Review: Onkyo A-9755 van ontgoocheld

ontgoocheld
09-02-2012
ik heb nog een laatste exemplaar van de A9755 kunnen aanschaffen,was een winkelmodel,mooie korting,speelt mooi,als het niet hard gaat,bij hoge volumes vervormen de stemmen,heb testen gedaan met twee verschillend luidsprekers en aan de hand van een DBc meter.Telkens bij een 95 DBc werden de stemmen schril,bij beide luidsprekers,dan even mijn oude denon aangesloten,en ja vlot voorbij de 95DBc,zonder enig spoor van vervorming,raar is in vermogen veel minder krachtig.
3.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Reactie:
ontgoocheld
01-03-2012
Hallo,Maarten,mijn denon is 25 jaar oud,een PMA 950 met een vermogen 2 x 80Watt RMS bij 8ohm,als luidsprekers gebruik ik Klipch RB81 belastbaar tot 150 Watt RMS,zijn 8ohm,de tweede stel da ik getest heb zijn AUDIO Pro level 3,belastbaar tot 150 Watt piek,zijn 4 ohm.Normaal is er een sub velodyne Q15 op de klipch aangesloten,maar bij de test uitgechakeld,want 95 dB is een hel geluid,maar met de denon ga ik erover zonder vervorming,durf wel niet voluit gaan met de denon,schrik voor klipping,maar gaar duidelijk harder met minder vermogen.
Reactie:
Maarten 2010
12-02-2012
De Onkyo A-9755 is een krachtige versterker,wat is het vermogen van de luidsprekers waar je de Onkyo A-9755 op had aangesloten? en wat is het vermogen van de Denon versterker die geen vervorming liet horen?
Gaarne een reactie aub.Bvd
Vorige review [ Review 1 van 8 ]