4AllShop - Reviews & Ervaringen

5,6 Lees 823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 4AllShop.

4AllShop stelt zich voor

4Allshop is een onderdeel van Webworks.nl B.V. U koopt via 4Allshop bij een zeer betrouwbare organisatie die actief is in de ICT markt. 4AllShop levert veel producten uit eigen voorraad. Door groot in te kopen krijgen wij tegen zeer gunstige prijzen geleverd. Hier laten wij onze klanten van mee profiteren. Onze producten laten wij door PostNL bezorgen, middels een track en trace link kunt u zien waar uw pakket zich bevindt.

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 review s geschreven in het afgelopen jaar

5.6

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HIK 01-04-2016 Online gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Ze zijn slecht bereikbaar, ik krijg geen reactie, pas na zelf nogmaals mailen/ bellen komt er een response.

Service
Geen, 4allshop ontloopt haar verantwoordelijkheid garantie en 4allshop biedt mij geen service. Ik mag het zelf oplossen. Bij aanspraak op garantie geven ze niet thuis en ontlopen ze hun verantwoordelijkheid. Met andere woorden, ik ben mijn geld kwijt.

Aanbeveling
Bij een defect product binnen garantie, ontlopen ze hun verantwoordelijkheid!
Onze A3 printer van HP heeft nooit naar behoren gewerkt. Vervolgens wilden we graag aanspraak maken op de garantie. We mochten de printer op eigen kosten naar 4allshop opsturen inclusief cartridges. Na extra mailen en bellen komt 4allshop an twee weken met een verhaal dat de printer op allerlei plekken is beschadigd tijdens verzending en daarom geen aanspraak meer kan worden gemaakt op de garantie. Na veel moeite en overleg met hun informatienummer (70ct) onze printer weer terug gestuurd gekregen. Een enkel intern plastic onderdeel bleek doormidden gebroken met dubieuze oorzaak. Zeer onprofessioneel, defect product leveren, in eerste instantie niet thuis geve, vervolgens geen enkele garantie bieden en in 't algemeen zeer onbehulpzaam.

Extra toelichting
Wij bestellen hier nooit meer!

Review criteria:

Slecht
Slecht
nvr 02-10-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede webshop. Je hoeft geen account aan te maken.

Service
Bezorging kan alleen via postnl.

Assortiment
Een van de weinige winkels die de webcam die ik wilde hebben kon leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
indy275 20-09-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zonder problemen makkelijk besteld, product is zonder problemen binnengekomen.

Service
Geen contact gehad met de klantenservice, mijn product kwam goed ingepakt binnen.

Assortiment
De Corsair Hyrdo H60 was enkel bij 4allshop verkrijgbaar.

Aanbeveling
Goede service en amper moeite om te bestellen.

Extra toelichting
Geen negatieve punten ondervonden zo ver.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Terminator 18-09-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geleverd, zonder problemen en met de afgesproken levertijd.

Service
Snelle support, goed uitgelegd

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad en gelijk leverbaar.

Aanbeveling
Zeker aan te raden, goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kopiko 16-09-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig binnen de afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
Mooi uitgebreidt assortiment

Aanbeveling
Scherpe prijzen en vlotte levering; doet wat zij belooft !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Csm13x 30-08-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelformulier

Service
Snelle Levering

Assortiment
Hadden alle componenten die ik ndig had voorhanden

Aanbeveling
Snelle en correcte levering, snelle email informatie en order verwerking

Extra toelichting
Zie beoordelingen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
volkje 17-08-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk en overzichtelijk

Service
product niet op voorraad maar binnen week toch geleverd

Assortiment
alles wat ik zoch te vinden en te vergelijken

Aanbeveling
correct, duidelijk, goedkoop, prima service

Extra toelichting
prijstechnisch de beste en goede en duidelijke service ook na vragen over levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rick-Meijer 11-08-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Laptop aangeschaft bij 4allshop, helaas had deze al direct storingen en voldeed niet aan de verwachting. Ik heb de live chat gedaan maar werd tijdens de chat al gebeld door de medewerker. Goed en zeer vriendelijk geholpen. Volgende dag product teruggestuurd met de juiste papieren erbij. Je moet de retour kosten wel zelf betalen, maar dat weet je van te voren al als je de bestelling hebt gedaan. Vrijdag verstuurd en dinsdag al bericht dat de administratie de opdracht heeft gekregen het bedrag te retourneren. Dit is een voorbeeld voor veel andere bedrijven hoe je met klanten moet omgaan, Zeker een aanrader om iets bij te kopen!! Vriendelijk personeel, deskundig en duidelijk. TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Paraman 23-07-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
Product niet op voorraad en bellen voor alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
robinkeur 21-04-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op de website kan je de producten makelijk vinden en er staan genoeg informatie die nodig zijn om een besluit te nemen.

