Review: Bosch SGS55E92EU van njo
- Plaats een vraag
- Plaats een review
njo
24-04-2009
Na een paar weken gebruik vind ik de vaatwasser eenvoudig te bedienen, startuitstel bv is heel simpel. Ook wast de vaatwasser goed schoon, zelfs extreem vette dingen zoals de bnnenpan van de frituurpan en het mandje (op 70 graden). Zelfs plastic wordt goed ontvet. Ook etensresten die er al een paar dagen opzitten haalt hij prima weg.
Over het droogresultaat ben ik ook erg tevreden. Maar misschien is dat omdat ik hem 's nachts draai en vaak pas 's middags weer uitruim.
Wel is het voorpaneel wat slapper dan van mijn vorige bosch. Ook voelen de rekjes wat minder stevig aan.
De indeling met een vrij hoge lade boven is prettig voor lange glazen, die pasten niet goed in mijn vorige vaatwasser. Maar wel jammer dat het neerklapbare rek van de onderste lade meteen de helft van de lade inneemt, zelf had ik het fijner gevonden om dit ook nog deelbaar te hebben.
De programmas duren vrij lang, het 50 graden programma duurt 143 minuten, maar zijn wel energiezuinig. Mocht je haast hebben, zit er ook een eco programma in dat na 30 minuten klaar is.
Ook maakt het apparaat meer geluid dan mijn vorige vaatwasser, wat me wel verbaast. Het is gelukkig geen vervelend geluid, enkel watergeklots, geen gebrom of gezoem. Maar ik vind het toch vreemd voor een apparaat waarvoor 49 db wordt opgegeven. Mijn vorige Bosch silence vaatwasser was gok ik 10 jaar oud, maar echt stiller.
- Wasresultaat
9 - Mogelijkheden