Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bax-shop.nl.

Bax-shop.nl stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax-shop.nl, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkel in Goes. Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax-shop.nl heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax-shop.nl is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax-shop.nl: alles voor de DJ, producer en muzikant!

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 816 reviews geschreven in het afgelopen jaar

9

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-!

Schrijf een review

Review criteria:

  • Gemak
    9.1
  • Service
    8.8
  • Assortiment
    9
  • Aanbeveling
    8.9

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Vincent 23-07-2016
Online gekocht
Gemak

Altijd goede service en producten.

Service

Staan altijd voor je klaar en zoeken met je mee naar een goede oplossing.

Assortiment

Ze hebben alles in huis wat je nodig hebt, op alle vlakken.

Aanbeveling

Gewoon een zeer prettige winkel met goede klantvriendelijkheid.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Jordy Helming 23-07-2016
Online gekocht
Gemak

Het is heel makkelijk om te communiceren. Ik ben echt blij met wat ik nu heb

Service

Goeie service

Assortiment

Alles staat netjes bij elkaar wat bij elkaar hoort.

Aanbeveling

Het is echt een fijne winkel

Extra toelichting

-

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Paul 22-07-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke site met heldere opties

Service

Tijdens het bestelproces kon je een verbetersuggesties maken, ik had een vraag geplaatste en kreeg de volgende dag al antwoord

Assortiment

Wat ik zocht hadden ze maar ik heb geen beeld bij hun volledige assortiment

Aanbeveling

Bestelling, levering en reactie van klantenservice is snel, soepel en vriendelijk

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Emiel 22-07-2016
Online gekocht
Gemak

Je kan makkelijk jou gewenst product vind dmv de diverse filters

Service

Snelle levering en op de hoogte gehouden van bestel status

Assortiment

Ruim assortiment in iedere prijsklasse

Aanbeveling

Je moet wat te wensen houden

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
shi 22-07-2016
Online gekocht
Gemak

Gewoon bestellen en 1 dag later thuisgeleverd.

Service

Problemen heb ik met deze winkel nog niet gehad. Steevast snelle en correcte afhandeling van bestellingen.

Assortiment

Uitgebreide catalogus met alles van zeer goedkoop tot zeer professioneel materiaal.

Aanbeveling

Geen minpuntjes dus verdient een 10.

Totaal score
Review score
8,0
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Bouw 21-07-2016
Online gekocht
Gemak

snel in huis

Service

Geen motivatie

Assortiment

jullie hebben bijna alles

Aanbeveling

goeie winkel en een betaalbare prijzen

Extra toelichting

zou wel een keer wat willen winnen

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Frans 21-07-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke webshop met razendsnelle zoekfunctie

Service

Snelle verzending en betaalgemak op de site, ook in de fysieke winkel vlot en professioneel geholpen, eventueel prijsverschil met gelijke concurrenten word zonder morren vlakgestreken.

Assortiment

Ruime keuze en in de winkel mag alles uitgeprobeerd worden

Aanbeveling

Mijn eerste keuze bij aanschaf van nieuw materiaal

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Jablo 20-07-2016
Online gekocht
Gemak

De Website ziet er keurig uit. <br/>Er zit een goede zoekfunctie op de site. <br/>Het is makkelijk navigeren!

Service

De betalingsmogelijkheden zijn divers en worden keurig afgehandeld met een nette factuur in je email. Product wordt snel geleverd en keurig verpakt.

Assortiment

Het assortiment is ruim en je kan een vergelijking maken tussen de diverse types en modellen. In elke prijsklasse is er wel iets te vinden en duur is niet altijd kwalitatief beter!

Aanbeveling

Baxshop levert uitstekende kwaliteit en snel van levering.

Extra toelichting

Ik heb daar een Neat Widget A Microfoon gekocht, deze werd keurig verpakt aangeleverd.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling10,0
Maarten 20-07-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijk en simpel

Service

Snel geholpen

Assortiment

Heel veel keuze

Aanbeveling

Voor apparatuur heel veel keus en snel in huis

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Lisanne 19-07-2016
Online gekocht
Gemak

Zeer compleet assortiment: veel te bestellen + goede, relevante prijzen.

Service

Bij vragen word ik ontzettend goed geholpen, zowel in de winkel als online.

Assortiment

Heel compleet en veel keuze.