Service
je word vriendelijk te word gesteld als je contact zoekt of mailt naar 4allshop.nl

Assortiment
Producten waren snel leverbaar

Aanbeveling
zeker te weten aanbevellen

Extra toelichting
website is over zichtelijk, informatie over producten zijn goed en de klanteservice is vriendelijk en help u mee de goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JoppieMaagd 21-04-2015 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze blijven erg vriendelijk en ze nemen alle tijd om je te helpen!

Service
Ik werd erg goed geholpen wanneer ik wat vraagjes had en binnen een half uurtje al antwoord!

Assortiment
Het assortiment is erg zeer ruim, toen ik alleen al zocht naar een camera die ik nodig had voor mijn vakantie naar Italië kwamen ze met zeer veel keuzes en heb dus precies kunnen vinden waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel je zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Space Mountain 11-03-2015 Online gekocht

Algemene score

1,0

Service
Een mankement (waarschijnlijk dode pixel) aan beeldscherm (nog geen week in bezit) via mail gemeld mét foto's als bijlage, verzendinstructie ontvangen, beeldscherm teruggestuurd zoals geïnstrueerd (is nl. maar 8 dagen geldig), kreeg 8 dagen later een ontvangstbevestiging, 15 dagen nogmaals en de mededeling dat er een barst in het beeldscherm is. Dat valt niet in de garantie. Het is (waarschijnlijk) gebeurd tijdens het verzenden (en nu komt het!) verzender was verantwoordelijk (krijg ik achteraf doodleuk gemaild). Dus wél gehandeld volgens verzendinstructie, maar ruim 200 euro lichter. In alle mails die erna volgden werd vooral aangegeven dat de verzender verantwoordelijk was.

Aanbeveling
Hoop dat het product wat je besteld in orde is. Zo niet en je volgt hun verzendinstuctie (maar 8 dagen geldig) op, dan kan het zijn dat je kan fluiten naar je geld. Als er een ander mankement tijdens het vervoeren ontstaat krijg je nl. doodleuk terug dat je, ondanks het feit dat je je aan hun verzendinstructie hield, verantwoordelijk was/bent voor de verzending én, dus NIET volgens hun instructie, het product verzekerd terug had moeten sturen.

Extra toelichting
Een mankement (waarschijnlijk dode pixel) aan beeldscherm (nog geen week in bezit) via mail gemeld mét foto's als bijlage. Het scherm werkt gewoon, maar zo'n "punt" midden op het scherm is toch vervelend. Via internet het mankement nogmaals gemeld, waarna een verzendinstructie werd ontvangen (8 dagen geldig). Het beeldscherm teruggestuurd zoals geïnstrueerd, waarna ik na 8 dagen een ontvangstbevestiging kreeg. Na 15 dagen nogmaals en de mededeling dat er een barst in het beeldscherm is. Omdat dat niet in de garantie valt, moest ik dat verklaren. Het is (waarschijnlijk) gebeurd tijdens het verzenden (en nu komt het!) verzender was verantwoordelijk (krijg ik achteraf doodleuk gemaild). Dus wél gehandeld volgens verzendinstructie, maar ruim 200 euro lichter. In alle mails die erna volgden werd vooral aangegeven dat de verzender verantwoordelijk was. Je moet je dus NIET aan hun verzendinstructie houden en je product verzekerd terugsturen. Houd je je wél aan hun instructie, zoals ik helaas heb gedaan, dan ben je aangeschoten wild (want zelfs mijn foto's waren niet goed genoeg) want je geld ben je kwijt. Advies: sla deze webshop over en kijk bij een andere!

