Philips VR 550
Philips VR 550 reviews & vragen
Pagina 1 van 4
Geert1974
12-12-2009 -
Heb ook veel van de klachten die de mensen hier omschrijven.
de meest nadelige zijn: soms banden opeten (die ik altijd nog wel makkelijk los kon krijgen)En dat die nu toch wel erg begint te brommen (niet via audio maar direct uit de speler, voor alle duidelijkheid even) Klachten na twee jaar of zo volgens mij. Als ik niks aan dat brommen kan doen gaat die eruit. Wat ik jammer vind, beeld van het apparaat vond ik super, ik keek liever een opgenomen video dan direct naar iets op tv.
7 - beeldkwaliteit
10 - mogelijkheden
7 - vormgeving
Vogelgriep
27-11-2009 -
Slechte videorecorder.
Al na een paar maanden worden de banden opgevreten door de recorder.
Wat een slecht apparaat!!
Ik ga morgen terug naar MediaMarkt voor garantie, maar de moed zakt mij al in de schoenen als ik er aan denk hoelang het gaat duren voor hij na reparatie weer stuk gaat.
Als je kan kiezen, kies dan beslist een andere!!
5 - beeldkwaliteit
4 - mogelijkheden
4 - gebruiksgemak
4 - degelijkheid
HenriHurkmans
19-10-2009 -
Ik wil deze video recorder kopen. Maar mijn vraag is heeft het goeie beeld kwaliteit en is het geluid goed. Mijn oude videorecorder ook van Philips zijn de koppen vuil en moeilijk schoon te krijgen. Hopelijk krijg ik daar antwoord op.
Groetjes Henri
20052006
21-10-2009 -
Ik zou het niet doen. Ik heb deze recorder een aantal jaar gehad tot hij kapot ging. Uit luiheid heb ik toen dezelfde recorder gekocht, die na een paar maanden al kapot ging.
Toen heb ik een DVD-recorder gekocht. Dat had ik veel eerder moeten doen!
N. Baljeu
15-08-2009 - Is er antwoord?
Erik Hage
03-09-2009 - nee
kip
14-06-2009 - hij bevalt mij super,met alles,als je het goeie videokanaal opzoekt zie je de volledige display op je scherm,de turbo vind ik ook prima,alleen een beetje geluid als die in de ankers gaat,prima.
10 - mogelijkheden
9 - gebruiksgemak
10 - vormgeving
9 - degelijkheid
naampoes
06-04-2009 -
Best goede video recorder hoor !
We hebben de recorder nu al 4 jaar (best lang dus)maar nu gaat het terug spoelen veel langzamer dan normaal en de kwaliteit van het beeld wordt minder.Waarschijnlijk gaan de video recorders bijna uit de handel dus we hebben weer een nieuwe Philips VR 550 bestelt.
8 - mogelijkheden
8 - gebruiksgemak
10 - vormgeving
10 - degelijkheid
Frank63
10-11-2008 -
2 jaar geleden aangeschaft.
Vanaf het begin een slecht geluid, veel brom. Oude banden konden niet worden afgespeeld. Nieuwe banden worden nu ook niet meer goed opgenomen. Veel kleurstrepen en haperingen op de opgenomen band. Het aangeven van de restspeelduur is ook niet bepaald logisch en prettig. Kortom voor mij een slecht product. Niet kopen!
3 - beeldkwaliteit
3 - mogelijkheden
5 - vormgeving
Chris50
25-09-2008 - De enige kritiek die ik op dit apparaat heb is dat wanneer ik een band een klein stukje terug of vooruit wil spoelen die turbo vrijwel direct in werking treed met als gevolg dat die band met een rotvaart terug of vooruit gespoeld wordt. Wanneer je dan stopt komt er een geluid waarbij je het gevoel krijgt daar gaat mijn videoband naar z'n grootje, gelukkig nog niet meegemaakt maar ik heb het gevoel dat ik er op kan wachten. Die Turbo zou uitschakelbaarmoeten zijn !!!
7 - beeldkwaliteit
7 - mogelijkheden
5 - gebruiksgemak
?
Dxexnxnxixs
15-09-2008 -
Heb ook pas een Philips vr 550 gekocht.
Mooi beeld maar helaas verrot geluid. Soms of als maar wat overgemoduleerde spraak. Ook met reeds andere merken opgenomen banden. Vooral van Duitse zenders. Ook vraag ik me af of ie wel in stereo weergeeft.
Verrot geluid. Dit schijnt al jaren zo te zijn.
Ik vroeg jaren geleden bij hypermarket wat de beste goedkoopste videorecorder was. Deawoo. En Philips dan? Slecht geluid was het antwoord.
Klopt inderdaad want ik had toen net bij een ander een Philips recorder terug gegeven met slecht geluid. Ik had er toen een aantal geprobeerd.
De een had te schrerp beeld, wel heel mooi maar ondertiteling ging daar door wel over zijn nek, en de ander had te veel springend beeld. Tracking hielp weining.
Ik had jaren een Philips recorder die als hij een slecht plekje tegen kwam op de band hij in elkaar gestorte blokjes liet zien.
