Beko DSFN 6831 X

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Beko DSFN 6831 X op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Ari12345678 09-06-2014
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Beko DSFN 6831 X

Algemene score

6,0
Omdat ik het merk niet kende ben ik bij mijn aankoop te veel op de reviews afgegaan. Deze zijn volgens mij geschreven door beko zelf. De machine is niet stil, de vaat is vlekkerig en ik moet alles nadrogen met een theedoek.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maria 20-04-2014
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Beko DSFN 6831 X

Algemene score

9,0
Heb al eerder een review geschreven, toen had ik hem nog niet zo lang. Ik ben echt erg tevreden, hij is stil, doet z'n werk goed op voornamelijk de korte programma's, het meeste gebruik ik nr. 4 die 58 minuten duurt en soms ook nr. 3 die slechts 30 minuten duurt. Voor het hele korte programma is echter wel aan te bevelen om waspoeder te gebruiken aangezien anders het blokje geen tijd krijgt om te smelten. Als je hem gelijk na eindsignaal even open zet om de stoom eruit te laten gaan droogt hij ook perfect, dit in tegenstelling tot m'n eerdere vaatwasser van een bekender merk die 2,5 duurder was (M...., er is geen betere). Ook het kunnen verstellen van een aantal rekjes is erg handig.
Ik kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe vaatwasser deze aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Specificaties

Soort
vrijstaand
Wasresultaat
A
Droogresultaat
A
Geluidsniveau
43 dB
Halve belading
Ja
Beladingssensor
Nee
Aquasensor
Ja