Review: Whirlpool Denver1600 van PJ Hettema
- Plaats een vraag
- Plaats een review
PJ Hettema
18-12-2011
Na 1 jaar en 3 maanden begeven de kunststof wasbewegers in de trommel het. Whirlpool gebeld voor nieuwe, maar er moest en zou een monteur voor komen om ze te plaatsen. Ik was zelf niet thuis, maar de reparatie koste ruim 160 euro omdat er muntjes in de pomp gevonden werden en Whirlpool wijst dat als oorzaak aan. Wat een onzin! Kwaliteit deugt gewoon niet. Ze beloven wel 2 jaar fabrieksgarantie, maar puntje bij paaltje zoeken ze naar een excuus. De rekening is echter niet betaald en ik was ook niet van plan te betalen.
Machine wast verder prima, maar deze Whirlpool service is werkelijk "Kwaliteit Uitermate Treurig". Leg maar eens uit: een rekening van 160 euro binnen garantie voor een machine van iets meer dan 400 euro. Beste Test Consumentenbond ook nog (kunnen ook niets doen zeggen ze).
- Wasresultaat
Whirlpool Denver1600 wasmachine - Wasresultaat
Reactie:
neilton
28-02-2012 -
Ja,ik zie deze behandeling van de klachten heel veel bij Whirlpool en Bauknecht(zelfde firma), heb soortgelijks mee gemaakt en moest ook onterecht betalen, het lijkt erop dat ze hier op uit zijn en de reparateur de opdracht mee geven om zo hoog mogelijk te scoren om klanten die garantie hebben toch te laten betalen, ik kom dat heel vaak tegen in de klachten die ik op het internet aantref, het is een Amerikaanse firma, arrogant en heel erg onvriendelijk, sindsdien ik dit heb meegemaakt hou ik zo een beetje alle klachten van Whirlpool en Bauknecht in de gaten om een patroon te vinden in hun handelswijze.
1. Onvriendelijke en arrrogante Serviceafdeling te Breda.
2. Veel apparaten begeven het al na enkele maanden in gebruik te zijn.
3. Whirlpool probeert de klant te laten betalen ofschoon het een garantiegeval is.
4. Monteurs beamen bij de klant thuis dat er veel gebreken aan hun toestellen zijn.
Daarom raad ik een ieder aan alvorens men tot aankoop over gaat van een Whirlpool of Bauknecht produkt eerst eens naar klachten te googlen op het internet en je ziet waarover ik het heb. Overigings heeft Ikea ook veel witgoed van Whirlpool, daar zie je ook hetzelfde probleem m.b.t. de deugdelijkheid.
Reactie:
Helen1964
09-02-2012 - hallo ik heb nu het zelfde probleem oorzaak weet ik niet. alle drie de kunsstof stukken zijn afgebroken. Mijn wasmachine is op 26 januari 2011 geleverd dus bijna 12,5 maand oud. Hoe kunnen er muntjes in je pomp verdwijnen er zitten toch allerlei veiligheids randen waardoor als je per ongeluk een eurostuk in je zak laat zitten dit niet zomaar in de pomp terecht kan komen? Hoe is het veder met de factuur die u belast is gegaan? heeft u uit eindelijk toch moeten betalen? of heeft u via een andere instantie dit factuur aangevochten? 22 februari komt de monteur langs. Mijn inziens kunnen ze dit niet ter plekke repareren want ze zijn afgebroken. Was dit bij u ook? of allleen los gegaan? Graag zou ui van u een reactie hierop krijgen. Alvast bedankt. vriendelijke groeten, Leny
| Vorige review | [ Review 2 van 21 ] | Volgende review |