Review: Philips HF3475 van doornroosje13
- Plaats een vraag
- Plaats een review
doornroosje13
19-09-2008
Sorry, maar ik ben het niet helemaal met Gijsbert eens. Ten eerste is het wakker worden een stuk aangenamer geworden. De lamp is inderdaad niet vervangbaar, maar volgens de beschrijving moet deze bij normaal gebruik toch 7 jaar mee kunnen gaan.
Het is een aangenaam licht. Zeer zeker niet kil. Oke, exact als het zonlicht misschien niet, maar toch prettig en zeker fel genoeg (ook om bij te lezen)
Over de geluiden zul je mij ook niet horen klagen. Ik ken de geluiden van de vorige uitvoering niet, maar bij deze uitvoering is naar mijn mening genoeg keus en klinken ze ook goed en zijn prettig om aan te horen.
Het bedieningsgemak is uitstekend en zijn de minpunten van de vorige uitvoering zeker verbeterd. De lamp ziet er mooier uit en toch echt wel een stuk kleiner. Hij neemt inderdaad ruimte in op je nachtkastje, maar hier staat tegenover dat je geen aparte wekker en lamp meer nodig hebt.
Als je werkelijk met zonlicht en levensechte vogels wakker wilt worden, dan kun je waarschijnlijk beter buiten slapen. Ik vind dat het met deze lamp goed gelukt is om dat na te bootsen.
Dus voor mij geen ochtenhumeur: ik word op een prettige manier wakker.
- Geluidskwaliteit
8 - Leesbaarheid display