Review criteria:

Slecht
hkooiman 24-12-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Besteld en de andere dag binnen.
Op site een groot assortiment.
Valt niet over te redetwisten, supershop.
Ontegenzeggelijk goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bakker99 10-12-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site waar je zonder al te veel nadenken door heen loopt. Van het zoeken naar de gewenste printer, tot en met het afsluiten van de betaling, in mijn geval met iDEAL, geen enkel probleem, obstakel en of onduidelijkheid tegen gekomen.
Prima verzorgde site en wat nog belangrijker is,Prima Service!!!

Service
De door mij bestelde Printer kwam netjes 2 dagen na de bestelling in mijn "brievenbus". Gedurende het gehele proces, van bestelling tot en met de levering word je via korte e-mailtjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Keurig! Zo hoor je om te gaan met klanten.

Assortiment
grote en duidelijk keuze binnen het door mij gezocht artikel.

Aanbeveling
Wie ben ik om iemand te vertellen dat hij/zij beslist ergens iets moet kopen.
Dit is een webshop die het bekijken meer dan waard is. Of je er dan wat koopt moet je uiteraard helemaal zelf weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hank46 02-12-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk beeld en verhaal over het product

Service
Product na twee dagen al in huis

Aanbeveling
Op gemak, service en prijs/kwaliteit staat 4AllShop met dit product bij mij bovenaan

Extra toelichting
Tot en met factuur alles perfect afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
A.Boot 28-09-2014 Online gekocht

Algemene score

3,7

Gemak
Webshop is erg gemakkelijk in gebruik. Het product word snel geleverd, maar bij retourneren is het gemak ver te zoeken.

Service
Zeer slechte bereikbaarheid. Telefonisch geen contact te krijgen, naast de kosten die je ervoor moet betalen. Per mail duurde het bijna een week voor ik reactie ontving.

Aanbeveling
Geen aanbeveling!
Zeer slechte service. Ik wou een product retourneren, na enige tijd kreeg ik eindelijk contact ivm een Retourformulier wat hiervoor nodig is. Hierbij werd per mail vermeld dat verzenden gratis is. Echter heb ik die kosten nooit terug ontvangen.

Extra toelichting
Zeer slechte bereikbaarheid. Slechte service!

Review criteria:

Goed
Slecht
kilianklh 20-09-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijzen, fijne website, snelle levering.

Service
Je hebt hier nog echt te maken met iemand die iets voor je kan en wil betekenen, afspraken nakomt, daar kom je verder mee! Iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het bedrijf.

Assortiment
Nieuwe producten die ik eigenlijk ergens anders moest gaan bestellen werden waar ik bij stond aan het assortiment toegevoegd.

Aanbeveling
Zonder meer.

Extra toelichting
Donderdag rond 17.00 uur wilde ik een bestelling gaan doen van diverse onderdelen bij 4allshop.nl. Goede prijzen fijne website doe al jaren daar boodschappen. Twee specifieke onderdelen moest ik nog ergens anders vandaan halen. Dacht, laat ik eens bellen... En tot mijn verbazing werd het eerste product waar ik bij stond aan het assortiment toegevoegd, ik werd dadelijk teruggebeld voor het tweede. 2 minuten later werd ik dus ook teruggebeld, hij had het nieuwe product maar even handmatig op de site gezet, kon ik het meteen mee gaan bestellen. Stond geen levertijd bij het artikel, dus ik vroeg ernaar, antwoord was dat het na het weekend binnen zou komen, zou ik het midden volgende week hebben. Dus ik einde van de donderdag de bestelling geplaatst, wat schetst mijn verbazing, volgende dag al verstuurd (wellicht deelorder dacht ik) maar de zaterdag dus de complete order nog ontvangen... goed verpakt. Super service! Je hebt hier nog echt iemand aan de lijn die iets voor je kan en wil betekenen afspraken nakomt daar kom je verder mee! Niks dan lof hierover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Webwinkelaar 11-07-2014 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Leveren het product binnen 24 uur. Één minpuntje is dat het product niet duidelijk op hun website beschreven stond. Via een andere site met meer informatie over het product bij 4AllShop heb ik het toch alsnog bij 4AllShop besteld.