Aanbeveling

Ik ben ontzettende fan van deze winkel en koop er vaak spullen, met een goed gevoel.

Extra toelichting

Goede kwaliteit microfoon. Ik had eerst de Rode VideoMic Rycote, maar nu dus vervangen voor de Pro-versie, omdat ik mij ontzettend stoorde aan de 'hiss' dat veroorzaakt werd door de combinatie camera + mic. Bij de Pro is het daarom een mega-voordeel dat er een knop met +20db op zit: zo kun je via de camera-video-instellingen &amp; deze knop de 'hiss' ontlopen en een zeer goede opnamekwaliteit hebben. Echt een aanrader! Handig in gebruik, lichtgewicht mic. Een minpuntje zou kunnen zijn dat er een tasje / zakje bij had kunnen zitten om 'm mee te kunnen nemen op reis, maar daar is natuurlijk altijd wel wat op te verzinnen. Prima mic!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Eveline 19-07-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website, goed filter-zoeksysteem, eenvoudig bestelproces!

Service

Reageerden binnen enkele dagen op mijn email met vriendelijk, vrijblijvend advies. Het stemapparaatje dat ik bestelde was de volgende ochtend vroeg al in huis!

Assortiment

Tot nu toe heb ik altijd alles kunnen vinden wat ik zocht, en hun prijzen vallen me altijd mee!

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Harm 19-07-2016
Online gekocht
Gemak

Goede service en altijd op tijd!

Service

Altijd op tijd men bestelling binnen

Assortiment

altijd op vooraad

Aanbeveling

beste winkel ever!

Extra toelichting

nvt

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Vivian 19-07-2016
Online gekocht
Gemak

Erg duidelijk en gemakkelijke bestelwijze.

Service

Direct geleverd (3 dagen eerder dan verwacht).

Assortiment

Goed passend product voor de DJ-set en IPad van mijn zoontje (10 jaar).

Aanbeveling

Goede service en snelle levering!

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Bertc 18-07-2016
Online gekocht
Gemak

Vanuit de luie stoel besteld wordt alles, in no time, netjes thuis bezorgd!

Service

Ik kan alleen over levertijd spreken en daar doet Bax precies wat het zegt. Dat ik hun overige service nog niet nodig heb gehad zegt ook voldoende.

Assortiment

Als het om muziek gaat is hier zo goed als alles te vinden.

Aanbeveling

Top winkel!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Zeeuws meisje 18-07-2016
Online gekocht
Gemak

Groot aanbod, snelle site, handige zoek- en filterfunctie. Snelle en correcte levering en bezorging. En zeer veel betalingsmogelijkheden!

Service

Na mijn bestelling telefonisch contact gehad met de winkel: Werd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Service vind ik daarom erg goed!

Assortiment

Groot aanbod, diverse prijsklassen. Van simpel en goedkoop tot duur en chique. Voor elke wens is er wel iets passends te vinden.

Aanbeveling

Groot aanbod, snelle en goede bestelling en bezorging, voor elke wens wat geschikts te vinden. Goede klantenservice, snel, vriendelijk en deskundig geholpen.

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Musicmax 17-07-2016
Online gekocht
Gemak

Sommige dingen op de site waren een beetje onduidelijk.

Service

Zeer goede service.

Assortiment

Bax hoort zeker bij de beste van Nederland.

Aanbeveling

Serieus personeel en de bestelling was netjes en op tijd aangekomen.

Totaal score
Review score
9,3
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling-
Frans 1991 16-07-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke website met een duidelijk overzicht van de specificaties van het geselecteerde product. Toepassingsmogelijlheden zijn duidelijk en hebben geen onzin op de website staan.

Service

Goeie zaak! Altijd op tijd met bezorgen en de kwaliteit van de producten is naar de prijs. Bij problemen geven ze goeie service. Als u iets nodig heeft voor uw passie in muziek. Dan is baxshop een goede keuze

Assortiment

Voor beginner tot gevorderde, van dj tot rockband. Alles is te verkrijgen met een breed spectrum aan keuzes. Of je veel of weinig te besteden hebt, bij baxshop scoort iedereen.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Eddy 15-07-2016
In winkel gekocht
Bax Antwerpen.
Gemak

Alles gaat zeer vlotjes.

