in elkaar zit of hoort te werken.

Assortiment
Er zijn zoveel producten, je kan van alles vinden!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Netjes verpakt
  • Uitgebreid assortiment
  • 100% goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Karin van t Hooge 18-08-2016 Online gekocht

Bax (top)-shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top ! Snelle levering duidelijke website en goede nazorg (vind ik erg belangrijk)betrokken bij de klant en zijn aankoop.

Gemak
Duidelijke en makkelijke website
Betaling via ideal ipv alleen creditcard (die heeft niet iedereen)

Service
Snelle en correcte levering
Goede nazorg via mail

Assortiment
Gelijk gevonden wat we nodig hadden en weten ook dat we in de toekomst hier onze spullen kunnen halen omdat ze ze hebben.

Pluspunten

  • Duidelijk website
  • Snelle levering
  • Product is goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Daan 17-08-2016 Online gekocht

Keurig en snel zoals het moet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en altijd goed contact.
laatst nog problemen met versterker en er zat nog garantie op dat soort dingen zijn voor bax-shop geen probleem.
Altijd antwoord op je vragen en je opmerkingen.
groot assortiment en prachtige winkels!

Pluspunten

  • snelle levering
  • goed concatact
  • altijd hulp
  • mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Farid Ishak 17-08-2016 Online gekocht

Goede Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel goed online winkel voor muziek instrumenten en accessoires, ik browse en zoek meestal met gemak, maar af en toe kan de website wel traag zijn. In ieder geval is het kiezen en betalen van de producten makkelijk en is de levertijd niet alleen heerlijk mooi aangeduid maar ook tot nu toe voor mij accuraat.

Gemak
Ik hoef niet veel na te denken wat ik waar kan vinden op de site. Alleen wordt het gemak snel verstoort doordat de site wat langzamer wordt en je duidelijk ziet
waardoor het kan komen. De menu wordt namelijk dubbel aangegeven, boven en aan de linkerkant en in het midden de plaatjes.

Service
Persoonlijke service heb ik niet hoeven mee te maken, maar de online ervaring zoals zoeken, kiezen en betalen is goed en makkelijk.

Assortiment
Bij het zoeken van een instrument kom je gauw uit op Bax, dus het assortiment is wel ok.

Pluspunten

  • Levertijd is aangeduid
  • Betalen is makelijk
  • Browsen makelijk
  • Zoeken is makkelijk
  • assortiment

Minpunten

  • plugins niet direct dwnld
  • website af en toe traag
  • website beetje te druk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
DaveHunter 17-08-2016 Online gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Kabeltje vergeten te bestellen, geen probleem. Alsnog besteld en de volgende dag al in huis. Grote voorraad, goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mart 16-08-2016 Online gekocht

BAX-SHOP.NL een voorbeeld voor alle webwinkels in Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In één woord TOP!! van website tot de levering, service!!
1 minpuntje het verkoopprogramma voor toebehoren en onderdelen is minimaal, dan wijk ik naar Thomann.de is iets merkgerichter en completer.

Pluspunten

  • website
  • service
  • levering

Minpunten

  • onderdelen
  • toebehoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Ad 16-08-2016 In winkel gekocht
Goes

keuze en service

Algemene score

8,0
Een fijne (internet)winkel. Heb nu verschillende instrumenten gekocht. De meeste via de website en vorige week in één van de winkels (Goes). Snelle service en vriendelijke mensen.

Gemak
makkelijk bestelproces en keuze uit leveringsmethoden.

Service
vriendelijke service, personeel is klantgericht.

Assortiment
ruime keuze in allerlei muziekinstrumenten in diverse prijsklassen.

Pluspunten

  • assortiment
  • snelheid van leveren

Minpunten

  • weinig ukeleles in winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Jordi 16-08-2016 Online gekocht

Bax shop positieve recentie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze uit een zeer groot assortiment, waarbij muzikanten met veel ervaring en met weinig ervaring hun instrumenten en elektronica accessoires kunnen bestellen met een snelle bezorgtijd! Vaak al iets besteld bij Bax-Shop en altijd tevreden geweest, maar zou je niet tevreden zijn is terug sturen ook een optie!

Pluspunten

  • Goede service
  • Groot assortiment
  • Overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Gadget fan 15-08-2016 Online gekocht

Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd

Binnen 24 u hadden we de oordoppen. Ruim op tijd voor Loveland.
In het begin met de witte filters gebruikt, bij de hardere sets tegen het einde de gouden filters erin gedaan. Perfect! Voelde ze na een tijdje niet eens meer zitten.

