Review: Sangean RCR-3 van Efdri
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Efdri
14-09-2011
Het kermisorgel, is absoluut de eerste wekker in men leven die precies weet wat ik wil. Dat er een radio in zit, is geen noodzaak, is wel stemmig.
Ook een gewone wektoon is mogelijk. Die gebruiken we niet, weten niet met welk geluid wij gewekt worden, stel je voor, het zijn schreeuwende biggen?
Het enige nadeel is de prijs, die is hoger dan de doorsnee wekkers. De prijs voorkomt wel, dat je hem tegen de muur smijt. Is ook een vorm van besparing, Vijf kapotte wekkers zijn samen duurder dan deze ene.
Als eerste, er zijn 4 (radio) wek mogelijkheden. 2x FM, 2x AM.
Ten tweede, elke dag van de week, kan je op een eigen wektijd instellen.
Er zijn twee klokjes op, een digitale display, en een gewone ouderwetse wijzerplaat.
De klok is radio gestuurd, stelt zichzelf in op de Eur.tijdzone.
De display en wijzerplaat, worden helder blauw verlicht met leds, die zijn wel te dimmen. De wijzerplaat verandert van kleur - oranje – tijdens de wektijd.
Er zijn meer mogelijkheden, die zoek ik nog wel uit.
Een cd-speler en/of, een koptelefoon kan er op gesloten worden.
Het klokje is wit, over de uitvoering, kunnen de meningen verschillen, wij, mijn gade en ik vinden hem leuk, vandaar ons eigen, liefkozend Kermisorgeltje.
Even een privé idee, Stel 2 wektijden in, die gene die er als eerste uitmoet, kan bij de tweede wektoon de andere ook wakker porren.
- Geluidskwaliteit
10 - Leesbaarheid display