Sony HDR-UX7
Pagina 1 van 1
vandergraaf
04-05-2009 -
Hallo,
Ik ben op zoek naar een nieuwe videocamera. Er is nogal wat vernieuwd de laaste jaren zeg. Klopt het dat je met deze videocamera gelijk op een dvd schijfje kan opnemen en direct kan afspelen op je dvd speler. En je ook de mogelijkheid hebt om op een memory stick of sd card op te nemen. En hoe lang doe je hier dan mee, hoeveel uren kunner erop?
Zijn jullie nog tevreden over de aanschaf?
aks
28-02-2009 -
waarom praat iedereen over Hd en Hd ready tv, de signalen die binnenkomen zijn nog steeds analoog, men probeert die om te zetten, met wat op digitaal lijkt, dus look a like.
pas als er digitale kabel in de grond ligt, kan men praten over een digitaal signaal.
Wat camcorders betreft kan men soms beter leten op de mogelijkheden qua de prijsverhouding.
Het enigste voordeel van HD cam is de 3CC daarmee kan je haast in een donkere kast filmen en de geluidskwalitijd die meestal ook de 5.1geluidskalitiet heeft.
Ook gaat meestal de accu langer mee omdta er minder van gevraagd wordt.
aks
hachpee
17-01-2009 -
Zie door de bomen het bos niet meer.
Wil gewoon een goede video camera die via de PC een goede weergave geeft van hetgeen ik op heb genomen.
Ik ben in het bezit van een HD ready TV,geen blue ray.
Ben ik dan goed af met een HD video camera?
Groetjes,
E+H
Swanny Productions
09-10-2008 -
Heb nu de camera 2 dagen in mijn bezit
met evaring met andere types camrecorders ben je al gauw een eind op weg met de bediening.
Daar ik nog geen blu-ray speler heb kan ik nog niet inde HD mode opnemen, dus heb ik gefilmd in de sd mode eerlijk gezegd viel mij de kwaliteit een beetje tegen maar moet er natuurlijk bij zeggen dat ik nog niet alle instellingen om de opnames te bevorderen hebt gebruikt ,dat moet ik nog een beetje uitvinden wat de beste instellingen zijn.
Wat betreft de foto functie is niet slecht maar ook niet optimaal , het is en blijft toch een camcorder en geen fototoestel.
Maar tot nu toe redelijk tevreden.
10 - beeldkwaliteit
9 - mogelijkheden
10 - gebruiksgemak
10 - vormgeving
10 - degelijkheid
?
daraspa
30-01-2008 - En is er al wat meer bekend?
vincere1973
12-01-2008 - Tonnyjay, heb je al wat meer ervaring met de camera. Zit er aan te denken om deze te kopen.
mikki
10-06-2007 -
bij de nieuwe video cams van sony, die op kunnen nemen in in High definition 1080i zit een 8cm dvd. deze zet de cam op dvd in AVCHD die je ps3 moet kunnen lezen (blue ray)
Maar.....
Kan de 8cm dvd in een ps3 ? en zoniet, is er hier een adapter voor ? ik kan er niks over vinden. Ik wil een HD cam kopen,maar twijfel tussen HDV of DVD.
Alvast bedankt,
Mikki
frankNH
03-05-2007 - is het mogelijk om video weg te schrijven op SD card /memory card ipv op harde schijf?
Reactie:
weyde4
25-09-2007 - De HDR CX6e kan filmen op een sony memorystick
Tonnyjay
13-04-2007 -
Ik heb gisteren de HDR UX7E gekocht . Na langdurig twijfelen met de HDR - HC 7 en de nieuwste van Panasonic AVCHD, ben ik toch voor deze gegaan. Mooie grote LCD beeldscherm en de kwaliteit van de film is echt megasuper . De beelden zijn echt haarscherp dat ik zelfs de haartjes van onze katten kan tellen; what you see is what you get! Zelfs de foto 's zijn schitterend te noemen. Scherpstelling gaat supersnel, mooie duidelijke menu. Kortom: ik ben echt enorm verrast door de prestaties van deze geweldige camera !!!
Maar ik moet de camera nog verder uittesten. Als ik wat meer weet over deze dan laat ik dit uiteraard hier weten. Voorlopig geef ik wel alvast hoge cijfers.
9 - beeldkwaliteit
10 - mogelijkheden