Pluspunten

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Groot assortiment

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Marthin 14-08-2016 Online gekocht

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Baxshop is een heel goed winkel echt een aanrader voor iedereen toppie de site is ook heel erg overzichtelijk en de prijzen zijn vergeleken met andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Louise 14-08-2016 Online gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan bij Bax-shop en ze stellen niet teleur! Producten hebben goede prijzen en de levering is ook razendsnel.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Henk 13-08-2016 Online gekocht

blackstar tonelink besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit eerder iets bij bax-shop besteld.
Ik bestelde het vrijdagavond laat en had het zaterdagmiddag al in huis.
Het apparaat presteerde ook naar wens.
Een goede online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Tim 13-08-2016 Online gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaal geef ik niet snel 't hoogste cijfer bij een beoordeling maar alles was top bij Bax-shop. Het aanbod was zeer uitgebreid en de prijzen waren zeer scherp. Beiden veel beter dan in een winkel hier in de buurt. Ik bestelde een product als verjaardagskado en wat ik ergbelangrijk vond was de beloofde levering de volgende dag. Bax-shop heeft dit netjes gedaan zoals vooraf aangegeven was en dat op zich vind ik al een hoge waardering waard!

Gemak
Overzichtelijke webshop
Zonder veel moeite snel 't gewenste artikel te bestellen

Service
Ze komen de beloofde levertijden na!

Assortiment
Zeer veel keuze. Veel meer dan bij winkels hier in de omgeving

Pluspunten

  • veel keuzemogelijkheid
  • scherpe prijzen
  • snelle levering
  • komen afspraken na

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Christof 12-08-2016 Online gekocht

Topkwaliteit voor correcte prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruim aanbod van verschillende merken of produkten, en dit alles aan een meer dan correcte prijs. Alles wordt bovendien gratis geleverd aan huis op de gewenste datum naar eigen keuze.

Pluspunten

  • zeer ruim aanbod
  • Professioneel materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilma 12-08-2016 Online gekocht

perfecte webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst heb ik via chat gevraagd met welke koerier ze het pakket zouden verzenden, hierop kreeg ik direct een heel duidelijk antwoord waarna ik s'avonds alsnog de bestelling heb gedaan en inderdaad de volgende ochtend had ik mijn pakketje al in ontvangst genomen, super snel.
Ook de site is heel overzichtelijk en duidelijk ga hier nu vaker bestellen.

Pluspunten

  • chat vlot en vriendelijk
  • duidelijke uitleg
  • bestelling vlot
  • betaling vlot
  • supersnelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robert 12-08-2016 Online gekocht

Gewoon de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De boxen zijn mooi van design, goed geluid, compact, gewoon goed.
Levering via Bax-shop.nl was wederom uitmuntend. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Gemak
De site werkt gemakkelijk, alles wat ik besteld heb was binnen een paar minuten besteld.

Service
Als men sneller zou reageren op de mails dan zou ik hier uitstekend invullen..

Assortiment
Alles wat ik nodig had kon ik vinden, ik ga dus niet meer opzoek naar andere sites.

Minpunten

  • Sneller mail respons

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Jan 11-08-2016 Online gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van mijn aangekochte Klotz B4PP1-0300 Neutrik jack 3p - jack 3p 3 meter kabels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
S. 11-08-2016 Online gekocht

Zeer slechte 'service'

Algemene score

1,0
Klantenservice geeft niet thuis. Op annuleringsmail kreeg ik geen reactie. Artikel is doodleuk opgestuurd. Aanmaken retour werkt niet.

Bax shop = echec

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Guy 11-08-2016 Online gekocht

Mooi spul, goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een mooie platenbak besteld en werd binnen een dag geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten en voor de rest niets op aan te merken!

Pluspunten

  • Snel
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
William 11-08-2016 Online gekocht

Top shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al veel spullen besteld bij bax-shop. Altijd goed geholpen en altijd een snelle levering van de producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
vd Wulp 11-08-2016 Online gekocht

Bax-Shop levering Odyssey flightcase

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-Shop is een winkel met een grote voorraad. Het bestelde product snel geleverd in prima conditie. Ondanks dat het B-Stock was, zag het er goed uit. Wat kleine gebruikssporen, maar dat mag de pret niet drukken. Al met al een nette prijs voor het geleverde product. De service is ook perfect.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
etermaat 10-08-2016 Online gekocht

Zeer snel en nergens goedkoper.

Algemene score

10,0
Ook mijn 2e bestelling bij de Bax-shop werd keurig netjes, razendsnel en zonder verzendkosten bij mij thuis afgeleverd. En met razendsnel bedoel ik binnen 24! uur.
Het product was uiteraard prima in orde en bovendien nog goedkoper dan bij andere aanbieders.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
W. 10-08-2016 Online gekocht

Kopen bij Bax, geen probleem.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede degelijke zaak. Terugzend mogelijkheid indien het produkt toch niet is wat je ervan had verwacht. Grote sortering. Bezorging volgens afspraak. Prijzen zijn wel vrijwel gelijk met de grote concurrenten. Dat is blijkbaar standaard. Maar service prima. Nog wel een tip voor Bax, je kunt bellen voor advies (heb ik soms hard nodig), maar het is dan altijd druk als je een specialist wilt spreken. Wel hebben ze een terugbelfunctie, dus dat is wel weer goed.

Service
Op zich goed benaderbaar, maar specialisten bijna altijd in gesprek. Bellen wel terug desgevraagd.

Pluspunten

  • Sortering
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews