Review: Siemens WT46W560 van Hugo_kieskeurig

Hugo_kieskeurig
06-01-2010
3weken terug gekocht en inmiddels al ruim 30 droogbeurten verder zijn we zeer tevreden.

Siemens heeft de nodige updates doorgevoerd in de machines die nu verkocht worden, want van alle problemen die door overige gebruikers gemeld worden hebben wij geen last (meer).

Enige wat wel flauw is, dat de stilheidstest ongetwijfeld met handoeken is gedaan, i.p.v. met kleding met metalen knopen e.d. Die knopen maken namelijk een relatief harde tik per rotatie v.d. trommel. Maar hij staat bij ons op de badkamer en storend is het niet. Ik slaap naast de badkamer en heb er geen last van.

Siemens heeft hun best op gedaan op de knopjes. Zoals op hun website vermeld staat "De nieuwe touchControl bediening van Siemens ziet er
niet alleen zeer fraai uit, het is ook zeer eenvoudig om uw
droogautomaat te bedienen. Licht aanraken is voldoende
om de gewenste functie te kiezen" De knoppen gaan zo vloeiend dat ik hem wel eens op Start/pauze druk als ik er langsheen loop. Dus net te gevoelig. Ook als je nog niet op een knopje kan drukken, krijg je als gebruiker geen bevestiging dat het nog niet kan, dus ga je nog harder drukken. Ook niet de bedoeling denk ik.

Droogresultaat is erg goed en de was ruikt eindelijk eens echt lekker!

Doordat de condensor zelfreinigend is (door middel van water uit de opvangbak) Zit er op dit model geen afvoerslang. Maar als je de reden weet is, vind het geen gemis. Ten overvloede, met een niet schone condensor gebruikt de droger(fors) meer energie.

Door de lage temperaturen gaan ook overhemden prima en sportkleding op de speciale outdoor-stand is ook geen probleem.

Wel mis ik de functie dat het wasgoed gewogen wordt, zodat je weet hoeveel er nog in kan. Al weet ik niet of dit überhaupt wel kan, i.v.m. droog en nat gewicht.

Qua vormgeving is die prima voor een droger, een verlichte trommel en grote kijkopening geeft plezier.

Eigenlijk hebben we hem gekocht omdat die op lange termijn het goedkoopste is, qua stroom prijs en verbruik. En je hebt een prachtige droger i.p.v. budget merk..

• Droogresultaat
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 15 van 28 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,1