Review: Panasonic TX-P42C10 van Jan19611

Jan19611
04-01-2010
Ik heb deze plasma 2 weken geleden gekocht. Ik heb lang getwijfeld tussen de Full HD (S10) en deze (C10). Vergelijken van de beelden in de winkel, waar ze naast elkaar waren gezet, hebben er voor gezorgd dat ik toch voor de C10 heb gekozen. De reden is dat beelden van gewone digitale TV uitzendingen (SD) echt mooier en scherper op de HD ready (C10) waren, terwijl er in de HD uitzendingen niet een groot verschil te zien was. Ik heb ook nog een blueray film gezien en ik moet zeggen dat de Full HD op kleine afstand dan weer mooier is. Ga je echter op een afstand van 2 meter staan zie je het verschil niet meer.

Ik dacht als je ze echt naast elkaar moet zien en op korte afstand om wat verschil te zien (de ene keer in het voordeel van de HD ready en dan weer in het voordeel van de Full HD) kan ik die kleine 200 euro verschil beter in mijn zak houden.

Eenmaal thuisgekomen overtrof de plasma al mijn verwachtingen. Een schitterend beeld. Het geluid is kaal en niet erg goed, maar daar heb ik mijn home cinema set voor. Voor dit geld (469 euro) een mooie aankoop. Ik ben er erg tevreden over.
4.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Duurzaamheid
Vorige review [ Review 7 van 10 ] Volgende review
Panasonic TX-P42C10
Print deze pagina