Service

Bestel toch redelijk wat bij Bax en ze leveren tot op heden netjes op tijd. <br/>Heb 1 x een effectpedaal willen ruilen en dat ging zonder problemen.Het pedaal moest zelf niet getest worden. <br/>in de Bax winkels doet vrijwel al het personeel zijn best.Ondanks dat het soms erg druk kan zijn.

Assortiment

Ruim assortiment. <br/>Prijzen zijn meer dan ok.In hun B-stock kun je soms erg goeie zaken doen en ze zijn meer dan eerlijk over de staat van het product.

Aanbeveling

Het meeste van mijn gear komt van Bax.Top prijzen,correct in afhandeling. <br/>Het zou mooi zijn moest de winkel in Antwerpen het formaat krijgen zoals het filiaal in Goes.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Eduard 15-07-2016
Online gekocht
Gemak

eenvoudig zoeken op naam en duidelijke omschrijving en soms voorzien van video&amp;#39;s en reviews.

Service

Netjes op de hoogte gehouden van het bestel- en verzend proces. Ook een factuur gelijk op de mail.

Assortiment

Ruime assortiment, zeker in de categorie waarin ik zocht.

Aanbeveling

Uitstekende service tegen aantrekkelijke tarieven op een gebruiksvriendelijke site.

Extra toelichting

Nu 2 x een mondharmonica besteld en ga voor een 3e x. Prima prijzen, snelle en betrouwbare levering. Een aanrader.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
F.H.J.W. 15-07-2016
Online gekocht
Gemak

Super kwaliteit

Service

Zoals belooft voor 22:00 besteld morgen in huis

Assortiment

Veel keuze

Aanbeveling

Alles voor iedereen

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service8,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
M. Blom 15-07-2016
Online gekocht
Gemak

Gewoon makkelijk

Service

Gewoon prima

Assortiment

Uitgebreid en redelijk volledig

Aanbeveling

Soms niet de goedkoopste maar wel gewoon goed

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak10,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
jan 15-07-2016
Online gekocht
Gemak

Goed en overzichtelijk

Service

Goede service zowel via de telefoon lijn en de watsapp van bax schop

Assortiment

Genoeg keuze in deze winkel

Aanbeveling

Ik vind de service heel belangrijk en die is goed bij bax shop

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service-
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
PFL 15-07-2016
Online gekocht
Gemak

Vlot gevonden, vlot besteld, snel geleverd

Service

Geen motivatie

Assortiment

Behoorlijk uitgebreid assortiment

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,5
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Klaas de Jong 14-07-2016
Online gekocht
Gemak

Als je een set snaren wilt bestellen is het niet eenvoudig om snel uit te vinden welke snaren je nodig hebt. Er zijn 1001 snarensoorten en diktes en maten en soorten van gitaren en materialen en alles. Er is geen zoekfunctie die dat vergemakkelijkt.

Service

Prima. Snelle verzending. Vind wel de verzendkosten aan de hoge kant als het product, zoals mijn snaren, in een gewone envelop past, dus geen pakketje is.

Assortiment

Kan ook teveel zijn. Zie boven.

Aanbeveling

Prima.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Rinske 14-07-2016
Online gekocht
Gemak

Bax heeft een heel gebruiksvriendelijk system

Service

Ik heb laatst een keer een product laten retouneren en dat ging zo soepel als wat.

Assortiment

Ze hebben echt alles. Echt alles!!!

Aanbeveling

Het is een super goede webshop

Extra toelichting

Top!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Paul 14-07-2016
Online gekocht
Gemak

Overzichtelijke webshop met goede zoekfunctie

Service

Supersnelle levering en prettige klacht-afhandeling. Vriendelijke medewerkers

Assortiment

Enorm ruime keuze

Aanbeveling

Geen motivatie

Extra toelichting

Toen mijn stemmechaniek het begaf baalde ik daar behoorlijk van. Had ik eindelijk weer nieuwe snaren op mijn gitaar, kon ik nog niet spelen. Na even Googlen kwam ik al snel bij BaxShop. Naast een ruime keuze vond ik daar ook dit voordelige juweeltje. Mijn budget was laag dus ik waagde het er op. Zeker met 3 jaar garantie kon daar weinig aan mankeren. De volgende dag had ik mijn pakketje al in huis en op hoop van zegen begon ik aan de montage. Dat had zelfs mijn dochter van 6 gekund. het mechaniek zat als gegoten en kwam compleet met schroeven. Mijn gitaar is weer als nieuw. Zowel product als levering krijgen van mij een dikke welverdiende 10!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
nzwaneveld 13-07-2016
Online gekocht
Gemak

Eenvoudig is gebruik. Voldoende afbeeldingen en details om de juiste keuze te maken

Service

Je krijgt wat wordt beloofd.

