Bauknecht WAK 2470

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bauknecht WAK 2470 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

PascalN 20-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snel kapot...

Geschreven voor: Bauknecht WAK 2470

Algemene score

3,0
Gekocht in 2013. Sinds een paar maanden (2020-2021) "danst" de machine en bonkt bij overgang naar hogere toeren zo hevig dat ik vrees dat ooit het deurtje er zal uitvliegen. Nochtans - als alleenstaande - weinig gebruikt. Herstelling zou minstens € 200 kosten (waarschijnlijk ophanging van de trommel). Een miskoop geweest dus. Nooit geen Bauknecht meer voor mij!!

Minpunten

  • Luidruchtig
  • Niet duurzaam
  • hoog verbruik van water en elektriciteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

PacoV 24-07-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Bauknecht WAK 2470

Algemene score

3,0
We hebben deze machine nu 2,5 jaar in gebruik. En met een woord, 'waardeloos'. Is ons aanbevolen door BCC omdat deze machine precies bij onze wensen aansloot. Normaal kijk ik eerst op internet naar recensies, echter deze machine was destijds zo nieuw dat die er nog niet waren. Na onlangs de zoveelste problemen weer eens gekeken op internet en inderdaad veel slechte recensies.
Naast het feit dat het apparaat niet goed schoon wast en heel veel lawaai maakt tijdens centrifugeren is het een slecht gemaakt apparaat.
Bij ons brandde na 4 maanden de printerplaat door, deze is toen kosteloos vervangen. Nadat we twee weken zonder machine zaten omdat onderdeel besteld moest worden. Erg vervelend met kleine kinderen. Ook waren toen de plastic wasribben kapot. De monteur van Whirlpool gaf aan aan dat het apparaat diverse ontwerpfouten had, waaronder de plastic wasribben. Na een maand weer kapot en weer ribben vervangen. En verrassing na een week of drie weer losse wasribben. En daarna in plaats van steeds een halve dag vrij nemen om op een monteur te wachten, ze zelf maar weer vastgeklikt, dat bleek achteraf niet handig. Toen ze op het laatst bijna elke wasbeurt los schoten, heb ik gebeld voor een monteur en klachten. Maar helaas we hadden het apparaat toen al 2 jaar en 2 weken en dus geen garantie meer en minimaal 100 euro aan kosten. Aan een wettelijk voorgeschreven verdeling van de kosten in verband met de verwachte economische levensduur van het product hadden ze geen boodschap bij BCC.
Daarna bijna 4 maanden aan lijntje gehouden door BCC en Whirlpool en uiteindelijk na heel veel bellen, mailen en schrijven een mail. Excuus we hebben fouten gemaakt, is niet netjes gegaan, maar... we kunnen niets voor u doen.
Kortom de kwaliteit van de Bauknecht WAKECO 2470 is heel slecht, wat hun eigen monteur beaamde. En dat voor een machine van 550 euro. Verder is de service van BCC beneden alle peil. Ze doen van alles behalve het geven van High Service. Ze verwijzen naar fabrikant, geven geen reactie, bellen niet terug en denken totaal niet mee.
Voor mij nooit meer Bauknecht of BCC!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
wit
Kleur deur
Wit
Uitvoering
voorlader
Stapelbaar
Ja
Motor type
koolborstelloze motor
Materiaal kuip
kunststof
Energieverbruik per cyclus
1,19 kWh