Assortiment
Goed assortiment, redelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
eric_s 09-06-2014 Online gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Spullen die op voorraad zijn, heb je snel binnen

Service
Had een kapot product. in eerste instantie verliep de service wat stroef. Naderhand, na wat heen en weer gemaild te hebben, ging het beter. Nadeel is en blijft, dat je ze alleen kunt bellen met een betaal nummer.

Aanbeveling
Door het betaal nummer om eventueel te bellen.

Extra toelichting
Winkel is ok, maar voor persoonlijk contact moet je betalen, dat is jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
eric_s 02-06-2014 Online gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
SPullen die op voorraad zijn, snel binnen

Service
Ik heb een router gekocht met een probleem.
Heeft me 3 weken gekost om er achter te komen. De oplossing, stuur maar terug, als wij het ook constateren, krijg je een andere, anders moet je 35 euro onderzoekskosten betalen. En dan te bedenken dat de router nog geen maand out is.

Aanbeveling
goedkoop, maar matige tot slechte service
Router-shop is wat minder goedkoop, service is veel beter

Extra toelichting
Een groot assortiment, goede prijzen, maar de service laat de wensen over. Mijn router is defect, doet het gedeeltelijk niet, en soms wel. Nu moet dt eerst door de TD geconstateerd worden alvorens ik een andere krijg. In de tussentijd, heb ik geen router, dus geen internet. En dan is de kans er ook nog dat de TD het niet constateerd en ik 35 euro moet gaan betalen voo rhet onderzoek.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Bolwerker 01-12-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel

Service
Zeer goed

Extra toelichting
Snel/Goedkoop/Goed product/Goede service/Goed verpakt/Goede pakbon/Alles zeer goed !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
oomlammert 19-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website zonder fratsen

Service
besteld, volgendag in huis

Assortiment
kan altijd meer bij :p

Extra toelichting
usb wlan stick gekocht bij 4allshop omdat deze hem het goedkoopste konden leveren en de reviews goed waren. and can google be wrong? nope, google can`t be wrong Zo behoren internetwinkels te functioneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
teeka 10-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon zonder account aan te hoeven maken bestellen. Doeltreffend bestelsysteem.
Snelle reactie op mijn bestelling.

Service
Binnen een paar uur ontving ik de "vluchtgegevens" wanneer mijn bestelling zou aankomen.

Assortiment
Zeer ruime sortering en een goed geprijst!

Aanbeveling
Gewoon een puike webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TheMusketeer 08-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het hele proces is netjes geautomatiseerd en de voorraad wordt aangegeven op de website zodat je weet of het snel kan worden geleverd.

Assortiment
Wat ik zocht hebben ze niet in alle webshops. Hier was het ook nog eens direct voorradig.

Aanbeveling
Netjes ingepakt. Via track en trace nummer is bekend welke dag en tijd ze de levering komen brengen. Dit is niet mijn 1e bestelling en nog geen enkele klacht over levering of geleverde product.

Extra toelichting
Degelijk ingepakt. Geautomatiseerd bestelproces. Wel een dag later dan beloofde 24 uurs levering maar vooruit kan een keer gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Higgins 03-11-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer snelle bevestiging van de bestelling en levering. Laagste prijs. Goede specificatie op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
bertbadkuip 23-10-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Aanbeveling
Snel geleverd

Extra toelichting
Groot assortiment en alles vrij snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Emir55555 23-10-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles werkt naar behoren, zoals je van iedere webshop verwacht.

Service
Weinig op aan te merken, alles verliep goed, had dan ook niet veel besteld dus weinig ervaring mee.

Assortiment
Was op zoek naar specifieke pc-onderdelen, deze waren niet overal verkrijgbaar maar zij hadden hem en ook nog eens voor de laagste prijs

Aanbeveling
Zeker een kijkje waard, het zou je een hoop geld kunnen schelen.

Extra toelichting
Positief: Heel ruim assortiment. Tevens is er ook slim om gegaan met de verpakking van de bestelling, 1 van de producten werd namelijk in de doos van het andere product gedaan omdat hier meer dan genoeg ruimte voor was (is wel zo handig). Negatief: Beetje onoverzichtelijk, vooral de layout van de website ziet er wat gemakzuchtig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DrDiesel 17-10-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Leuke praktische deurbelset, plug en play, makkelijk te plaatsen. Snelle en correcte levering door 4AllShop.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
S.1972 17-10-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon goed, makkelijk besteld, snel geleverd....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ofie58 10-10-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling en krijgt een track en trace code

Aanbeveling
Van zoeken naar product tot levering, alles verliep soepeltjes.