Assortiment

Ruime keuze van het soort product dat ik zocht.

Aanbeveling

Belofte = werkelijkheid (boven verwachting)

Totaal score
Review score
6,2
  • Gemak8,0
  • Service3,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling5,0
bas b 13-07-2016
Online gekocht
Gemak

Alles makkelijk te vinden. Goed werkende catalogus

Service

1] Geen adequate productinformatie van helpdesk vooraf <br/>2] Na levering blijkt product anders te zijn dan informatie op de website <br/>3] Na opnieuw helpdesk te bellen vertelt, nu wel de productexpert, dat inderdaad model niet meer dezelfde functionaliteit heeft als getoond op web site <br/>4] Reactie is: Stuur maar terug <br/>Betere opties zijn: ach wat vervelend kan ik u tevreden maken met... <br/>ach wat vervelend kan ik u anders product xyz aanraden ...

Assortiment

Meer dan voldoende keuze bij een productcategorie

Aanbeveling

Wanneer alles goed gaat is het een zeer goede winkel. Levert keurig. Wanneer er echter een afwijking is, zoals boven beschreven bij service, laat het te wensen over.

Extra toelichting

De productpagina in casu (13-7-2016, sennheiser iem 300 set)is nog steeds niet aangepast zelfs na het commentaar van de productexpert die zei dat ze al veel dezelfde vragen en klachten had gehad. Hierop staat nog steeds de foto met equalizer en in de productspecificaties idem dito ("◾in zender geïntegreerde 5-bands grafische EQ")

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
ViaMaas 13-07-2016
Online gekocht
Gemak

Binnen een dag leveren is waargemaakt. <br/>Product is geleverd als afgebeeld op de website.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Gevonden wat we nodig hadden dus ok.

Aanbeveling

Voor meerdere muziek artikelen altijd geslaagd bij Bax-Shop

Extra toelichting

Gewoon zo door gaan! Ook van diverse relaties mondeling door gekregen dat het prettig winkelen is bij Bax Shop.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Megan 12-07-2016
Online gekocht
Gemak

Het was erg goed

Service

Mijn pakketje was er meteen de volgende dag

Assortiment

Er zijn veel soorten dingen op de website

Aanbeveling

Alles is goed

Extra toelichting

Nee alles is goed

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
ricohar 12-07-2016
Online gekocht
Gemak

zoeken is vinden

Service

gewoon zoals het hoort

Assortiment

alles gevonden tot nu toe

Aanbeveling

beter heb ik niet gevonden nog...

Totaal score
Review score
7,0
  • Gemak7,0
  • Service7,0
  • Assortiment7,0
  • Aanbeveling7,0
henkschenkels 12-07-2016
Online gekocht
Gemak

zoeken en bestellen gaat gemakkelijk

Service

kreeg netjes antwoord op mijn vraag per email voorafgaande de aankoop

Assortiment

redelijk diep assortiment, echter bij (veel) producten staat lange levertijd van 6 - 10 weken.

Aanbeveling

Goed assortiment, bestellingen en leveringen webshop gaan goed, binnen 1 dag.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Harry 12-07-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijk, betrouwbaar en vooral snel. De communicatie is ook prima.

Service

Heb nog geen service nodig gehad.Heb alles wat ik besteld heb in goede orde ontvangen, zonder problemen.

Assortiment

Het beste in Nederland! Chapeau!

Aanbeveling

Een betere muziekwinkel is er niet in Nederland.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service10,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling9,0
Yente 12-07-2016
Online gekocht
Gemak

Prachtige hoofdtelefoon! Ik heb hem vorige week gekregen en ben er niet meer van weg te slaan ;). Het geluid dat erin zit is prachtig, vooral de bas. Dat hij draadloos is, is ook super! Ik kan het hele huis doorlopen zonder dat hij ermee stopt :) <br/> <br/>Het enige nadeel van deze super hoofdtelefoon vindt ik dat ik jammer genoeg op mijn telefoon niet draadloos muziek kan luisteren. Bij de Apple producten werkt het uitstekend, maar bij mijn Samsung telefoon helaas niet :( <br/>Gelukkig zit er ook gewoon een kabeltje bij, zodat ik hem ook op mijn telefoon kan gebruiken. <br/> <br/>Behalve het goede geluid dat erin zit, ziet hij er ook nog eens super mooi uit! Het is zeker een aanrader :)

Service

Ik werd erg goed geholpen toen ik een vraag had over de hoofdtelefoon.

