Review: Samsung WF7604NAW van ananasbloesem

ananasbloesem
25-03-2010
Conclusie: Een wasmachine met heel veel kwaliteit voor een spotprijs. EEN ECHTE AANRADER!

Besteld via Mokio.nl (echt een aanrader voor A'dam en omgeving) Perfecte service, bezorgkosten zijn meer dan goed, je bepaald zelf wanneer er bezorgd wordt kan van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Woon 14 hoog, hebben keurig tot aan de hal in onze woning bezorgd, niets te klagen.

Heb de wasmachine nu 2 maanden in bezit en ik ben er meer dan tevreden over! Het kunnen verstellen van de eindtijd is een groot voordeel evenals de overige ruime keuzemogelijkheid aan programma's.

Veelzijdig, prima vormgeving, weinig tot geen last van geluid bij centrifugeren en niet onbelangrijk: de was is schoon! 30, 40, 60, 95 graden, schoon.

Heb nog getwijfeld om een tweedehands aan te schaffen maar voor dezelfde prijs (wellicht iets meer) heb ik veel meer kwaliteit dan een tweedehands.

Ik ben nog nooit zo blij geweest met een nieuwe wasmachine en raad 'm iedereen aan!
5 sterren

• Wasresultaat
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 15 van 28 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
5 sterren
9,2
36 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Samsung
Samsung adviseert u om enkel aankopen te doen bij Officiƫle dealers. Hiermee heeft u de zekerheid dat u een product koopt dat bestemd is voor de Nederlandse markt. Officiƫle dealers worden beleverd door Samsung Electronics Benelux erkende distributeurs en bieden volwaardige Nederlandse garantie en ondersteuning.
€ 343,00 € 383,00 incl. portokosten Bekijk
Naar alle prijzen