Philips: Lets make things better.
Ik: Ze moeten al goed zijn of verkoop ze niet!
Maar vandaag de dag heb je niet veel/geen keus meer met videorecorders.
Voor 75eu gekocht. Alles moest weg.
p.s. Opnamen van 20 jaar doen het ook nog gewoon goed.
Groetjes.
2 - beeldkwaliteit
9 - mogelijkheden
8 - degelijkheid
?
DesireeDesiree
07-08-2008 -
Een aantal jaren geleden de philips VR540 aangeschaft en binnen het jaar terug kunnen brengen, op laten sturen en kreeg nieuwe terug. Ook met die nieuwe na half jaartje weer pech. Weer een nieuwe teruggekregen na opsturen en deze heeft het een paar jaar volgehouden. Laatste jaar wel steeds meer problemen, banden aan begin band wiebelig beeld, onverstaanbaar geluid. Ook video geeft 'n 2 aan, soms zelf 4, na opnemen of na bekijken/terug-vooruitspoelen. Kun je eerst weer video aan/uitzetten, videoband eruit/erin en dan met beetje geluk gaat het goed. Nu laatste weken, contstant opstaan omdat hij een keer of 5-10 steeds weer na voorgenoemde handelingen toch weer op 2 gaat , voordat je weer kunt kijken of terug/vooruitspoelen. Balen!!!! Maar in elk geval deze 3e stuk langer meegegaan dan de eerste 2 haha. Nog een geluk bij een ongeluk!
Ander minpunt: je kunt niet op videorecorder of hoe dan ook zien hoever jebent met vooruit-/terugspoelen, bijv. als je middenin het programma iets wilt zien. Aan index zoeken heb je dan niets.
8 - mogelijkheden
8 - vormgeving
9 - degelijkheid
Shad0w
18-07-2008 - idd een verschrikkelijke recorder, koop deze NIET!, net aangeschaft en bij alle opnames trilt het beeld en heeft het zware zichtbare storing, volgende week geld terug gaan eisen aangezien ik niet de enige blijk te zijn, ongelooflijk!
1 - beeldkwaliteit
Charlotte
21-04-2008 -
Verschrikkelijke videorecorder!!
Philips schaam je!!
In het begin beviel de videorecorder nog wel. De afstandsbediening reageerde echter wel eens slecht maar verder deed hij het wel. Alhoewel spoelen deed hij vanaf het begin al wel grof. Met name terug spoelen.
Nu ongeveer een jaar later gooit hij alle banden uit en ropt alle banden stuk. We hebben al twee banden eruit moeten trekken en het lint door moeten knippen.
Dat een videorecorder op den duur af is oke, dat kan. Maar zo grof met banden om gaan is wel erg slecht!! Ik heb nog nooit eerder een recorder gehad die banden molde en eruit gooide. Erg slecht!! Niet aan beginnen!!
6 - beeldkwaliteit
6 - mogelijkheden
5 - vormgeving
5 - degelijkheid
petra 207
01-04-2008 -
Naar één keer opnemen, beginnen de problemen al.Storend geluid, en een trillend beeld. En hij spoelde ook niet netjes op.
Nooit weer.
1 - beeldkwaliteit
1 - mogelijkheden
6 - degelijkheid
Kris koala
17-02-2008 - Kan iemand mij helpen? Ik heb 3 dagen geleden deze videorecorder gekocht. Hij was makkelijk aan te sluiten maar toen kwamen de problemen. Als ik er een videoband instopte dan draaide hij die ongeveer 30 seconden af en dan valt het apparaat gewoon uit. Wat kan ik hier aan doen/ herkent iemand dit probleem?
aad peet
07-03-2009 -
ik heb het zelfde probleem kunt u mij zeggen wat ik hieraan kan doen.
B.V.D.
naam20062005
30-10-2007 -
Wat een rot-apparaat! In 22 maanden tijd nu de tweede al niet goed meer.
Bij de eerste ging het terugspoelen niet meer. Hij blokkeerde en at de band op.
Nu bij de tweede trilt het beeld. Ga maar eens over een DVD-recorder nadenken.
4 - mogelijkheden
7 - vormgeving
Mrs Marlies
27-10-2007 - Dit apparaat gaat ongeveer 1 jaar mee, koop dus plusgarantie erbij, dan ben je hem ieder jaar wel 2 maanden kwijt maar heb je daarna weer een nieuwe. Het is gemaakt om vlak na de fabrieksgarantie het loodje te leggen! Al 3 keer meegemaakt en vaak gehoord. Jammer Philips gooit zijn naam te grabbel met deze bagger....
Jelle3
27-10-2007 -
Weet iemand wat er aan de hand kan zijn als alles ingesteld is, met follow tv, maar ik kan niet via de video de tv zenders op de tv veranderen?
Ik had een philips vr 550 maar die was stuk, volgens garantie een nieuwe ontvangen en deze ingesteld, maar nu kan ik dus niet bv op de video 4 intoetsen zodat de TV naar 4 schakelt. Er gebeurt niets. Wel neemt ie dan de goede zender op. Ik heb een scartkabel.