Canon HG20 grijs, zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canon HG20 grijs, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

marinepik 24-12-2009
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Canon HG20 zwart

Algemene score

8,0
Nadat mijn goeie ouwe trouwe Hitachi de geest had gegeven en ik dus naar een nieuwe camera moest uitzien heb ik na rijp beraad voor de Canon HG20 gekozen.
Goeie gutten, wat een heel andere camera met heel andere mogelijkheden als de Hitachi zeg.Maar eigenlijk was dat geen probleem want behalve een zeer uitgebreide kleine handleiding was er ook een cd met een zeer uitgebreide handleiding. Na een middagje uit proberen ging het haast vanzelf.
Nu kan ik mij voorstellen dat iemand die geen vreemde talen beheerst misschien wat problemen met het toestel heeft bij het installeren van de diverse instellingen omdat onze moedertaal helaas niet aanwezig is (wel de meest vreemde talen zoals japans Chinees en koreaans bv)
Maar alles is terug te vinden in de handleiding dus dat valt erg mee.
Al met al een schitternd stukje techniek voor toch wel een schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

clint 02-03-2009
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Canon HG20 grijs, zilver

Algemene score

9,0
Vorige week donderdag bestelde ik de Canon HG20. Ik had mijn verlanglijst voor een HD camera terug gebracht tot 3 exemplaren. De eerste was de Panasonic HDC-SD5. De tweede was de Sony HDR-SR10E en dan deze Canon. De Panasonic viel uiteindelijk af, omdat deze camera uitsluitend op een chip kan opnemen. Tel de prijs van een chip op bij die van een camera en je komt haast op het zelfde uit. Uiteindelijk gekozen voor de Canon omdat dit de jongste camera van de drie was en om de grote van de CCD. Nog geen 24 uur later werd hij al thuis bezorgd.
Snel uit de verpakking gehaald en de gebruiksaan-wijzing doorgelezen. (Ik moest toch wachten tot de accu was opgeladen) Nadat deze vol was en ik de eerste keer de camera aanzette, viel mij het gebruiksgemak op. Het wijst haast vanzelf. Erg andig is de joystick op het LCD scherm Hiermee kunnen haast alle functies worden gekozen en bevestigd. Na de eerste opnamen bekeken te hebben viel de scherpte kwaliteit direct op. Mooie kleuren, helder beel en scherp geluid. Ook de opnamen in het donker vielen mij erg mee. Is natuurlijk ook dankzij de groote CCD.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Opslagtype
geheugenkaart, intern geheugen
Full HD-camcorder
Nee
Max. resolutie per beeldchip
2070000 pixels
Grootte beeldchip
1/3,3 inch
Touchscreen
Nee
Display
Ja
Formaat display
2,7 inch