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Timssinned 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

duidelijke simpele overzichtelijke website.

Service

keurig te volgen order, snelle afhandeling en goede afsale.

Assortiment

keuze uit van alles en nog wat wat je voor muziek maken nodig hebt.

Aanbeveling

alles wat je van een webwinkel verwacht prima geregeld!!!!!

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak8,0
  • Service8,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling8,0
Marc 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Bestellen gaat eenvoudig, goede keuze voor bezorgopties. Zoekopties ook voldoende. Het zou nog net iets handiger zijn als je fragmenten van het instrument kan beluisteren (spiek eens hoe Thomann dit doet)

Service

Snelle levering, handig dat ik het bij de Bruna kan laten bezorgen. Kan ik het na werktijd zelf ophalen.

Assortiment

Veel keuze en gunstig geprijsd.

Aanbeveling

Al met al tevreden, prima winkel om instrumenten te kopen.

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak8,0
  • Service10,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling10,0
Jp 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Helderheid

Service

Uitstekende service Hoge snelheid

Assortiment

Enorme sortering

Aanbeveling

Alles is hier PLUS

Extra toelichting

Aanbevolen!!!!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service-
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Jaap 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

De website had duidelijke categorieën en was makkelijk te gebruiken.

Service

Geen motivatie

Assortiment

Er was veel keuze, ook binnen de categorie die ik nodig had.

Aanbeveling

Mijn product kwam snel en goed binnen en ik ben geen problemen tegengekomen.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Willbert 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Snel aan te sluiten binnen 5 min. <br/>Sta ik te draaien .compact waardoor het makkelijk te vervoeren is.

Service

Online is alle hulp te vinden die je nodig heb en in de gebruiksaanwijzing

Assortiment

Veel keuze in functie en in prijs

Aanbeveling

Snel goed en duidelijk

Extra toelichting

Ben zeer tevreden veel opties in het aan passen van de effecten . en snel aan te sluiten .

Totaal score
Review score
9,5
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Kjeld 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Aankoop gemak en zonder problemen levering

Service

Goede snelle reacties op emails.

Assortiment

Heel veel spullen op voorraad

Aanbeveling

Mijn nummer 1 Nederlandse audio shop

Extra toelichting

Ik zou iedereen aanraden om hier iets te kopen, goede prijs en levering.

Totaal score
Review score
9,0
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Rollator69 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Heel erg veel op voorraad!

Service

Snelle levering, geen problemen

Assortiment

Ben nog steeds alles tegen gekomen, wat ik nodig had

Aanbeveling

Ik heb alles al benoemd

Totaal score
Review score
8,3
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Roger 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

S'avonds besteld de dag erna werd het netjes via Bax Shop geleverd

Assortiment

Voor de muziekliefhebbers is er genoeg te vinden

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
9,2
  • Gemak9,0
  • Service9,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
mous 09-07-2016
Online gekocht
Gemak

Kan alles supersnel vinden, veel keuze, meestal prima productbeschrijving

Service

Snel leveren, niet moeilijk doen. Nog niet meegemaakt dat iets teruggestuurd moest, dus daar kan ik niet over oordelen, maar zal ongetwijfeld ook prima gaan.

Assortiment

Super veel keuze.

Aanbeveling

Geen motivatie

Totaal score
Review score
8,2
  • Gemak9,0
  • Service8,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling8,0
Rob 08-07-2016
Online gekocht
Gemak

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Zoeken mag wat gespecificeerder. Nu toch nog heel wat scrollen naar wat je nodig hebt.

Service

Precies als beloofd. Snel in huis. <br/>Informatie (productspecificaties, maar vooral gebruik en keuzehulp)zou wat uitgebreider mogen.

Assortiment

Bax heeft een breed aanbod wat betreft categoriën van producten. Het aantal producten per categorie loopt erg uiteen, van heel veel tot beperkt.

