Review: Zanussi ZTE285 van Nikera
- Plaats een vraag
- Plaats een review
Nikera
05-12-2011
Nadat mijn 9 jaar oude zanussi TC7114 mijn was niet meer droogde doordat de trommel niet meer draaide aarzelde ik geen moment om deze te vervangen door de ZTE 285. Ben altijd zeer tevreden geweest over mijn vorige Zanussi en daarom lag die keuze niet moeilijk. Doordat ik al gewend was aan het gebruik viel mij als eerste op dat de waterhouder is verplaatst. In de reviews heb ik meerdere keren gelezen dat er problemen zouden zijn met het goed legen van de houder. Ik heb ontdekt dat het blauwe tuitje uittrekbaar is, dan is geheel legen geen enkel probleem. Indien aangesloten op de afvoer hoef je de waterhouder natuurlijk niet te legen. Deze droger heeft meer mogelijkheden dan de TC 7114, daarbij is er ook een keuze tussen een electronisch programma of een tijdgestuurde droging.
De droogresultaten zijn goed zoals verwacht mag worden en afhankelijk van het gekozen programma. Het tweedelig filter systeem is voor mij ook niet onbekend.
De oude Zanussi is nog niet weg gedaan. Het bleek slechts de poly snaar te zijn. Deze wordt vervangen en dan kan mijn dochter er nog plezier van hebben.
- Droogresultaat
8 - Mogelijkheden