Philips AJ3226/12

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips AJ3226/12 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,9

Schrijf een review

missure 22-12-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Philips AJ3226/12

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en na verschillende wekkerradio's te hebben uitgeprobeerd (en teruggebracht), uiteindelijk deze gehouden.

Ik had een aantal eisen:
- Goed leesbare letters: Bij deze wekker zijn de letters prima te zien! Zelfs van onderen gezien gaat dit prima. Mijn nachtkastje is iets hoger dan mijn bed. Het scherm staat wel schuin naar boven, maar de letters zijn recht naar voren gericht.
- Geen fel licht om een boek bij te lezen: Omdat het scherm niet veel groter is dan de letters, is er weinig verder licht om de kamer te verlichten. De letters zijn helder groen, maar verlichten de kamer niet in tegenstelling tot andere wekkers die ik geprobeerd heb.
- Makkelijk in te stellen: Mijn oude wekker was ook van philips en had de knoppen ongeveer op dezelfde plek als waar deze ook zitten. Voor mij dus makkelijk. Per alarm (2) is er een aparte knop om deze op uit, radio of buzzer te zetten. Het instellen van een alarm: Tijd vooruit spoelen gaat snel, achteruit gaat langzaam. Het alarm is dus niet voor uren en minuten apart in te stellen.
- Liefst digitale tuning om makkelijker in te stellen: Op deze wekker zit een analoge tuning. Met verschillende wekkers heb ik problemen gehad om de zender in te stellen zonder geruis, maar met deze geen problemen gehad. Met het geluid heb ik geen problemen. Voor een wekkerradio is het prima, ook bij een hard volume.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Websurfman 10-02-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Philips AJ3226/12

Algemene score

3,0
Verschrikkelijk slechte geluidskwaliteit: Hiervan wordt je gillend wakker (werkt dus wel als wekker (:-( ).

Display schuin geplaatst, waardoor slecht afleesbaar.

Hoog (2,5W) energieverbruik in standby.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Specificaties

EAN
8712581402723, 3610170850786
Partnumber
AJ3226/12
Introductie model
2008
Releasedatum
May 2008
Op Kieskeurig sinds
June 2008