Review: Miele W5821 van firehuub

firehuub
27-01-2011
hebben ook de miele w5821 maar we vinden het centrigugeren niet goed was komt er nog nat uit terwijl wij zelf 1600 toeren wilde en de verkoper aangaf dat 1400 zat was hebben er spijt van.meer menssen dit probleem .hebben wel garantie verlenging,maar eeerst hier maar de vraag,groet hp
4 sterren

• Duurzaamheid
Reactie:
mrs mien
17-10-2011
ik heb een w5903 met 1400 toeren, volgens mij maakt het niet uit 1400 of 1600 toeren, mijn vorige machine had 1300 toeren ,die was kwam er droger uit.
Het komt doordat de machine maar 1 minuut op 1400 toeren draait, bij navraag is dat om de lagers te sparen.
Nu laat ik de machine nog een keer het centrifuge progamma draaien, jammer dat dat moet.
Vorige review [ Review 5 van 10 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
77 winkelreviews
9,2
205 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Miele
Dit apparaat wordt rechtstreeks door Miele Nederland bij u thuisbezorgd. Hierdoor weet u zeker dat u een Miele apparaat heeft met de originele Miele fabrieksgarantie. Bovendien kunt u rekenen op de bekende jarenlange service en betrouwbaarheid van dit originele Miele apparaat. Deze rechtstreekse aankoop bij Miele Nederland is alleen mogelijk bij de Miele online Agents die dit logo voeren.
Naar alle prijzen
Miele W5821