Siemens SN24D203EU

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens SN24D203EU op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,7

Schrijf een review

janss1 12-03-2015
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Siemens SN24D203EU

Algemene score

4,0
Ik heb de vaatwasser nu ongeveer 2 maanden, dagelijks, gebruikt. Helaas, ik ben niet tevreden, mijn vorige machine (van 15 jaar oud) gaf een veel schonere vaat. Ik gebruik het standaard programma, van 65C, maar er blijven regelmatig zeepresten achter in het zeepbakje en etensresten en vlekken op het servies. Vooral de spullen in de hoeken, worden niet schoon, daar kun je beter geen servies inzetten. De manden zijn niet verstelbaar. Er zitten maar 4 programma's op deze machine. Het korte programma van 45C, dat droogt bijna niet en het is niet geschikt voor vaatwasblokjes, die lossen niet goed op. Het eco programma van 50C, maar dat doet er ongeveer 3 uur (!)over en dan is er nog een koud programma en het gewone programma van 65 graden. Verder vind ik het onhandig dat de drukknop nogal uitsteekt; het is me al een een paar keer overkomen dat ik er per ongeluk tegenaan stootte, waardoor de machine ging afpompen o.i.d. Je kunt niks instellen, het is ook niet mogelijk om alleen een voorwas te doen, of extra spoelbeurt. Je kunt dus alleen 1 van de 4 programma's draaien en verder niet. Er zit nog een timer voor uitgestelde start van 3,6,of 9 uur op. (en niets daartussen in) Een kinderslot zou ook handig geweest zijn.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Allesautomatisch 16-03-2013
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Siemens SN24D203EU

Algemene score

9,0
Het apparaat komt wat blikkerig over. Het plaatmateriaal is nogal dun, maar voldoende. Binnenin is veel plastic gebruikt. Het is allemaal wat dunner dan mijn vorige vaatwasser. Maar voldoende is voldoende. In plaats van de SE24E236 kreeg ik de "SN24D203EU" die volgens veiligkopen.nu een opvolger is van het SE24E236 . Hij lijkt er op de plaatjes veel op maar of er verschil is weet ik niet. Ik heb hem nu aangesloten en de vaat wordt goed schoon. De degelijk van de vorige Siemens leek wat beter maar daar gingen toch af en toe wat kleine dingetjes aan stuk. De nieuwe vaatwasser blijft goed koel aan de buitenkant dus dat zal de warmtebesparing ten goede komen vermoed ik. De toevoerslang van de nieuwe vaatwasser was iets korter dus we hebben extra een verlangslang moeten gebruiken omdat de afstand in onze keuken net iets te groot was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Specificaties

Type/soort
vaatwasser
Kastontwerp
vrijstaand
Soort
vrijstaand
Kleur(en)
wit
Kleur deur
Wit
Kleur paneel
wit
Wasresultaat
A