Siemens SN25M205EP

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens SN25M205EP op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

ElizabethJ 23-04-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Bekoeld enthousiasme

Geschreven voor: Siemens SN25M205EP

Algemene score

5,0
Nu, na 3 jaar en 7 maanden is mijn enthousiasme danig bekoeld.

In begin van dit jaar eerst een E9 storing, Siemens gebeld.
Aangezien foutcode E9 met de verwarming te maken heeft had ik al gezien dat een nieuwe hittepomp ongeveer 100 euro zou kosten, maar de dame van Siemens ‘durfde’ niet te zeggen wat het ongeveer zou kunnen gaan kosten.
“Wij kunnen een monteur langs sturen en die kan u dan vertellen wat het gaat kosten.”
Die monteur kost dan ook een flink bedrag per uur, dus maar een betrouwbare plaatselijke monteur gebeld, ( ik heb hem al eens eerder over de vloer gehad voor mijn Miele apparatuur waar ik heel lang mee gedaan heb) nieuwe hitte/omwalspomp erin, werkt weer prima. Twee weken later foutcode E15, de machine denkt dan dat er water lekt en blijft afpompen, niet uit te krijgen behalve door de moeilijk bereikbare stekker eruit te trekken.Monteur weer gebeld, weer gerepareerd en heeft vervolgens 3 maanden goed gewerkt, tot 3 dagen geleden, weer foutcode E15….Nieuw setje ??? erin, zou volgens Siemens de oplossing zijn. Vandaag machine laten draaien, en guess what…… HIJ WORDT NIET WARM………….
SIEMENS toch, wat een drama!
Als deze machine werkt, werkt-ie prima, maar owee als het fout gaat, DAN BLIJFT-IE FOUT GAAN!

Voor mij, net als Mirjam Hartgers, geen Siemens en aanverwante merken meer. Ik had even moeten doorsparen en dan een Miele moeten kopen. Zo jammer!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Mirjam Hartgers 24-04-2016

Dag Elisabeth, in aanvulling op onze vorige melding,. Wij hadden precies hetzelfde probleem (lekkage en kapotte warmtepomp) uiteindelijk is het probleem door Kers electroservice uit Heerde opgelost. Zij hebben in de bodemplaat een nieuwe afdichtring aangebracht. Hiermee was de lekkage opgelost. De vaatwasser doet het nu alweer 1,5 jaar zonder problemen. We blijven desondanks bij ons standpunt dat we hierna geen siemens weer kopen. Met vriendelijke groet, Mirjam

Reageer

Mirjam Hartgers 02-11-2014
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Siemens SN25M205EP

Algemene score

5,0
deze vaatwasser nu 2 jaar en 3 maanden in bezit en nu al kapot. Eerst problemen met lekkage(melding E15) en daarna de hittepomp kapot. hoge kosten dus. Voor ons geen siemens meer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Specificaties

Type/soort
vaatwasser
Kastontwerp
vrijstaand
Soort
vrijstaand
Kleur(en)
wit
Kleur deur
Wit
Kleur paneel
wit
Wasresultaat
A