Yamaha A-S700

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Yamaha A-S700 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Anoniem 11-05-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Yamaha A-S700

Algemene score

9,0
Paar maanden geleden aangeschaft gelijktijdig met de bijpassende CD-S700 cd speler en aangesloten op een paar Dali Ikon MKII monitors. Hoewel ik over de cd speler (kwalitatief) wat minder tevreden ben, is dat mbt de versterker niet het geval. Hij ziet er niet alleen superge*l uit met zijn retro 70s looks, hij klinkt ook subliem. De klank is uiterst neutraal en een genot om naar te luisteren. Ik draai alleen in "cd pure audio + direct modes" en het klinkt altijd goed (ligt natuurlijk ook deels aan de bron: cd). De regelbare loudness gebruik ik persoonlijk niet, maar is wel klasse i.v.m. een aan/uit knopje wat je bij andere merken vindt. De looks zijn echt 70s en straalt klasse uit, alles is van alu met een dik front. Helaas is de enige misser de 4 draaiknoppen voor bass, treble, balans en loudness....deze zijn van plastic arghhh. De afstandsbediening daarintegen is weer van alu (bovenzijde) en vind ik er zeer high-end uitzien voor deze prijsklasse. Nog wat pluspunten zijn oa. de hoofdtelefoon aansluiting, pure audio mode, cd direct mode en schakelaar voor hoog en laag ohmige speakers.
Puntjes die ik mis aan deze amp: ledje in volume regelaar zodat je s'avonds kan zien hoe ver cq dicht je volume staat. En de speaker aansluitterminals! Om er een banaanstekker in te plaatsen moet je het uiteinde van de terminal eruit breken/wegsnijden met een klein mesje. Normaliter is het een dopje die je eruit kan trekken, bij deze Yamaha dus niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rielof dijkstra 03-04-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Yamaha A-S700

Algemene score

9,0
Hallo.ik heb na 24 jaar mijn Technics A klasse ver vangen door de A-S700.Een prima versterker goedkoop gekocht nl: 417 eu bij Pixmania.Mooie klank en met de loudnes prima te regelen.samen met mijn ook al 24 jaar oude T+A speakers toch een prima sound.De A-S700 is zeker een aanrader. Rielof Dijkstra.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Partnumber
A-S700S, AS700SI, A-S 700 SILVER
Toelichting partnumber
zilver
Introductie model
2008
Op Kieskeurig sinds
November 2008
Releasedatum
October 2010
Afmetingen (H x B x D)
15,1 x 43,5 x 38,2 cm
EAN
4957812411233