Siemens iQ700 varioPerfect

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 varioPerfect op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

woz3 04-03-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Siemens iQ700 varioPerfect

Algemene score

5,0
Heb de WM16S444NL nu ruim een jaar in het bezit. De wasmachine is zuinig en stil. De vormgeving is wel mooi maar de tiptoetsen van het bedieningspaneel werken niet fijn: je drukt wel maar vaak pakt deze niet wat zeer irritant is. Belangrijker dan de vormgeving is het wasresultaat.
Het wasresultaat is wat je van een wasmachine zou verwachten: schone was. Echter, het wasresultaat heeft wel een bijeffect: kleine gaatjes in de kleding na het wassen en sokken en andere kleine kleding van de kinderen komen regelmatig in het waterfilter vast te zitten (foutcode e-18). Zelfs een dure katoenen jurk van mijn vrouw is kapot gescheurd.

We hebben spijt dat we Siemens hebben gekocht. We hadden 14 jaar een bauknecht in gebruik zonder problemen, totdat deze werd vervangen door de siemens omdat we een grotere trommel nodig hadden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

J.Ouwehand 09-01-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Siemens iQ700 varioPerfect

Algemene score

9,0
Ter vervanging van een oude Whirlpool hebben wij gekozen voor deze Siemens. De bediening is digitaal en intuïtief. Vooral de mogelijkheid om een wasprogramma sneller te laten verlopen (speedperfect) gebruiken wij vaak. Het droogresultaat is goed voor een 1400 toerenmodel. De duurzaamheid zal in de loop van de jaren moeten blijken. Maar dat bij Siemens denk ik wel goed (vandaar een 9 voor de duurzaamheid).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
wit
Kleur deur
Wit
Uitvoering
voorlader
Motor type
koolborstelloze motor
Materiaal kuip
kunststof
Materiaal trommel
rvs
Energieverbruik per jaar
189 kWh