Review: Samsung WF7604NAW van charlesvk

charlesvk
13-07-2010
Na veel wikken, wegen, reviews lezen en winkels bezoeken, hebben we voor deze machine gekozen. Wij kunnen het af met twee keer wassen per week, wat we hebben laten meewegen in onze keuze. Zo kunnen wij bv. een droogrek gebruiken en hebben geen droger nodig. De meerprijs voor een A+(+) machine haal je er bij ons gebruik volgens mij niet zo snel uit.

Desalniettemin komt de was er behoorlijk droog uit en hij is schoon. We lazen verder veel over machines die met zeer weinig water wassen; nou, bij deze machine staat de was lekker in het water (en ja, ik denk ook aan het milieu).

Het is een zeer makkelijk te bedienen apparaat, dat stabiel staat tijdens centrifugeren op 1400 toeren. Hij is een stuk stiller dan onze vorige machine (een Candy, die het trouwens zo´n 20 jaar heeft uitgehouden!).

Hij heeft geen ´diamond shape´ trommel of direct drive, maar de ophanging van deze trommel komt goed over. Ik ontdekte ook, dat als de was klaar is, de deur nog 1 à 2 minuten vergrendeld blijft. Handig dat de machine zichzelf uitschakelt na afloop.

De service bij Internetshop.nl is tot nu toe erg goed bevallen. Fijn dat je via de chat vragen kunt stellen, bovendien kost dat je geen 50 cpm. Ik werd zeer correct geholpen. De levering verliep ook volledig zoals afgesproken. Voor zo´n Euro 13,00 extra zetten ze het apparaat voor je neer en nemen de oude en de verpakking weer mee. Netjes en de helft goedkoper dan bij sommige andere aanbieders van deze service.

De toekomst moet uitwijzen hoe duurzaam deze machine is, maar het lijkt veelbelovend. Voor deze prijs kun je dit ook zonder kopzorgen aankijken.
4 sterren

• Wasresultaat
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 13 van 28 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
5 sterren
9,2
36 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Samsung
Samsung adviseert u om enkel aankopen te doen bij Officiële dealers. Hiermee heeft u de zekerheid dat u een product koopt dat bestemd is voor de Nederlandse markt. Officiële dealers worden beleverd door Samsung Electronics Benelux erkende distributeurs en bieden volwaardige Nederlandse garantie en ondersteuning.
€ 343,00 € 383,00 incl. portokosten Bekijk
Naar alle prijzen