Extra toelichting
Bij een andere shop (MyCom)geannuleerd omdat de leverdatum continu werd uitgesteld ivm niet op voorraad. Bij 4allshop waren er ruim 20 op voorraad tegen nagenoeg dezelfde prijs en werd de volgende werkdag netjes geleverd! Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dintch 05-10-2013 Online gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
volgens verwachtingen

Service
Snelle levering

Assortiment
genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
gubbens 18-09-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website en eenvoudige bestelprocedure.

Assortiment
4Allshop beschikt over een heel ruim assortiment.

Aanbeveling
4Allshop hanteert scherpe prijzen. Een volgende keer ga ik eerst bij 4Allshop kijken.

Extra toelichting
Gelukkig heb ik geen ervaring met de service van 4Allshop, want alles was in orde. Ik kreeg keurig een email toen mij gewenste product op voorraad was en de bestelling ging makkelijk en snel. De volgende dag in huis. De prijzen zijn scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Sa1d0k 11-09-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke shop. Prima communicatie en een uitstekende levering. Hier zou ik gerust vaker spullen willen kopen! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MediaEvents 08-09-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na probleem in het verleden een heel goede service ontvangen, daarom nu vaste klant bij hun.

Assortiment
Beetje eentonig die tienen maar ik kan er echt niets op aanmerken

Aanbeveling
Tja.... Lees het bovenstaande

Extra toelichting
De service die ik in het verleden ontving vanwege weigering garantie bij Samsung leerde mij dat dit bedrijf zijn klanten serieus neemt. Ik koop nergens anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marco-AM 03-09-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Helemaal tevreden, snel , zeer snel, een paar uur later een bericht dat het al klaar stond voor verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Floor Electronics 24-08-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel via de website bestellen

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Snelle bestelling en correcte afhandeling

Extra toelichting
Geen negatieve ervaringen met deze website. Uitgebreid assortiment, gemakkelijke betaling en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Bob Maks 16-08-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit mijn bureaustoel besteld.

Extra toelichting
Feilloos besteld en afgeleverd tegen de scherpste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
EbeGielink 12-08-2013 Online gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Voor het eerst wat bij 4allshop besteld, groot assortiment en goede prijzen, helaas niet goede ervaring met verzending. kreeg het product pas 3 weken na aanschaf, 2 keer een e-mail gekregen dat de levertijd uitgelopen was. toen ik uiteindelijk het product binnenkreeg was alles in goede conditie en werkt allemaal prima. alleen jammer van de levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
HaHe7 09-08-2013 Online gekocht

Algemene score

3,5

Service
Geen goed woord over voor de service van deze webshop.

Aanbeveling
Vanwege slechte service en bijbehorende beoordeling ook het advies om voor andere webwinkel te kiezen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Chyvma123 08-08-2013 Online gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Webshop netjes en toegankelijk

Service
Eerste levering betrof een gebruikt exemplaar. De tweede levering is nooit aangekomen. Pakket is elders afgeleverd en er is onder valse naam voor ontvangst getekend. Dat heet ook wel fraude. Tijd tussen bestelling=betaling is nu reeds 12 dagen. En het product is nog steeds niet ontvangen. Slechte communicatie! Het enige bericht tot nu toe is "men zoekt het uit". Zien de non-aflevering van het product als probleem van vervoerder, voelen zich niet betrokken en komen niet met service gerichte alternatieven. Voel mij als klant in de kou staan. Ik heb voor een product betaald en dan wil ik het ook ontvangen. De verkoper is verantwoordelijk voor leverproces. Bij problemen verwacht je service. En die is niet! gegeven. Zou er niet snel weer wat bestellen. Dan maar elders iets meer betalen, maar wel de wetenschap dat correct wordt geleverd en waar een klant er nog toe doet.

Aanbeveling
Een bedrijf dat niet correct levert of zoals in mijn geval helemaal niet levert en bovendien géén service verleend beveel je niet aan.

