Hotpoint AQD1170D 69 EU

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hotpoint AQD1170D 69 EU op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Hero35 15-07-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Hotpoint AQD1170D 69 EU

Algemene score

5,0
Van het begin af aan, maakt de machien een enorm kabaal bij het centrifugeren. Meerdere keren monteur geweest van Indesit/Hotpoint, maar volgens de monteur is dit normaal bij deze wasmachine. Helaas stelt de verkopende partij: Coolblue in deze ernstig teleur. Deze geeft aan weinig tot niks voor me te kunnen doen en daarmee sta je als klant dus met lege handen, niet kopen dus!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Slecht
Hero35 21-07-2015

Update: Inmiddels heeft Coolblue de zaak opgepakt en mag ik een nwe. machine voor hetzelfde bedrag uitzoeken en daarmee heeft Coolblue dus keurig gehandeld, echter is de service van Indesit/Hotpoint bedroevend slecht en zou ik dit merk hierdoor dan ook zeker afraden.

Reageer

Hero35 27-08-2014
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Hotpoint AQD1170D 69 EU

Algemene score

7,0
Sinds enkele dagen in het bezit van de combinatie. Ziet er mooi en degelijk uit. Helaas standaard geen aquastop in/op gemonteerd. Geen Nl. handleiding meegeleverd. De wasprogramma's zijn zeer beperkt in te stellen, waardoor deze onnodig lang duren, hierdoor duurt een witte was ruim 2 uur. Het drogen duurt ook veel langer dan bij een condensdroger, zo ben je zo 4/5 uur verder voor een schone droge was, zeker met het oog op energieverbruik niet handig. De was komt erg droog uit de machine ongeacht welke stand je gebruikt en hierdoor ook gekreukt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
wit
Kleur deur
Zilverkleurig
Fabrikant kleur(en)
wit
Type/soort
was-droogcombinatie
Uitvoering
voorlader
Kastontwerp
vrijstaand
Motor type
koolborstelloze motor