Bosch SKS60E12EU

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SKS60E12EU op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

MC 09-11-2012
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Bosch SKS60E12EU

Algemene score

8,0
Perfect apparaat voor kleine huishoudens. Ideaal dat je ook een besparingsknop kan gebruiken om minder wastijd in te stellen, en een extra droogoptie. Bestekbakje is verplaatsbaar zodat je zelf kunt bepalen hoe je de vaat wilt indelen. Alles komt er perfect schoon uit. Maakt niet veel geluid, aansluiting is na lezen handleiding goed zelf te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johrijn 20-10-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Bosch SKS60E12EU

Algemene score

8,0
Omdat ik een kleine keuken heb en naast de ijskast en fornuis geen ruimte meer had voor een grote vaatwasser heb ik de knoop doorgehakt en deze 6 couvert vaatwasser gekocht (eenpersoonshuishouden). En dit pittige dingetje past prima in een keukenkastje. Aan de uitgebreide review van Inge-2 heb ik weinig toe te voegen.

Het is wennen aan een kleine vaatwasser en hoe die op z'n meest voordelig in te ruimen. Het komt voor dat ik een koekepan toch nog even onder de kraan afwas omdat er geen ruimte meer is. Maar afgezien van het enigszins passen en meten voor alle afwas er in zit (heb een wat groot formaat borden ....) is dit een aanwinst in alle opzichten. Het ontwerp ziet er prima uit, de vaat komt er helemaal schoon en uit (zelf met het kortste programma (29 min.) en helemaal en streeploos droog uit. Kortom een prima aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Type/soort
vaatwasser
Kastontwerp
vrijstaand
Soort
vrijstaand, onderbouw
Kleur deur
Wit
Kleur paneel
wit
Wasresultaat
A
Droogresultaat
A