Sony DCR-SX50E

Pagina 1 van 1
Vraag:
adschijven
14-09-2009
Is t mogelijk om alle filmpjes die je gemaakt hebt als 1 lange film af te spelen.Ik heb nu allemaal korte filmpjes, die ik graag aan 1 stuk wil zien.
Vraag:
Nicolerdam
19-07-2009
Ik vroeg mij af of het nog nodig is om een extra memory stick aan te schaffen?of zou het geheugen wat er al in zit genoeg zijn voor een vakantie?
Reactie:
LindaB
08-09-2009
Als ik me niet vergis kun je ongeveer 3 uur filmen, dus voor verschillende korte filmpjes ook ideaal voor vakantie. Bij verre reizen misschien wat minder praktisch (er is ook een versie met 60 GB intern geheugen) en anders toch een memory stick.
Ericjacob
21-06-2009
Bijzonder kleine camera met een normale standaardfunctionaliteit. Nou ja, wat heet :
- 16 Gbyte interne harde schijf
- gezichtsdetectie
- touch screen
- zelfontspanning
- statief-aansluiting
- veel manuele instelmogelijkheden (gelukkig veel op automatisch)
- kleppie openen en hij gaat automatisch snel aan. Kleppie dicht en hij gaat uit.
- simpele start..je drukt op de knop en hij neemt op.
- lijkt een beetje op zijn fototoestellen/cybershots qua geluid en manier van scrollen door de keuzemenu's
- je plugt in met een USB-kabel en je kan rechtstreeks de film-/foto-bestanden vanaf je camera plukken en op de PC zetten. No problemas.

Er zijn natuurlijk ook wat nadelen :
- de lens is te makkelijk aan te raken waardoor deze zeer gauw vuil wordt. Moet je handmatig sluiten
- het is wel heel erg klein. Moet er flink aan wennen.
- reserve-accu is schreeuwend duur (99 euries)
- foto's zijn van lage kwaliteit maar desondanks acceptabel

En bij de mediamarkt gekocht tijdens een actieperiode met 16% korting. Normale prijs was 339 euries.

Ik heb hem gisteren gekocht en ik ben al helemaal wegwijs...ok, bijna helemaal wegwijs. Dus zolang het zo functioneert als nu lijkt het mij een hele gave camera.
4 sterren
  • geluidskwaliteit
  • beeldkwaliteit
  • mogelijkheden
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • degelijkheid
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief