JVC GZ-R410BEU zwart - Reviews

8,6 Lees 12 reviews
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht lekker in de hand.
Makkelijk te bedienen.Touchscreen af en toe wel flink indrukken.Goed beeld onder water,waterdruppels lopen goed van de lens af.
Bij in of uit zoomen hoor je het af en toen wel bij het geluid met afspelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Supercamera 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Supercamera.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige handzame camera, mooie beelden.
Ook onder water krijg je mooie beelden.
We gaan een hoop schik krijgen van deze camera.

Pluspunten

  • waterdicht
  • handzaam

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jek 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

Leuk apparaat

Algemene score

9,5
Klein,compact en handig in gebruik, en handig om mee te nemen.zéér eenvoudig te bedienen. Duidelijk en scherp beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dick v G 02-08-2016 Product paar dagen in bezit

top camera

Algemene score

7,3
Handig klein, goed mee te werken. licht in de hand.
Was al een tijdje op zoek naar een nieuwe camera , deze is klein handig en licht . en als nieuwe gadget kan hij ook nog mee n het water. helemaal te gek
voor de rest gaan we er vele uren opname en afkijk plezier aan beleven
JVC bedankt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
anita 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

super camcorder

Algemene score

8,0
water en schokbestendig. Ideaal voor op de camping en op het strand. De camera kan tegen een stootje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Willem 72 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Handige camera

Algemene score

7,8
Mooie handige camera.
Doet waar hij voor gemaakt is.
Alles zit op een handige plaats en hij is handig in de bediening.
Ook de accu heeft voldoende capaciteit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
emmy 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

super camm

Algemene score

9,2
een super camcorder die eenvoudig te bedienen is met super beeld en geluid.echt een super ding als je een gezin hebt met kinderen en dieren. je volgt ze op de voet en je cam doet de rest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maria 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

leuke filmpjes

Algemene score

8,8
Mooie compacte camcorder, gekozen vanwege zijn goede beoordeling, inderdaad makkelijk te bedienen en leuk dat je er ook foto's mee kan maken. Niet zwaar en lekker klein, dus kun je makkelijk meenemen. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pvdossel 01-07-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische camera voor deze prijs

Algemene score

9,3
Heb deze camera sinds kort in huis, en ben meer dan tevreden. Ik kom van DV bandjes af, en dit is 10000 keer beter. Waar ik wel aan moet wennen is dat (net als bij een telefoon) voor elk filmmoment een aparte *.mts file wordt aangemaakt. Voor een vakantiefilmpje moet ik dan weer met PC software aan de slag om deze aan elkaar te plakken. De meegeleverde PC software (staat in intern geheugen van de camcorder) is erg gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Choco 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige camrecorder!

Algemene score

8,2
Dit is een hele gebruiksvriendelijke camrecorder. Het touchscreen is ook geweldig. Het leuke is dat je zelfd onder water kan filmen en zelfs in de vrieskou van -10.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
JVC GZ 410BE 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer fijn en goed product

Algemene score

9,3
De JVC GZ-410BE is een fijn, handzaam en gemakkelijk te gebruiken camcorder met echte HD (1080P)qualiteit.
Zeer fijn toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Martijn 29-05-2016 Product paar weken in bezit

Onze nieuwe camcorder van JVC

Algemene score

9,5
Al enige tijd hadden wij geen camcorder meer, de vorige werkte nog op bandjes :P. Deze camcorder aangeschaft omdat onze baby aan het opgroeien is en we alle leuke momenten willen vastleggen. Deze camcorder werd ons geadviseerd ivb met zn robuustheid, stofdicht, waterdicht, enz. Mooie design en in het gebruik supermakkelijk! Zo kun je direct een mooi filmpje maken van leuke / mooie momenten. Ook langere (vakantie)films zijn er makkelijk mee te maken. Enig puntje, de Everio software voor het bewerken is wat lastig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend