Review: Siemens WT46W560 van linefarmer1
- Plaats een vraag
- Plaats een review
linefarmer1
15-08-2009
Bij ons is de monteur ook voor de 2e keer langs geweest.
Aangezien we 2 katten hebben, kregen we al gauw na de aanschaf te maken met de melding dat de waterbak vol zit met water.
Het probleem is idd bekend bij Siemens.
De eerste keer dat de monteur kwam heeft hij een dikkere rubberen ring geplaatst en een andere pluizen filter.
Helaas nadat de monteur weg was kregen we de melding weer.
Na een aantal weken kwam de 2e monteur langs.
Die heeft een software update gedaan, de slangen langdurig doorgespoeld (er kwamen allemaal proppen haar uit)
De garantie is idd verhoogd naar 5 jaar. Helaas hebben wij een extra garantie genomen, wat nu voor niets is geweest.
We zijn benieuwd hoelang het nu gaat duren tot we de melding waterbak vol weer krijgen. De nieuwe filter is namelijk niet toereikend. De kattenharen steken uit de filter en komen dan in het systeem terecht. De monteur is hiervan op de hoogte en heeft zijn bevindingen doorgespeeld naar Siemens.
Al met al zijn wij uitermate tevreden over deze machine. Je hoort de machine bijna niet, de was is perfect droog en kreukvrij. En het scheelt een heleboel geld aan stroomkosten.
Dat het een machine is die nog niet is klaar is nemen we op de koop toe. Als consument staat je 100% in je recht als de machine je niet mocht bevallen.
Voor duurzaamheid vul ik toch een 7 in, omdat de materialen die worden gebruikt van goede kwaliteit is. En de problemen hebben niets te maken met de kwaliteit van de materialen, maar met de KEUZE van de materialen.
- Droogresultaat
9 - Mogelijkheden