Aanbeveling

In de fysieke winkel liepen we wat verloren rond. Druk en veel lawaai. Vriendelijke maar druk bezet personeel, waardoor het wat langer kan duren voor je geholpen bent.

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Geert 08-07-2016
Online gekocht
Gemak

Bestellen gaat heel eenvoudig

Service

Een keer een verkeerd product besteld, zonder gedoe het juiste toegestuurd gekregen

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Prima internet winkel, ruim assortiment

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment-
  • Aanbeveling10,0
Elijah Werners 08-07-2016
Online gekocht
Gemak

Ik vind erg goed dat alles zo snel binnen kwam, en helemaal goed zonder beschadigingen, ik heb veel plezier met alle apparatuur en alles werkt helemaal perfect!

Service

Ik kon het snel bestellen en het kwam heel snel aan geweldig!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Ik heb tot nu toe alles besteld via de webshop maar ik vind de webshop al goed laat staan de winkels

Extra toelichting

Neehoor ik heb alles wel gezegd wat ik kwijt kon

Totaal score
Review score
7,8
  • Gemak10,0
  • Service7,0
  • Assortiment8,0
  • Aanbeveling6,0
Gijs 08-07-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Goede service staan altijd te woord maar hebben alleen geen verstand van wat ze doen vertellen maar de helft waardoor je blijft bellen om het probleem maar op te lossen uiteindelijk wel gelukt

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Problemen met klantenservice <br/> <br/>Ledlensor b-stock artikel gekocht en zeer snelle levering. Echter was dut artikel kapot. Toen klantenservice gebeld en uitgelegd wat het probleem was. De goeie man vertelde mij als ik vandaag dat formulier op decsite invulde het nieuwe artikel gelijk naar mij toe gestuurd zou worden. Dus ik gedaan en heb dit zonder problemen retour kunnen steuren en aangegeven dat ik nu een nieuwe wil alleen geleverd op een ander adress. Dit kun je gewoon aangeven op de site. <br/>Na 2 dagen contact gezocht omdat ik niks had ontvangen van track and tracé nieuw product. Toen bleek dat ik de track and trace van het retour gestuurde product had moeten doorgeven dus ik dat papiertje gezocht en als nog doorgegeven. En alles nog eens doorgenomen. Ze zouden er nu alles aan doen om dit artikel vandaag nog naar mij toe te steuren omdat ik vrijdag op vakantie ga. En weer aangegeven dat het op een ander adress geleverd moet worden omdat ik het niet zelf in ontvangst kan nemen. Krijg ik die avond een mail dat ik eerst het verschil moet betalen van de b-stock en het nieuwe artikel is mij nooit verteld en had dat natuurlijk meteen gedaan want nu duurt het weer een dag extra want eerst betalen dan opsteuren dus nu met het gevolg dat het pas vrijdag wordt geleverd op mijn adress en niet op het adress wat ik had ingevuld op het retour formulier en wat ik dus ook nog een keer had doorgebeld. <br/>Erg jammer van de slechte communicatie

Totaal score
Review score
9,8
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling9,0
Susan Moonen 08-07-2016
Online gekocht
Gemak

Duidelijke website.

Service

Goed telefonisch advies

Assortiment

Breed assortiment

Aanbeveling

Ze doen wat ze beloven!

Totaal score
Review score
10,0
  • Gemak10,0
  • Service10,0
  • Assortiment10,0
  • Aanbeveling10,0
Reviewer 08-07-2016
Online gekocht
Gemak

Geen motivatie

Service

Ergens anders product gezien voor veel lagere prijs, doorgestuurd via whatsapp naar Baxshop. na enige tijd kreeg ik de bevestiging dat zij het voor de zelfde prijs aanbieden. TOP !!!!

Assortiment

Geen motivatie

Aanbeveling

Doen wat ze zeggen en adverteren !!!

Totaal score
Review score
8,8
  • Gemak8,0
  • Service9,0
  • Assortiment9,0
  • Aanbeveling9,0
Tom Farmer 08-07-2016
Online gekocht
Gemak

het is een simpele maar toch goede en duidelijke website.

Service

een goede service

Assortiment

het is een goed assortiment bijna alles wat er in moet zit erin

Aanbeveling

het is een goede winkel

Toon meer reviews