Trust Webcam WB-1400T

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Trust Webcam WB-1400T op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,9

Schrijf een review

Martinro87 26-07-2011
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Trust Webcam WB-1400T

Algemene score

6,0
ik heb er een paar van gekocht, niet om voor webcam voor mijn computer te gebruiken voor wanneer ik chat (want daar gebruik ik de Logitech C210 voor) maar heb er 3 van staan als ip webcam, gelinkt aan mijn telefoon, waardoor ik ze als beveilegings camera in mn huis kan gebruiken (voor te kijken wat mn hondjes thuis uitvreten als ik aan het werk ben)

als het begint te schemeren word het beeld wat onduidelijk, in het donker zie je echter zo goed als niets (lampje aan, probleem opgelost)

er zit geen microfoon op,
maar dit is voor mij geen probleem want ik heb ook de Logitech C210 als ip camera in gebruik, en daarvan is het beeld echter veeel beter van, zelfs in het donker en schemer,

voor waar ik ze voor gebruik werken ze goed, kan overdag goed zien wat er in mn woonkamer gebeurd (ook wat er op de achtergrond gebeurd)
beeld blijft echter soms haperen (waar ik me niet aan stoor omdat ik dan nog 3 andere schermen heb) maar voor gebruik als webcam kan het wel als zeer storend ervaard worden.

als je een goedkope cam zoekt, die niet perfect beeld hoefd te geven is dit een ideale cam,

maar als je wat beter beeld wilt, gooi er n tientje bovenop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Bart97 03-04-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Trust Webcam WB-1400T

Algemene score

6,0
Ik heb deze webcam gekregen van mijn verjaardag en ben er stik blij mee. Het beeld kwaliteit is echt goed en je krijgt vloeiende bewegingen inplaats van die houterige beelden. De kleur doet hier en daar raar maar dat is niet erg. De instructies waren bar slecht. Ik snapte er maar weinig van. Het leuke is dat je er ook foto's mee kunt maken!!

+goedkoop
+mooi beeld in verlelijking met zijn prijs
+compact
+foto's maken

-instructie
-microfoon

Voor deze webcam met een prijs van minder dan een tientje kun je hem niet laten liggen. Wil je echt goed met elkaar kunnen chatten/praten dat zou ik toch een andere kiezen. Wil je gewoon goede beelden dat is dit niet slecht!!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Specificaties

Partnumber
14382, TRU14382, 14382T
Introductie model
2005
Op Kieskeurig sinds
September 2005
Releasedatum
June 2008
Afmetingen (H x B x D)
8,2 x 6,4 x 8,4 cm
EAN
8713439143829
Kleuren
zilver