Extra toelichting
Deze winkel levert slecht en in mijn geval helemaal niet! Product nog steeds niet in bezit. Besteld op 28-7-2013. Deze beoordeling gemaakt op 8-8-2013. Slechte communicatie. Geen service.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
nicolaasgrm 01-08-2013 Online gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
wendy140486 29-07-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online makkelijk te bestellen

Assortiment
Product direct leverbaar

Aanbeveling
Al aanbevolen aan familie

Extra toelichting
Online makkelijk te bestellen Product direct leverbaar Geen ongemakken ervaren

Review criteria:

Goed
Goed
J.C.Campagne 17-07-2013 Online gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Werkt zoals je zou mogen verachten

Service
Zou ik niet aanbevelen.

- afhandeling klacht niet zoals ik vind dat het moet gebeuren.

Aanbeveling
Zou ik niet aanbevelen.
- afhandeling klacht niet zoals ik vind dat het moet gebeuren.
Ik zijn meer dan genoeg andere web shops waar je soort gelijke artikelen kunt bestellen tegen nagenoeg dezelfde prijs.

Extra toelichting
Kan mij wel iets voorstellen bij het commentaar hierboven. Zelf een acculader inclusief 4 accu's besteld. Product stond 2 maal op de site, met een verschillende prijs, maar met dezelfde afbeelding en specificatie Uiteraard de goedkoopste van de 2 besteld. - was eerst niet direct leverbaar. levertijd circa 5 dagen. - direct daarna een bericht; wordt direct geleverd. - Na ontvangst kreeg ik een oudere versie van het product, niet met de afgesproken accu's, maar met een oudere / mindere versie van deze accu's - Mail gestuurd met daarin mijn klacht. Mail is niet opgepakt door het bedrijf zoals ik zou verwachten. - Ik zit nu met een 4 tal accu's die ik niet besteld heb.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Roan_Smeets 13-07-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is zeer makkelijk te vinden op de site.

Service
Prima overzicht op al je orders.

Assortiment
Een gigantisch aantal producten in elk opzicht.

Extra toelichting
Deze winkel heeft een breed assortiment aan producten, niet alles maar wel heel veel, ook zijn de levertijden uitstekend, ik kreeg mijn product de dag erna al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Streepje59 18-06-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzichtelijke site., snelle zoek functie.

Service
Snel contact via telefoon., geen product opdringend verkoop praatje.

Assortiment
Heel breed voor huis en keuken gebruik en ook als professional kun je slagen.

Aanbeveling
Je kunt er met gerust gevoel online kopen en ook het betalen gaat perfect.

Extra toelichting
Alles heb ik hierboven al vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kaka122 12-06-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles makkelijk te vinden.

Service
snelle levering en netjes verpakt

Assortiment
mooi breed Assortiment en alles is te vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
snelle levering op tijd en netjes verpakt en alles geleverd.

Extra toelichting
snelle levering op tijd en netjes verpakt en alles geleverd. zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theodorus51 09-06-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke website en snel te bestellen

Service
netjes bevestigingsmail en verzendmail gekregen

Assortiment
Er is een enorm assortiment voor alle merken printers en ook nog van verschillende producenten

Aanbeveling
makkelijke website,snel bestellen,goede informatie en niet geheel onbelangrijk de goedkoopste die ik kon vinden.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bij deze webshop vinden echter wel goede en snelle service en goed product ik kan dit dan ook aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DjKevin1 06-06-2013 Online gekocht

Algemene score

6,7

Extra toelichting
Goede service en snelle levering, zeker aan te raden naar mijn mening groot assortiment en de producten die ze verkopen zijn ook van kwaliteit!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
JPM77 30-05-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, aanmelden zo geregeld en geen poespas!!!

Assortiment
Voldoende aanbod en keuze.

Aanbeveling
Zeer tevreden over snelle levering, overzichtelijke site en gemak van bestellen.

Extra toelichting
Qua prijs niet alleen erg gunstig maar ook gemak van bestellen, overzichtelijke site en aanbod mag deze site met recht een dikke voldoende ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Autumn Retreat 22-05-2013 Online gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker in je luie stoel bestellen

Service
Artikel wordt volgende dag geleverd

Assortiment
Heb ik niet zo op gelet.

Aanbeveling
-Goede service
-snelle levering
-zorgvuldig verpakte goederen
-betaling na aankomst goederen
-regelmatige update berichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews